Gość: hmmm Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 22.02.05, 21:55 Zobaczymy pozyjemy.......;)Pewnie troche publiki bedzie.....ciekawe czy zdobedzie sie na to....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed Michael Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:58 Dobra. Pobite gary. Żartowałem, pedały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.crowley.pl 22.02.05, 22:06 Nieee.. kochany. To my zartowalismy. Wiec biegniesz. :) P.S. Chyba sie tego nie spodziewal... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 22:13 ....a na dodatek bedziesz musiał biec bardzo szybko, żeby nie dopadł Cię tłum co najmniej 200 osób, z których jak Ci się zdawało żartowałeś:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś leszczysz Speed Michael IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 22.02.05, 22:52 wymiękłeś. biegasz albo cie znajdziemy. i wtedy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv Re: leszczysz Speed Michael IP: *.crowley.pl 22.02.05, 22:52 Znaleziony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funny Moj stary by nie stchorzył IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.05, 23:25 On sie ałozył kiedyś ze jak nie urodzi mu sie syn to bedzie giegał nago wkoło domq. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed Michael Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 23:00 Ilość wpisów przerosła moje oczekiwania. Przyznam się bez bicia, że gdy zakładałem ten wątek to od razu wiedziałem, że nie pobiegnę. Piszę to bo nie chcę aby jutro ktoś specjalnie marzł i czekał na mnie. Zresztą jest tak zimno że nawet kurtki bym nie zdjął. Chociaż jak zobaczyłem tyle wpisów to się zacząłem zastanawiać czy aby nie spełnić mojej obietnicy ale w takie zimno nie dam rady. Przepraszam jeśli kogoś zawiodłem. Może jednak znajdzie się ktoś kto tak bardzo zachęcony przez Was pobiegnie :))) Pozdrawiam Serdecznie i przepraszam zawiedzionych! PS TO NIE JA NAPISAŁEM forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=20884620&a=20905407 Gość portalu: Speed Michael napisał(a): > Dobra. > Pobite gary. > Żartowałem, pedały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka przełożona Re: Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! IP: *.wroclaw.mm.pl 22.02.05, 23:05 No jeśli tak , to żeby ratować honor tego forum , ja wyjdę jutro na rynek z gołą...głową;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! Halo! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 23:07 Fakt, IP nie sprawdziliśmy... ale, ale....widzę, że z jednego osiedla piszemy....to może chociaż mała rundka po Popowickiej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv IP?? IP: *.crowley.pl 22.02.05, 23:31 IP nie sprawdzilismy? Mow za siebie... Ten ostatni wpis Speeda mnie zastanowil... A nawet ucieszyl... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajko Re: IP?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:38 tak i co mu jeszcze sprawdziłeś? daj chłopie spokój naczytałeś się durnot i cfaniaka rżeniesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv Re: IP?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 02:19 Naprawde chcesz sie dowiedziec? Zainstaluj jakiegos normalnego antywirusa i zamknij port 4662 w swoim kompie. I rejestr wyczysc, bo biedaczek ledwo zipie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajko Re: IP?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:29 szkoda sensu!! Marzyciel!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed Michael Re: IP?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:09 To ja informuje ludzi aby nie sterczeli dzisiaj w Rynku a ty mi tutaj takie podchody robisz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupper Tchórz..zwykły, cienki tchórz made in Poland IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 23:14 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed Michael Halo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:50 Tylko pedały sie nabrać dały na mój pierwszy post! Każdy facet który podbijał watek to potencjalny /lub prawdziwy/ PEDAŁ! No i co, geje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudoklon Re: Klonowi z neoplusa dedykacja. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 00:51 Głupiś jak wszystkie klony. Jednym słowem nawet nie baran ale owieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed Michael Dlaczego przeważnie facetom zależy abym wybiegł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:24 Na szczęście mój poziom wpisów rózni się od poziomu klona :) Wiecie co jest najstraszniejsze od tego że stchórzyłem? Najgorsze jest to że przeważnie sami faceci chcą abym wybiegł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Dlatego, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 13:56 że chcemy przyjść z dziewczynami. Będą mogły porównać i docenić. Nie mamy kompleksów. W przeciwieństwie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 09:03 Kiedy będzie to jutro ,zawsze jest dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.fundacja.opole.pl / 83.238.214.* 23.02.05, 09:16 ale na pewno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malw Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:29 hehehe, w takim razie o której? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprinter Re: Biegnij! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:40 Poturlaj sobie jajka po śniegu! Odpowiedz Link Zgłoś
senior_cohones Re: Biegnij! 23.02.05, 14:26 spoko spoko nawet straż miejska cie nie zatrzyma, jeśli komuś przywalisz, powiedzą że nieczego nie widzieli na kamerach bo najlepiej widać przy różowym świetle, teraz chcą różowego Odpowiedz Link Zgłoś
drugitaki W takim razie, Ja ! 23.02.05, 18:47 Poniewaz 200 wpisow sie pojawilo, a Speedy Michael wymiekl, postanowilem ze jednak impreza sie odbedzie. Jesli Mike nie nie jest w stanie zaprezentowac swojej meskosci, to zrobie to - JA! Termin pozostaje bez zmian - dzisiaj o 19oo. Niemoge wam podac trasy przebiegu, bo straz udarmnila by moje dzialanie, wiec miejcie oczy i uszy szeroko otwarte - gdy uslyszycie okrzyk emocjii, bedzie to znaczylo, ze jestem tam, skad okrzyk ten dobiega. Ps: Prosze was o przyniesienie termosow z goraca herbata, abym mogl sie rozgrzec, zanim odwioza mnie na posterunek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drugitaki Re: W takim razie, Ja ! 23.02.05, 19:04 Zastanowilem sie i doszedlem do wnikosku, ze dalem za malo czasu na rozgloszenie mojej decyzji o kontynuowaniu imprezy, w zwiazku z tym przekladam ja na jutro. A wiec do zobaczenia jutro o 19oo-ej, inie zapomnijcie o goracej herbacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filozof Re: W takim razie nigdy!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 21:04 Jutra nie ma. Zawsze jest dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed Michael Re: W takim razie, Ja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:41 Hmmm, drugi pedał? > A wiec do zobaczenia jutro o 19oo-ej, inie zapomnijcie o goracej > herbacie! Hi, hi, bedzie chciał penisa umoczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed Michael ZNÓW KLON !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:08 Gość portalu: Speed Michael napisał(a): > Hmmm, drugi pedał? > > > A wiec do zobaczenia jutro o 19oo-ej, inie zapomnijcie o goracej > > herbacie! > > Hi, hi, bedzie chciał penisa umoczyć ;) ZNÓW KLON !!!! Ja już się nie wpisuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisław Re: ZNÓW KLON !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:43 Ty się nie wpisuj tylko biegaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ansej Przystanek Alaska IP: *.media4.pl 23.02.05, 19:29 a może Bieg Byków? :) Jak w 13 odcinku Przystanku Alaska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogoa Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: 217.17.35.* 24.02.05, 13:44 guzik prawda, pierdu-pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.02.05, 17:34 NIE PODPUSZCZAM ALE JAKOS UWAŻAM ZE SPĘKASZ. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed Michael Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:15 No i spękał! Pewnie za dużo śniegu było, hi, hi, hi! Leszczyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:24 czekamy cierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.05, 18:48 zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick-t Widział go kto ? IP: *.hydral.com.pl / *.hydral.com.pl 02.03.05, 11:05 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrI$ Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.itcmp.pwr.wroc.pl 02.03.05, 13:12 to wyjdź a będzie to gdzieś w tv??Masz wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muerde Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.03.05, 19:29 Powiedz o której, przyjdziemy większą grupą z transparentem lub flagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Czy UWr jest gorszy?? IP: *.lr.centurytel.net 06.03.05, 03:10 Na Uniwersytecie Harvarda ( i niektorych innych ) jest obyczaj ze studenci ( i studentki) inauguruja zimowa sesje egzaminacyjna biegiem nago na 1 mile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra38wwo Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 06.03.05, 21:02 ,,,ZROB TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEMU NIE?.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejnar Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:04 Mam nadzieję, że to będzie nagi NN...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guma... Re: Wybiegnę jutro nagi na Rynek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:50 tylko nie myśl, że wykujesz sobie przerębel w lodowisku i chlup jako mors do wody. To nie przejdzie we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś