malgorzatawistuba
22.10.15, 14:02
Witam,
Przy próbie logowania na konto gazety.pl przez gmail zaczął pojawiać się komunikat:
"Dostęp do konta został tymczasowo wyłączony przez administratora
Administrator konta Google Apps tymczasowo wyłączył Twoje konto. Aby odzyskać dostęp do konta, skontaktuj się z administratorem. Przywróci on dostęp do zawieszonego konta. Gdy administrator poinformuje Cię, że konto zostało odblokowane, zmień swoje hasło. Jeśli jesteś administratorem i Twoje konto zostało zablokowane z powodu podejrzanej aktywności, skontaktuj się z innym administratorem w swojej domenie, zespołem pomocy Google lub swoim partnerem Google Apps, aby odzyskać dostęp do konta."
Proszę o pomoc w odblokowaniu konta. Napisałam do administratorów z gazety - bez odzewu.
Do tego na koncie dostępnym przez gazeta.pl nie mam przeniesionych wszystkich maili (!!!), w tym szczególnie tych z kategorii wysłane, ale też odebranych. Najstarsze maile nie są widoczne na liście odebranych, ale pokazują się w wynikach wyszukiwania (?).
Dostęp do pełnej zawartości konta jest mi potrzebny do pracy, bardzo proszę o pomoc.
konto: malgorzatawistuba@gazeta.pl