dzwonnik 18.04.02, 10:13 Jestem bardzo ciekawy ilu z Was chcialoby znalezc sie w takiej sytuacji. Nagle role sie odwracaja i...? Licze na Wasza inwencje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razdwa12 Re: Czy chcialbys zostac szefem swojego szefa? 18.04.02, 10:21 Raz na wozie, raz pod wozem. By sytuacja nie odwróciła się ponownie zwalniam od razu byłego szefa. No cóż takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Czy chcialbys zostac szefem swojego szefa? 18.04.02, 12:13 Hm, hm,hm - ale to ciekawe ??? Naka. Odpowiedz Link Zgłoś
fred_flinston Re: Czy chcialbys zostac szefem swojego szefa? 18.04.02, 14:38 Jak dokładnie śledzicie bajki o mnie to wiecie, że kiedyś zostałem szefem mojego szefa i wiecie co z tego wyszło, skandal %) Tak więc uwaga bo szef może Was potem ugotować :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Czy chcialbys zostac szefem swojego szefa? 18.04.02, 23:53 Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie... Ale ja jestem sam dla siebie szefem więc chyba nie powinienem się wypowiadać w tej materii ;-)) Hiubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Czy chcialbys zostac szefem swojego szefa? IP: 154.5.39.* 19.04.02, 03:22 A teraz zupelnie serio; uwazam ze zdegradowany szef powinien zlozyc wymowienie, odejsc. Nie ma bowiem cudow, zeby mozna bylo stworzyc mobilizujacy klimat pracy oparty na wzajemnym zaufaniu, ( nie mowiac juz o wzajemnym poszanowaniu ) w sytuacji kiedy podwladny zostaje szefem swego przelozonego. Uwierzcie mi, ludzie to tylko ludzie, maja pewne slabosci !! Odpowiedz Link Zgłoś