Gość: string IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.12.05, 23:27 W dzisiejszych czasach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avventura Re: Kochani jak się nie dać zabić 20.12.05, 09:43 kupic sobie twardy, mocarny kask oraz ochraniacze na tylek..... a tak poza tym polecam dystans i relaks:) jednak ogolnie rzecz biorac mysle, ze zlotej recepty nie ma, kazdy musi sobie ja sam wypracowac, obmyslic i stosowac... pozdrawiam:) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:46 Przechodzić na zielonym świetle Odpowiedz Link Zgłoś
kielczow2003 Re: Kochani jak się nie dać zabić 20.12.05, 15:14 Najwazniejsze to cały czas..............oddychać a jak zobaczysz tunel i światło na końcu iść w drugą stronę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string i tony Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 00:42 118 - OSÓB JAK NA RAZIE CHCE SIEM ZABIĆ 4 - OSOBY LOGICZNE SOM MACZ Wniosek; We Wrocławiu żyje dość dużo pesymistów,a wszystko to dlatego,że nie ma słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Is_kierka Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:59 To nie przez słońce tylko przez naturalną selekcję- osobniki słabe muszą wyginąć by umocnić pozostałych przedstawicieli gatunku. A zresztą - czy ktoś, kto naprawdę chce się zabić, szuka porady na forum ??? To raczej ktoś, kto chce zwrócić na siebie uwagę - jaki to z niego największy męczennik świata... Ludzie - głowa do góry - w 2006 r. będzie lepiej, a to już niedługo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string i tony Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 01:03 I wtedy zobaczymy ilu tak naprawdę samobójców rzuci się do ślizgawki w rynku, o ile stoi,a jak nie stoi to też zobaczymy ilu się rzuci... buehahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string i tony Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 22:18 No nie dajcie się,uważajcie na bąbelki; www.kartki.wp.pl/kid,2033,nowakartka.html buehahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić 07.01.06, 18:19 W dzisiejszych czasach??? Zapomniec o altruiźmie,miłości i temu podobnych. Mysleć o sobie,wskazany egoizm i asertywność. Właśnie intensywnie sie ucze:)) Ale do szkoły mam pod... górkę. Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Kochani jak się nie dać zabić 08.01.06, 18:49 A nie lepsze???...;)))...; Małe mieszkanko na Mariensztacie,la,la,la,la,la ha ha ha ha :) Odpowiedz Link Zgłoś
dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić 09.01.06, 16:09 Nigdzie nie znajdziesz azylu,jeżeli sam nie stworzysz go dla siebie:) D. Odpowiedz Link Zgłoś
dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić 10.01.06, 19:35 Małe mieszkanko na Mariensztacie,la,la,la,la,la ........ a w tym mieszkanku poprostu... Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Kochani jak się nie dać zabić 10.01.06, 19:50 dd41 napisała: > la,la,la.... > ha,ha.. ha,ha,ha,ha,ha,ha my som smerfy dwa... la,la,la,la,la,la my som smerfy dwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:42 Wespół-zespół ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Kochani jak się nie dać zabić 10.01.06, 23:56 Gość portalu: dd41 napisał(a): > Wespół-zespół > ...:)) By rząd zrzęd móc zmóc! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić 11.01.06, 14:26 By rząd zrzęd móc zmóc! :) Rząd zrzęd nic nie zmoże:( Jak tu zaradzić?mój Boże:( Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Kochani jak się nie dać zabić 11.01.06, 19:44 Mój Boże Każdy orze jak może Nawet Miś w telewizorze... Odpowiedz Link Zgłoś
dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić 11.01.06, 20:22 Gdy cięzko się zmoże to i pozrzędzić nieco...może:)) Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Kochani jak się nie dać zabić 11.01.06, 21:01 i pozrzędzić także może stary człowiek bo morze może ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:03 A może,gdy sie tak zmoże może wskazane jest wtedy ...morze? Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Kochani jak się nie dać zabić 11.01.06, 21:09 Byc może morze; Bo męska rzecz być daleko A kobieca wiernie czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:10 Może to byc nie może zmożony Miś i morze? Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Kochani jak się nie dać zabić 11.01.06, 21:17 Morze nasze morze Misio może Ciebie strzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:24 Kobieta zawsze wiernie czeka gdy dla niej tylko,nie innej bije serce drugiego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Kochani jak się nie dać zabić 11.01.06, 21:32 Nęcisz mnie daremnie Niczym kwiatek twój Zimna dusza we mnie Zimna krew jak zdrój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:38 Biegun północny i południowy Nie trzeba więcej...osnowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:35 A gdzie serce tam i Miś Wczoraj Jola,Kasia dziś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Kochani jak się nie dać zabić 11.01.06, 21:38 Hej dziewczyno,spójrz na misia Ten miś to napewno nie Zdziś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Kochani jak się nie dać zabić 11.01.06, 21:40 Proszę Państwa oto Miś Miś jest bardzo chętny dziś Z chęcią Państwu łapkę poda Nie chce podać Co za minka W mordkę Misia niedobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:44 Lubie Zdzisia,pewnie Misia ale sama chce być dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Kochani jak się nie dać zabić 11.01.06, 21:52 Gość portalu: dd41 napisał(a): > Lubie Zdzisia,pewnie Misia > ale sama chce być dzisiaj > :) Chcesz być sama? - wielki dramat Spadam liściem w dół odpływam Może kiedyś... Się tu przydam... papapapapappapapapapapapappappapapapapappapapapapappapapapapapapappapapapapapapa papapappapapappapapapappapapapapapaapapapapapappapapapapapapapapapappapaapapapap papppapapappapapapapapapappapapapapappapapapapappapappapapappapapapapapapatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guarana Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:03 marnujecie się po prostu tomik z fraszkami, proszę proszę, ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd41 Re: Kochani jak się nie dać zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:04 Chcesz być sama? - wielki dramat Ależ nie,to pewnie przykre Wolę jednak - komedię:)) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Kochani jak się nie dać zabić 06.04.06, 19:35 Łomatko jak mię plecy swędzą nie podbijajcie postu jak się zabić bo Was zabiję! Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Kochani jak się nie dać zabić 23.04.06, 16:02 wyjdz na ulice i nies ostentacyjnie 10pln. napewno znajda sie tacy co Cie za nie zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Kochani jak się nie dać zabić 23.04.06, 22:20 Robaku zwracam ci uwagę że twoja odpowiedź jest nie na temat. Ten wątek stworzony został po to żeby nie było podobnego wątku idącego w przeciwną stronę pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
is_kierka Re: Kochani jak się nie dać zabić 23.04.06, 23:35 Drogi Morfiku! Może zainteresuje Cię piosenka parodiująca w ogóle pomysł odbierania sobie życia: Łzy - Zabij się Jesteś szarym człowiekiem Wśród miliona innych osób Wiem, że chciałbyś to zmienić, A ja znam na to sposób Jesteś tylko maszyną, Którą nogi gdzieś niosą Wiem, że chciałbyś to zmienić, A ja znam na to sposób By uwolnić cię od bólu i porażek I dostarczyć tobie przewspaniałych wrażeń Zrób to szybko po kryjomu, Ja nie powiem nic nikomu la la la la Zabij się, zabij się Nikt nie lubi tutaj cię la la la la Strzel sobie w głowę I rozwal na połowę la la la la Zabij się, zabij się Nikt nie lubi tutaj cię la la la la Strzel sobie w głowę I rozwal na połowę la la la la Jesteś tu niepotrzebny, Jak plama na ścianie Wiem, że chciałbyś to zmienić, A ja znam rozwiązanie Jesteś tylko ciężarem, Jak kosz z brudnym praniem Wiem, że chciałbyś to zmienić, A ja znam rozwiązanie By uwolnić cię od bólu i porażek I dostarczyć tobie przewspaniałych wrażeń Zrób to szybko po kryjomu, Ja nie powiem nic nikomu la la la la Zabij się, zabij się Nikt nie lubi tutaj cię la la la la Strzel sobie w głowę I rozwal na połowę la la la la Zabij się, zabij się Nikt nie lubi tutaj cię la la la la Strzel sobie w głowę I rozwal na połowę la la la la Zabij się, zabij się Nikt nie lubi tutaj cię la la la la Strzel sobie w głowę I rozwal na połowę la la la la Zabij się, zabij się Nikt nie lubi tutaj cię la la la la Strzel sobie w głowę I rozwal na połowę la la la la P.S. Piosenkę trzeba koniecznie posłuchać "na własne uszy", więc mam nadzieję, że ją zdobędziesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna007 wystarczy olać wszystko :) 24.04.06, 23:38 i samolot i lotnisko i inne takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś