redakcja 21.02.04, 13:05 1. Ljoekelsoey 428,5 2. Romoeren 419,1 3. Ingebrigtsen 411,8 ========================== 4. Ahonen 410,1 Najdłuższy skok turnieju (3. i 4. serii MŚ) - 222 m Najdłuższy skok Polaka (3. i 4. serii MŚ) - 203,5 m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andka Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 13:12 Jak to konkurs sie zakonczyl wynikami: 1. Ljoekelsoy 2. Ahonen 3. Kiuru Odpowiedz Link Zgłoś
suras Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 13:30 czy redakcja mogłaby wyjaśnić dzisiejsze zasady przyznawania punktacji? Liczone są tylko 3 i 4 seria czy wszystkie cztery? Dlaczego zasad nie podano wcześniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 13:42 Zasady są jasne od początku konkursu aD-Am. MŚ zostały przez nas podzielone na dwa konkursy, by więcej było zabawy. Tak jak nie typowaliśmy klasyfikacji końcowej Czterech Skoczni, tak nie typowaliśmy klasyfikacji końcowej MŚ w lotach, a każdy dzień MŚ osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
marsl Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 13:46 buahahahahahahahaha Wiedziałem że tak powiedzą. Oni są kryci. A porównywanie KCS do MŚ to kpina. A wystarczyło podać wczoraj małe info. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 13:53 Panie marsl To co Pan wypisuje, to zwykłe malkontenctwo lub złośliwość, nie chodzi tylko o ten post. Widocznie się Pan w ten sposób realizuje w jakimś sensie. W terminarzu aD-Am podawaliśmy od początku, że MŚ w lotach to aD-Amie dwa oddzielne konkursy, które skłądają się na Puchar MŚ. aD-Am to nie jest lustrzane odbicie rzeczywisatych turniejów w skokach. To zabawa oparta o rzeczywiste skoki. Odpowiedz Link Zgłoś
karptychy Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 14:06 redakcja napisała: > Panie marsl > To co Pan wypisuje, to zwykłe malkontenctwo lub złośliwość, nie chodzi tylko o > ten post. Widocznie się Pan w ten sposób realizuje w jakimś sensie. W > terminarzu aD-Am podawaliśmy od początku, że MŚ w lotach to aD-Amie dwa > oddzielne konkursy, które skłądają się na Puchar MŚ. aD-Am to nie jest > lustrzane odbicie rzeczywisatych turniejów w skokach. To zabawa oparta o > rzeczywiste skoki. Wczesniej juz o tym pisano. Marsl nie masz sie co awanturowac. Tymrazem Redakcja chyba ma racje. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
marsl Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 14:12 Karp, podaj mi linka albo przynajmniej tytuł wątku gdzie jest to wyjaśnione. Odpowiedz Link Zgłoś
marsl Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 14:21 Karp, już nie musisz :)) Moje oczy nagle ozdrowiały i wątek Planica cudem jakimś ukazał mi się :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marsl Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 14:09 wyciąg z terminarza VI - Puchar Mistrzostw Świata Planica (Słowenia), K-185, loty - mistrzostwa świata Planica (Słowenia), K-185, loty - mistrzostwa świata Tylko nie napisano tam jak będą liczone punkty za miejsca na podium w dzisiejszym konkursie. Były 2 możliwości, obie były prawdopodobne, o obu pisano na tym forum w wielu wątkach. Wy odesłaliście nas do odpowiedzi która kiedyś, podobno była, ale w chwili obecnej jej nie ma. Jeżeli jest możliwość różnej interpretacji przepisów, to powinniście tę wątpliwość rozwiać przed konkursem, w komunikacie redakcyjnym, a nie w odpowiedzi na jakieś pytanie. Jako gracz mam obowiązek czyrać komunikaty, ale nie zmuszajcie mnie do czytania całego forum, bo podobno ktoś , gdzieś, i kiedyś to wyjaśniał. Odpowiedz Link Zgłoś
andi7 Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 23.02.04, 09:27 Analizując wyniki na stronach FIS wynika że trzeci jest Morgi (Thomas Morgenstern) z łaczną notą 415,3 pkt. Czy droga redakcja może to wyjaśnić !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś