IP: *.acn.waw.pl 28.10.04, 20:39
Prosze o opinię na temat kuchenek firmy FAGOR. Widzialem w Arkadii kuchenke
za 1900 zł do zabudowy (teoretyczna cena ok 3800). Słyszałem ze to dobra
firma ale w Polsce nie znana, dlatego tez stosuje duze obnizki
Obserwuj wątek
    • Gość: mif Re: Fagor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:17
      www.pcsb.pl/pl/dept_24067.html
      www.fagor.pl/producent_lider.php
      + wyszukiwarka google z hasłem fagor
      • kasiapro1 Re: Fagor 01.11.04, 20:36
        mam caly zestaw agd do kuchni z Fagora.Okap troszke szfankowal,ale juz sie
        naprawil.Reszta jak na razie bez zmian-w porzadku.TO znana firma w usa,u nas
        sie przebila,klasa cenowa srednia,ja dalam 50% ceny za wszystko,bo mialam silne
        argumenty,teraz strzelalabym wyrzej-Gorenie,Smeg,Bosh...
        • jk Re: Fagor 01.11.04, 21:43
          a co to za silne argumenty?
          ceny u konkurencji? :)))

czesto mozna spotkac tanie nowe zestawy Faogra do zabudowy, sklep kupi, ale klienci nie chca, wiec sie tego jakos pozbyc trzeba :)

no ale swoja droga, rumplem pewnie Fagor nie jest :)
          • titerlitury Re: Fagor - zupełnie przyzwoite, kupuj spokojnie:) 02.11.04, 11:39
            Mam juz grubo ponad rok. To jest hiszpańska firma, która ostatnio zainwestowała
            w Mastercooku (Wrozamet). Mam płyte ceramiczną i piecyk. Działają prawidłowo,
            cena była b. dobra. Firma wchodzi na nasz rynek, dlatego obniża ceny. Poza tym
            rzeczywiście ludzie jeszcze sie nie oswoili z ta marką.
            Ale to co napisała koleżanka wyżej, że celuje "wyżej w Gorenje" to dobry
            dowcip. Gorenje to szajs jakich mało - wszystko plastikowe i psujace się tuz po
            okresie gwarancji.
            Możesz sobie spokojnie kupić porządna rzecz po przyzwoitej cenie - z pewnościa
            nie będziesz żałować:)
            • Gość: gość Re: Fagor - zupełnie przyzwoite, kupuj spokojnie: IP: 213.17.172.* 02.11.04, 12:40
              Ja mam 5 urządzeń Fagora (płyta, piekarnik, zmywarka, lodówka i okap), które są
              właśnie wbudowywane, tak więc o funkcjonowaniu nie mogę jeszcze nic napisać.
              Jak będzie w codziennej eksploatacji - zobaczymy. Wykonanie nie budzi
              jakichkolwiek wątpliwości, a projekty urządzeń są dość interesujące.
              Z ewentualnym serwisem też nie powinno byc problemów, gdyż Fagor kupił Wrozamet
              i korzysta z ich sieci serwisowej. W Hiszpanii jest to bardzo popularny sprzęt
              AGD.
    • Gość: gonia Re: Fagor IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 13:03
      Ja mam kuchenkę i okap Fagora. Kuchnia ma płyte ceramiczną + piekarnik
      oddzielnie, sprzęt super, działa bez zarzutu. Polecam, tym bardziej że ceny
      zachęcają do kupna.
      • Gość: kasiapro1 Re: Fagor IP: 212.75.* / 212.75.102.* 05.11.04, 18:04
        Zamawialam dosc droga kuchnie a poza tym w TTW opex nic sie wtedy nie
        dzialo,byl martwy sezon wiec bili sie o klienta,to byly moje argumenty i za
        sprzet agd zaplacilam 50%,mam:okap,plyte ceramiczna,lodowke,zmywarke i
        piec.Oplacalo sie,ale jakos nie mam do tej firmy przekonania.
        Stawiam dlaej na Gorenie oraz Bosha,ew.Electrolux
        • titerlitury Re: Fagor 08.11.04, 11:10
          Gość portalu: kasiapro1 napisał(a):
          > Stawiam dlaej na Gorenie oraz Bosha,ew.Electrolux
          To stawiaj dalej. Życze powidzenia, szczególnie będzie Ci ono potrzebne w
          wypadku uzytkowania gorenje.:)
          • kasiapro1 Re: Fagor 08.11.04, 21:18
            titerlitury napisała:

> Gość portalu: kasiapro1 napisał(a):
            > > Stawiam dlaej na Gorenie oraz Bosha,ew.Electrolux
            > To stawiaj dalej. Życze powidzenia, szczególnie będzie Ci ono potrzebne w
            > wypadku uzytkowania gorenje.:)
            ciekawa jestem czy jest wiecej przeciwnikow Gorenie, czy tez sa ludzie
            zadowolenia z tej marki?
            Przejrzalam forum,duzo osob ma pozytywne opinie
    • szarytka Re: Fagor 09.11.04, 15:35
      Ja mam płytę gazowa i okap i uważam, że to był naprawdę barzo dobry zakup, bo
      rzeczy są ładne i funkcjonalne i niebyły bardzo drogie.
      • Gość: tom Re: Fagor okap teleskopowy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 21:30
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka