Dodaj do ulubionych

nie mam pomyslu na wanne

IP: *.net-serwis.pl 20.08.05, 14:32
Witam! Szukalem dzis wanny z otworami pod baterie - dowiedzialem sie, ze
takowe nie sa juz produkowane - szkoda. Nie wiem tez jaka wanne wybrac,
akrylowa, stalowa czy zeliwna. Mam metlik w glowie. Co radzicie?
Obserwuj wątek
    • sugob Re: nie mam pomyslu na wanne 20.08.05, 16:06
      do jakiej dużej łazienki?
      w domu czy w bloku?
      z hydromasażem czy bez?
      prosta czy narożna?
      za ile?
      • Gość: kielonek Re: nie mam pomyslu na wanne IP: *.net-serwis.pl 20.08.05, 16:27
        wanna ma mieć 150 cm długości i 70 cm szerokości, bez hydromasażu, do 1500zl.
        • Gość: kopytko Re: nie mam pomyslu na wanne IP: *.aster.pl 20.08.05, 17:07
          Moim zdaniem za taką cene jak 1500 zł i taką wielkością wanny nie powinieneś
          mieć problemu z zakupem. ( ja patrzyłem prostokątną 180/80 za 1050zł )
          Dobre są wanny akrylowe które długo trzymają temperature wody i nie hałasują
          przy napełnianiu.
          To że nie ma otworów w dzisiejszych wannach świadczy o tym że można taką wanne
          dostosować do różnych baterii ( wychodzących ze ściany aż do czterootworowych
          montowanych na wannie ) . W czasie zamawiania można zaznaczyć w którym miejscu
          mają być otwory pod baterie.
    • piegoosek Re: nie mam pomyslu na wanne 21.08.05, 20:27
      duzo lepiej zrobic baterie scienne, a nie stojace na wannie (szczegolnie te
      tanie 4-otwotorowe), dlatego, ze przede wszystkim pozbywasz sie "pekajacych",
      korodujacych wezykow, a dodatkowo baterie stojace w akrylu moga z czasem
      sie "wypracowac", wyrobic akryl i pracowac, trudniej je w tym akrylu wzmocnic!
      tanie baterie 4-otworowe (np. okolo 1 tys.zl. - to jest tanio na taka
      baterie!!) czesciej sie psuja! znam z autopsji! pracuje w wykonczeniowce i ze
      wszystkimi bateriami (tymi tanimi), ktore zamontowalismy, mielismy problemy! a
      to na prawde problem pozniej dostac sie do bebechow takiej baterii!
      powodzenia i udanych wyborow!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka