wielki_czarownik 23.03.03, 17:40 portal głupców<a href="https://www.gazeta.pl">portal głupców</a> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: Powyżej dowód na błąd serwera!!!! /nt IP: *.acn.waw.pl 24.03.03, 00:07 nie do wiary, jeszcze tego nie umiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
gregus Re: Powyżej dowód na błąd serwera!!!! /nt 24.03.03, 11:51 Gość portalu: aniela napisał(a): > nie do wiary, jeszcze tego nie umiesz??? wrocławiacy długo się uczą, szczególnie ci którzy piszą z zoo... stąd można wybrać fotografię wielkiego_czarownika, mnie się wydaje że pod tym pseudonimem pisze ten osobnik: www.zoo.wroclaw.pl/grafika/zdjecia/zwierzeta/ssaki/duze/szympans2.jpg :o] Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Powyżej dowód na błąd serwera!!!! /nt 24.03.03, 12:20 a nene to bylo w zupelnie zlym tonie powiedziane. odcinam sie od obrazliwych tresci galązką oliwną którą zawsze w odwodzie noszę Odpowiedz Link Zgłoś
gregus Re: Powyżej dowód na błąd serwera!!!! /nt 24.03.03, 12:33 aniela_ napisała: > a nene to bylo w zupelnie zlym tonie powiedziane. odcinam sie od obrazliwych > tresci a nazywanie użytkowników portalu głupcami jest w dobrym tonie? > galązką oliwną którą zawsze w odwodzie noszę a nie w zanadrzu? ;o] Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Powyżej dowód na błąd serwera!!!! /nt 24.03.03, 12:38 aha zło złem chcesz zwyciężać moze? do zanadrza siegajac odradzam zyczliwie albowiem do eskalacji makabry prowadzi do sciezka prostą niewyboistą. Odpowiedz Link Zgłoś
gregus Anielo! 24.03.03, 12:46 aniela_ napisała: > aha zło złem chcesz zwyciężać moze? do zanadrza siegajac odradzam zyczliwie > albowiem do eskalacji makabry prowadzi do sciezka prostą niewyboistą. Krynica Prawdy z ust Twoich wypływa! :o] Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Umiem!! 24.03.03, 13:42 Wiem skąd to się bierze, ale chcę by admini to naprawili. ja Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Patrcie wyżej!! I co?? JAJCO??? UMIEM?? /nt 24.03.03, 18:00 winszuję. Odpowiedz Link Zgłoś