Dodaj do ulubionych

brak dostępu do konta pocztowego przez gmail

22.10.15, 14:02
zamknięty
Witam,
Przy próbie logowania na konto gazety.pl przez gmail zaczął pojawiać się komunikat:

"Dostęp do konta został tymczasowo wyłączony przez administratora
Administrator konta Google Apps tymczasowo wyłączył Twoje konto. Aby odzyskać dostęp do konta, skontaktuj się z administratorem. Przywróci on dostęp do zawieszonego konta. Gdy administrator poinformuje Cię, że konto zostało odblokowane, zmień swoje hasło. Jeśli jesteś administratorem i Twoje konto zostało zablokowane z powodu podejrzanej aktywności, skontaktuj się z innym administratorem w swojej domenie, zespołem pomocy Google lub swoim partnerem Google Apps, aby odzyskać dostęp do konta."

Proszę o pomoc w odblokowaniu konta. Napisałam do administratorów z gazety - bez odzewu.
Do tego na koncie dostępnym przez gazeta.pl nie mam przeniesionych wszystkich maili (!!!), w tym szczególnie tych z kategorii wysłane, ale też odebranych. Najstarsze maile nie są widoczne na liście odebranych, ale pokazują się w wynikach wyszukiwania (?).
Dostęp do pełnej zawartości konta jest mi potrzebny do pracy, bardzo proszę o pomoc.

konto: malgorzatawistuba@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 22.10.15, 16:04
      zamknięty
      Konto zostało odblokowane.
      • 1puppy01 Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 22.10.15, 17:04
        zamknięty
        moje konto też jest zablokowane...co jest grane??
        nie mogę się ani zalogować przez gazetę bo tam tylko komunikat o akceptacji regulaminu ani już teraz przez gmail....
      • malgorzatawistuba Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 22.10.15, 17:20
        zamknięty
        Dziękuję za pomoc.
      • jascho Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 00:10
        zamknięty
        Witam,
        mam podobny problem do malgorzatawistuba. Nie mogę się zalogować przez gmaila na swoją pocztę i pojawia się informacja o tymczasowym zablokowaniu. Bardzo proszę o odblokowanie. Moje konto: jascho@gazeta.pl
      • dlugi72 Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 07:01
        zamknięty
        Dzień dobry, u mnie dokładnie ta sama sytuacja, proszę o odblokowanie konta: dlugi72@gazeta.pl
        Pozdrawiam.
      • elena.zuk Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 09:16
        zamknięty
        Też proszę o odblokowanie konta.
      • gabriell79 Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 25.10.15, 22:10
        zamknięty
        Ta sama sytuacja. Proszę o odblokowanie konta: gabriell79@gazeta.pl Z góry dziękuję.
        • kasia_t2 Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 26.10.15, 09:49
          zamknięty
          proszę o odblokowanie konta jarzebina-1@gazeta.pl
      • ikarat Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 26.10.15, 11:26
        zamknięty
        U mnie ten sam komunikat że dostęp został czasowo wyłączony. ikarat@gazeta.pl
        • Gość: galazka29 Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.15, 20:35
          zamknięty
          Bardzo proszę o odblokowanie dostępu do konta galazka29@gazeta.pl przez gmaila.
      • ikarat Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 26.10.15, 11:27
        zamknięty
        U mnie tak samo - nie da się zalogowac przez gmail - konto ikarat@gazeta.pl
      • emilia_kocemba Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 26.10.15, 21:19
        zamknięty
        Prosze Cie bagienny o odbkowanie konta
        emilia_kocemba@gazeta.pl
        Bede bardzo bardzo wdzieczna
      • marcinfila Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 27.10.15, 06:57
        zamknięty
        proszę o odblokowanie konta, marcinfila@gazeta.pl
      • Gość: mik.szewczyk Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.15, 20:51
        zamknięty
        Moje konto było zablokowane, teraz można się zalogować ale niestety przy próbie wysłania maila na mój adres pojawia się błąd Mail Delivery Subsystem
        Proszę o pomoc :)
      • jragan Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 29.10.15, 22:31
        zamknięty
        Czy również mogę prosić o odblokowanie konta jragan@gazeta.pl
      • d.p Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 13.11.15, 18:13
        zamknięty
        Proszę o odblokowanie konta iwa11@gazeta.pl
      • mariusz.kisiel Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 30.11.15, 12:01
        zamknięty
        Do kogo zwrócić się o odblokowanie konta: nie mogę połączyć się z usługami Google?
    • kocurek11 Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 08:14
      zamknięty
      i u mnie zablokowano "tymczasowo" konto po nowego reguluaminu. Jedyna możliwość tylko przez stronę www. Proszę o pomoc
      • elena.zuk Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 09:13
        zamknięty
        I u mnie chyba ten sam problem. Proszę o odblokowanie konta.
    • bagienny Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 11:30
      zamknięty
      Zgłoszone konta zostały odblokowane
      Proszę pamiętać, że 1 listopada gmail usuwa wszystkie konta oraz dane, od 15 października na skrzynkę starej poczty na gmailu nie przychodzą nowe maile.
      • 1puppy01 Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 12:09
        zamknięty
        przepraszam ale nie do końca rozumiem co się dzieje ...
        rozumiem ,że konto jest odblokowane ale jak się do niego zalogować skoro na portalu gazety nie mogę a na gmailu są tylko stare maile ...
        • bagienny Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 13:24
          zamknięty
          Adres do aktualnej poczty poczta.gazeta.pl
          Adres do starej poczty gmail.com
          • kakomo Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 14:28
            zamknięty
            Dzień dobry,

Ja również proszę o odblokowanie mojego konta pocztowego (kakomo@gazeta.pl). Przy próbie logowania pojawia się komunikat o zablokowaniu konta.

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam,
            Katarzyna
          • 1puppy01 Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 20:55
            zamknięty
            Dziękuję za odpowiedź ale niestety tak jak pisałam jedyne co mogę zrobić przez portal gazety to próbować potwierdzić regulamin. ..niestety od kilku dni nie mogę tego zrobić. Przykro mi ale nie będę już korzystać z usług Gazety
            • bagienny Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 21:41
              zamknięty
              Naprawiliśmy już ten błąd. Wyczyść cache i ciasteczka z przeglądarki. Zaloguj się ponownie.
              • Gość: kamilka Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.15, 19:49
                zamknięty
                Czy ja też mogę prosić o pomoc z odblokowaniem konta : kama9404@gazeta.pl ? Z góry dziękuję!
          • j.mika Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 25.10.15, 13:39
            zamknięty
            Witam!
            Moje konto również jest zablokowane - proszę o pomoc:
            j.mika@gazeta.pl
          • dorota.sobstel Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 25.10.15, 20:53
            zamknięty
            Proszę o przywrócenie konta dorota.sobstel@gazeta.pl
      • patrycjakaszynska Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 24.10.15, 20:46
        zamknięty
        Nie mogę się zalogować ani na poczcie ani na gmailu. co mam robić?
        patrycjakaszynska@gazeta.pl
      • karo-luki Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 26.10.15, 15:38
        zamknięty
        Moje również zablokowane karo-luki@gazeta.pl
      • Gość: lalalalalalala Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.10.15, 15:58
        zamknięty
        Witam, również proszę o odblokowanie karolina_lewczuk@gazeta.pl
      • Gość: slawek3pi Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail IP: *.net.tauron.pl 23.11.15, 20:44
        zamknięty
        Proszę o odblokowanie konta slawek3pi@gazeta.pl
    • ifa31 Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 15:29
      zamknięty
      proszę o odblokowanie mojego konta: ifa31@gazeta.pl
      dziękuję
      • invisible7 Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 15:57
        zamknięty
        Proszę o odblokowanie mojego konta.Mam w formularzach Google dokumenty, które muszę pilnie odzyskać.
      • anmarz Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 19:09
        zamknięty
        ja również proszę o odblokowanie konta anmarz@gazeta.pl
        dziękuję
    • inspiration_point Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 20:44
      zamknięty
      Ja rowniez poprosze o odblokowanie konta : inspiration_point@gazeta.pl

Dziekuje!
    • fszystkoalbonic Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 22:36
      zamknięty
      Proszę, pomocy! W telefonie, w windows phone, wszystkie kontakty miałem zapisane na koncie google. Jedynym moim adresem gmailowym był fszystkoalbonic@gazeta.pl . Teraz, po tych wszystkich zmianach, moje konto jest zablokowane, nie mam dostępu do konta google i straciłem wszystkie kontakty w telefonie. Nie wiem co robić. Proszę, pomóżcie! Proszę, odblokujcie i pozwólcie ściągnąć mi moje kontakty. Ratunku!
      Konto: fszystkoalbonic@gazeta.pl
    • ernix Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 22:54
      zamknięty
      proszę o odblokowanie kont bo mam duży problem !

ernix@gazeta.pl
      paloma211@gazeta.pl

dziękuję !
    • jogu Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 23.10.15, 23:46
      zamknięty
      Ja także proszę o odblokowanie konta. jogu@gazeta.pl
      • patrycjakaszynska Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 24.10.15, 21:04
        zamknięty
        proszę o odblokowanie patrycjakaszynska@gazeta.pl
    • wiesianow Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 24.10.15, 21:30
      zamknięty
      ja również proszę o odblokowanie konta wiesianow@gazeta.pl , z góry dziękuję
      • dltorun Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 24.10.15, 21:36
        zamknięty
        konto do odblokowania: dltorun@gazeta.pl - przy próbie logowania na maila pojawia się
        Dostęp do konta został tymczasowo wyłączony przez administratora
    • Gość: rzabsky Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 24.10.15, 21:39
      zamknięty
      prosze o odblokowanie moich adresow:

rzabka1@gazeta.pl
      nazakupy@gazeta.pl
    • danpex Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 24.10.15, 23:15
      zamknięty
      brak dostępu do konta pocztowego przez gmail -proszę o odblokowanie adresu danpex@gazeta.pl
      • jan.mastalerz Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 24.10.15, 23:32
        zamknięty
        również apeluje o odblokowanie konta jan.mastalerz@gazeta.pl
    • c43 Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 25.10.15, 07:22
      zamknięty
      Proszę bardzo o o odblokowanie mojego konta c43@gazeta pl jest mu ono potrzebnw do pracy
    • Gość: rzabsky Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 25.10.15, 07:51
      zamknięty
      prosze o odblokokanie mojego drugiego konta :
      rzabka1@gazeta.pl
      • edop Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 25.10.15, 08:30
        zamknięty
        proszę o odblokowanie konta pocztowego edop@gazeta.pl
        • j.mika Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 25.10.15, 13:39
          zamknięty
          prosze o odblokowanie konta j.mika@gazeta.pl
          • dominika.n.r Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 25.10.15, 16:13
            zamknięty
            Czy ja też mogłabym prosić o odblokowanie konta?
            Adres: dominika.n.r(małpka)gazeta.pl

Z góry dziękuję
    • Gość: rojeqq moje tez zablokowane IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.15, 19:55
      zamknięty
      • dragica Re: moje tez zablokowane 26.10.15, 10:44
        zamknięty
        Prosze o odblokowanie konta dragica@gazeta.pl
        • gb006 Re: moje tez zablokowane 26.10.15, 11:29
          zamknięty

ODBLOKUJCIE MI POCZTY!!!!! gb006@gazeta.pl i siemko@gazeta.pl
          szósteczka
    • Gość: gosc prosze o odblokowanie munka30@gmail.com IP: *.play-internet.pl 26.10.15, 12:31
      zamknięty
      proszę o odblokowanie munka30@gmail.com (munka30@gazeta.pl)
    • Gość: j zablokowane konto IP: *.centertel.pl 26.10.15, 13:53
      zamknięty
      proszę o odblokowanie konta tallawah@gazeta.pl
      • jan.mastalerz Re: zablokowane konto 26.10.15, 19:20
        zamknięty
        proszę o odblokowanie konta : jan.mastalerz@gazeta.pl
      • dunio1 Re: zablokowane konto 26.10.15, 21:10
        zamknięty
        proszę o odblokowanie kont :
        dunio1@gazeta.pl oraz giede1@gazeta.pl
    • izabelanaparty odblokowanie konta na gmail.com 27.10.15, 07:48
      zamknięty
      poprosze od odblokowanie konta izabelanaparty@gazeta.pl na gmail.com dziekuje.pozdrawiam
    • Gość: Łukasz Odblokowanie konta IP: *.itsa.net.pl 27.10.15, 09:15
      zamknięty
      Witam,

Bardzo bym prosił o odblokowanie konta pod adresem sokol.lukasz@gazeta.pl. Posiadam je od kilku lat z wieloma ważnymi dla mnie informacjami i nie mogę ich stracić.

Jakie dalsze kroki należy wykonać po odblokowaniu?

Pozdrawiam
      Łukasz
      • rafal.wroc Re: Odblokowanie konta 27.10.15, 09:18
        zamknięty
        Witam, bardzo proszę o odblokowanie konta o adresie rafal.wroc@gazeta.pl na gmail.com.
        Pozdrawiam i z góry dziękuję,
        Rafał
        • jaka4 Re: Odblokowanie konta 27.10.15, 11:28
          zamknięty
          Witam, ja również bardzo proszę o odblokowanie konta
          julia.pawlikowska@gazeta.pl
          mam tam bardzo ważne dokumenty
    • arturania1 brak aktualnych maili 27.10.15, 16:17
      zamknięty
      ja co prawda mogę sie zalogować przez gazetę ale kiedy loguje się przez gmaila mam dostęp tylko do starych maili - do 13.10. prosze o pomoc
      • bagienny Re: brak aktualnych maili 27.10.15, 17:38
        zamknięty
        Konto gmail zostanie usunięte 1 listopada - jeżeli masz jakieś dokumenty, pliki, kontakty, etc. które chcesz zrobić to możesz to zrobić do 1 listopada. Konto gmail nie obsługuje już poczty gazeta.pl
        A od 15 października należy korzystać z nowej poczty.
    • danki Re: brak dostępu do konta pocztowego przez gmail 27.10.15, 18:19
      zamknięty
      bardzo prosze o odblokowanie mojego konta : danki@gazeta.pl
    • Gość: Dudek odblokowanie IP: *.toya.net.pl 27.10.15, 18:32
      zamknięty
      Bardzo proszę o odblokowanie konta cantonatheking@gazeta.pl oraz jeśli to możliwe przeniesienie go do nowej poczty.
    • Gość: Slawek Dostęp do konta został tymczasowo wyłączony przez IP: 176.0.122.* 27.10.15, 20:00
      zamknięty
      Proszę o odblokowanie mojego konta slawekdwa@gazeta.pl z góry dziękuje :)
    • j.kwiatkowski6 Zablokowane konto 27.10.15, 20:25
      zamknięty
      Witam, również mam zablokowane konto na gogle. Mój email na gazecie j.kwiatkowski6@gazeta.pl

Poproszę o odblokowanie
      • kasia_t2 Re: Zablokowane konto 27.10.15, 20:30
        zamknięty
        Napiszcie proszę czy odblokowują Wam konta? Ja się tu wpisałam w poniedziałek i jest bez zmian :(

Jeszcze raz proszę o odblokowanie jarzebina-1@gazeta.pl
    • Gość: cr7krol odblokowanie konta IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.15, 23:06
      zamknięty
      proszę o odblokowanie konta: kacpermalek@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka