agnrek 28.11.05, 15:16 A co powiecie o tych hotelach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ra81 Re: Dedek i Dedek Park 28.11.05, 17:54 nie wiem, ktory jest ktory, ja bylam na weselu w dedku w parku skaryszewskim i bylo ok pod wzgledem obslugi - bez wpadek, bawilismy sie dobrze, bo ze znajomymi i dj byl ok, ale nie wiem, czy Tobie sie tam spodoba pod wzgledem wystroju, czy wszyscy Twoi goscie by sie tam zmiescili itd. aha, poniewaz to byla noc swietojanska, a obok jest staw/jeziorko to dziewczyny robily i puszczaly wianki, a chlopcy szukali kwiatu paproci i to bylo ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Dedek i Dedek Park 28.11.05, 18:27 No właśnie znam ten hotel tylko z netu. i podoba mi się jak narazie. Może ktoś organizował tam wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
art-film Re: Dedek i Dedek Park 15.12.05, 14:22 Pracowalem tam (Dedek przy parku) gdy zorganizowano po raz pierwszy wesele Hotel i okolica są świetne. Od razu można wyskoczyć na plenerek. Nie obawiałbym się o wielkość sali - zwykle do 150 osób spokojnie można zorganizować i nie ma tłoku. No chyba, że mówimy o karczmie - to już zdecydowanie za ciasno. Ale za to z klimatem. Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
ann_maz Re: Dedek i Dedek Park 15.12.05, 17:58 fajnie, że to piszesz bo własnie dziś podpisałam umowę, będziemy bawić się w dedku! Odpowiedz Link Zgłoś
ann_maz Re: Dedek i Dedek Park 16.12.05, 12:01 na Dźwigowej jest dedek, a wesela organizują w dedek park, w parku skaryszewskim Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Dedek i Dedek Park 16.12.05, 12:26 nieprawda. w dedek w skarszyewskim duże wesela a w dedek na dźwigowej małe do 50-60 osób. wczoraj dzwoniłam Odpowiedz Link Zgłoś
art-film Re: Dedek i Dedek Park 16.12.05, 01:37 Dobry wybór. Pozdrawiam! Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
catiaa Re: Dedek i Dedek Park 20.12.05, 16:09 Ja też zarezerwowałam Dedka w parku (10.06.06)ale ostatnio słyszałam od pewnego dj'a, który juz tam grał parę razy, że należy przypilnować jedzenia, bo ponoć kiedy widzą, że klientom nie zależy, potrafią podać nienajświeższe produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Dedek i Dedek Park 20.12.05, 16:10 Ba, to ja od znajomej słyszałam, że tam w tygodniu przy barze siedzą panie.... Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrassill Re: Dedek i Dedek Park 20.12.05, 19:54 jesli chodzi o jedzenie to jadlem tam bardzo dobrze robilem raz zdjecia w dedek-park - bardzo fajne miejsce, ktore mozna wykorzystac w sesji foto Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Dedek i Dedek Park 20.12.05, 19:57 Ja rozważałam Dedek Park, ale od jakiegoś czasu Dźwigowa jest tak okropnie zakorkowana, że mi sie odechciało. I to nie w tygodniu, ale w weekendy jest tam kibel. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 09:35 agnrek, watek jest o innym dedku - w parku skaryszewskim obok stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:00 Oj, chyba nie bardzo, zobacz, kto temat zaczął i o co pytał Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:03 racja! chyba polowa rozmowcow miala na mysli dedka na dzwigowej, a druga - w parku s. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrassill Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:11 Hotel "Dedek" jest na Dzwigowej a "Dedek-Park" na Zielenieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:13 Wiemy, wiemy. Dla mnie ten na Pradze był lekko przy drogi, chociaż miejsce urokliwe. Natomiast ten na Dźwigowej atrakcyjny cenowo, ale miejsce nieciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_19 Re: Dedek i Dedek Park 10.01.06, 14:02 Witam serdecznie, Nazywam sie Monika Wierzbicka, zajmuję sie organizacją przyjęć weselnych Hotelu DEDEK już od wielu lat, i czytając że podajemy nienajświeższe produkty muszę muszę wtrącić parę słów. Dbamy o każdego klienta tak samo , i zależy nam na dobrej opini wszystkich Gości. Pan J.D , który twierdzi iż ,, podajemy nienajświeższe jedzenie '' , nie miał nawet okazji skosztować naszych potraw iż na życzenie Pary Młodej nie otrzymał posiłków, a tuż przed oczepinami zamówił sobie pizze i,, wparadował'' z nią na oczach wszystkich Gości, proszę pomyślec tylko jak czuła się wtedy Para Młoda. Jeśli mogłabym Państwu doradzić to proszę brać tylko osoby sprawdzone na tak ważną uroczystość a, przecież Ślub to najważaniejsze wydarzenie w życiu. Szczeże mówiąc nie spotkałam się z klientem któremu nie zależy na dobrej kuchni jak również organizacji całej uroczystości, także nie rozumiem słów ,,że należy przypilnować jedzenia, bo ponoć > kiedy widzą, że klientom nie zależy, potrafią podać nienajświeższe '' tak głupie słowa mogły wyjść tylko z ust pan który zamiast dbać o dobra muzykę , dbał o swój brzuch , obiadając sie pizzą , którą popijał wniesionym przez siebie alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Dedek i Dedek Park 10.01.06, 14:08 a gdzie jest tak napisane? bo ja tu nie widzę takiego komentarza? Odpowiedz Link Zgłoś
abekasia Re: Dedek i Dedek Park 29.01.06, 00:34 O pizzy w Dedku słychać plotki na mieście - coś w tym musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:15 ja zdecydowalam sie na wesele w tym na zielenieckiej. nie znam zbyt wielu opinii na temat tego lokalu, ale mam nadzieje, ze bedize ok. cenowo byli to przelkniecia, bo wzielismy opcje z wlasnym alkoholem i napojami. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:22 A ja mam zaledwie 50 osób,więc wychodzi za drogo i wiatr po sali będzie hulał. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:28 dla 50 osob na zielenieckiej rzeczywiscie bez sensu robic impreze. sala wydaje sie byc na minimum 90 osob Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:29 No właśnie, a jak jest za duża sala, to wesele się rozłazi. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Dedek i Dedek Park 10.01.06, 14:09 my tez dedka oglądaliśmy z zewnatrz tylko co prawda. mimo ok. 60 gości większa sala by nam pasowała bo marzy mi się ustawienie "kawiarniane"... czy zdradzicie kwestie cenowe? Odpowiedz Link Zgłoś
anna12345678 Re: Dedek i Dedek Park 22.12.05, 03:56 To może La Strada przy Ks. Kłopotowskiego? na tyle osób - spokojnie, i świetny ogródek... Można się schłodzić po zmroku... Odpowiedz Link Zgłoś