gph 03.02.06, 14:43 ra. gdzie są admini, pytam się uprzejmie? dlaczego nei wycinacie postów tego oszczercy, który rzuca obelgi na brata Prezydenta??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph masz na myśli że kąsają swojego?? 03.02.06, 14:47 alez to nie tylko pisia domena. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Jarosław Kaczyński zelżony przez niejakiego k 03.02.06, 14:48 To się tak nie może skończyć! Trzeba zrobić zrzuty z ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Jarosław Kaczyński zelżony przez niejakiego k 03.02.06, 14:49 nulka8 napisała: > To się tak nie może skończyć! Trzeba zrobić zrzuty z ekranu. albo zrzutkę na radio :D Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jarosław Kaczyński zelżony przez niejakiego k 03.02.06, 14:50 Zawsze można przezwojować starego Kasprzaka, albo Grundiga...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Jarosław Kaczyński zelżony przez niejakiego k 03.02.06, 14:53 mrug napisał: > Zawsze można przezwojować starego Kasprzaka, albo Grundiga...;) i wysłąć księdzu do Torunia? a, rozumiem. napisałem radio. a nie Radio :DD Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Jarosław Kaczyński zelżony przez niejakiego k 03.02.06, 14:54 ojej, jak on ten karaczakauer mógł tak zrobic? Zelżył powiadacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedzący Re: Jarosław Kaczyński zelżony przez niejakiego k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:55 osocodzi?osochodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gph o tę skandaliczną wypowiedż.. 03.02.06, 14:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=36130473&a=36145057 Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Do tej pory nie mogę się pozbierać... 03.02.06, 14:58 Jak można było opluć tak szlachetną i bez skazy osobę?! Te mądre oczy i wyniosłe czoło?! No jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Do tej pory nie mogę się pozbierać... 03.02.06, 14:59 mnie sie to w głowie nie mieści! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Do tej pory nie mogę się pozbierać... 03.02.06, 15:01 inaczej to jakoś brzmiało..."te piekne twarze szlachetnością naznaczone"... Czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Do tej pory nie mogę się pozbierać... 03.02.06, 15:04 Nie śmiałem dosłownie cytować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Do tej pory nie mogę się pozbierać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:07 "Myślą"? nie skażone? A co "Oni" cały czas robią? kiwają, pracują, kombinują jak zagarnąć wszystko... by później wypie..c się z huczkem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: o tę skandaliczną wypowiedż.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:59 aaa i rozumiem, że Kaczorek poczuł się dotknięty tym, że ktoś bezsensownie twierdzi, że nie jest normalnym menźczyznom. Taż jest, jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Jam się poczuł dotknięty, że ta nędzna kreatura 03.02.06, 15:02 tak o wodzu napisac mogła i nikt tego nie wyciął i gwałcony jestem dalej tym bezeceństwem przez moje wrażliwe oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Jam się poczuł dotknięty, że ta nędzna kreatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:05 Napisz proszę, krótki list.... do przemkowej - podszywaczki lub wprost do jabbura!! Bądź "prawdziwym Polakiem". Donieś. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Jam się poczuł dotknięty, że ta nędzna kreatu 03.02.06, 15:06 i nie zapomnij załączyć zrzutów... Odpowiedz Link Zgłoś
gph napisz proszę chociaż krótki list.. 03.02.06, 15:08 a, co mnie tam. po krótkim zastanowieniu się stwierdzam, ze aż tak bardzo mnie to nie oburza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: napisz proszę chociaż krótki list.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:10 Twardy bądź!! Jak Roman B. Nie "penkaj" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Jeden czy wiecej? IP: *.r.pppool.de 03.02.06, 14:59 Zawsze o tym samym czasie,wspieraja sie nawzajem..jest ich kilku czy to jedna i tasama osoba...kto jej za to placi... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jeden czy wiecej? 03.02.06, 15:06 No przecież wiadomo, że Michnik i Mancewicz... Michnikiem są ci z nickami zaczynającymi się od "a" do połowy alfabetu, a Mancewiczem dalsza część. W ten sposób nikt nie wchodzi sobie w drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Jarosław Kaczyński zelżony przez niejakiego k 03.02.06, 15:07 chodziło o normalny w znaczeniu zwyczajny, no a przecież ON jest nadzwyczajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Luckystrike uratował honor Jarosława. 03.02.06, 15:10 prosze bardzo, oto medal Virtuti Tutti Frutti a krakuer od siebie może dorzuci taki co dostał od dziadka. pamiątkowy. na XX lecie MSW:D Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jarosław Kaczyński zelżony przez niejakiego k 03.02.06, 15:10 No tak...to ma sens... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Jarosław Kaczyński zelżony przez niejakiego k 03.02.06, 15:12 ten krakauer czy karaczakauer to od poczatku mi sie nie podobał. Czułem, że to farbowany lis, taki michnikowiec zakamuflowany. i wyszło szydło z worka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Kto sie boi Jaroslawa K. IP: *.r.pppool.de 03.02.06, 15:19 Nawet do piet nie dorastacie panu Jaroslawowi.Przebija was na kzdym kroku , o inteligencji juz nie wspominajac. Widocznie macie bardzo duzo na sumieniu skoro sie tak go boicie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Kto sie boi Jaroslawa K. 03.02.06, 15:19 wstydu karaczakauer nie masz, tak mwielkiego człowieka obrażać. na pewno Michnik Ci za to płaci! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Kto sie boi Jaroslawa K. 03.02.06, 15:22 > Nawet do piet nie dorastacie panu Jaroslawowi.Przebija was na kzdym kroku ...i jeszcze sugeruje, że w szpilkach chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Kto sie boi Jaroslawa K. 03.02.06, 15:24 nulka8 napisała: > > Nawet do piet nie dorastacie panu Jaroslawowi.Przebija was na kzdym kroku > > > ...i jeszcze sugeruje, że w szpilkach chodzi. to ładnie musieli mu posmarować oszczercy z wyborczej. na taki atak żaden wolontariusz by się nie zdobył :D Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kto sie boi Jaroslawa K. 03.02.06, 15:27 Przecież to śmierć społeczna jest dla niego! Ja go nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Kto sie boi Jaroslawa K. 03.02.06, 15:30 nulka8 napisała: > Może depresja sezonowa... masz na myśłi fakt, ze sezon na truskawki jeszcze się nie zaczął??? Odpowiedz Link Zgłoś