Dodaj do ulubionych

Zakładam lobby antypodforumowe!

13.07.02, 18:11
Czy nie uważacie, że podforumy na forum Białystok są zbędne? Teraz jest bardzo
dobrze, przejrzyście i nie trzeba za dużo klikać, gdy dyskusja toczy się na
kilku wątkach. Wyobraźcie sobie jak się człowiek pogubi, gdy bedzie chciał
podyskutować na kilku podforumach na raz, ile będzie zbędnego klikania i
przeskakiwania. Poza tym, jakie podforumy (oprócz haremu:) można by zrobić? I
tak na prawie wszystkich wątkach bardzo szybko odbiega się od zadanego tematu.
Dlatego, parafrazując słowa Maksymiliana Paradysa z "Seksmisji": "Forumów nie
ma, nie będzie i nie potrzeba."

--------------------------------------------------------------------------
Prosze już nic nie dopisywać do tego wątku. Informacja nie zawiera przekazu
reklamowego a jedynie informacyjny.:)
Obserwuj wątek
    • saunne Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 13.07.02, 23:45
      a nie chcesz wiedzieć jakie masz poparcie??? Ja w każdym razie Cię popieram :)
      • sluggard Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 14.07.02, 09:15
        Ja też Cię popieram. Mogę się nawet gdzieś (na trochę) przykuć;)
        • saunne Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 14.07.02, 10:59
          no dobra...skoro trzeba się poświęcić to ja mogę chodzić w kółko po przejściu
          dla pieszych ;)
          • sluggard Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 14.07.02, 11:29
            > no dobra...skoro trzeba się poświęcić to ja mogę chodzić w kółko po
            przejściu
            > dla pieszych ;)

Yyyy, a miałem nadzieję, że się razem przykujemy;)
            • saunne Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 14.07.02, 11:32
              ... :))) to brzmi zdecydowanie ciekawiej niż chodzenie po przejściu...dobra
              przekonałeś mnie :)))
              • sluggard Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 14.07.02, 11:40
                To gdzie my byśmy się mogli przykuć, hmmm...

PS: Jak przyjdą dziennikarze, to ja chcę być rzecznikiem:)
                • saunne Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 14.07.02, 11:42
                  kaloryfer w redakcji GW???
                  • sluggard Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 14.07.02, 11:52
                    > kaloryfer w redakcji GW???

Kaloryfer brrr... taki zimny i twardy.

Może lepiej do jakiegoś łóżka?! Tylko że oni tam chyba łóżek nie mają, to
                    trzeba by przyjść z własnym (poza tym, jak protest się przeciągnie, to będzie
                    jak znalazł).
                    • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 15.07.02, 11:31
                      A ja, jako prezes, urządzę wielką akcję wysypywania kompów na tory!
                      • anka1 Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 15.07.02, 15:12
                        a ja urzadze glodowke od 8 do 16 z przerwa na obiad.
                        • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 15.07.02, 19:35
                          anka1 napisała:

> a ja urzadze glodowke od 8 do 16 z przerwa na obiad.

A jak to nie poskutkuje to zablokujemy wszystkie główne rzeki na Podlasiu (i
                          dopływ poweitrza paru osobom:).
                          • Gość: anka1 Re: Zakładam lobby antypodforumowe! IP: 212.33.74.* 16.07.02, 09:16
                            i zrobimy jeszcze wiekszy upal
                            • Gość: habitus Re: Zakładam lobby antypodforumowe! IP: *.zigzag.pl 16.07.02, 19:21
                              A można się przykuć do stolika w tej knajpce pod kinem Pokój? Za nogę. Ale na
                              długim łańcuszku ze względu na sprawy sanitarno-epidemiologiczne. I żeby picie
                              było za darmo.
                              • sluggard Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 16.07.02, 19:30
                                > A można się przykuć do stolika w tej knajpce pod kinem Pokój? Za nogę. Ale
                                na
                                > długim łańcuszku ze względu na sprawy sanitarno-epidemiologiczne. I żeby
                                picie
                                > było za darmo.

Mogłabyś wprowadzić chociaż jakiś drobny element umartwienia/wyrzeczenia?
                                • Gość: habitus Re: Zakładam lobby antypodforumowe! IP: *.zigzag.pl 16.07.02, 19:36
                                  Siedzę w jednej knajpie cały czas!!! Przecież to katorga!!!
                                  • sluggard Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 16.07.02, 19:40
                                    > Siedzę w jednej knajpie cały czas!!! Przecież to katorga!!!

:)))
                                • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 17.07.02, 13:17
                                  sluggard napisał:

> Mogłabyś wprowadzić chociaż jakiś drobny element umartwienia/wyrzeczenia?

A może knajpę zamienić na bar sałatkowy??
                                  • chatka_ Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 17.07.02, 13:28
                                    Coz chatce pozostalo? wszystkie formy protestu wyczerpane! Podpalic sie :(((
                                    • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 17.07.02, 15:51
                                      chatka_ napisała:

> Coz chatce pozostalo? wszystkie formy protestu wyczerpane! Podpalic sie :(((

Nie martw się, zostaniesz naszym rzecznikiem prasowym.
                                      • saunne Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 17.07.02, 16:06
                                        rzecznika zaklepał sobie już Sluggard.

Chatko może najpierw porwij kogoś dla okupu? Co to za pożytek ze spalonej
                                        Chatki... ;)
                                        • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 17.07.02, 16:24
                                          saunne napisała:

> rzecznika zaklepał sobie już Sluggard.
                                          >
                                          > Chatko może najpierw porwij kogoś dla okupu?

Porwij zdjęcie Leppera.
                                          • Gość: habitus Re: Zakładam lobby antypodforumowe! IP: *.zigzag.pl 17.07.02, 16:31
                                            Porwij szaty na szmaty. Służbowy wór pokutny w modne w tym sezonie frędzle i
                                            farfocle. Chatko, jak praca - przyjęli cię? Jeżeli nie przyjęli, to dobrze im
                                            tak. Jeżeli przyjęli (jak sądzę) to bardzo fajnie!
                                            • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 17.07.02, 16:32
                                              Gość portalu: habitus napisał(a):

> Porwij szaty na szmaty. Służbowy wór pokutny w modne w tym sezonie frędzle i
                                              > farfocle. Chatko, jak praca - przyjęli cię?

A stałe łącze mają? ;))
                                            • sluggard Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 18.07.02, 10:04
                                              >> Coz chatce pozostalo? wszystkie formy protestu wyczerpane!

> Porwij szaty na szmaty.

To dobry pomysł:)))

A jak nie czujesz się forumowym Rejtanem to (z tego co pamiętam) nikt się
                                              jeszcze do marszu milczenia nie zgłosił.
                                              • chatka_ Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 18.07.02, 10:35
                                                sluggard napisał:

> >> Coz chatce pozostalo? wszystkie formy protestu wyczerpane!
                                                >
                                                > > Porwij szaty na szmaty.
                                                >
                                                > To dobry pomysł:)))
                                                >
                                                >
                                                > A jak nie czujesz się forumowym Rejtanem to (z tego co pamiętam) nikt się
                                                > jeszcze do marszu milczenia nie zgłosił.

To lepszy pomysl, zaczynam od jutra, przez weekend do niedzieli wieczor. Jakby
                                                ktos chcial u mnie kwiatki podlac, prosze bardzo :)
                                                Sluggy czyzbys Ty wczoraj protestowal ?
                                                • sluggard Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 18.07.02, 10:39
                                                  > To lepszy pomysl, zaczynam od jutra, przez weekend do niedzieli wieczor.
                                                  > Jakby
                                                  > ktos chcial u mnie kwiatki podlac, prosze bardzo :)
                                                  > Sluggy czyzbys Ty wczoraj protestowal ?

Nie, do niczego się wczoraj nie przykuwałem - to nie mnie widziałaś:)

Jeśli tylko kwiatki podlać, nie ma sprawy - jeśli do kwiatków dołączone są
                                                  jeszcze jakieś dzieci, uuuuu, słono to będzie kosztowało.
                                                  • chatka_ Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 18.07.02, 10:44
                                                    sluggard napisał:

> > To lepszy pomysl, zaczynam od jutra, przez weekend do niedzieli wieczor.
                                                    > > Jakby
                                                    > > ktos chcial u mnie kwiatki podlac, prosze bardzo :)
                                                    > > Sluggy czyzbys Ty wczoraj protestowal ?
                                                    >
                                                    > Nie, do niczego się wczoraj nie przykuwałem - to nie mnie widziałaś:)

Milczeniem protestowales.
                                                    >
                                                    > Jeśli tylko kwiatki podlać, nie ma sprawy - jeśli do kwiatków dołączone są
                                                    > jeszcze jakieś dzieci, uuuuu, słono to będzie kosztowało.

NIe zadnych dzieci nie bedzie chatka bedzie wolna.
                                                    O soli mi nie przypominaj wisi ciagle nade mna widmo "przerabanego zycia " ten
                                                    co to powiedzial czarow jeszcze nie odczynil :(
                                                  • sluggard Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 18.07.02, 10:52
                                                    > Milczeniem protestowales.

Ostatnio się głównie rano odzywam.

> O soli mi nie przypominaj wisi ciagle nade mna widmo "przerabanego zycia "
                                                    ten
                                                    > co to powiedzial czarow jeszcze nie odczynil :(

Myślę, że nie masz się co przejmować, póki nie sprawdziłaś, czy na pewno jest
                                                    czarownicą (chyba go jeszcze do wody nie wrzucałaś).
                                                  • chatka_ Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 18.07.02, 11:20
                                                    sluggard napisał:

> > Milczeniem protestowales.
                                                    >
                                                    > Ostatnio się głównie rano odzywam.
                                                    A potem jezdzisz na rowerze? Jakies dalsze trasy?

> > O soli mi nie przypominaj wisi ciagle nade mna widmo "przerabanego zycia "
                                                    >
                                                    > ten
                                                    > > co to powiedzial czarow jeszcze nie odczynil :(
                                                    >
                                                    > Myślę, że nie masz się co przejmować, póki nie sprawdziłaś, czy na pewno jest
                                                    > czarownicą (chyba go jeszcze do wody nie wrzucałaś).

Ostatnio wyszlo ze to ja jestm czarownica!

• sluggard Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 18.07.02, 15:38
                                                    > > Ostatnio się głównie rano odzywam.
                                                    > A potem jezdzisz na rowerze? Jakies dalsze trasy?

Na dłuższe to zwykle do lasów wokół Supraśla i Cieliczanki, ale jak pogoda
                                                    jest niepewna, to robię kółko wokół Białegostoku - mam taką swoją stałą trasę.

> Ostatnio wyszlo ze to ja jestm czarownica!

Kto to powiedział - już ja mu dam!!!
                                                  • Gość: chatka PODWATEK:trasy rowerowe IP: *.piasta.pl 18.07.02, 21:57
                                                    sluggard napisał:

> > > Ostatnio się głównie rano odzywam.
                                                    > > A potem jezdzisz na rowerze? Jakies dalsze trasy?
                                                    >
                                                    > Na dłuższe to zwykle do lasów wokół Supraśla i Cieliczanki, ale jak pogoda
                                                    > jest niepewna, to robię kółko wokół Białegostoku - mam taką swoją stałą
                                                    trasę.

Suprasl i Cieliczanka to znowu moje miejsca na piesze wedrowki, ale kiedys na
                                                    Wigrach tam sie bywalo. Masz trase wokol miasta? Ja tez.

Jade przez Zwierzyniec, bokiem obok lotniska az wyjezdzam na szose do
                                                    Stanislawowa, jakies pol kilometra przed wsia jest mala asfaltowka w lewo, w
                                                    las do Dojlid Gornych, jade dalej szosa w strone Zabludowia, jakies trzy
                                                    kilometry od cmentarza (prawosl.) skrecam w lewo w taka zuzlem wysypana droge,
                                                    nie wiem czy jest tam jakis drogowsakaz, obok zakladau mechaniczenego, i przez
                                                    jakies pol godziny jade przez laki i pola z rzadka wsie, do Sobolewa,
                                                    przecinam szose i jestem w Grabowce, za kaplica skrecam w lewo i jestem juz na
                                                    koncu Ciolkowskiego , tuz przed przejazdem kolejowym jest wieeeelka gora,
                                                    fantastyczna do jazdy bez trzymanki (pociagi nie jedzdza!!!) przez Skorypy obok
                                                    meczetu (niedoszlego), kosciola Duch Sw. i jestem juz w domu. Trasa na jakies 2
                                                    godziny. Z radiem na uszach w sobote w porze Markomanii, pelnia szczescia!!!
                                                    Twoje rejony to pewnie okolice Narwii, masz rzut beretem z Zileonych Wzgorz?

> > Ostatnio wyszlo ze to ja jestm czarownica!
                                                    >
                                                    > Kto to powiedział - już ja mu dam!!!

Jak Ty mu nie dasz, to ja mu dam!!!
                                                  • sluggard Re: PODWATEK:trasy rowerowe 19.07.02, 10:25
                                                    Sorki, ale nie spróbuję pojechać Twoją trasą, bo instrukcje wydają mi się
                                                    trochę niepełne. Za lotniskiem, jak się z głównej drogi skręci w lewo i
                                                    przejedzie jakieś 6-8km stoi wspaniała rezydencja z kortami tenisowymi,
                                                    stajnią itd. Kiedyś jeździliśmy tam z kolegami machać do kamer:)

Moja trasa jest mniej romantyczna, bo jak jeżdżę sam to raczej żeby wyrobić
                                                    normę, a nie dla wrażeń. Zaczynam ścieżką rowerową na Zielonych Wzgórzach,
                                                    później w lewo w Popiełuszki. Z niej, kiedy kończy się Leśna Dolina, trzeba
                                                    skręcić w prawo i dalej cały czas prosto, aż się zobaczy las. Później w lesie
                                                    której drogi nie wybierzesz i tak dojedziesz do Al. Jana Pawła II. Zostawiając
                                                    Makro po lewej stronie jadę Szosą Ełcką do byłej Szosy Północno-Obwodowej, a
                                                    nią cały czas prosto, aż do skrzyżowania z Wasilkowską. Dalej Towarowa,
                                                    Piastowska, Branickiego, Ciołkowskiego. Z Ciołkowskiego skręcam w Park
                                                    Zwierzyniecki i dojeżdżam do Zwierzynieckiej. Dalej Kopernika (ostatnio
                                                    Wiejska, Pogodna i Składowa), Popiełuszki i dom.
                                                    Trasa chyba krótsza od Twojej (mój rekord 72 minuty), na pewno również mniej
                                                    atrakcyjna. Ale kiedy chcę odreagować lub po prostu się przejechać samemu, to
                                                    jakieś szybkie rytmy na uszy i jazda.
                                                  • chatka_ Re: PODWATEK:trasy rowerowe 22.07.02, 00:40
                                                    sluggard napisał:

. Zostawiając
                                                    > Makro po lewej stronie jadę Szosą Ełcką do byłej Szosy Północno-Obwodowej, a
                                                    > nią cały czas prosto, aż do skrzyżowania z Wasilkowską. Dalej Towarowa,
                                                    > Piastowska, Branickiego, Ciołkowskiego. Z Ciołkowskiego skręcam w Park
                                                    > Zwierzyniecki i dojeżdżam do Zwierzynieckiej. Dalej Kopernika (ostatnio
                                                    > Wiejska, Pogodna i Składowa), Popiełuszki i dom.
                                                    > Trasa chyba krótsza od Twojej (mój rekord 72 minuty), na pewno również mniej
                                                    > atrakcyjna. Ale kiedy chcę odreagować lub po prostu się przejechać samemu, to
                                                    > jakieś szybkie rytmy na uszy i jazda.

Podejrzewam ze moja trase zrobilbys w czasie o polowe krotszym bo ja bynajmniej
                                                    nie spiesze sie! Radio za wolno w tym czasie gra, a i na widoczki lubie sie
                                                    zapatrzec. Chociaz nie jest to najbardziej atrakcyjna trasa, ale przynajmniej
                                                    za miastem, lakami i malo uczeszczanymi drogami (poza droga na Zabludow
                                                    oczywiscie). Informacje nie pelne rzeczywsicie, bo nie wiem jak sie te wioski
                                                    po drodze nazywaja, odkrylam ja tak po prostu jadac coraz dalej,byle nie ta
                                                    sama droga aby dluzej i aby do przodu i w strone domu. Ale jak wybiore sie tam
                                                    znowu, przyjrze sie dokladniej gdzie jestem :)

A Ty jak nastepnym razem bedziesz wyjezdzal z Towarowej w Piastowska to
                                                    pomachaj mi!!! w prawa strone !:)))
                                                  • sluggard Re: PODWATEK:trasy rowerowe 22.07.02, 11:33
                                                    > A Ty jak nastepnym razem bedziesz wyjezdzal z Towarowej w Piastowska to
                                                    > pomachaj mi!!! w prawa strone !:)))

Będę machał obiema rękami i krzyczał "Chatko, to ja!", a jak w między czasie
                                                    wjadę w jakąś dziurę w drodze to i się dla Ciebie po asfalcie poślizgam;)
                                                  • chatka_ Re: PODWATEK:trasy rowerowe 23.07.02, 01:21
                                                    sluggard napisał:

> > A Ty jak nastepnym razem bedziesz wyjezdzal z Towarowej w Piastowska to
                                                    > > pomachaj mi!!! w prawa strone !:)))
                                                    >
                                                    > Będę machał obiema rękami i krzyczał "Chatko, to ja!", a jak w między czasie
                                                    > wjadę w jakąś dziurę w drodze to i się dla Ciebie po asfalcie poślizgam;)

:))))))) Nie wpadaj w dziure, lepiej wpadnij do mnie!!!!
                                                  • sluggard Re: PODWATEK:trasy rowerowe 23.07.02, 10:37
                                                    > :))))))) Nie wpadaj w dziure, lepiej wpadnij do mnie!!!!

O, z miłą chęcią - muszę się wspinać balkonami, czy przez drzwi mnie wpuścisz?
                                                  • Gość: chatka Re: PODWATEK:trasy rowerowe IP: *.piasta.pl 23.07.02, 10:42
                                                    sluggard napisał:

> > :))))))) Nie wpadaj w dziure, lepiej wpadnij do mnie!!!!
                                                    >
                                                    > O, z miłą chęcią - muszę się wspinać balkonami, czy przez drzwi mnie wpuścisz?

Balkonem byloby lepiej, nawet jabys mnie nie zastal to bys wszedl bo drzwi
                                                    balkonowe szeroko otwarte. A i rower bys mogl tam zaparkowac :)
                                                  • sluggard Re: PODWATEK:trasy rowerowe 23.07.02, 14:46
                                                    > Balkonem byloby lepiej, nawet jabys mnie nie zastal to bys wszedl bo drzwi
                                                    > balkonowe szeroko otwarte. A i rower bys mogl tam zaparkowac :)

Tylko że ty pewnie na drugim/trzecim piętrze mieszkasz, a?
                                                  • chatka_ Re: PODWATEK:trasy rowerowe 23.07.02, 15:00
                                                    sluggard napisał:

> > Balkonem byloby lepiej, nawet jabys mnie nie zastal to bys wszedl bo drzwi
                                                    >
                                                    > > balkonowe szeroko otwarte. A i rower bys mogl tam zaparkowac :)
                                                    >
                                                    > Tylko że ty pewnie na drugim/trzecim piętrze mieszkasz, a?

Dobrze ze nie na czwartym!, na drugim rzeczywiscie, a moze jeszcze wiesz w
                                                    ktorej klatce, a?????
                                                  • sluggard Re: PODWATEK:trasy rowerowe 23.07.02, 15:11
                                                    > Dobrze ze nie na czwartym!, na drugim rzeczywiscie, a moze jeszcze wiesz w
                                                    > ktorej klatce, a?????

W drugiej, a?
                                                  • chatka_ Re: PODWATEK:trasy rowerowe 23.07.02, 15:19
                                                    sluggard napisał:

> > Dobrze ze nie na czwartym!, na drugim rzeczywiscie, a moze jeszcze wiesz w
                                                    >
                                                    > > ktorej klatce, a?????
                                                    >
                                                    > W drugiej, a?

e to Ty chyba nie o tej chatce myslisz...
                                                    a co w tamtym oknie zobaczyles, ze pomyslaes ze to ja? Strzaskane na braz
                                                    dziewcze?, muzyka dzika ryczala z radia?
                                                  • sluggard Re: PODWATEK:trasy rowerowe 23.07.02, 15:46
                                                    > e to Ty chyba nie o tej chatce myslisz...

Y, nie trafiłem, a już bym wiedział, w którą stronę skierować teleskop:)

• chatka_ Re: PODWATEK:trasy rowerowe 23.07.02, 15:51
                                                    sluggard napisał:

> > e to Ty chyba nie o tej chatce myslisz...
                                                    >
                                                    > Y, nie trafiłem, a już bym wiedział, w którą stronę skierować teleskop:)
                                                    >
                                                    Mam nadzieje ze nie o teleskopie - prezencie slubnym od Wolfa mowisz!!!!.
                                                    Drzalabym...
                                                  • sluggard Re: PODWATEK:trasy rowerowe tylko dla dorosłych 23.07.02, 15:57
                                                    > Mam nadzieje ze nie o teleskopie - prezencie slubnym od Wolfa mowisz!!!!.
                                                    > Drzalabym...

Do tej pory nie miałem go na myśli - ale skoro "drzalabyś":)
                                                  • Gość: habitus Re: PODWATEK:trasy rowerowe tylko dla dorosłych IP: *.zigzag.pl 23.07.02, 16:01
                                                    Sluggard, ty Casanowo! Teleskop, rower, trasy balkonowe??? A my z Freewolfem
                                                    wymyślamy prezenty zaślubienne.
                                                  • sluggard Re: PODWATEK:trasy rowerowe tylko dla dorosłych 23.07.02, 16:06
                                                    > Sluggard, ty Casanowo! Teleskop, rower, trasy balkonowe??? A my z Freewolfem
                                                    > wymyślamy prezenty zaślubienne.

No i jakoś wam słabo idzie, co to za interes, jak mam dostać automat i GPSa???
                                                  • Gość: habitus Re: PODWATEK:trasy rowerowe tylko dla dorosłych IP: *.zigzag.pl 23.07.02, 16:12
                                                    sluggard napisał:
                                                    >
                                                    > No i jakoś wam słabo idzie, co to za interes, jak mam dostać automat i GPSa???
                                                    Nie Ty, tylko Saunne. Z Twojego punktu widzenia to rzeczywiście kiepsko.
                                                    Myślałam, że panowie lubią broń i inne zabawki komandosów. Agnieszka na pewno
                                                    by Ci pożyczyła... A co powiesz na motorower? Albo skuter?
                                                  • chatka_ Re: PODWATEK:trasy rowerowe tylko dla dorosłych 23.07.02, 16:21
                                                    Gość portalu: habitus napisał(a):

> sluggard napisał:
                                                    > >
                                                    > > No i jakoś wam słabo idzie, co to za interes, jak mam dostać automat i GPS
                                                    > a???
                                                    > Nie Ty, tylko Saunne. Z Twojego punktu widzenia to rzeczywiście kiepsko.
                                                    > Myślałam, że panowie lubią broń i inne zabawki komandosów. Agnieszka na pewno
                                                    > by Ci pożyczyła... A co powiesz na motorower? Albo skuter?

Habi to nie sa prezenty dla doroslych!!!
                                                  • sluggard Re: PODWATEK:trasy rowerowe tylko dla dorosłych 23.07.02, 16:28
                                                    > Habi to nie sa prezenty dla doroslych!!!

Cicho!!!

Skuter może być, ale żeby osiągał więcej niż 55 km/h.
                                                  • Gość: habitus Re: PODWATEK:trasy rowerowe tylko dla dorosłych IP: *.zigzag.pl 23.07.02, 20:07
                                                    sluggard napisał:

> > Habi to nie sa prezenty dla doroslych!!!
                                                    >
                                                    > Cicho!!!
                                                    >
                                                    > Skuter może być, ale żeby osiągał więcej niż 55 km/h.

Do Sluggarda :Jasne, trzeba tylko zdjąć blokadę.
                                                    Widzisz Chatko, mężczyźni nigdy nie dorastają...
                                                  • freewolf Re: PODWATEK:trasy rowerowe tylko dla dorosłych 24.07.02, 12:25
                                                    sluggard napisał:

> No i jakoś wam słabo idzie, co to za interes, jak mam dostać automat i
                                                    GPSa???

To są prezenty dla Saunne ale dla Ciebie też coś się znajdzie:
                                                    www.karusek.com.pl/springer/index.htm
                                                    Będziesz mógł się wyszaleć z pieskiem, gdy Saunne, tak jak w tej reklamie farb
                                                    będzie malować mieszkanie i zajmie się innymi pracami domowo-remontowymi.
                                                  • chatka_ Re: PODWATEK:trasy rowerowe tylko dla dorosłych 25.07.02, 10:34
                                                    href="http://www.karusek.com.pl/springer/index.htm"target="_blank">www.karus
                                                    > ek.com.pl/springer/index.htm</a>
                                                    > Będziesz mógł się wyszaleć z pieskiem, gdy Saunne, tak jak w tej reklamie .

Sluggy czy Ty o takim wyszaleniu przed slubem mowiles???? :))))))))
                                                  • sluggard Re: PODWATEK:trasy rowerowe tylko dla dorosłych 25.07.02, 16:47
                                                    > Sluggy czy Ty o takim wyszaleniu przed slubem mowiles???? :))))))))

Oh Chatko, tak niedykretne pytania (spłonąłem rumieńcem)!
                                                  • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 18.07.02, 19:30
                                                    chatka_ napisała:

> Ostatnio wyszlo ze to ja jestm czarownica!

A może chodziło o "czarująca", tylko się przesłyszałaś?
                                                  • Gość: chatka Re: Zakładam lobby antypodforumowe! IP: *.piasta.pl 18.07.02, 21:30
                                                    freewolf napisał:

> chatka_ napisała:
                                                    >
                                                    > > Ostatnio wyszlo ze to ja jestm czarownica!
                                                    >
                                                    > A może chodziło o "czarująca", tylko się przesłyszałaś?

Ooooooo to bym na pewno zapamietala!!!:)))
                                        • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 17.07.02, 16:31
                                          saunne napisała:

> rzecznika zaklepał sobie już Sluggard.

W takim razie Chatka może być prezesem.
                                          • chatka_ Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 17.07.02, 18:34
                                            freewolf napisał:

> saunne napisała:
                                            >
                                            > > rzecznika zaklepał sobie już Sluggard.
                                            >
                                            > W takim razie Chatka może być prezesem.
                                            prezesem, prezydentem, fenomenem w co wy mnie chcecie wrobic???? Spisek jakis
                                            czy co ???;)
                                            • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 17.07.02, 18:38
                                              chatka_ napisała:

> prezesem, prezydentem, fenomenem w co wy mnie chcecie wrobic???? Spisek
                                              jakis
                                              > czy co ???;)

My??? Skąd!!!
                                              I jedno pytanie: słyszałem, że to Ty zabiłaś Keneddy'ego...
                                              • chatka_ Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 23.07.02, 01:19
                                                freewolf napisał:

> chatka_ napisała:
                                                >
                                                > > prezesem, prezydentem, fenomenem w co wy mnie chcecie wrobic???? Spisek
                                                > jakis
                                                > > czy co ???;)
                                                >
                                                > My??? Skąd!!!
                                                > I jedno pytanie: słyszałem, że to Ty zabiłaś Keneddy'ego...

Nie przypominaj mi... :)
                                                • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 23.07.02, 12:10
                                                  chatka_ napisała:

> Nie przypominaj mi... :)

Dlaczego nie, w Polsce też by się paru(nastu, -set?) na odstrzał znalazło.
                                                  :)))
                                                  • chatka_ Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 23.07.02, 13:36
                                                    freewolf napisał:

> chatka_ napisała:
                                                    >
                                                    > > Nie przypominaj mi... :)
                                                    >
                                                    > Dlaczego nie, w Polsce też by się paru(nastu, -set?) na odstrzał znalazło.
                                                    > :)))

Masz szczescie ze sie wilkow u nas nie odstrzeliwuje, bo ja ostatnio tylko do
                                                    zwierzyny celuje ;)
                                                  • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 24.07.02, 12:18
                                                    chatka_ napisała:

> Masz szczescie ze sie wilkow u nas nie odstrzeliwuje, bo ja ostatnio tylko
                                                    > do zwierzyny celuje ;)

Jestem stricte przeciwny wszelkiego rodzaju polowaniom!!!
                                                    Pani Chatko, straciłem dobre mniemanie o Pani!!!
                                                  • Gość: habitus Re: Zakładam lobby antypodforumowe! IP: *.zigzag.pl 24.07.02, 12:28
                                                    freewolf napisał:

> Pani Chatko, straciłem dobre mniemanie o Pani!!!
                                                    Ojejku, Chatko, nawet przeszedł na "Pani"!!!

• chatka_ Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 24.07.02, 17:44
                                                    freewolf napisał:

> Jestem stricte przeciwny wszelkiego rodzaju polowaniom!!!
                                                    > Pani Chatko, straciłem dobre mniemanie o Pani!!!

Polowanie??? Eee cos mi sie po...mylilo. Na ryby! :))))))
                                                  • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 25.07.02, 11:29
                                                    chatka_ napisała:

> Polowanie??? Eee cos mi sie po...mylilo. Na ryby! :))))))

(Tu chciałem zamieścić bardzo drastyczny opis cierpień ryby rozrywanej
                                                    haczykiem ale doszedlem do wniosku, że ten tekst przeczytają prawdopodobnie
                                                    siedzące u Chatki na kolanach małe dziedci)
                                                    Reasumując, nie jestem wegetarianinem ale jestem przeciwny zabijaniu dla
                                                    sportu.
                                                  • chatka_ Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 25.07.02, 11:51
                                                    freewolf napisał:

> chatka_ napisała:
                                                    >
                                                    > > Polowanie??? Eee cos mi sie po...mylilo. Na ryby! :))))))
                                                    >
                                                    > (Tu chciałem zamieścić bardzo drastyczny opis cierpień ryby rozrywanej
                                                    > haczykiem ale doszedlem do wniosku, że ten tekst przeczytają prawdopodobnie
                                                    > siedzące u Chatki na kolanach małe dziedci)
                                                    > Reasumując, nie jestem wegetarianinem ale jestem przeciwny zabijaniu dla
                                                    > sportu.

Ale ja lowie ryby na portfel!! (opis bylby jeszcze bardziej drastyczny, ale nie
                                                    napisze bo moj 1,5 roczny siostrzeniec moglby to przeczytac !!!!:))
                                                    Wolfie a Ty nie wiesz po co sie chodzi na ryby? Pstarga sie nie lowi a
                                                    wypija!! :)))
                                                  • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 26.07.02, 15:29
                                                    chatka_ napisała:

> Ale ja lowie ryby na portfel!! (opis bylby jeszcze bardziej drastyczny, ale
                                                    > nie napisze bo moj 1,5 roczny siostrzeniec moglby to przeczytac !!!!:))
                                                    > Wolfie a Ty nie wiesz po co sie chodzi na ryby?

Eee, tego..., czy ma to coś wspólnego z podrywem?
                                                    www.czarodziejka.prv.pl/
                                                    • RYBY
                                                    Znaki niezgodne - Bliźnięta, Panna, Strzelec
                                                    Jak z powyższego wynika, nie pasuję do ryb.

> Pstarga sie nie lowi a wypija!! :)))

Pstrąga się łowi - na żywca. :)))
                                                  • chatka_ Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 26.07.02, 16:29
                                                    freewolf napisał:

> Eee, tego..., czy ma to coś wspólnego z podrywem?
                                                    > <a
                                                    href="http://www.czarodziejka.prv.pl/"target="_blank">www.czarodziejka.prv.p
                                                    > l/</a>
                                                    > • RYBY
                                                    > Znaki niezgodne - Bliźnięta, Panna, Strzelec
                                                    > Jak z powyższego wynika, nie pasuję do ryb.

A ze Freewolf jest Panna, to do ryb rzeczywiscie nie pasuje.:)

> Pstrąga się łowi - na żywca. :)))

Nigdy nie probowalam na zywca, ciekawe czy na dojlidach sie da? :)
                                                  • freewolf Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 26.07.02, 16:39
                                                    chatka_ napisała:

> A ze Freewolf jest Panna, to do ryb rzeczywiscie nie pasuje.:)

Ja nie panna, gdyż nie letni, lecz zimowy chłopak ze mnie.

> Nigdy nie probowalam na zywca, ciekawe czy na dojlidach sie da? :)

Na Dojlidy to ja się teraz rowerem wybieram. A może nie na Dojlidy? Zobaczymy
                                                    gdzie mnie koła poniosą...
                                                    Do zobaczenia Chateczko - słoneczko.
                                                  • chatka_ Re: Zakładam lobby antypodforumowe! 26.07.02, 16:56
                                                    Do napisania Wolfie wolny strzelcu! Dojlidy i rower to rzeczywiscie nie
                                                    najlepszy pomysl... Fruitcakes wez ze soba lepiej :))). Papatki serdeczne!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka