Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ

21.02.04, 13:05
    1. Ljoekelsoey 428,5

2. Romoeren 419,1

3. Ingebrigtsen 411,8
    ==========================

4. Ahonen 410,1

Najdłuższy skok turnieju (3. i 4. serii MŚ) - 222 m
    Najdłuższy skok Polaka (3. i 4. serii MŚ) - 203,5 m
    Obserwuj wątek
      • andka Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 13:12
        Jak to konkurs sie zakonczyl wynikami:

1. Ljoekelsoy
        2. Ahonen
        3. Kiuru
      • suras Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 13:30

czy redakcja mogłaby wyjaśnić dzisiejsze zasady przyznawania punktacji? Liczone
        są tylko 3 i 4 seria czy wszystkie cztery? Dlaczego zasad nie podano wcześniej??
      • redakcja Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 13:42
        Zasady są jasne od początku konkursu aD-Am. MŚ zostały przez nas podzielone na
        dwa konkursy, by więcej było zabawy. Tak jak nie typowaliśmy klasyfikacji
        końcowej Czterech Skoczni, tak nie typowaliśmy klasyfikacji końcowej MŚ w
        lotach, a każdy dzień MŚ osobno.
        • marsl Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 13:46
          buahahahahahahahaha
          Wiedziałem że tak powiedzą. Oni są kryci. A porównywanie KCS do MŚ to kpina.
          A wystarczyło podać wczoraj małe info.
          • redakcja Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 13:53
            Panie marsl
            To co Pan wypisuje, to zwykłe malkontenctwo lub złośliwość, nie chodzi tylko o
            ten post. Widocznie się Pan w ten sposób realizuje w jakimś sensie. W
            terminarzu aD-Am podawaliśmy od początku, że MŚ w lotach to aD-Amie dwa
            oddzielne konkursy, które skłądają się na Puchar MŚ. aD-Am to nie jest
            lustrzane odbicie rzeczywisatych turniejów w skokach. To zabawa oparta o
            rzeczywiste skoki.
            • karptychy Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 14:06
              redakcja napisała:

> Panie marsl
              > To co Pan wypisuje, to zwykłe malkontenctwo lub złośliwość, nie chodzi tylko
              o
              > ten post. Widocznie się Pan w ten sposób realizuje w jakimś sensie. W
              > terminarzu aD-Am podawaliśmy od początku, że MŚ w lotach to aD-Amie dwa
              > oddzielne konkursy, które skłądają się na Puchar MŚ. aD-Am to nie jest
              > lustrzane odbicie rzeczywisatych turniejów w skokach. To zabawa oparta o
              > rzeczywiste skoki.

Wczesniej juz o tym pisano. Marsl nie masz sie co awanturowac. Tymrazem
              Redakcja chyba ma racje. Pozdro

• marsl Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 14:12
                Karp, podaj mi linka albo przynajmniej tytuł wątku gdzie jest to wyjaśnione.
                • marsl Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 14:21
                  Karp, już nie musisz :))
                  Moje oczy nagle ozdrowiały i wątek Planica cudem jakimś ukazał mi się :)))))
            • marsl Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 21.02.04, 14:09
              wyciąg z terminarza

VI - Puchar Mistrzostw Świata

Planica (Słowenia), K-185, loty - mistrzostwa świata

Planica (Słowenia), K-185, loty - mistrzostwa świata

Tylko nie napisano tam jak będą liczone punkty za miejsca na podium w
              dzisiejszym konkursie.
              Były 2 możliwości, obie były prawdopodobne, o obu pisano na tym forum w wielu
              wątkach. Wy odesłaliście nas do odpowiedzi która kiedyś, podobno była, ale w
              chwili obecnej jej nie ma.
              Jeżeli jest możliwość różnej interpretacji przepisów, to powinniście tę
              wątpliwość rozwiać przed konkursem, w komunikacie redakcyjnym, a nie w
              odpowiedzi na jakieś pytanie. Jako gracz mam obowiązek czyrać komunikaty, ale
              nie zmuszajcie mnie do czytania całego forum, bo podobno ktoś , gdzieś, i
              kiedyś to wyjaśniał.
      • andi7 Re: Wyniki sobotnie - 3. i 4. seria MŚ 23.02.04, 09:27
        Analizując wyniki na stronach FIS wynika że trzeci jest Morgi (Thomas
        Morgenstern) z łaczną notą 415,3 pkt. Czy droga redakcja może to
        wyjaśnić !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka