Dodaj do ulubionych

Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie

18.03.05, 14:35
Piszę pracę licencjacką na temat UBÓSTWO W LEGIONOWIE i szukam materiałów na
ten temat, jak coś macie to prześlijcie na email jrejniak@NOSPAM.gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • zetkalg Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 18.03.05, 14:45
      podjedź sobie na Słowackiego lub Łajski. Obejrzysz sobie "pekin" to zetkniesz
      się z biedą na żywo
      • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 18.03.05, 16:44
        teraz to ludzie fajnie pisza te prace, ja to jakis dziwny jestem, czytam
        artykuly, ksiazki zeby cos napisac...
        --
        JeżU
        www.masalegionowo.prv.pl
        • gregorij Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 19.03.05, 00:43
          tia, autor wątku nie czyta artykułów, książek, właściwie nieczego nie czyta,
          znasz go?
          • jrejniak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 21.03.05, 18:30
            nie bądź taki mądry bo Ty w całym swoim marnym życiu tyle nie przeczytałeś co
            ja przez ostatnie 5 lat. Takie komentarze zachowaj dla siebie tępaku, bo
            mateiałów o ubóstwie w Legionowie jest bardzo mało a na czytanie szmatławców
            nie pozwala mi praca, dziecko, szkoła i dom, więc bujaj się prostaku.
            • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 21.03.05, 19:09
              no zobacz nie napiszesz mu pracy magisterskiej to cie jeszcze pobije :D
              --
              JeżU
              www.masalegionowo.prv.pl
              • jrejniak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 21.03.05, 19:37
                Co siedliście na mnie tak ja tylko chciałam jakieś statystyki i informacje o
                ubóstwie ale widać, że nieuczynność jest waszą główną cechą.
                • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 21.03.05, 20:39
                  jestesmy uczynni,jesli cos wiemy albo posiadamy jakies informacje to z checia
                  sie nimi dzielimy, ale nie zamierzamy szukac za kogos

w legionowie jest biblioteka, powinni miec archiwum gazet, usiasc i przegladac,
                  w koncu to praca magisterska,

poza tym chyba nieuwaznie sledzisz zycie miasta, ltv, gazety - jest zima,
                  bardzo duzo pisze sie o biedzie, pck, zbiorkach ubran, i o wydawaniu zywnosci -
                  jest wiele punktow dzialajacych dzieki ludziom dobrej woli, czasem dzieki
                  wsparciu miasta, np jeden punkt kolo targu, przy starej myjni recznej,
                  kozlowka, pelno takze w legionowie starych kamienic, czesto zamieszkanych przez
                  biednych ludzi,
                  kolo starego zusu - stoja ogrodzone fundamenty, kiedys tam mieszkalo wielu
                  bezdomnych, nie wiem jak jest teraz, chcesz znalesc biednych ludzi ? szukaj pod
                  globi, kauflandem, pod kosciolem.
                  dlugo nie bede szukal a sam cos znajde:
                  www.miejscowa.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1453
                  www.miejscowa.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1451 - wielu
                  ludzi nie stan na prywatne leczenia, a to co jest to skandal, emerytow nie stac
                  na wykup lekow.

www.miejscowa.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1456
                  www.miejscowa.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1271
                  cale archiwum:
                  www.miejscowa.pl/modules.php?op=modload&name=Stories_Archive&file=index&file=index

moze to nie jest jakas super gazeta, ale warto poczytac, poszukac.

--
                  JeżU
                  www.masalegionowo.prv.pl
                  • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 21.03.05, 20:41
                    www.bip.legionowo.pl/index.php?cmd=zawartosc&opt=pokaz&id=372&lang=
                    przespaceruj sie tam, moze ci cos powiedza, uzyskasz jakies dane....
                    --
                    JeżU
                    www.masalegionowo.prv.pl
            • e-legionowo Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 12:16
              jrejniak napisała:

> nie bądź taki mądry bo Ty w całym swoim marnym życiu tyle nie przeczytałeś co
              > ja przez ostatnie 5 lat. Takie komentarze zachowaj dla siebie tępaku, bo
              > mateiałów o ubóstwie w Legionowie jest bardzo mało a na czytanie szmatławców
              > nie pozwala mi praca, dziecko, szkoła i dom, więc bujaj się prostaku.

widze ze jestes tu pierwszy raz to poradze Ci tylko jedno, uwazniej czytaj
              wypowiedzi innych osob, bo jak na moj gust grigorij w swoim poscie raczej Cie
              bronil niz atakowal
              • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 15:40
                jak sie wczytalem rzeczywiscie to bylo chyba do mnie nie do grigorija, no
                szkoda ze na tym forum nie moge skasowac tego co napisalem tyle mialby tej
                pomocy. a jak ci na czytanie szmatlawcoc nie pozwala praca dziecko szkola i dom
                to prostaku z marnym zyciem, tepaku jeden, widac ze do nauki nie dorosles,
                odpuscic sobie magisterke i idz kopac rowy, do tego starczy ci energii i czasu,
                a twoj poziom kultury nie bedzie tam gral wielkiej roli.... studencina jedna
                --
                JeżU
                www.masalegionowo.prv.pl
                • domelu Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 17:21
                  ..odezwal sie ktos z wysokim poziomem kultury 8]
                  • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 19:02
                    jestem zaszczycony z powodu ze twoj udzial na forum ogranicza sie do
                    komentowania moich postow, a w szczegolnosci pisania jaki to ja jestem
                    niedobry, niekulturalny i wogole wszystkich obrazam. fajnie ze masz miejsce
                    gdzie mozesz sobie ulzyc po swoich zyciowych porazkach, jestes góru, wogole
                    super fajny, zabawny, wszyscy sie ciesza z twoich komentarzy, co nie smiejecie
                    sie on jest taki fajny? budzisz sie raz na pare tygodni i zaskakujesz nas tak
                    trafnymi komentarzami, to pewnie dlatego ze duzo czasu musiales spedzic zeby to
                    wymyslic, ale jestes fajny.
                    --
                    JeżU
                    www.masalegionowo.prv.pl
                    • domelu Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 20:11
                      nie, to ty jestes fajny 8]
                  • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 23.03.05, 20:40
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=21823369&a=21967076
                    kolejny post obrazajacy mnie
                    --
                    • e-legionowo Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 24.03.05, 09:14
                      roberttak napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=21823369&a=21967076
                      > kolejny post obrazajacy mnie
                      > --
                      to jeszcze sprawdz na jaki twoj post to byl komentarz, bo sam uwazam ten post za
                      zenujacy, do tej pory jakbys nie zauwazyl to kasowalem posty z wulgaryzmami a
                      nie tam gdzie ktos kogos obraza, wiec cos ci sie pomylilo. Znajdz mi jeden post
                      gdzie skasowalem post tylko z powodu obrazania innej osoby, zazwyczaj wystarcza
                      prosba o zaprzestanie tego na grupie lub mail na priv, potwierdzi to spokojnie
                      pare osob, wiec moze tak bys dal sobie na wstrzymanie z bluzgami na forum i
                      obrazaniu innych, bo jakbys nie zauwazyl to wlasnie twoj komentarz spowodowal
                      taka reakcje jrejniak, nie mowiac ze byl calkiem nie na temat i niczego nie
                      wnosil dla osoby zakladajacej ten watek, a co za tym idzie byl sprzeczny z
                      netykieta na ktora sie licznie powolujesz w swoich postach.

dla mnie eot i wiecej nie bede sie wypowiadal w tej kwestii
            • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 23.03.05, 20:40
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=21823369&a=21927937
              ile mam czekac az moderator usunie posta obrazajacego mnie ?
              --
        • jrejniak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 16:24
          Trochę ostro zareagowałam, ale jeżeli ktoś mi zarzuca, że nie czytam nic to
          grubo się myli. Dodaję sprostowanie to nie praca magisterska tylko licencjacka
          i naprawdę nie mam ochoty na to aby ktoś ją za mnie pisał tylko prosiłam o
          pomoc w szukaniu materiałów. Czy naprawdę ludzie muszą być tak nieuczynni.
          Zobaczyłbyś jak by Ci szło szukanie gdybyś pracował w tygodniu, uczył się w
          weekendy i wychowywał roczne dziecko spróbuj zobaczymy jak będzie Ci szło.
          Dzięki za podane strony.
          • kasiabrown Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 18:43
            wreszcie i "ulica" i ministry mowia tym samym jezykiem
            • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 19:07
              a tak wogole moderatorze moglbys zaciac ciac te posty gdy ludzie sie nawzajem
              obrazaja, nie mowie ze sam tego nie robie, ale czesto dlatego ze twoje reakcja
              jest zbyt wolna. z calym szacunkiem do ciebie, jesli sie to nie zmieni, bede
              pisal maile krytykujace twoja postawe.
              --
              JeżU
              www.masalegionowo.prv.pl
              • kasiabrown Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 21:04
                he...fajne.nie mowie, ze sam nie obrazam ale jak nam nie zamkniesz mordy to sie
                poskarze. posikalam sie ze smiechu!
                • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 21:42
                  jesli ktos nazywa mnie tepakiem, to mam takie same prawo zeby nazwac go rownie
                  tepakiem, ale jesli jego post zniknal by odpowiednio szybko, wtedy nie widzial
                  bym potrzeby pisania takich rzeczy.

ps no to sobie sikaj
                  --
                  JeżU
                  www.masalegionowo.prv.pl
                  • e-legionowo Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 23.03.05, 08:23
                    roberttak napisał:

> jesli ktos nazywa mnie tepakiem, to mam takie same prawo zeby nazwac go rownie
                    > tepakiem, ale jesli jego post zniknal by odpowiednio szybko, wtedy nie widzial
                    > bym potrzeby pisania takich rzeczy.
                    >
                    > ps no to sobie sikaj
                    > --
                    > JeżU

ty nawet matury nie pisales jeszcze wiec jakim prawem osadzasz sposob zbierania
                    materialow do pracy licencjackiej czy magisterskiej, najprosciej wydawac osady o
                    innych gdy najciezszym z obowiazkow jakie masz to uczenie sie, jacy Ci zli
                    nauczyciele i rodzice, ciagla kaza sie uczyc, a ze nie masz zadnych obowiazkow
                    zwiazanych z utrzymaniem siebie i swojej rodziny, ze nie musisz dzielic czasu
                    miedzy dom, prace i nauke, wiec proponuje wrzuc sobie na luz z takimi dennymi
                    komentarzami i zajmij sie czyms co przynosi jakis efekt i duzo wiecej tolerancji
                    wzgledem innym ludzi .. nie tylko forumowiczow

to jak reaguje zalezy odemnie, skoro czlowiek jest pierwszy raz na forum uwazam
                    ze wystarczy upomnienie, co potwierdzilo sie w jej nastepnej wypowiedzi i sama
                    przyznala ze za ostro zareagowala, natomiast wracajac do obrazania to jak moze
                    zauwazyles grigorij nie odezwal sie nawet slowem bo akurat go znam osobiscie i
                    dojrzalym ludziom nie przystaja niektore szczeniackie zachowania, a ty
                    zareagowales dopiero po moim zwroceniu uwagi jrejniak co pozostawie bez komentarza

w sprawie funkcji moderatora to jakbys nie pamietal jest ona tzw "spoleczna" i
                    wykonywana w posiadanym wolnym czasie, bez problemu wystarczy kilkanascie minut
                    dziennie na poprawne moderowanie, co do twoich uwag czy spalem podczas toczenia
                    sie dyskusji, tak przynaje ze skrucha :) spalem ale na ten sen calkiem
                    przyzwoicie zasłuzylem usilujac uszczesliwic 60 osob z Wieliszewa montujac tam
                    siec osiedlowa

a co do "grozb" poskarzenia sie adminowi gazety, jak ci to ulzy to zrob to,
                    tylko miej swiadomosc ze przy takiej ilosc skasowanych postow juz w tej chwili
                    moglbym napisac o zablokowanie twojego konta, i na 90% odpowiedz bylaby
                    pozytywna, a nie robie tego z oczywistych powodow checi zachowania porzadku na
                    forum, bo po zablokowaniu tego konta znajac twoj poziom utworzylbys sobie
                    nastepne i z niego zaczal mieszac

do reszty forumowiczow:
                    pojawialy sie wczesniej pytania czy nie mozna zablokowac calego lub czesci
                    watku, niestety moga to tylko admini gazety, moderator moze tylko usuwac
                    pojedyncze posty
              • domelu Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 21:11
                jak na razie to wlasnie twoje posty byly usuwane z tego forum, wiec jestes
                ostatnia osoba, ktora powinna zwracac uwage moderatorowi

swoja droga to nie jest jedyne miejsce w internecie, w ktorym tak sie zachowujesz
    • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 21:52
      A TERAZ napisz ze dzialam zupelnie jak mlodziez wszechpolska, jaki to mam
      poziom kultury....
      --
      JeżU
      • domelu Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 22:37
        nie musze, sam to potwierdziles dwa posty wyzej
        • roberttak Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 22:41
          dlaczego lamiesz regulamin i netykiete, piszesz nie natemat, zalatwiasz swoje
          sprawy na forum.
          a moderator spi zamiast wywalic z 15 postow z tego tematu
          --
          JeżU
          www.masalegionowo.prv.pl
          • domelu Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 23.03.05, 10:31
            mysle, ze TY lamiesz, a moderator nie spi, bo usunal TWOJE posty
    • domelu Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 22:46
      melisy? 8]
    • kasiabrown Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 22.03.05, 22:57
      pani Rejniakowa...ma pani juz duzo materialu na temat ubostwa w Legionowie. hi
      hi!
      • e-legionowo Re: Szukam materiałów o ubóstwie w Legionowie 23.03.05, 07:45
        kasiabrown napisała:

> pani Rejniakowa...ma pani juz duzo materialu na temat ubostwa w Legionowie. hi
        > hi!
        tak, ma duzo materialu zwlaszcza o ubostwie doboru slownictwa i zachowan
        niektorych na forum ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka