Dodaj do ulubionych

Dedek i Dedek Park

28.11.05, 15:16
A co powiecie o tych hotelach?
Obserwuj wątek
    • ra81 Re: Dedek i Dedek Park 28.11.05, 17:54
      nie wiem, ktory jest ktory, ja bylam na weselu w dedku w parku skaryszewskim i
      bylo ok pod wzgledem obslugi - bez wpadek, bawilismy sie dobrze, bo ze
      znajomymi i dj byl ok, ale nie wiem, czy Tobie sie tam spodoba pod wzgledem
      wystroju, czy wszyscy Twoi goscie by sie tam zmiescili itd.

aha, poniewaz to byla noc swietojanska, a obok jest staw/jeziorko to dziewczyny
      robily i puszczaly wianki, a chlopcy szukali kwiatu paproci i to bylo ekstrasmile
      • agnrek Re: Dedek i Dedek Park 28.11.05, 18:27
        No właśnie znam ten hotel tylko z netu. i podoba mi się jak narazie. Może ktoś
        organizował tam wesele?
        • art-film Re: Dedek i Dedek Park 15.12.05, 14:22
          Pracowalem tam (Dedek przy parku) gdy zorganizowano po raz pierwszy wesele smile
          Hotel i okolica są świetne. Od razu można wyskoczyć na plenerek. Nie obawiałbym
          się o wielkość sali - zwykle do 150 osób spokojnie można zorganizować i nie ma
          tłoku. No chyba, że mówimy o karczmie - to już zdecydowanie za ciasno. Ale za to
          z klimatem.
          Mariusz
          • ann_maz Re: Dedek i Dedek Park 15.12.05, 17:58
            fajnie, że to piszesz bo własnie dziś podpisałam umowę, będziemy bawić się w
            dedku!
            • 82marta Re: Dedek i Dedek Park 15.12.05, 23:38
              czy to jest na ulicy dźwigowej?
              • ann_maz Re: Dedek i Dedek Park 16.12.05, 12:01
                na Dźwigowej jest dedek, a wesela organizują w dedek park, w parku skaryszewskim
                • justm Re: Dedek i Dedek Park 16.12.05, 12:26
                  nieprawda.
                  w dedek w skarszyewskim duże wesela a w dedek na dźwigowej małe do 50-60 osób.
                  wczoraj dzwoniłam
            • art-film Re: Dedek i Dedek Park 16.12.05, 01:37
              Dobry wybór. Pozdrawiam! smile
              Mariusz
    • catiaa Re: Dedek i Dedek Park 20.12.05, 16:09
      Ja też zarezerwowałam Dedka w parku (10.06.06)ale ostatnio słyszałam od pewnego
      dj'a, który juz tam grał parę razy, że należy przypilnować jedzenia, bo ponoć
      kiedy widzą, że klientom nie zależy, potrafią podać nienajświeższe produkty.
      • agnrek Re: Dedek i Dedek Park 20.12.05, 16:10
        Ba, to ja od znajomej słyszałam, że tam w tygodniu przy barze siedzą panie....
      • yggdrassill Re: Dedek i Dedek Park 20.12.05, 19:54
        jesli chodzi o jedzenie to jadlem tam bardzo dobrze
        robilem raz zdjecia w dedek-park - bardzo fajne miejsce, ktore mozna wykorzystac
        w sesji foto
        • agnrek Re: Dedek i Dedek Park 20.12.05, 19:57
          Ja rozważałam Dedek Park, ale od jakiegoś czasu Dźwigowa jest tak okropnie
          zakorkowana, że mi sie odechciało. I to nie w tygodniu, ale w weekendy jest tam
          kibel.
          • monia76 Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 09:35
            agnrek, watek jest o innym dedku - w parku skaryszewskim obok stadionu
            • agnrek Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:00
              Oj, chyba nie bardzo, zobacz, kto temat zaczął i o co pytał smile
              • monia76 Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:03
                racja! chyba polowa rozmowcow miala na mysli dedka na dzwigowej, a druga - w
                parku s. hehe
                • agnrek Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:04
                  No to sobie pogadaliśmy! smile
          • yggdrassill Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:11
            Hotel "Dedek" jest na Dzwigowej a "Dedek-Park" na Zielenieckiej
            • agnrek Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:13
              Wiemy, wiemy. Dla mnie ten na Pradze był lekko przy drogi, chociaż miejsce
              urokliwe. Natomiast ten na Dźwigowej atrakcyjny cenowo, ale miejsce nieciekawe.
      • monika_19 Re: Dedek i Dedek Park 10.01.06, 14:02
        Witam serdecznie,
        Nazywam sie Monika Wierzbicka, zajmuję sie organizacją przyjęć weselnych Hotelu
        DEDEK już od wielu lat, i czytając że podajemy nienajświeższe produkty muszę
        muszę wtrącić parę słów. Dbamy o każdego klienta tak samo , i zależy nam na
        dobrej opini wszystkich Gości. Pan J.D , który twierdzi iż ,, podajemy
        nienajświeższe jedzenie '' , nie miał nawet okazji skosztować naszych potraw iż
        na życzenie Pary Młodej nie otrzymał posiłków, a tuż przed oczepinami zamówił
        sobie pizze i,, wparadował'' z nią na oczach wszystkich Gości, proszę pomyślec
        tylko jak czuła się wtedy Para Młoda. Jeśli mogłabym Państwu doradzić to proszę
        brać tylko osoby sprawdzone na tak ważną uroczystość a, przecież Ślub to
        najważaniejsze wydarzenie w życiu. Szczeże mówiąc nie spotkałam się z klientem
        któremu nie zależy na dobrej kuchni jak również organizacji całej uroczystości,
        także nie rozumiem słów ,,że należy przypilnować jedzenia, bo ponoć
        > kiedy widzą, że klientom nie zależy, potrafią podać nienajświeższe '' tak
        głupie słowa mogły wyjść tylko z ust pan który zamiast dbać o dobra muzykę ,
        dbał o swój brzuch , obiadając sie pizzą , którą popijał wniesionym przez
        siebie alkoholem.
        • justm Re: Dedek i Dedek Park 10.01.06, 14:08
          a gdzie jest tak napisane? bo ja tu nie widzę takiego komentarza?
        • abekasia Re: Dedek i Dedek Park 29.01.06, 00:34
          O pizzy w Dedku słychać plotki na mieście - coś w tym musi być.
    • monia76 Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:15
      ja zdecydowalam sie na wesele w tym na zielenieckiej. nie znam zbyt wielu
      opinii na temat tego lokalu, ale mam nadzieje, ze bedize ok. cenowo byli to
      przelkniecia, bo wzielismy opcje z wlasnym alkoholem i napojami.
      • agnrek Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:22
        A ja mam zaledwie 50 osób,więc wychodzi za drogo i wiatr po sali będzie hulał.
        • monia76 Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:28
          dla 50 osob na zielenieckiej rzeczywiscie bez sensu robic impreze. sala wydaje
          sie byc na minimum 90 osob
          • agnrek Re: Dedek i Dedek Park 21.12.05, 10:29
            No właśnie, a jak jest za duża sala, to wesele się rozłazi.
        • kiwigirl Re: Dedek i Dedek Park 10.01.06, 14:09
          my tez dedka oglądaliśmy z zewnatrz tylko co prawda. mimo ok. 60 gości większa
          sala by nam pasowała bo marzy mi się ustawienie "kawiarniane"... czy zdradzicie
          kwestie cenowe?
    • anna12345678 Re: Dedek i Dedek Park 22.12.05, 03:56
      To może La Strada przy Ks. Kłopotowskiego? na tyle osób - spokojnie, i świetny
      ogródek... Można się schłodzić po zmroku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka