Dodaj do ulubionych

RAK - BARAN

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 14:05
to nie jest prawda, bo każdy z nas jest inny a rak kobieta i baran mężczyzna
doskonale moga sie do siebie dopasowac i nikt nie bedzie czuł sie
wykorzytywany .
Obserwuj wątek
    • Gość: bonia Re: RAK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 07:33
      U mnie było tak, że to Baran był spokojny, a Rak władczy...
    • Gość: emes Re: RAK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:25
      Rakiem jestem i to ja władczy jestem w związku, ale sza, niech Baranowi choć
      czasem się wydaje, że On. Baran jest spokojny domator, wrażliwy, czuły i cichy,
      a rak raczej taki ekscentryczno-wybuchowo-choleryczny charakterek i zachowania.
      Pozdrawiam wszystkich Baranów i Raki. Obyście i Wy byli szczęśliwi :))
    • Gość: Rak Re: RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:23
      Ja jestem raczkiem (kobieta) i te cechy wcale do mnie nie pasują. Mój mąż jest
      barankiem i również te cechy nie odpowiadają jego rzeczywistemu charakterowi.
      To nie prawda co tu piszą. Każdy jest inny. Z tego opisu jedynie wychodzi ze mi
      pasują cechy barana a mojemu męzowi przypisuję cechy raka.
    • Gość: Rak Re: RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:26
      ...aaaa zapomniałam dodać... świetnie się dogadujemy i wcale się nie ranimy
      (poza małymi, malusienkimi, ciupeńkimi wyjątkami, ale to w każdym związku są
      małe, malusieńkie, cipeńkie kłótnie o głupstwa przeważnie) Pozdrawiamy
      wszystkie pary Raki i Barany.
    • Gość: Andi Re: RAK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:07
      Ja jestem rakiem, a moja żona baranem i bardzo dobrze się rozumiemy ! Najlepiej
      w seksie ! :) Nie walczymy ze sobą i zawsze świetnie się bawimy !
    • Gość: karolina Re: RAK - BARAN IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 16.11.05, 21:57
      baran i rak doskonale do siebie pasują muszą tylko chcieć!!!!!!!!
    • Gość: rak Re: RAK - BARAN IP: *.smstv.pl / 81.210.104.* 16.11.05, 23:46
      Mnie z Baranem jednak nie wyszło - rozstaliśmy się po 20 wcale nie łatwych latach.
      • Gość: andzia Re: RAK - BARAN IP: *.umig.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:48
        Ja już to ciągnę 10 lat ... naprawdę nie jest łatwo. Nie wiem, czy jeszcze
        długo wytrzymię... jestem rakiem, a mąż baranem i wszystko się zgadza.
        • Gość: raczyca Re: RAK - BARAN IP: *.blokowe.pl / *.blokowe.pl 13.12.05, 15:43
          ja jestem raczkiem a mój facet barankiem i ogólnie chyba nie bardzo do siebie
          pasujemy. jak jest doobrze to jest wspaniale a jak są jakieś problemy to nie
          możemy się dogadać. w sprawach łóżkowych jest extra ale poza ....
          mamy małego dzidziusia i chyba dla jego dobra pobędziemy jeszcze ze sobą!
          może z czasem się bardziej dogramy...
          ale gdyby nie moja anielska cierpliwość i nieodzywanie się często na zaczepk to
          chyba kłótnie byłyby na porządku dziennym.
      • Gość: byk i baran Re: RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 23:19
    • Gość: Baranek Re: RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 13:17
      to jest totalna bzdura jestem zwiazana z rakiem sama jestem baranem uklada nam
      sie bardzo dobrze, mam nadzieje tylko ze wypisywanie takich glupot nikomu nie
      da do myslenia i przez to rozpadna sie zwiazki!!!!!!!BZDURA
      TOTALNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: monia Re: RAK - BARAN IP: 217.98.3.* 02.01.06, 22:52
      ja jestem w takim związku-ja rak a mój chłopak-baran i owszem jest tak jak to
      opisujecie jeśli chodzi o charaktery,ale jakoś wytrzymujemy ze sobą już 2,5
      roku;)i jest bosko:)pozdrawiam
      • Gość: Perełka Re: RAK - BARAN IP: *.std.tsi.tychy.pl 02.02.06, 22:59
        Heh nio ja jastem Raczkiem moj chlopak Baranem :) jest nam bardzo dobrze. Przy
        nim czuje sie bezpiecznie mam wrazenie ze moge pokonac wszystkie przeszkody a
        On zawsze mi powtarza ze kocha ten spokoj ktory ogarnia go kiedy jest przy
        mnie :)Czasami sie sprzeczamy. Niekiedy (nieswiadomie) rani mnie slowami ale
        wiem ze to nie specjalnie ze on mnie kocha. :) A tak poza tym mam sporo do
        powiedzenia w naszym zwiazku chociaz osoba dominujaca jest własnie On :) oh A w
        łóżku jest nieziemsko! Nie moge bez niego wytrzymac!! Rak i Baran to
        dopełnienie :) Wystrczy sie kochac i nauczyc sie sztuki kompromisow miec
        wspolne plany i patrzeć w tym samym kierunku... To wystarczy :) pozdrawiam :)
    • Gość: m Re: RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:19
      U nas kobieta baran, mężczyzna rak. Pasujemy, ale to dzięki temu, że:
      temperament wrodzony mamy podobny, charaktery się uzupełniają, zaś światopogląd
      mamy ten sam. To nam najwidoczniej gwarantuje sukces! ;)
    • Gość: goskA Re: RAK - BARAN IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.01.06, 13:04
      NIE ZGODZE SIE Z TYM ZE RAK JEST TAKI DELIKATNY RODZINNY I TAK DALEJ UWAZAM ZE
      KOBIETA RAK JEST BARDZO UPARA I ZAWSZE MUSI POSTAWIC NA SWOIM I POWODUJE BURZE
      W ZWIAZKU Z BARANEM KTORY JEST PODOBNY
      • Gość: Woda i Ogien Re: RAK - BARAN IP: *.piotrkow.net.pl 13.07.06, 23:14
        Moi drodzy jakby nie patrzrec to sa przeciwienstwa. Ale woda-rak przygasza nieco
        rozpalonego i porywczego barana. Jestem w zwiazku z mezczyzna-baranem prawie 6
        lat i jak narazie jest swietnie. Oczywiscie,ze po takim czasie wspolnego
        przebywanai i obcowania niekiedy iskrzy. Barany sa uparte ale z drugiej strony
        Raki takze. Wiem to po sobie. Oczywiscie glowna zaleta barana jest jego
        nadpobudliwosc- dzieki mej milosci poznalam co to podrozowanie. To on glownie
        planuje nasze wakacje i zabiera mnie w ekstremalne miejsca poniewaz nie znosi
        nudy. Dzieki niemu udalo mi sie zdobyc szczyty i podziwiac piekne widoki. Za to
        bede mu wdzieczna do konca zycia. Uczy mnie jak przelamac wstyd i wyjsc do ludzi
        jako pewna i zdecydowana osoba. Ale raki dzieki swemu cieplu i milosci
        wynagradzaja baranom "opiekunczosc". Mezczyzna baran czuje sie jak u mamy przy
        kobiecie raku. To prawda ze dla rakow najwazniejsze jest cieplo rodzinne.
        Zwiazek z baranem uczy pokornosci i uleglosci. Ale jak jedna z pan wspomniala
        wszystko zalezy od nas. Musimy nauczyc sie siebie nawzajem, umiec akceptowac
        pewne typy zachowan i przede wszystkim kochac. A drobna rada dla pan-rakow-nie
        dajcie sie od poczatku zdominowac przez barana i pokazcie mu gdzie raki
        zimuja:)))))))
    • Gość: Marta Re: RAK - BARAN IP: *.smstv.pl 23.01.06, 10:19
      Ja jestem Rakiem a mój mąż Baranem. Niestety prawie od roku nie jestesmy ze
      sobą.To ze mówiłam mu o moich uczuciach, przemysleniach, jakis codziennych
      rozterkach odbierał jako moja słabosc. On skupiał sie na działaniu. Ciagle mnie
      ranił, moze nawet niechcący tym swoim grubiaństwem.Jedynie w łozku było nam
      cudownie. Wreszcie nie wytzymałam i kazałam mu sie wyprowadzić. Teraz oboje za
      soba tesknimy i chyba zrozumielismy że uzupełniamy sie nawzajem.Myśle że juz
      niedługo znowu zamieszkamy razem. Ja dawałam mu czułośc i ciepło które on
      potrzebował a ja dzieki niemu byłam pewniejsza siebie i zdecydowana. On
      pokazywał mi że trzeba cały czas rozpychać sie szeroko rękami w życiu.
      Niepotrzenie przez te lata walczylismy ze soba. Denerwowało mnie to że on
      dowodzi w tym zwiazku, że uważa że bez niego nie dam sobie rady. Pokazałam mu
      że dokonale radze sobie bez niego ale chyba wolałam jak on rozdawał karty. Moze
      to wygodnictwo ale dawało mi to poczucie bezpieczenstwa. Wierze że to miłośc
      mojego życia i jeszcze wiele szczęśliwie spędzonych wspólnych lat przed
      nami.
    • Gość: emi Re: RAK - BARAN IP: *.armasan.pl 30.01.06, 22:21
      Uwazam ze to co mówia gwiazdy na temat rakow to jest nieprawda, zawsze to
      samo...to jest moje przeciwienstwo...fakt lubie przebywac z rodzina ale
      wszystko ma swoj okreslony czas.....jestem bardzo towarzyska osoba i nigdy tego
      nie przeczytałam w horoskopie swoim....
      pozdrawiam
    • Gość: CZKAWI Re: RAK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:28
      NIEKONIECZNIE JEST TO PRAWDA:))
    • Gość: Xsiu Re: RAK - BARAN IP: *.umwo.opole.pl 08.02.06, 14:09
      Moja była była baranem a ja jestem rakiem...ten układ rzeczywiście się nie
      sprawdza...raniliśmy siebie mimo woli...:-(
    • Gość: bodzio Re: RAK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 13:50
      ja jestem rakiem moja zonka baranem i jestesmy juz ponad siedem lat i pasujemy
      do siebie chociaz zawsze sa jakies niejasnosci ale to jak wkazdym zwiazku zawsze
      cos jest ale wszystko jest ok
    • Gość: kasia Re: RAK - BARAN IP: 82.160.122.* 02.03.06, 17:02
    • Gość: kasia Re: RAK - BARAN IP: 82.160.122.* 02.03.06, 17:06
      ja jestem spod znaku rak a moj maz baran.jestesmy szczesliwym malrzenstwem i
      dobrze sie dogadujemy a nawet pasujemy
    • Gość: Roman Re: RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:05
      Totalna bzdura
      • Gość: Sylwia Re: RAK - BARAN IP: *.range86-138.btcentralplus.com 27.03.06, 19:14
        Ja mysle ze to o ten ogien chodzi....nie jest nudno. Dla mnie pelne
        dopelnienie...Kocham za ta niezalezność i sile, jestem kochana za ten spokoj i
        delikatnosc. Czy mozna sie czuc bardziej kobieco i bardziej mesko? Nie wiem co
        bedzie dalej, ale przeciez nie zobowiazania lacza ludzi na parwde...
    • Gość: kwitnąca wiśnia Re: RAK - BARAN IP: 195.205.64.* 17.04.06, 22:38
      rzeczywiscie taki układ się nie sprawdza... niestety bo zapowiadał sie całkiem
      całkiem.. no ale wyszło z tego kopytko... ale radość-zapach kwitnącej wisni
      zetrze wszystko co źródłem jest niemocy:)
      • Gość: anka niezalogowana Re: RAK - BARAN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.06, 13:59
        Ja się zgadzam,że się nie sprawdza.To ogień i woda.Ja próbowałam z dwoma
        facetami spod tego znaku i niestety zżadnym się nie udało.(ja jestem rak)Za to
        doskonale rozumiem się z facetami spod znaku skorpiona i ryb.Z tymi spod
        b.mieliśmy zupełnie rozbieżne poglądy na tematy zarówno życia codziennego jak i
        poważniejszych spraw.Trudno było o płaszczyznę porozumienia mimo,że staraliśmy
        się.
    • Gość: baran Re: RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 16:35
      ale wy bzdury piszecie lepiej zajmijcie sie pisaniem bajek bo te wasze
      horoskopy przypominaja bajki chociaz troche zarobicie
      to jest moja dobra rada
    • Gość: Misieq Re: RAK - BARAN IP: *.wola.net.pl / *.is.net.pl 26.07.06, 21:57
      Swieta prawda Rak mezczyzna z Baranem kobieta nigdy sie nie dogadaja. Wiem bo
      juz z drugim Baranem stracilem kontakt.
      • Gość: toja Re: RAK - BARAN IP: *.icpnet.pl 02.08.06, 22:30
        nie mogę i nie chcę w to wierzyć. Kocham Pana Raka i dla niego chcę się
        zmienić. Czuję się tak dobrze w cieple, które roztacza. Nie jest uległy ani
        podporządkowany. Owszem, ma swoje humorki nie gorsze od moich, ale jest taki
        delikatny, ciepły i subtelny. Po prostu ma te cechy, które lubię i nie są dane
        baranom. Dajmy szansę związkowi Baran - Rak.
        • Gość: kamyk Re: RAK - BARAN IP: *.gpsk.am.poznan.pl 28.02.07, 12:57
          ładnie napisane;) dzieki za wlanie otuchy w moje racze serce;)))
      • Gość: smut Re: RAK - BARAN IP: *.icpnet.pl 02.08.06, 22:41
        dogadują się, gdy im na sobie zależy. Uwierz mi!
    • Gość: mya23 Re: RAK - BARAN IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.06, 13:00
      ciekawy jest ten horoskop i ciekawe wasze opinie.fakt ze ktos moze sobie popsuc
      zwiazek po przeczytaniu jego.ja jestem rakiem i mam potrzebe rzadzenia i
      kierowania wszystkim i moj baran chyba na to przystał.jest ok!zobaczymy na jak
      długo:*)
    • Gość: Martita RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:07
      Sadze ze to prawda ponieważ miedzy mną a moim partnerem jest duza różnica wieku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka