Dodaj do ulubionych

Wybiegnę jutro nagi na Rynek!

• Gość: hmmm Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 22.02.05, 21:55
      Zobaczymy pozyjemy.......;)Pewnie troche publiki bedzie.....ciekawe czy
      zdobedzie sie na to....:)
      • Gość: Speed Michael Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:58
        Dobra.

Pobite gary.

Żartowałem, pedały!
        • Gość: adv Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.crowley.pl 22.02.05, 22:06
          Nieee.. kochany. To my zartowalismy.
          Wiec biegniesz.

:)

P.S. Chyba sie tego nie spodziewal... hehe
          • Gość: Pat Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 22:13
            ....a na dodatek bedziesz musiał biec bardzo szybko, żeby nie dopadł Cię tłum
            co najmniej 200 osób, z których jak Ci się zdawało żartowałeś:P
        • Gość: ktoś leszczysz Speed Michael IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 22.02.05, 22:52
          wymiękłeś.
          biegasz albo cie znajdziemy. i wtedy ...
          • Gość: adv Re: leszczysz Speed Michael IP: *.crowley.pl 22.02.05, 22:52
            Znaleziony ;)
            • Gość: funny Moj stary by nie stchorzył IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.05, 23:25
              On sie ałozył kiedyś ze jak nie urodzi mu sie syn to bedzie giegał nago wkoło
              domq.
    • Gość: Speed Michael Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 23:00
      Ilość wpisów przerosła moje oczekiwania. Przyznam się bez bicia, że gdy
      zakładałem ten wątek to od razu wiedziałem, że nie pobiegnę. Piszę to bo nie
      chcę aby jutro ktoś specjalnie marzł i czekał na mnie. Zresztą jest tak zimno
      że nawet kurtki bym nie zdjął. Chociaż jak zobaczyłem tyle wpisów to się
      zacząłem zastanawiać czy aby nie spełnić mojej obietnicy ale w takie zimno nie
      dam rady.

Przepraszam jeśli kogoś zawiodłem. Może jednak znajdzie się ktoś kto tak bardzo
      zachęcony przez Was pobiegnie :)))

Pozdrawiam Serdecznie i przepraszam zawiedzionych!

PS
      TO NIE JA NAPISAŁEM
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=20884620&a=20905407
      Gość portalu: Speed Michael napisał(a):
      > Dobra.
      > Pobite gary.
      > Żartowałem, pedały!
      • Gość: matka przełożona Re: Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! IP: *.wroclaw.mm.pl 22.02.05, 23:05
        No jeśli tak , to żeby ratować honor tego forum , ja wyjdę jutro na rynek z
        gołą...głową;-)
      • Gość: Pat Re: Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 23:07
        Fakt, IP nie sprawdziliśmy...
        ale, ale....widzę, że z jednego osiedla piszemy....to może chociaż mała rundka
        po Popowickiej?:)
        • Gość: adv IP?? IP: *.crowley.pl 22.02.05, 23:31
          IP nie sprawdzilismy?
          Mow za siebie...

Ten ostatni wpis Speeda mnie zastanowil...
          A nawet ucieszyl... :D
          • Gość: Kajko Re: IP?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:38
            tak i co mu jeszcze sprawdziłeś? daj chłopie spokój naczytałeś się durnot i
            cfaniaka rżeniesz!!
            • Gość: adv Re: IP?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 02:19
              Naprawde chcesz sie dowiedziec?
              Zainstaluj jakiegos normalnego antywirusa i zamknij port 4662 w swoim kompie.
              I rejestr wyczysc, bo biedaczek ledwo zipie...
              • Gość: Kajko Re: IP?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:29
                szkoda sensu!! Marzyciel!!
          • Gość: Speed Michael Re: IP?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:09
            To ja informuje ludzi aby nie sterczeli dzisiaj w Rynku a ty mi tutaj takie
            podchody robisz :(
      • Gość: zupper Tchórz..zwykły, cienki tchórz made in Poland IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 23:14
        j/w
        • Gość: Speed Michael Halo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:50
          Tylko pedały sie nabrać dały na mój pierwszy post!

Każdy facet który podbijał watek to potencjalny /lub prawdziwy/ PEDAŁ!

No i co, geje?
          • Gość: pseudoklon Re: Klonowi z neoplusa dedykacja. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 00:51
            Głupiś jak wszystkie klony. Jednym słowem nawet nie baran ale owieczka.
    • Gość: Speed Michael Dlaczego przeważnie facetom zależy abym wybiegł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:24
      Na szczęście mój poziom wpisów rózni się od poziomu klona :)

Wiecie co jest najstraszniejsze od tego że stchórzyłem? Najgorsze jest to że
      przeważnie sami faceci chcą abym wybiegł :)
      • Gość: Facet Re: Dlatego, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 13:56
        że chcemy przyjść z dziewczynami. Będą mogły porównać i docenić. Nie mamy
        kompleksów. W przeciwieństwie do Ciebie.
    • Gość: wesołek Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 09:03
      Kiedy będzie to jutro ,zawsze jest dziś
    • Gość: gosc Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.fundacja.opole.pl / 83.238.214.* 23.02.05, 09:16
      ale na pewno!!!
    • Gość: malw Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:29
      hehehe, w takim razie o której? :)))
    • Gość: a ja z Tobą Biegnij! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:19
      • Gość: sprinter Re: Biegnij! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:40
        Poturlaj sobie jajka po śniegu!
        • senior_cohones Re: Biegnij! 23.02.05, 14:26
          spoko spoko
          nawet straż miejska cie nie zatrzyma, jeśli komuś przywalisz, powiedzą że
          nieczego nie widzieli na kamerach bo najlepiej widać przy różowym świetle, teraz
          chcą różowego
          • drugitaki W takim razie, Ja ! 23.02.05, 18:47
            Poniewaz 200 wpisow sie pojawilo, a Speedy Michael wymiekl, postanowilem ze
            jednak impreza sie odbedzie. Jesli Mike nie nie jest w stanie zaprezentowac
            swojej meskosci, to zrobie to - JA!
            Termin pozostaje bez zmian - dzisiaj o 19oo. Niemoge wam podac trasy przebiegu,
            bo straz udarmnila by moje dzialanie, wiec miejcie oczy i uszy szeroko otwarte -
            gdy uslyszycie okrzyk emocjii, bedzie to znaczylo, ze jestem tam, skad okrzyk
            ten dobiega.
            Ps: Prosze was o przyniesienie termosow z goraca herbata, abym mogl sie
            rozgrzec, zanim odwioza mnie na posterunek. ;)
            • drugitaki Re: W takim razie, Ja ! 23.02.05, 19:04
              Zastanowilem sie i doszedlem do wnikosku, ze dalem za malo czasu na
              rozgloszenie mojej decyzji o kontynuowaniu imprezy, w zwiazku z tym przekladam
              ja na jutro. A wiec do zobaczenia jutro o 19oo-ej, inie zapomnijcie o goracej
              herbacie!
              • Gość: Filozof Re: W takim razie nigdy!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 21:04
                Jutra nie ma. Zawsze jest dziś.
              • Gość: Speed Michael Re: W takim razie, Ja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:41
                Hmmm, drugi pedał?

> A wiec do zobaczenia jutro o 19oo-ej, inie zapomnijcie o goracej
                > herbacie!

Hi, hi, bedzie chciał penisa umoczyć ;)
                • Gość: Speed Michael ZNÓW KLON !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:08
                  Gość portalu: Speed Michael napisał(a):

> Hmmm, drugi pedał?
                  >
                  > > A wiec do zobaczenia jutro o 19oo-ej, inie zapomnijcie o goracej
                  > > herbacie!
                  >
                  > Hi, hi, bedzie chciał penisa umoczyć ;)

ZNÓW KLON !!!! Ja już się nie wpisuję!
                  • Gość: Zdzisław Re: ZNÓW KLON !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:43
                    Ty się nie wpisuj tylko biegaj!
      • Gość: ansej Przystanek Alaska IP: *.media4.pl 23.02.05, 19:29
        a może Bieg Byków? :) Jak w 13 odcinku Przystanku Alaska:)
    • Gość: gogoa Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: 217.17.35.* 24.02.05, 13:44
      guzik prawda, pierdu-pierdu
    • Gość: mm Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.02.05, 17:34
      NIE PODPUSZCZAM ALE JAKOS UWAŻAM ZE SPĘKASZ. :-)

• Gość: Speed Michael Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:15
        No i spękał!

Pewnie za dużo śniegu było, hi, hi, hi!

Leszczyki...
    • Gość: as Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:24
      czekamy cierpliwie
    • Gość: maja Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.05, 18:48
      zobaczymy
    • Gość: nick-t Widział go kto ? IP: *.hydral.com.pl / *.hydral.com.pl 02.03.05, 11:05
      j.w.
    • Gość: KrI$ Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.itcmp.pwr.wroc.pl 02.03.05, 13:12
      to wyjdź a będzie to gdzieś w tv??Masz wyjść
    • Gość: Muerde Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.03.05, 19:29
      Powiedz o której, przyjdziemy większą grupą z transparentem lub flagą.
      • Gość: obserwator Czy UWr jest gorszy?? IP: *.lr.centurytel.net 06.03.05, 03:10
        Na Uniwersytecie Harvarda ( i niektorych innych ) jest obyczaj ze studenci ( i
        studentki) inauguruja zimowa sesje egzaminacyjna biegiem nago na 1 mile.
    • Gość: cobra38wwo Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 06.03.05, 21:02
      ,,,ZROB TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEMU NIE?..........
    • Gość: Ejnar Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:04
      Mam nadzieję, że to będzie nagi NN...:-)
    • Gość: guma... Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:50
      tylko nie myśl, że wykujesz sobie przerębel w lodowisku i chlup jako mors do
      wody. To nie przejdzie we Wrocławiu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka