Dodaj do ulubionych

Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztach Ś.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:30
Oto wyniki wyborów prezydenckich w wybranych Zakładach Karnych i Aresztach
Śledczych w Polsce:
Rzeszów- Tusk- 70,69% Kaczyński- 4,86%
Dębica- T- 77,23% K-3,40%
Nowy Sącz- T- 77,49% K- 3,54%
Tarnów- T- 79,86% K- 1,77%
Kraków Montelupich AŚ- T-85,22% K- 2,23%
Kraków Nowa Huta ZK- T- 87,04% K- 1,39%
Strzelce Opolskie 1- T- 71,94% K- 1,77%
Strzelce Opolskie 2- T- 85,00% K- 3,08%
Wronki- T- 80,28% K- 2,78%
Warszawa Białołęka AŚ- T- 81,67% K- 2,66%
Warszawa Białołęka ZK- T- 81,67% K-1,61%
Radom AŚ- T- 78,10% K-1,52%

Średnia z tych zakładów Tusk- 79,68%; Kaczyński- 2,55%
I po co organizować II turę?

Czytajcie, myślcie i wyciągajcie wnioski..........
Obserwuj wątek
    • Gość: GSM Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:04
      Ponieważ pojawił się w innym wątku wniosek, iż dlatego są takie wyniki, gdyż
      Kaczyński chce zaostrzyć prawo karne. Zgoda. Dlaczego zatem prym wiedzie Tusk,
      a nie np. Lepper?
      • Gość: job Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.autocom.pl 11.10.05, 00:12
        a jak jest w zakładach psychiatrycznych?
        • Gość: GSM Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:19
          Jeżeli porównujesz chorych ludzi, którym należy pomóc i współczuć z
          kryminalistami, to życzę zdrowia...psychicznego.
          • Gość: .. Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:40
            to idole kaczyńskiego mordowali psychicznie chorych
            widze że w walce o głosy pieski kaczyńskiego sięgają po najbardziej egzotyczne
            grupy wyborców i najbardziej absurdalne powody
            • smierdzacy_pisior Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac 11.10.05, 00:57
              o tak, Kaczyński wyleczy skutecznie psychicznie chorych, gejów, feministki i
              innych wykolejeńców...
            • Gość: GSM Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 01:05
              Po pierwsze liberalny psie stosujesz pomówienie, za które doje**łbym ci pół
              roku w zawieszeniu na 2 lata i 5000zł grzywny, a po drugie faktów nie
              zakrzyczycie, nawet przy pomocy swoich mediów.
              • kmd_rohan Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac 11.10.05, 07:30
                Nie strasz, nie strasz, bo się ...przekonasz, że samo cytowanie kk nie robi z
                Ciebie prawnika, PiSiorku...
    • Gość: normalny Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 01:13
      no widzisz jesteś głupszy od bandytów:)
      • Gość: Wasc Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.telgam.pl / 213.172.183.* 11.10.05, 02:42
        A Ty od psycholi:)
    • kmd_rohan Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac 11.10.05, 07:57
      bi.gazeta.pl/im/7/2960/m2960227.jpg
      A może o tym pomyślisz? Wiem, że boli, ale spróbuj.
      ;-)
      • Gość: r Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 09:29
        GSM skoro masz dostęp do takich danych, to proszę powiedz jak było wśród osób z
        wyższym wykształceniem.
        Nie znam danych procentowych ale w tej grupie zdecydowanie zwycięża Tusk.
        Wiem, że wyborcami Kaczyśkiego są głównie osoby słabo wykształcone, z małych
        miasteczek i wsi oraz w podeszłym wieku.

To chyba mówi wiecej niż wyniki w zakałdach karnych.
        • kmd_rohan Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac 11.10.05, 09:36
          Ty, "r" liczysz na merytoryczną odpowiedź GSM-a? Nie żartuj, przecież to tylko
          wynajete "pióro". Przepisuje z podsyłanych materiałów propagandowych, bez
          odrobiny własnej inwencji ;-)
          Aha, uważaj. Ostatnio zaczął straszyć. Ja już się boję ;-D
          • Gość: r Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 09:41
            straszy że?
            (tego nie doczytałem)
            • kmd_rohan Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac 11.10.05, 09:43
              Cytuję:
              > Za to obrażanie zapłacisz kiedyś. Uważaj. Moja cierpliwosć się skończy, a
              > wtedy nie będzie wesoło

Taka próbka praktycznego pojmowania przez GSM pojęcia "Wolność słowa".
              ;-)
              • Gość: r Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 09:50
                Jeśli o to chodzi to ma rację.
                Po co obrażać.
                Lepiej skupić się na merytorycznych argumentach.
              • Gość: GSM Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 09:50
                Proszę Państwa!
                kmd_rohan jest tępym, głupim i niedouczonym cwaniakiem, który przepisuje
                agitacyjne treści z ulotek liberałów! Nie słuchajcie go, bo dawniej leczył się
                psychicznie i już wtedy twierdził, że ma kontakty z UFO.

Czy tak ma wyglądać pojmowana przez Ciebie wolność słowa? Wolność do obelg,
                wyzwisk i pomówień? Czy na tym ma polegać kultura osobista prezentowana na tym
                forum?
                • kmd_rohan Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac 11.10.05, 10:00
                  Primo:
                  Łżesz GSM co chwilę.
                  Nigdy nie użyłem w stosunku do Ciebie przymiotnika "Głupi". Inny przykład Twych
                  łgarstw - podajesz częściowe wyniki sondaży, jako dowód na zwycięstwo Twojego
                  ulubieńca.
                  Po drugie - sam w innej dyskusji przyznałeś się, że miałeś poważne treudności z
                  ukończeniem szkoły średniej. Wykazujesz brak orientacji w podstawowych
                  zagadnieniach społeczno - politycznych, historii państwa i prawa, ekonomii,
                  historii powszechnej, jednocześnie pozując na prawnika - rzucając cytatami z
                  jednej kartki kodeksu karnego. Napisałeś kiedyś, OIDP, że "prawo masz w małym
                  palcu". Bzdura i kłamstwo.
                  Jeżeli moje oceny Twej osoby nie podobają Ci się - nie trzeba było przyznaweać
                  się do braków w wykształceniu i milczeć tam, gdzie odezwanie się rozwiewało
                  wątpliwości co do poziomu Twej wiedzy i inteligencji.
                  Non plus ultra.
                  • Gość: GSM Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 10:05
                    A Ty w takim razie masz problemy z rozumieniem, tego co piszę. Wynika z
                    powyższego. No cóż, każdy ma prawo do swojej interpretacji świata. Nie będę po
                    raz kolejny tłumaczył się, jakie szkoły skończyłem, gdzie pracuję, na temat
                    prawa nie będę tłumaczył, bo i tak nie będziesz wierzył. No ale masz do tego
                    prawo. Tylko moja prośba, jeżeli uważasz subiektywnie, że ktoś jest tępy, leń,
                    nieudacznik itd. to zachowaj to dla siebie i nie pisz o tym. Bo ja o Tobie już
                    dawno mam wyrobioną definicję, ale jej nigdy nie napisałem, z uwagi na swoją
                    kulturę osobistą. czasami nerwy puszczają, ale nigdy pewnych granic nie
                    przekraczam.
                    • kmd_rohan Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac 11.10.05, 10:18
                      A czy kultura osobista, którą jak twierdzisz - posiadsz - pozwala Ci tak bez
                      mrugnięcia okiem łgać w żywe oczy?
                      Jak to jest, odpowiedz, proszę...
                      Bo zauważyłem, że ile razy przyłapię Cię na kłamstwie, jakoś tak dziwnie
                      unikasz odpowiedzi...
                      • Gość: GSM Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 10:27
                        Wiarygodność sondaży jest taka sama jak moje opinie. W którym miejscu kłamałem?
                        Pisząc o manipulacjach sondażami? To ma być kłamstwo? To moja opinia. Sam
                        doskonale wiesz, że nie da się udowodnić, czy ktoś manipulował sondażami, czy
                        nie. Więc nie można i mi zarzucić kłamstwa, jeżeli podpieram się wynikami
                        wyborów z 25 września. Nie pamiętasz jak sondaże dawały PO 40%? Aż taka
                        pomyłka? Czy nazwanie tego manipulacją jest kłamstwem?
                        Nigdy nie pisałem i nie piszę o faktach potwierdzonych ,inaczej niż jest
                        naprawdę. A ocena otaczającej rzeczywistości, wyrażana w moich wypowiedziach
                        jest moim pojmowaniem zjawisk i faktów, z którymi możesz się nie zgadzać, ale
                        nie upoważania to do nazywania mnie kłamcą.
                        • kmd_rohan Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac 11.10.05, 10:34
                          Skleroza też jest jak widzę wpływa na Twoją prywatną ocenę rzeczywistości. Ja
                          sobie coś przypominam o Twych pieniach na temat poparcia Kaczyńskiego przez
                          środowiska prawnicze, ale ja widocznie znowu Cię nie zrozumiałem. (Tak nawiasem
                          mówiąc, może czas zacząć wyrażać się precyzyjniej?)
                          Tak więc, Drogi Kali oops, przepraszam, GSM - jeżeli Ty piszesz bzdury, to taki
                          jest Twój ogląd rzeczywistości, a jeżeli ja piszę, że Ty piszesz bzdury - to
                          Cie obrażam. A jak tam krowy? Dużo juz ich masz? ;-)
                          P.S. Kilka razy pisałem Ci na temat sondaży. Ale sam mi odpowiedziałeś, że się
                          na tym nie znasz, co oczywiście nie przeszkadza Ci rozwijania chorych teoryjek
                          spiskowych... Przy okazji, zobacz na wynik SamejBrony o Borówek. Też spisek?
                          • Gość: GSM Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 10:39
                            Wypowiedziałbym się na temat deklarowanego politycznego poparcia pewnej grupy
                            prawników z pionu śledczego, ale się nie wypowiem, bo nie mogę. Instytucje te
                            muszą być oficjalnie apolityczne. To, że inna grupa prawników (domyślam się, że
                            tych po drugiej stronie- zielonych) może być inna, co wcale mnie nie dziwi. Ale
                            także i w tym wypadku nie można zarzucić mi kłamstwa.
                    • kmd_rohan Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac 11.10.05, 10:23
                      Jeszcze jedno.
                      Znowu łżesz!
                      Nigdy, w zadnym skierowanym do mnie wątku - nie napisałeś, cyt:
                      > jakie szkoły skończyłem, gdzie pracuję.
                      Nie pisz więc, kłamiąc jak zwykle, że cyt:
                      > Nie będę po
                      > raz kolejny tłumaczył się.
                      Nie po raz kolejny - byłby to pierwszy raz!
                      A co do prawa i jego stosowania w praktyce, nie krępuj się, możesz napisać.
                      Zrozumiem, tak się składa, że kręcę się trochę "w tym temacie".
                      ;-) Cos jeszcze, Panie Kłamco?
                      • Gość: GSM Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 10:31
                        Nie łap mnie za słowa. Zarzuciłeś mi po raz kolejny, że nie ukończyłem szkoły
                        średniej, a ja odpowiedziałem, że nie będę się tłumaczył. Bo już kiedyś to
                        pisałem, że przeniesienie się nie oznacza nie ukończenia ani braków w
                        wykształceniu.
                        A na temat prawa nie będę się wypowiadał, ani tym bardziej pisał gdzie mam z
                        nim do czynienia. Nie mogę po kolei wszystkiego o sobie napisać, bo w koncu
                        ktoś mnie zidentyfikuje personalnie.
                        • kmd_rohan Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac 11.10.05, 10:39
                          Dlaczego mam nie łapać Cię za słowa? Ty możesz - ja nie?
                          Po prostu, stwierdzam, że jesteś kłamcą i udowadniam to raz za razem. Będę Cię
                          łapał zawsze - ilekrośc przyjdzie mi na to ochota. A przy okazji, czemu się tak
                          boisz identyfikacji? Wstydzisz się swoich poglądów? Wydawało mi się, że jesteś
                          gotów "zginąć za PiS", a tu nagle takie obiekcje...?
                          ;-)
                          A przy okazji - nie piszesz, gdzie masz z prawem do czynienia, a jednocześnie
                          tak dobrze znasz wyniki wyborów z więzień i aresztów, czyżby...ech, nawet boję
                          się pomysleć ;-D
                          • Gość: GSM Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 10:43
                            No to źle się domyślasz;) Raczej jestem po drugiej stronie :)
                            • Gość: job Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.autocom.pl 11.10.05, 12:01
                              Napisałem o szpitalach psychiatrycznych bo kiedyś pan Kaczyński polecił się
                              przebadać Korwin - Mikkemu gruntownie w takim przybytku.

Więźniowie to wykolejeńcy najczęsciej z wałsnej winy i się z tym zgadzam.
                              Pacjenci tych szpitali też są wykolejeni ze społeczenstwa tylko raczej nie z
                              własnej winy.I niczego nie porównuje.

W Tworkach np. PJKM przekroczyła próg wyborczy i dostała 10%.
    • Gość: Kaktu$ Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac IP: *.etobres.com.pl 11.10.05, 13:09
      W którym ZK aktualnie przebywasz?
      • kenzoo3 Re: Wyniki wyborów w Zakładach Karnych i Aresztac 12.10.05, 09:02
        Zatem wniosek jest taki:
        więźniowie i osoby w konflikcie z prawem wybieraja Tuska! ha, ha,ha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka