rayenne 21.12.09, 09:54 z posiadaniem dziecka i racjonalizujesz to jako swój wybór? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: sibeliuss czy masz problem 21.12.09, 11:01 Czy ja i moje poglądy stanowią dla Ciebie problem? Odpowiedz Link
wtopek Re: sibeliuss czy masz problem 22.12.09, 13:56 Odpowiadanie pytaniem na pytanie dowodzi, że trollujesz i nic nie masz do powiedzenia. To nie jedyny twój unik tego typu. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: sibeliuss czy masz problem 22.12.09, 14:34 wtopek napisał: > Odpowiadanie pytaniem na pytanie dowodzi, że trollujesz i nic nie > masz do powiedzenia. To nie jedyny twój unik tego typu. Odpowiadanie w inny sposób jest tłumaczeniem się z czegoś czego nie ma. Popatrzyłem na Twoje wpisy i myślę, że zwracanie mi uwagi jest nie na miejscu. Odpowiedz Link
zmija_w_niebieskim Re: sibeliuss czy masz problem 01.08.10, 09:52 Ale jakie poglądy? Bardzo mało "poglądów" widuję w Twoich postach. Chyba, że chodzi o pogląd, że "Kopiuj-Wklej" to fajny wynalazek... Odpowiedz Link
martyna.28 Re: sibeliuss czy masz problem 22.12.09, 20:26 A co wy sie tego Sibeliussa tak czepiacie? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: sibeliuss czy masz problem 22.12.09, 21:23 martyna.28 napisała: > A co wy sie tego Sibeliussa tak czepiacie? Każdy dobry, byle tylko odwrócić uwagę od siebie. Odpowiedz Link
broceliande Re: sibeliuss czy masz problem 22.12.09, 21:33 Myślę, że jako moderator powinienieś z marszu wywalać wątki osobiście do kogoś adresowane. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: sibeliuss ma problem większy 31.07.10, 21:24 niz mu sie wydaje. Tez mnie zastanawia na jaka okolicznosc gej az tak bardzo interesuje sie roznymi kwestiami zwiazanymi z dziecmi i bezdzietnoscia... Odpowiedz Link
maja.22 Zdecydowanie ty masz:D 31.07.10, 23:24 mnie zastanawia dlaczego ciebie zastanawiaja zainteresowania gejow Odpowiedz Link
iberia.pl tak tak majeczko 06.08.10, 21:06 maja.22 napisała: > mnie zastanawia dlaczego ciebie zastanawiaja zainteresowania gejow lekarz kazal przytakiwac takim trollikom jak ty Odpowiedz Link
zmija_w_niebieskim Re: sibeliuss ma problem większy 01.08.10, 09:56 Może to nie chodzi o dzieci. On się udziela bardzo intensywnie na większości forów. On chyba po prostu lubi wywoływać zamieszanie i podburzać ludzi przeciwko sobie nawzajem. Za każdym razem, kiedy wkleja kolejny link do artykułu o karmieniu piersią albo ulgach rodzinnych, ma nadzieje, że skończy się to jakąś wielką kłótnią na forum, taką wojną "dzietni-bezdzietni". Odpowiedz Link
iberia.pl Re: sibeliuss ma problem większy 24.09.10, 21:46 sibeliuss napisał: > Po co Ci kilka nicków? Do mnie ten tekst? a teraz z laski swojej udowonij te chora teorie.... Odpowiedz Link