Gość: A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 04:50 Co sądzicie o tym klubie? Czy warto sie tam udać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 14.02.10, 08:53 nie byłam,ale można się spodziewać małolactwa i "ostrego macania"/bo to modne/.Czy to można nazwać klubem,chyba dla potrzeb mamuś,żeby lepiej bzmiało.Inaczej młoda córcia siedzieć w domu.Jak małolata powie,że idzie do klubu to brzmi i może mamcię przekona.Nakłamie,że cała klasa tam chodzi,że grają w lotki,szachy itd.Aby wyrwać się z domu,pokazać ciuchy z lumpeksu i oczywiście "misia"małolata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pss Re: STREFA 2010 IP: *.019.c70.petrotel.pl 14.02.10, 09:51 ej ej ale co do ciuchów z lumpeksu to są trochę lepszej jakości niż te w większości sklepów z dziadostwem made in china - co widziałam nawet w galerii nie raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
emka-4 Re: STREFA 2010 23.05.10, 17:19 najgorsze są te napalone lale koło 40-stki, od razu widać że tylko szukają zeby dać, matki żony i kochanki a mąż w domu nieświadomy bo poszly przeciez tylko podrinkowac z kolezankami, o ubiorze lepiej nie mowic bo stosowny docelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: STREFA 2010 IP: *.002.c68.petrotel.pl 14.02.10, 17:21 jak czytam jadzi posty wychyla sie obraz starej baby z kompleksami w kazdym poscie piszesz o macaniu i szmatach z lumpkesu znajac zycie to wygladasz jak smok, kosciolek i ojciec tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 15.02.10, 10:38 szanowna młodzieży - o macaniu pisała/raczej opisywała/młoda koleżanka,wrażenia z pewnego klubu/uczestniczki poubierane jak .... i do tego "ostre macanie".Ja tylko chciałam coś więcej wiedzieć o tym "macaniu"np.czy obowiązkowe,gdzie,kto,kogo,a to sa wazne informacje.Słyszałam,że jedna z małolat nie przeszła testu macania i nie miała tam wstępu.Słyszałam też,że jeden "macant"był tak natarczywy,że zabrał rekwizyty/stringi wraz z wkładką/,inny zaś zamiast delikatnie to od początku do dzieła i "ofiara"mało nie straciła przytomności,a jeszcze innym razem macant poplamił kreacje i to dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: STREFA 2010 IP: *.010.c95.petrotel.pl 15.02.10, 12:23 a ja slyszalem ze w Klewkach waglika hodowali i nie uwierzylem nie wiem skad sie bierze u ciebie taka zawisc i sarkazm moge tylko przypuszczac ze z zalu za straconym czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 15.02.10, 14:34 Jadzia jest już na etapie moherowych beretów, leżenia krzyżem, krytykanctwa, utyskiwania i płaczu, że życie już jest za nią. Zostało jej tylko nucenie pod nosem "życie mija a ja niczyja". Jej wpisy są tak jadowite, że żmija nosoroga popada przy niej w kompleksy. Co się zaś tyczy macania (to najczęściej poruszany przez nią temat) to zostało jej czekanie na (i to ją najbardziej boli) oklepanie dupska przez grabarza, trudno to nawet nazwać "macaniem". Jadzia zmień login na Ksantypa. To będzie odzwierciedlać jednoznacznie Twoje podejście do ludzi i ich spraw. Przemijania poczuj czar złośnico :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 15.02.10, 18:26 małolactwo,młode mamy i kandydatki na nie bardzo spadły - chodzą do pseudolokali na "macanie"i podobne "zabiegi".Koleżanka z pracy była pod wrażeniem jak jej córcia poplamiła nową kreację "dziwnym"płynem.Wymsknęło jej się,że men miał "taką fontannę",że by się udusiła,a"słoiczka"nie miała.Cyrk - na koniec troszkę się ratowała takim zabiegiem sznurek od stringów na bok miecz do srodka.Teraz bidula myśli czy córcią nie zaszła - i górą i dołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 15.02.10, 18:43 Ciągle tylko o tym macanku piszesz ! Jesteś niedopieszczoną nimfomanką ? Czy cnotliwą emerytką ? Ogarnij się kobieto i skończ bo to już jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 15.02.10, 19:41 nie ciągle tylko jedna z koleżanek zaczęła temat i tylko zaczęła.Nie napisała dalszego ciągu,a zapewne było to ciekawe.Dla mnie jest nie tylko śmieszne,a nawet żałosne,że aż trzeba chodzić do pseudolokali aby zrobić "lodzika",czy sprawdzić stan naoliwienia.Niby dorodna i mądra młodzież,a pusta jak worek po cubuli czy ziemniakach.Kompletne zera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: STREFA 2010 IP: *.010.c95.petrotel.pl 15.02.10, 20:13 jak juz tak fantazjujesz na temat tego macania ,wrzuc swoje zdjecie to moze cie zachacze jadziu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niv Re: STREFA 2010 IP: *.uni.lodz.pl 21.02.10, 14:29 hahaha jadzia, nie znam Cie i nie bede oceniac ale co z tego ze ktos sobie chodzi do klubu zeby sobie pomacac itp... haha przeciez kazdy ma swoje cele, i tyle... nie wiem skad takie zainteresowanie z Twojej strony takim tematem, swiata nie zbawisz i tyle;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brrr Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 02.03.10, 15:28 J.... Monie i tą pie...... Strefę 2010 ---------> Lipa straszna:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: STREFA 2010 IP: *.147.159.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.02.12, 12:27 fajny klub, ale ma wady...niestety można palić tam papierosy wszędzie... nie każdy pali i nie każdy chce wdychać ten smród... nie jest też miłe jak ktoś tańczy koło ciebie i oblewa cię piwem...''przez przypadek'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DawidR Re: STREFA 2010 IP: 77.255.46.* 15.02.10, 22:31 no i nie uzyskałeś odpowiedzi na pytanie :) a mnie też bardziej ciekawi jaki jest ten klub niż rozmowa o macaniu (mimo, iż jestem studentem) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 13:53 W samym lokalu jest bardzo miło, dużo miejsca co oznacza, że jest gdzie potańczyć. Miejsc do posiedzenia też jest sporo. Jedyne do czego można się przyczepić to pseudoOCHRONA! Miejmy nadzieje, że ktoś zrobi z tym porządek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 16.02.10, 15:37 ciekawa jestem kto ma zrobić porządek z tą "pseudoOCHRONĄ",co oni takiego złego robią-gryzą,biją,są wulgarni itp.Zauważyłeś może sytuacje tzw."ostrego macania" czy tam takie rzeczy się nie dzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: STREFA 2010 IP: *.019.c70.petrotel.pl 16.02.10, 18:32 jadzia co ty masz z tym ostrym macaniem? nigdy w zyciu nie spotkałam sie z jakims macanie w lokalach, moze nie prowokowałam do tego zeby jakis burak mnie macał.. ty chyba masz inne doświadczenia skoro bez przerwy o tym piszesz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 16.02.10, 19:13 o "ostrym macaniu"pisała koleżanka Kajetanka1.O jakich "burakach"Ty piszesz,toż młode kandydatki na mamy biorą swoich "misiów"sam kwiat.Może nie miałaś takiego szczęścia być macana,to żałuj,zawsze to ciśnienie idzie w górę i na "lodzika"można się załapać.To same atrakcje tzw."baletów.Na samym wejsciu widac kto po co przyszedł.Najlepsze są te małolaty z wystającymi sznurkami od stringów,a od wiosny na topie będzie wystająca podpaska XXL ze skrzydełkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: STREFA 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.10, 22:30 nie wiem co masz do ochrony, moim zdaniem szybko reaguje i jak ktos sie stawia ma na co zasluzy przynajmniej nie dostaniesz od kogos w mazak.Ogolnie w klubie fajny klimacik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 02:27 Jeżeli wybicie komuś zęba nazywasz szybkim reagowaniem, to tak reagują szybko! Nawet można powiedzieć, że bardzo szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mfox Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 02:34 A widziałeś kiedyś ochronę w bravo? oni tam też szybko reagują, ale mimo tego nie wyrzucają od razu przed klub i nie "walą" gazem po oczach wszystkim jak podleci jak to ma miejsce w w.w. lokalu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: STREFA 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 13:16 Kolego akurat tak sie sklada ze to wlasnie jest ochrona z Bravo i tak sie sklada ze wiekszosc to etatowi policjanci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meli Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 12:44 Szczerze??? Spodziewałem się czegoś więcej... Jak narazie to nie zabłysnął ten club'ik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 17.02.10, 13:30 czego więcej się spodziewałeś i co ma w nim być abyś był w miarę zadowolony.Może masz za wysokie wymagania jak na prowincję/z takiej prowincji się wywodzisz i takie tu są warunki/.Nie przymierzj się do dużych miast bo w takim średnim sobie cienko radzisz,tam Cie nikt nie oczekuje z radością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 18.02.10, 11:50 może to Ty nie zabłysnąłeś,może to Ty taki zwyczajny,przeciętny,daj jakieś propozycje na miarę ambicji i potrzeb.Może za duzo sie spodziewałeś,nie każdemu przeznaczony jest mercedes i pałac z ogrodami.Dla większości zwykłe budownictwo wielorodzinne i miejskie samochody.Nie maródź tylko pisz co tam winno być w/g Ciebie,konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: STREFA 2010 IP: *.179.c64.petrotel.pl 20.02.10, 12:50 Klub zaprojektowany na poziomie:) A to co mi się nie podoba!! to ochrona i dj-e moim zdaniem bardzo słabi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 18:44 fajnie jest. jednak malo ludzi. slabo ja rozglosil. Kali a ochrony takej to nie ma rzaden klub takej jak tu jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA-Skarpa Re: STREFA 2010 IP: *.253.c69.petrotel.pl 20.02.10, 13:21 Byłam wczoraj w tym clubie ,i szczerze powiem że tragedia, mało ludzików a dj który niby tam grał jest bardzo słabiutki!!!! I jeszcze ten gaz,ktoś puścił. Ten kto prowadzi ten klub,robi to naprawdę słabo!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: STREFA 2010 IP: *.chello.pl 20.02.10, 16:07 klub fajnie zrobiony, muzyka na obu salach zroznicowana czyli dla kazdego cos sie znajdzie ..( w sumie na 3 salach) ochrona na moje dzial szybko i pewnie ...a o to chyba chodzi ..a jak ktos z was sie nie potrafi zachowac to niech siedi w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: STREFA 2010 IP: *.219.c91.petrotel.pl 20.02.10, 16:48 Klub bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deXter Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 17:35 a tak Wogóle to właściciel powinien zajnwestować w jakąś stronke internetową bo w tych czasach brak takiego czegoś to poprostu wstyd;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti90 Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 21.02.10, 14:20 a w jakiej cenie wejscie?????i w jakich dniach klub jest czynny i od ilu lat wpuszczają?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: STREFA 2010 IP: *.157.c74.petrotel.pl 21.02.10, 14:53 Kiedy będą otwarte pozostałe sale??? Bo na razie na jednej jest za nudno i nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
nadija_00 Re: STREFA 2010 06.03.10, 18:22 w pt 10 w sb 15 wpuszczają od 18 lat... :) na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO Re: STREFA 2010 IP: *.68.71.182.kutno71.tnp.pl 26.02.10, 23:00 sknera jest wlasciciel i szkoda mu na strone dyskoteka ok a strony brak hihih Stepien nie skneruj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prysia06 Re: STREFA 2010 IP: *.066.c65.petrotel.pl 21.02.10, 22:56 Byłam wczoraj i powiem szczerze,że jestem rozczarowana ;(( Liczyłam na coś więcej, była otwarta tylko jedna sala i bardzooo mało ludzi,może z powodu postu nie wiem... Ogólnie to wejście kosztuje razem 17 zł.,bilet 15 zł. i za szatnie obowiązkowo 2 zł.trzeba zapłacić ;/ Ogólnie to lepiej iść sobie na miasto. Być może jeszcze się rozkręci, mam taką nadzieje,bo naprawdę atmosfera jest bardzo sympatyczna i mimo wszystko nie ma tam tylu "małolatek" jak twierdzi jadzia. Pojedź do Ambry czy Blue tam dopiero 13-14 okupują parkiety:) Według mnie z dobrym towarzystwem,muzyką i odpowiednią ilością alkoholu wszędzie się wybawisz także i w Strefie 2010 :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolalolka Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 08:09 ja byłam w piątek i niezbyt mi się podobało, mało ludzi i lokal jak dla mnie bez klimatu,muza nie ciekawa, na sali małolaty w dresach. Nie wybieram się tam więcej szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 22.02.10, 11:15 najlepsza m u z a to w Zelazowej Woli,a w takich lokalach to może być jedynie jakaś skoczna,dla ucha,prosta dla nóg muzyka,ułozona pod małolactwo,do kiwania i ewentualnie "macania".Po klimaty trzeba wyruszyć do uzdrowisk lub okolicznych wsi.Za tą kasę kup sobie trochę cukierków czy coś w lumpeksie.Dresy są wygodne,takie sportowe odzienie.Jakaś taka wybredna jesteś,jak nie z naszej prowincji,a może Ty z Bodzanowa i takie wymagania.Jak się nie wybierzesz więcej będą za Tobą opłakiwać i wpadną w kłopoty finansowe.Lepiej ten czas poświęć na naukę szkolną i pomoc rodzicom w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 22.02.10, 13:06 może Ty też jesteś "bez klimatu",mdła,średnia,nijaka,przeciętna itd.Ludzi - tzn.dzieciaków i małolatów.W piątki jest duża konkurencja innych ośrodków w zakresie m u z y i oczywiście przygotowania do soboty tj.do dnia "ostrego macania"tam gdzie się to odbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DawidR Re: STREFA 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.10, 18:46 Jadziu proszę Jadzię o spokój :) niech Jadzia nie wywołuje wojny z jakiegoś głupiego powodu :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowicz Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 21:07 fajny Klub Kali tobie by dala rade ta ochrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 23.02.10, 16:12 jaki tam fajny,jaki tam "Klub".Dyskwalifikacja za ubiór lasek oraz brak "ostrego macania".Co to za "klub",nikt nikogo nie maca,Cisza,spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koksik Re: STREFA 2010 IP: *.226.c80.petrotel.pl 26.02.10, 14:16 Ja pier*** jaka ta Jadzia pojebana...dziewczyno ogarnij się...Co do klubu to ogółem spoko ochrona jak to ochrona większość ludzi bd jej nie lubiło bo wiadomo tu kolege wyprowadzili tu tego nie wpuścili itd...co do dj mógłby się bardziej postarać no i przede wszystkim mogli by otworzyć pozostałe 2 sale bo na tej jednej to na prawde zamuła mniejmy nadzieje ze po poscie bd przyjeżdżało więcej ludzi ale jak się jedzie ze swoją ekipą to można się wszędzie dobrze wybawić :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 26.02.10, 18:23 a ta ekipa to taka do ładowania węgla małolatów z gimnazjum po małym piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koksik Re: STREFA 2010 IP: *.157.c64.petrotel.pl 27.02.10, 16:42 No ,że Ty masz taką ekipę nie znaczy,że każdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koksik Re: STREFA 2010 IP: *.157.c64.petrotel.pl 27.02.10, 16:44 To ,że Ty masz taką ekipę nie znaczy,że każdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Fokus Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 17:04 Kurde, Jadźka, idz sie lecz. Albo wyrzuć klawiature przez okno... Jak dla mnie to STREFA 2010 jest wporządku. Na pierwszym miejscu trzeba pochwalić dziewczyny, które zapie...ją, zeby klubowicze mieli czysto. Barmani są fajni;) Ciepło jest ;];] Jest dobrze. A, i jeszcze jedno Jadźka - jak suka nie da, to pies nie weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika24 Re: STREFA 2010 IP: 82.146.247.* 01.03.10, 00:13 WITAM BYLAM W KLUBIE W MINIONY WEKEND ZAROWNO W PT JAK I W SOBOTE. CHCIALA BYM USTOSUNKOWAC SIE CO DO NIEKTORYCH POSTOW ALE NIESTETY NIE MOGE. PO 1 . CO DO OCHRONY . WRECZ PRZECIWNIE CO DO NIEKTORYCH POSTOW KTORE TUTAL PRZECZYTALAM PANOWIE KULTURALNI BEZ KREPUJACYCH PYTAN NIENACHALNI W KWESTI PRACY NIEWIDOCZNI NA SALI DUZY PLUS, KLUB. MALE NIEDOCIAGNIECIA JEDNAKZE NIEDOCIAGNIECIA WIDOCZNE NIE ZE WZGLEDU NA SAM PROJEKT . OGOLNIE CZYSTO MILO. OBSLUGA . NO COZ GDYBY WSZEDZIE MOZNA BYLO SPOTYKAC TAK MILE OSOBY PO DRUGIEJ STRONIE LADY BYLO BY ZA PIEKNE ..SAME PLUSY MUZYKA , W PIATEK BARDZIEJ MI I MOIM ZNAJOMYM SIE PODOBALO DUZO FAJNYCH AMBITNYCH HOUSOWYCH BRZMIEN NIE ZGODZE SIE Z POSTAMI W KTORYCH DOCZYTALAM ZE DJ SLABIUTKI JEZDZE PO WIELU KLUBACH I MAM PRAWO WYRAZIC SWOJE ZDUMIENIE NIESPODZIEWALAM SIE AZ TAK MILEGO KLIMATU MYSLALAM PO PRZECZYTANIU WASZYCH POSTOW ZE TO PO PROSTU KOLEJNA TANCBUDA NIC BARDZIEJ MYLNEGO OSOBY KTORE PISALY POSTY W STYLU DJ SLABIUTKI ALBO SLUCHAJA DISCO POLO ALBO SA JESZCZE ZA MLODE NA BALETY W KLUBACH OSTATNI RAZ TAKA MUZYKE SLYSZALAM JAK ODWIEDZILAM PEWIEN KLUBIK W KTORYM GRAL ANGELO MIKE ....DLA PANA DJ- A WIELKI SZACUNEK .MAM PYTANIE JAKA KSYWKE MA WASZ DJ JESLI MOGE PROSIC O JAKIS POSCIK NA TEMAT MOJEGO PYTANIA BEDE BARDZO WDZIECZNA .SOBOTA WEDLUG MNIE TAKI MUZYCZNO-KLIMATOWY MIX MOJE ODCZUCIE CO CHWILA KILKA MINUT DLA KAZDEGO OGOLNIE POZYTYWNIE CHODZ NIE UKRYWAM IZ W PIATEK MUZYKA BYLA WPROST PIEKNA . PRZED KLUBEM PARKING DLA MOJEJ BIEDRONECZKI . TOALETY A RACZEJ LAZIENKI ..NO COZ NAPISZE ZLE POROWNANIE ALE JAKBY KAZDY Z NAS MIAL TAK CZYSTO W SWOICH DOMOWYCH LAZIENKACH BYLO BY SUPER.ZA CHWILE KTOS NAPISZE ZE W SAMYCH SUPERLATYWACH WYRAZAM ZDANIE NA TEMAT KLUBU NIE JEST TAK DO KOZNA ALE TO CO MI SIE NIEPODOBA NIE MA WPLYWU NA CALOKASZTALT OGOLNIE UWAZAM ZE PLOCK ZYSKAL SWIETNA MIEJSCOWKE NA WEKENDOWE WYPADY WARTO ZAZNACZYC ZE KLIMATAMI PT I SOBOTA ROZNIA SIE BARDZO MOCNO DLATEGO WARTO ZEBY KAZDY WYBRAL COS DLA SIEBIE . JA WIEM JEDNO DLA MNIE PIATEK I WIELKA PROSBA NIE ZMIENIAJCIE MUZYKI ...CHOCIAZ W PT.HOUSE DLA MNIE I MOJEGO TOWARZYSTWA TO COS CZEGO TAK NAPRAWDE BRAKOWALO W PLOCKU A HOUSY W WYKONANIU TEGO PODOBNO CIENIUTKIEGO DJ-JA TO WPROST POEZJA DLA MICKIEWICZA TAKZE PODZIEKUJMY TYM PSEUDO KLUBOWICZA KTORZY JESTEM PEWNA NA 100% NIE WIEDZA CO TO PRAWDZIWA MUZYKA . MINUSEM ZAPEWNE BARDZO DUZYM JEST POPROSTU JESLI CHODZI O PIATEK BARDZO MALA FREKWENCJA MAM NADZIEJE ZE TO SIE ZMIENI I ZYCZE WAM TEGO .W SOBOTE LUDZI BEZ SZALU ALE TEZ BEZ JAKIS PUSTEK WIELKICH .MAM WRAZENIE ZE TEPSEUDO POSTY PISZA OSOBY DLA KTORYCH KLUB STREFA 2010 JEST KONKURENCJA BADZ OSOBY KTORE POPROSTU ZAZDROSZCZA . ZAPEWNE PO MOICH WYPOCINACH ZOBACZE TUTAJ KILKA POSTOW I NA MOJ TEMAT JEDNAKZE ZDAJCIE SOBIE SPRAWE Z TEGO ZE KAZDY MA PRAWO WYRAZAC SWOJE ZDANIE WEDLUG MNIE JEST TAK JAK NAPISALAM A CO KTOS O MNIE POMYSLI I NAPISZE ,,HMM BEDE MIALA TO GLEBOKO GDZIES ...POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignas Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 11:23 W którym miejscu na Wyszogrodzkiej jest ten Klub Strefa 2010?? I ile kosztuje "wjazd"?? Pytam,bo nigdzie w "necie" nie moge znalezc namiarow ani ich strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joshi Re: STREFA 2010 IP: *.218.c69.petrotel.pl 04.03.10, 10:38 Za imielnicą po prawej stronie jadąc od strony Płocka. Mijasz skrzyżowanie przy kościele, mijasz imielnice i dalej jest jakiś skup złomu to za tym skupem złomu jest właśnie Strefa. Na pewno zauważysz. "Wjazd" kosztuje 15 zł. Jeszcze nie byłem, ale trzeba się wybrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 04.03.10, 15:02 za szybko się nie wybieraj.Skończ 18 lat i wtedy nazbieraj troszkę miedziaków i ruszaj.!8 lat to już taki z lekka "kawaler".Jeszcze masz czas wziąć kurs tańca,żeby ścian nie podpierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcemy się bawić Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 05.03.10, 00:12 Tak na serio to zgodzę się z osobami które twierdzą że dj słabiutki... A w sumie to się nie zgodzę!!!!! Ten pseudo dj to totalna porażka.. Wybraliśmy się ze znajomymi z ciekawości ale z taką ignorancją na prośby( wielokrotne różnych osób) to się jeszcze nie spotkałam!!!! To chyba jest jakiś bezmózgi osioł który gra tylko dla siebie i swojej własnej satysfakcji i według niego ma się to wszystkim podobać a jak nie to spadać ( taki tekst mniej więcej usłyszałam ... ) Sorry gościu ale według mnie to jesteś od tego aby nas zadowolić a nie odwrotnie!!!!!!!!! Twój stosunek do ludzi bawiących się w tym klubie jest co najmniej ignorancki. Ogólnie masz nas w dupie, takie jest nasz wrażenie. Mam nadzieję, że to przeczytasz bo klub jest naprawdę fajny a ty psujesz klimat!!!! A tak po za tym nie chcę się wtrącać ale zagraliście trochę nie fair bo reklamujecie się że macie trzy sale a impreza jaest na jednej i muzyka tak jak już wspomniałam jest beznadziejna!!!!!!! I to nie jest opinia jednej osoby. a i jeszcze cena biletów powinna być jednak troche niższa, bo płacąc taką kasę za wejście nie spodziewaliśmy się takiego dj`a krzaka (bo nawet nie wiem kto to jest) ignoranta a sorki ale to on popsuł całe wrażenie. Mam nadzieję że dacie nam możliwość pobawić się u was przy naprawdę fajnej muzyce bo ogólnie klub na się podoba i blisko. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: STREFA 2010 IP: *.c152.petrotel.pl 05.03.10, 22:02 prawdziwy dj gra to co lubi a nie pod publikę!!! jak ci się lokal nie podoba to idź sobie do kina :] tam zagrają to co chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: STREFA 2010 IP: *.005.c72.petrotel.pl 07.03.10, 12:27 (Odpowiedź dla AŚKI) Napisła że prawdziwy dj to ten który gra to co lubi?to jak np zagra disco polo,bo mu się przypomni to też będziesz się bawić? Prosta jesteś he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
nadija_00 Re: STREFA 2010 06.03.10, 18:26 nic dziwnego że nie chciał grać to czego chcesz skoro w dresie przyszedłeś posłuchać DISCO POLO... to nie remiza kochany, chyba pomyliłeś lokale :) DJ chyba raczej dobry skoro grał na Sunrisie i miał w tym roku zagościć na EnTrance, z czego zrezygnował na koszt STREFY ;) poza tym często gościł w kiedyś wspomnianym tu Bravo... Całkiem dobrą robotę odwalał ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHŁ Re: STREFA 2010 IP: *.146.c94.petrotel.pl 07.03.10, 19:01 Nadia ! Pomyliłaś się ja właśnie nie słucham disco polo:),ale widzę że dużo znasz informcji o dj-u,i go bronisz,to pewnie jesteś jegą dziewczyną albo kimś innym,zresztą nie interesuje mnie to!!! A to gdzie miał grać,i grał to h** mnie obchodzi! A JESZCZE JEDNO NIE PODNIECAJ SIĘ TYM KLUBEM BRAVO bo to jedyny klub dla kujawiaków ,który jest już przestażały! Jestem z Płocka i w tym Mieście panuje lepszy klimat ,a kujawskie rejony nie są dla mnie wzorcem do naśladownia!! Bez odbioru:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-2000 Re: STREFA 2010 08.03.10, 01:08 Co Ty gadasz!!! Co Ty chcesz od klubu BRAVO zazdrościsz,że tyle czasu nie wiem czy 6 czy 7 lat funkcjonuje!!!Klimat w Płocku? Jaki jest to prawie każdy wie!!! Dlaczego do Włocławka jeżdzi co weekend tyle ludzi z Płocka? Sam też byłem wiele razy. A może mam jeżdzić do tej speluny w Blichowie albo do apteki w Starożrebach? Też tam byłem,ale każdy się szanuje i sama muzyka nie jest wystarczającym argumentem żeby tam przebywać. Zobacz w Płocku jak funkcjonuje klub VEGAS ilu było przez ostatnie kilka lat właścicieli dwóch trzech? Ile razy zmieniała się nazwa tego lokalu? Nic do niego nie mam jest fajny,ale po co gadać takie bzdury zazdrościsz,że ktoś zainwestował pieniądze w jakiś lokal? Mam dobrą radę sam weż się w garść i pokaż co potrafisz nie pisałbym tak jak sam nie odczułbym na własnej skórze inwestując w interes jakieś tam pieniądze jak to naprawde jest.Jeśli chodzi o wyłączność klubu BRAVO we Włocławku to sie mylisz,bo jest jeszcze PIEKARNIA , która nieżle sobie radzi i wiele innych lokali. pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
radek.1976 Re: STREFA 2010 08.03.10, 12:51 Witam blaise z tej strony. Nadija niestety nie mialem przyjemnosci grac na sunrisie co do entrancu faktycznie tak bylo.Rozumiem ze forum jest do wyrazania swoich opini jednakze kolega michal udowodnil a raczej dal przyklad w jaki sposob niepowinno sie odzywac do kobiet . Michal niezanmy sie o czym swiadczy fakt ze niepowinnismy wystawiac o sobie opini w stylu jaki ktos jest . To ze napiszesz na temat muzyki ktora gram swiadczy o twoich gustach o tym co sie Tobie podoba a co nie , fakt jest taki do twojej wiadomosci ze z nadija sie znamy .Kazdy ma prawo do wyrazania swoich opini i kikomu tego niezabraniamy .W kazdej chwili moge podac linka moim znajomym z bydgoszczy i co z tego ? zasypali by was pozytywnymi opiniami na moj temat ale czy o to w tym chodzi? Nie mozna mierzyc kogos miara innych, lecz swoja , weryfikuje wasze posty i zdaje sobie sprawe ze ile negatywnych tyle pozytywnych bedzie .Czytam wasze posty i jak narazie zadnych sugestji tylko to jaki jestem .Michal w jednym sie zgodze niewazne gdzie gralem jednakze moje doswiadczenie zza konsolety upowaznia mnie do tego zeby bylo tak a nie inaczej tymbardziej ze mamy jakies ustalenia odnosnie muzyki .Druga sprawa klimaty sa podzielone na dwa dni w piatki gramy minimal , progresive , deep.itd czyli klimaty mniej komercyjne do sobotnich jednakze na dzien dzisiejszy nie mozemy tego w tak drastyczny sposob podzielic poniewaz w piatki jest niska frekwencja a wsoboty przychodzicie na konsolete i chcecie uslyszec cos mozniejszego .Chcialbym wiedziec jak wy byscie sie zachowywali po odwiedzinach na konsolecie ludzi ktorzy chca sie pobawic przy kazdej muzyce z czego jedna osoba chce trancy druga housy 3 radiowe klimaty a jeszcze nastepne disco polo itd. Nie dziwcie mi sie rowniez ze sa momenty w ktorych poprostu krew mnie zalewa dam przyklad odnosnie muzyki jedna osoba 3 razy przyszla na konsolete i prosila o disco polo wytlumaczylem ze nie gramy takiej muzyki moze zdarza sie imprezy w tym charakterze ale napewno w inny dzien itd. po czym w przeciagu godziny z ta sama osoba rozmawialem jeszcze dwa razy nic dziwnego ze wkoncu krew czlowieka zaleje a pozniej czyta posty typu osiol itd .No niestety ale tak jest .Oczywiscie ze klub jest dla was nie odwrotnie .Moze ktos z tych madrusiow typu chcemy sie bawic wejda na scene i zagraja zekomo dla tych ktorzy chca sie bawic. Kazdy ma inny gust muzyczny kazdemu niedogodze a muzyka i klimat jaki bedzie panowal w strefie zrobi swoista selekcje . Po ostatniej sobocie bylo juz widac ze zaczyna sie klimat klarowac nie bylo z waszej strony propozycji ktorych nie moglbym lub niechcialbym zagrac inna sprawa to czy mialem dany kawalek czy nie.Na dzien dzisiejszy chodzi tylko jedna z sal w piatki srednia w soboty duza , w swieta i po swietach beda chodzily juz 2 sale gdzie kazdy bedzie mogl znalesc cos dla siebie .Piszcie krytykujcie przekazujcie swoje odczucia zucajcie propozycje oczywistym jest ze napewno nie bedziemy opierac sie tylko i wylacznie na waszych sugestiach .Jeszcze jedna sprawa nie chodzi o mnie czy o klub ale jesli beda powtarzaly sie sytuacje gdzie bedziecie wyzywac sie oficjalnie na forum czy obrazac osoby ktorych nie znacie po prostu zostanie wyslana prosba do moderatora o wykasowanie tematu.Mozna wyrazac swoje opinie w kulturalny sposob a jesli ktos tego niepotrafi niech nie wchodzi w ten temat ..pozdrawiam do zobaczenia w weekend blaise. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 15:54 ja lubie i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokus45 Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 22:16 elo. Nie grasz dobrej muzy. Pogódź sie z tym. Moim zdaniem, wszystko w klubie jest ok, z wyjątkiem Ciebie. I nie tylko ja tak sądze. Są lepsi. Lansujesz sie tylko ze słuchawkami na uszach, a kiedy ktoś podchodzi do Ciebie z jakimś tematem to masz wszystko w ''chu****ju''.... Nie miły jesteś, bez sensu i wogole... ehhh...brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: STREFA 2010 IP: *.147.165.250.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.10, 21:17 Co wy chciecie od tego klubu? Takiego w Płocku jeszcze nie było i długo nie będzie.Piszecie że jest mało ludzi ,ale jak ma ich być dużo w poście? Jeżeli my będziemy chodzić do tego klubu to bedzie nas dużo.jestem pewny że ten klub odżyje po swiętach. Ja nikogo nie widziałem tam w koszulce na ramiączka za to dużo takich gości jest w Blichowie.A ijeszcze te małolaty z cyckami na wierzchu. To jest dopiero żenada.Ludzie pomyślcie tylko, po co mają być otwarte 3 sale skoro ludzie pomieszczą się na jednej,to chyba jest normalne że otwarta jest tylko jedna.Nie znęcajcie ssię nad Dj,bo on na to nie zasługuje Nie można zadowolić wszystkich na jednej sali.Ogólnie klubik spoko i wszystkim go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-2000 Re: STREFA 2010 06.03.10, 05:55 JEST WRESZCIE!!! www.klubstrefa2010.pl Fajny klub byłem już 3 razy ten kto to otworzył w obecnym czasie wielki szacunek odważny gość,ale to tak na marginesie... byłem dzisiaj(5 marzec piątek)i się rozczarowałem... mała frekfencja!!! może to tylko dlatego,że post? No w klubie KINO było nawet nawet,ale gdzie ten lokal pasuje poza jednym,że jest w centrum,dzisiaj średnia wieku 17 może w szczycie 18 lat , zostawiam to jednak menedżerom klubu KINO,jak ktoś był w klubie strefa 2010 to widział porządek i ład w lokalu akurat tu jestem pedantem i cenie sobie jakość a w strefie jest to na dobrym poziomie nie będe komentował funkcjonowania pod tym względem klubu KINO, sobota tydzień temu rewelacja - ludzie na poziomie a nie jak to było 2 tygodnie temu jakieś cudotwórcy w dresach i nawet jednego widziałem zszedł z ciągnika,ale dobrze,że go nie wpuścili wtedy byłby ubaw,uważam,że klubik podąża w dobrym kierunku tylko proszę nie grajcie DISCO POLO niech grają to w blichowie czy tam nie wiem gdzie,ale nie tutaj!!! dj? Przydałby się jakiś z nazwiskiem choć na otwarciu grał V_VALDI i nawet nikt nie wiedział,że to on,bo grał do pustej sali(byłem i widziałem) w sumie nie ważne. Powiem krótko lokal kozak(małe usterki) pozdro wszyskim tym co piszą pozytywy i negatywy !!! p.s. ale już tak jest hey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 06.03.10, 09:41 młody człowieka - określ bardziej co dla Ciebie jest "poziomem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 13:52 Byłem wczoraj i też nie widziałem gości w podkoszulkach, ani małolat z cyckami na wierzchu... Mało tego nie widziałem nikogo bo klientów było może 15 osób wliczając w to obsługę... Jak można oceniać klub , który gra dla nikogo?Mam też uwagę odnośnie trzech sal:Dlaczego w reklamie jest informacja że są trzy sale a czynna jest tylko jedna?Myślę że Kama ma rację mówiąc że po co otwierać trzy sale jeśli ludzie się pomieszczą w jednej i jeszcze jest dużo miejsca aby pojeździć sobie rowerem i pograć w siatkówkę , kosza itd... Mam też pytanie do Tomka 2000(który jest pedantem-jeśli dobrze odczytałem..)Czy jeśli dom jest posprzątany i nikt w nim nie mieszka jest brudno?Kto tam nabrudzić jeśli sala jest pusta?Wichura hula i to wszystko co oferuje ten tzw klub. Klubik podąża w dobrym kierunku-przepaści.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-2000 Re: STREFA 2010 06.03.10, 18:04 Dobrze,że funkcjonuje jedna sala i to,że grają w piątki to też przynajmniej jak ktoś będzie chciał się pobawić w tym lokalu to weżmie sobie taksówkę i przyjedzie wiedząc,że klub funkcjonuje robią pewnie w piątki,żeby przyzwyczaić nas co do tego dnia trochę się przeliczyli co do ilości ludzi,ale mamy przecież post.Zgadzam się,że reklama wprowadza w błąd niepotrzebnie go otworzyli w tak słabym okresie.Mam pytanie do realisty gdzie się odbywają w Płocku i okolicach w poście imprezy i gdzie są ludzie?,bo z tego co wiem to chyba nigdzie prócz klubu KINO, w którym przebywa w większości gówniarstwo!!! a co do domu,w którym nikt nie mieszka to też jest syf po jakimś czasie.Byłem w strefie 3 razy i widziałem jak pracuje personel i stąd moja ocena co do czystości w lokalu a Ty jak byłeś raz to co możesz powiedzieć na ten temat.Widocznie trafiłeś na złą frekwencje i dlatego taka Twoja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadija Re: STREFA 2010 IP: *.satfilm.net.pl 06.03.10, 18:14 Dajcie spokój, przecież w tym KINIE to owszem frekwencja była, ale co z tego jak średnia wieku wynosiła 15 może maks 16 lat? I jeszcze na dodatek same lampucery albo szukające sponsorów ;/ masakra tam była przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
nadija_00 Re: STREFA 2010 06.03.10, 18:19 Dajcie spokój, przecież w tym KINIE to owszem frekwencja była, ale co z tego jak średnia wieku wynosiła 15 może maks 16 lat? I jeszcze na dodatek same lampucery albo szukające sponsorów ;/ masakra tam była przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secretpact Re: STREFA 2010 IP: *.030.c75.petrotel.pl 07.03.10, 10:29 Ja bylem wczoraj z kolegami sobie w tym klubie, i uwazam , ze to calki dobry pomysl był otworzyc go jak najblizej miasta :) <latwiejszy dojazd> , taki klubik byl nam tu w Plocku potrzebny , wiadomo on jest dopiero otworzony, wszystko jest jeszcze na etapie rozwoju i dociagniec :), Jadzi sie muzyka nie podobala,moze dj mial wtedy dola :) , wczoraj muzyka byla naprawde swietna, co prawda malo ludzi, ale teraz jest wszedzie malo ludzi ,co do ochrony to faktycznie jest to ochrona z bravo,oni maja swoje zasady, a skoro obstawiaja tez ten klub tzn ze w bravo juz ich nie ma :) Odnosnie cen w barze, ceny przyzowite piwo za 5zl, cola po 3zl, nie drinkowalem wiec nie wiem jakie ceny drinow, miejsc do sedzenia jest sporo,mogloby byc wiecej krzeselke przy barze na dole,bo nie bylo gdzie sobie usiasc i poczekac na napoj,toalety malutkie,moglyby byc wieksze troszkie ale bardzo symaptycznie sie zalatwia swoje potrzeby ;D, co do ,,macania'' Jadziu czasy sa takie , ze dziewczyny nie wszystkie sie szanuja i nic na to nie poradzisz, a takowe macanie ,wystepuje w kazdym z plockich lokali,jak Ci ktos w parade wchodzi poroznmaiwaj z ochrona ,ze jakis natret cie podbiera,klub narazie jest na etapie wbijania sie w otoczenie :) W kazdymz plockich lokali spotkasz roznego rodzaju galerianki i inne ladies, nie podoba sie w lokalu nikt Cie nei zmusza tam chodzic przeciez :) A jezeli chodzi o Twoja kolezanke to jej problemy z nastoletnia corka nas nie obchodza, widocznie taki przyklad dostala,i gdzies byl blad w wychowaniu, pozdrawiam wszystkich i zapraszam do tego klubu, dajmy mu szanse ,on jest dopiero na ,,docieraniu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 20:33 Jadzia narzeka i narzeka. Powiec ile masz lat? gdzi ty w klubie bywalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ [...] IP: *.146.c94.petrotel.pl 07.03.10, 19:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-2000 Re: STREFA 2010 07.03.10, 22:48 A co wy tak się wyzywacie? NADIJA napisała co myślała każdy ma jakieś zdanie .Ja byłem wczoraj i było super sporo ludzi mówie sporo,bo byłem też w KINIE i VEGAS i niestety bardzo się rozczarowałem.Ludziska a czy wy widzicie kto tam przychodzi? Każdemu klubowi życzę takiej klienteli. Powiem krótko wczoraj w strefie było więcej ludzi niż w pozostałych lokalach razem do kupy wzięte to chyba coś oznacza co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 08.03.10, 12:01 jak to poważnie brzmi jak o małolactwach pisze się "ludzie".Powaga do czegoś zobowiązuje,a jak można traktować wzajemnie się "macających" smarkaczy.Szkoda,że nie w towarzystwie mam i mamuń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 18:54 Fajny ten nowy klub. Trochę mało ludzi,ale nie ma co się dziwić-post jest przecież. Muzyka bardzo mi się podobała i napewno jeszcze tam pojadę(nie miałam okazji zwiedzić pozostałych sal, czynna była jedna).Pozdrawiam wszystkich zakręconych muzyką:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 08.03.10, 15:20 daj się jeszcze pokroić,wymacać do kwadratu za swój KINO KLUB.Młoda,naiwna,śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
nadija_00 Re: STREFA 2010 09.03.10, 01:03 pfff proszę Cię chłopcze.... podrośniesz to pogadamy :) póki co jedyny klub jak widzę do którego możesz wejść to KINO a zatem pozdrawiam Cię serdecznie i polecam słownik albo uważanie na lekcjach polskiego :) Pamiętaj testy gimnazjalne już niedługo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 09.03.10, 17:33 pozostale sale będą przeznaczone dla tych z małym macaniem i jedna z macaniem wstepnym/czyli gra wstepna-książkowo/ Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_belmondo Re: STREFA 2010 09.03.10, 17:43 ludzie Wam sie widac naprawde nudzi... klub jest nowy... wiadomo ze potrzeba czasu na rozkrecenie... a nie raz byliscie na imprezie i pierdo*icie trzy po cztery jak tam jest... czepiacie sie ochrony Dj'i... sam siedze w klubach 5 lat i gralem na otwarciu klubow i wiadomo ze kazdemu sie nie dogodzi bo przyjdzie wiesniak co slucha disco polo i dla niego jak DJ pusci cos radiowego to dla niego odbierane jest jako techno gdzie nie ma pojecia o tym gatunku nic... Mamy post wiec wiadomo ludzi na imprezy chodzi mniej niz zazwyczaj przez co jest otwarta sala... Wiec Dj nie ma latwego zadania bo musi puszczac wszystko tak zeby po czesci kazdemu dogodzic... Chyba ze trafi na ludzi w dany dzien ktorzy lubia podobny klimat co znacznie ulatwia granie i wszyscy sa zadowoleni... A jak co nie ktorzy sa tacy cwani to niech zajma sami miejsce Dj'a badz ochroniarza i wykonuja czynnosci ktore do nich naleza... Wtedy sami byscie zrozumieli pewne kwestie i mieli inne poglady na te tematy... I jeszcze jedno nie mozna oceniac klubu po pracu imprezach...:) to chyba na tyle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 10.03.10, 09:25 5 lat siedzieć w "klubach"- zgroza.To nie siedź tylko ruszaj się troszkę bo będziesz baryła,kula śniegowa.Nie proponuj zajmować miejsce dja czy ochroniarza,gdyż nikt ich nie zmusza do wykonywania tej pracy,za nią dostają wynagrodzenie,jeśli mają problem mogą zmienić,poszukać innej.Na ich miejsce będą się sprawdzać inni- lepsi,gorsi,nie ma lamentu.Kolego belmondo klimaty to najlepsze w uzdrowiskach,nie ma co się napinać,młodzi jesteście,nastolatki,mało jeszcze znacie życia/wszystko przed wami/.Żadne to lokale,imprezy,klimaty,a zwykłe dyskoteki dla "szkolniaków",dla potrzeb,alibi dla rodziców nazwanych "klubami".Nie ma się czym zachwycać każde tego rodzaju miejsce ma przynosić dochody właścicielowi z wszystkiego/nawet powietrza/.Małolaty mają uciechę,tematy do dyskusji jak to o nich dbają i kolejne miejsce do "ostrego macania",pokazania nowości z lumpeksu i oczywiście swojego "misia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: STREFA 2010 IP: *.cdma.centertel.pl 14.03.10, 00:20 po co w ogóle reagujecie na posty jadzi? nie widzicie że to zwykła prowokacja? typ czy typiara się onanizuje przed kompem, że ludzie czytają jego/jej wynurzenia ;) klubowi życzę sukcesów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 08:23 Jadzia nie bywa w dobrych klubach. Zna Ambre i blue. pojedzila by po Polsce to by widziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 15.03.10, 12:55 zapewne by zobaczyła - małolactwo,gówniarstwo,modę prosto z lumpeksów i ponoć "ostre macanie owego małolactwa,jakiś "lodzik"/jesli zachowa się w pozycji "baczność".Długo by pisać o tych wyczynach. , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: STREFA 2010 IP: *.019.c77.petrotel.pl 15.03.10, 16:01 jadzia coraz wieksza ochote mam na ciebie jesli wiesz jak zrobic lodzika porzadnie i lubisz ostre macanie daj tylko te zdjecie o ktore wczesniej prosilem i pomyslimy zeby zaspokoic twoje najmroczniejsze fantazje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: STREFA 2010 IP: *.147.82.238.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.03.10, 15:46 Jestem tam co tydzień. Super impreza.Bardzo podoba mi się ten klubik. Goraco go polecam. Ambra i Blue do gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 17:33 Jadzia nie wie do czego to nosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 16.03.10, 15:38 szkolniak - bierz sie za ksiązki.Z ciebie imprezowicz,taki jak kawaler.Na dobranocki patrzeć,a nie głosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: STREFA 2010 IP: *.102.c78.petrotel.pl 17.03.10, 18:52 Skora jadzia tak ciągle o tym macaniu to chyba sama się daje tak macać ochroniarzom i za pewne nie raz tam lodzika zrobiła jednemu z nich :) ubiera się w lumpeksach i co tydzień zapie***** do strefy a pisząc tu chce zniechęcic dziewczyny nie lubi konkurencji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 18.03.10, 10:07 szkolniak = żeby te małolaty nie dały ci pomacać to bys nie wiedział jak,co i do czego.Nie zabieraj za mocno głosu boś młody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 10:32 Chciałaś powiedzieć gdybyś Ty mi nie dała pomacać :) A,że szkolniak to owszem :) heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imprezowicz Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 19:25 jadzia jaka dojrzala a loda nie umi zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 20.03.10, 13:09 do loda to trzeba mieć jeszcze kawałek patyczka,a szkolniaki to tylko marzenia mająi plotkami zajmują.Dobrze,ze jeszcze taki prawiczek z ciebie to byś szoku dostał,usiadł na pempku i płakał w zakłopotaniu itd.Szkolniaki do odrabiania lekcji sie brać,a nie mądrzyć "jak stary".Na was jeszcze nie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: STREFA 2010 IP: *.037.c87.petrotel.pl 21.03.10, 23:08 Oj Jadziu widze,że nieżle zdesperowana jesteś ;) Jak chcesz to mogę Cię zaspokoić może troszkę zmądrzejesz a co to tego "patyczka" to jeszcze byś się udławiła pamiętasz? Jak brałaś to nienarzekałaś ;) buziaki;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: STREFA 2010 IP: *.225.c86.petrotel.pl 25.03.10, 21:35 Byłem w tym klubie jak to nazywacie totalna kicha , a ta ochrona jak można ich tak nazwać to żenada , dj to raczej tam praktykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 30.03.10, 08:27 towarzystwo tam to też praktykuje malolactwo szuka nowych wrażeń nowych macantówte dziewczątka to takie średniaki kurczaki z piekarnika,żadna rewelacja.Dla takiego towarzystwa warunki aż za dobre.Która ma w głowie dyskotekę jak poszła w jasnym,wiadomym celu- może się trafi jakiś "men",trochę się pokazać,poprzytulać,polecieć "w ślinę"/uważać na choroby zakaźne/,jak się da to na macaniu skończyć.Taka to z grubsza prawda o "klubach"-dyskotekach i klientach ich.Właściciel dokładnie wie jak ma funkcjonować ów lokal i co dzieciaki maja do powiedzenia.Minimum jest zapewnione,zczasem i rozwój nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 30.03.10, 11:07 brak tam jescze siedzisk dla rodziców,aby na żywo oglądali swoje mądre pociechy ich wyczyny,zabawy/bo każda idzie się świetnie bawić/,takich szerokich kanap dla spragnionych/większości/i rezerwowych macantów/bo ochroniarze nie chcą sie dotykać do małolactwa,żeby nie mieć różnistych kłopotów/.Chyba pójdę w sobotę na przegląd kreacji z lumpeksów i nowe trendy Dody/sznurki od stringów już nie na topie,teraz Doda przekazała małolatom,że na topie są wystające podpaski XXL wkolorze różowym i w takim klapki "japonki".A młodzież mówi o swoim stylu,wrażliwości i temu podobnych bzdurach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: STREFA 2010 IP: *.chello.pl 06.04.10, 18:29 Witam, bylam w klubie w ostatni weekend swiateczny i musze przynac ze wywarl na mnie ogromne wrazenie, muzycznie jestem bardzo zadowolona bo chyba kazdy znajdzie cos dla siebie, wystroj klubu bardzo mi sie podoba i klimat .. no moze ciut za duzo luzdi w niedziele ale za to reszta na wysokim poziomie, wiekszosc imprezy spedzilama na 2 salah bo czulam tam sie najlepije. pewne jest ze bede tam wracala bardzo czesto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚCIE Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 06.04.10, 20:13 BYLYŚMY TEŻ W OSTANI ŚWIĄTECZNY WEKEND Z PACZKĄ 20 ZNAJOMYCH NIKOMU SIĘ NIE PODOBAŁO KLUB JAKO LOKAL NICZEGO SOBIE ALE BARACHŁO, GDZIE SELEKCJA,DUŻO DZIECI I DRESIARZY.CALE TOWARZYSTWO NACIPANE.WIELKA PORAŻKA.OBSŁUGA TEŻ PORAZKA CHAMCUCHY I JESZCZE DO TEGO OKRADAJĄ.W ŁAZIENKACH SYF,BRAK KLIMATYZACJI NA PIERWSZYM PIĘTRZE.NIGDY JUŻ TAM NIE POJEDZIEMY.NIE POLECAMY TEGO LOKALU LUDZIOM NA POZIOMIE.POZDRAWIAMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 07.04.10, 04:20 obawiam się,że przez to lokal popadnie w kłopoty finansowe i może splajtować.Pseudotowarzystwo nie da zarobić po 2 złote i może być problem.Wywnioskowałam,że nie było ostrego macania i towarzystwo takie spienione.A czy to aż takie ważne,że jakiś małolat tu złapie,tam pomaca,a jeszcze dalej potrzyma,a może coś włoży,Mój kolega akurat się sprawdził-3 młode laski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 15:55 jezeli chodzi o mnie to zawitalam tam w I dzien świat . Atmosfera bardzo pozytywna , chociaz b. duzo ludzi bylo , jak wszedzie w swieta. Btw na kazdej sali sa loze na dole i na górze , wiec bardzo duzo miejsca do siedzenia , rodzaj muzyki tez niezly , chyba najlepszy na duzej sali z muzyka RNB . Łazienki jak w hotelu , ale to moze moje odczucia , na bank lepsze niz w ambrze czy w bogo xD W dodatku duzo wiecej mezczyzn z których cos moznaby bylo wybrac :) Organizacja przy barach ma duzo do nadrobienia , moze mam takie odczucie gdyz w swieta po piwo niektórzy stali po pół godziny . Szkoda tylko ze nie mozna wyjsc na zewnatrz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 16.04.10, 22:34 jeśli dużo więcej mężczyzn/czyli szkolniaków/to dobrze bo jest kto macać/czyli są macanci/młode panienki,nastolatki albo małolatki.Nie ma czym się zachwycać,bo to tylko takie miejsce wstępnego kochania czyli macania przy muzyce.Trochę pomaca jeden,trochę drugi i impreza udana.To sa bardzo wdzięczne tematy.małolaty jeszcze boją się bzykać,a już by chciały,o pochwalić się należy.A najlepsze są całe przygotowania do imprezy,mierzenie kreacji,fryzury,obiecanki i nadzieje,a wychodzi jak zawsze czyli kicha.To wam pisze doświadczona Jadzia od macania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: STREFA 2010 IP: *.104.c69.petrotel.pl 17.04.10, 11:26 jadzia ile masz lat? moze sie umowimy:D? podobasz mi sie z charakteru... a jesli z wygladu niezla sztuka z CIebie to mozemy sie umowic na "kawe" Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-2000 Re: STREFA 2010 17.04.10, 11:49 zajebiście........................................................... . a tak krótko klub zajebisty dużo niedociągnieć........................................................ ..................................................................... . hujowa klima chyba się myle bo było dużo ludków może nie dała rady pozdroooooooooooooooooooooooooooooooo do lubiących strefe he he!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 03.05.10, 23:35 No w końcu!!!!! Przeważnie nie wypowiadam się na tego typu forach ale przyznam się bez bicia,że zanim tam poszedłem pierwszy raz to szukałem troszeczkę. I dlatego chciałbym wszystkim takim jak ja polecić ten klub w 100 %. Byłem tam w niedzielę i się bardzo miło zaskoczyłem przeważnie przychodzę później bo do 24 jest lipa na parkiecie, a tym razem szok godzina 22 a tu full parkiet. Jakiś nowy dj chyba w końcu pomyśleli tylko jeszcze żeby tyle disco polo nie grał to już by było zajebiście, ale był ten dziwny zespól to może taki klimat chcieli zrobić nie wiem. Takim plusem jest to że nie musieliśmy się gnieść na tej małej salce że by się zajebiście pobawić chociaż tam było podobno pusto. Ogólnie zajebiście polecam rozwijają się moim zdaniem i na stówe ide tam w następny weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: STREFA 2010 IP: *.chello.pl 04.05.10, 03:48 mowisz o tym dj co gral teraz w niedziele przeciesz tego sluchac sie nie dalo ani to disco polo ani to dance 1 slowem sam nie wiem co to bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acapulco Re: STREFA 2010 IP: *.147.151.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.10, 19:07 Muza na dużej sali nie była dobra za to na małej sali spoko jeśli chodzi o przedmówce BYWALEC nie masz racji,że na małej sali było pusto,bo byłem i widziałem jak się ludzie bawili a puściej to się zrobiło jak był koncert i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 19:56 Jadzia to piz.... hu... sie zna. Pierdo.... glupoty jeszcze nie czula porzadnego hu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 22.04.10, 18:57 imprezowicz - tylko w internecie bo w domu cichutki żeby mamusia nie nudziła,a tatuś nie pogonił paseczkiem.Co małolaty mają do powiedzenia-jedynie mogą tak się nazywać - imprezowicz.balowicz,a w rzeczywistości nogą nie potrafi ruszyć w rytm muzyki.Tylko czekają aby coś wolnego,przytulnego to może da radę pomacać.Oj dzieciaki,małolaty do lekcji,a nie mądzrzyć jak stary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 30.04.10, 19:32 imprezowicz - co się chwalisz tym korniszonkiem.Tyle Twoje co w gadce,obejrzenie jakiegoś filmiku i marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia bis Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 03.05.10, 23:56 kurde jeszcze nie zauważyliście że jadzia sradzia to prowokator. trzeba ją olać i tyle. A tak wogóle to macanki to już przeżytek teraz to jest ostre dyma......... Tak więc cały Płock znajdzie coś dla siebie ale jadzi to nie szukajcie bo to już zabytek!!! hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: STREFA 2010 IP: *.026.c65.petrotel.pl 17.06.10, 20:24 Prosto i na temat! DJ-e z tej STREFY są beznadziejni,i nie potrafią stworzyć klimatu! Ta osoba która tym wszystkim zarządza doprowadzi ten klub do upadku!!!!!!!!!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
chlopaczek1234 Re: STREFA 2010 22.06.10, 22:18 Ja jeszcze nie bylem w strefie,ale sie tam wybiore tez sobie chce pomacac tak jak Jadzie pewnie macaja :D Cos mi sie od zycia nalezy co nie...Moze jakas chetna do mnie napisze(oby nie Jadzia:D ) ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: STREFA 2010 IP: *.164.c70.petrotel.pl 05.05.10, 19:02 Ja byłam w klubie w Sobote ,a także w Niedziele i powiem szczerze ,że w Niedzile lepiej się bawiłam ze znajomymi na tej imprezie niż dzień wcześniej!: ) Moim zdaniem było bardziej rytmiczniej.a zresztą było widać jak goście się bawili.Pozdrawiam Międzytorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: STREFA 2010 IP: *.plock.mm.pl 05.05.10, 19:19 Jestem stałą bywalczynią tego klubu, w niedzielę ubawiłam się jak nigdy. Muzyka w deche, fajne klimaty do tańczenia chociaż ten zespół to jak ludzie słusznie stwierdzili "kibel" ;)Moim zdaniem było super i oby było tak zawsze. P.S. Fajnie,że w końcu zobaczę salę techno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 08.05.10, 12:03 tak jaśniej = jaka to jest muzyka w "dechę",bo zwsze czytałam o "muzie" np.z Zelazowej Woli.Cos więcej o tych "klimtach do tańca"- czy to taki mikrpklimat jak np.w Ciechocinku,Kołobrzegu,Krynicy czy coś innego,swoistego czy swojskiego.I ostatnie na teraz - oczywiście jak z ostrym lub normalnym macaniem.Odbywa się jeszcze obowiązkowo czy już nie,może brak macantów,może laski nie do tego,bo slyszałam,że wkracza moda na "lodzika" w locie i odbijanego/czyli można sie załapać np.na 3 lodziki jednocześnie.Macanie ponoć ma przemijać,bo robi sie mało ciekawe,a szkód więcej niż przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 08.05.10, 12:04 zapewne chodzi oklimaty i mikroklimaty we wcześniejszym wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
88ana88 Re: STREFA 2010 10.05.10, 18:36 Nie zgadzam się z Wami, że klub jest beznadziejny itp. po pierwsze zacznijmy od najważniejszego- muzyka Moim zdaniem Dj Blaise i Inni dają radę. Cieszę się, że powstał klub gdzie grają ambitną muzykę. Nie tylko hity eski, czyli masówkę. Co w innym 'klubach' w płocku niestety jest tak cały czas, czy też nawet w bravo, czy w pobliskich miejscowościach. I tak trzymać! Nareszcie znalazłam klub dla siebie. Po drugie- wchodzą dresy, małoletni Bywając tam nie spotkałam się z takim czymś. Gdybyście byli, a nie słuchali innych osób sami byście zobaczyli. Wystarczy przeczytać sam regulamin, który to wszystko wyklucza. Co dopiero w innych klubach płocka i pobliskich miejscowościach. Ale przecież młodzi ludzie też muszą się bawić. po trzecie- ochrona Ochrona szybko reaguje na niemiłe sytuacje. Po prostu wynosi osoby z klubu którzy nie potrafię się zachować i tyle. I tak powinno być. Że niby na schodach nie można siedzieć? a to mało miejsca jest do siedzenia? schody są do chodzenia w górę i dół :P Pretensje mają niektórzy, że sceny są 3 a otwarte tylko 2, że w błąd zostaliście wprowadzeni. Gdybyście patrzyli na plakaty lub na stronę internetową byście wiedzieli, że są 2 otwarte;) Po prostu pojedźcie tam i przekonajcie się sami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropa Re: STREFA 2010 IP: *.182.178.35.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.10, 10:39 Nawet sporo ludzi w piątek było fajna sala pierwszy raz ją widziałem a jak w sobote ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macant-amator Re: STREFA 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.10, 18:34 muszę się wybrać - a nuż mi się poszczęści spotkać i poznać jadzię, mołoby być ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: STREFA 2010 IP: 80.48.4.* 26.05.10, 15:11 tyś tylko taki pseudomacant lub mcant swojego korniszonka.Co tu maac jak każda ma to samo i tak samo,a lodzik to tak mało apetycznie i mało amatorek,do tego brak pomocy medycznej w razie udławienia,zatrucia,biegunki czy innych sensacji.W domu siedzieć małolaty bo koniec roku szkolnego blisko,a nie udawać doroślaków.Miejsce małolactwa jest w domu i w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macant-amator Re: STREFA 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 16:27 Ty się jadzia nie wykręcaj, że niby każda ma to samo i tak samo itd. Okazuje się, że każda jest inna i za każdym razem jest inaczej i to jest to. A Ty zaintrygowałaś mnie. Jeśli lody mało apetyczne, nie musisz się zmuszać do lodów i ryzyka udławienia czy innych sensacji. Nie wykręcaj się też małolatami i szkołą - lekcje dawno odrobiłem, od kilku wiosen małolatem już nie jestem, ale ciągle kręci mnie tak samo, masz szanse mieć dużą frajdę. Ty się jadzia zdeklaruj jednoznacznie - piszesz się na tańce i jeszcze trochę albo nawet i więcej, czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck Re: STREFA 2010 IP: *.094.c83.petrotel.pl 06.06.10, 13:00 Ale pojebany club,i te całe forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: STREFA 2010 IP: 178.56.60.* 22.06.10, 00:54 w najbliższy piątek będzie fajna impreza w Strefie. Zagra 4 Strings z Holandii a Smartszop będzie gadżety rozdawał. Wpadajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyna23 Re: STREFA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:31 znacie tego gościa w czarnej koszulce z prawej co jest na9, 15, 16 zdjęciu w galerii klubu z 26 marca tego roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: STREFA 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.10, 14:09 Byłam, ponieważ spodziewałam się "ostrego macania" i byłam na to przygotowana. Ubrałam się w stringi i w torebce miałam zapas baloników. Wreszcie wyrwałam się z domu,pokazałam ciuchy z lumpeksu i nie było rwania. Jestem niezaspokojona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strefowiczka Re: STREFA 2010 IP: *.186.c64.petrotel.pl 26.01.11, 16:20 Kocham ten klub.Pyszne drinki,super klimat. Muzyka świetna,ludzie tez. Kazda impreza na której tam byłam była udana.Zawsze wracałam z usmiechem na twarzy. :)) Polecam i zapraszam do klubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś