Dodaj do ulubionych

Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami VIKI

10.11.06, 14:22
Wczoraj jadąc na moich oczach czterokrotnie bus wyprzedzał na podwójnej,
srednia prędkość 100-130 kmh, chłopaki z Cycowa (czerwony busik LC12766)
wciskają się "na trzeciego".
Starosta moglby zastanaowic się, czy nie odebrac im koncesji.
Wkrótce stanie się tragedia jak jakis Ukrainiec staranuje takiego busika.
Obserwuj wątek
    • Gość: VIP Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: 213.195.148.* 10.11.06, 14:25
      Jak ci sie nie podoba to jezdzij ponaddzwiekowym PKSem.
      • Gość: mkb Do VIP IP: *.client.dsl.net 10.11.06, 15:15
        Czyzbys byl pracownikiem tej firmy?Przeciez te busy woza ludzi, ktorzy chca
        bezpiecznie dojechac np. do pracy.Mam nadzieje,ze wlasciciele tej firmy
        zareaguja i upomna swoich kierowcow.
        A poza tym Twoja odpowiedz jest kretynska.
        • Gość: VIP Re: Do VIP IP: 213.195.148.* 10.11.06, 17:20
          Nie, nie jestem pracownikiem tej firmy. Z jej uslug korzystam czasami i nie
          narzekam, zawsze taniej niz PKP.
          • Gość: Adonis Re: Do VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:17
            To czego rządasz odebrania koncesji. Mądry to ty nie jesteś!!!
            • Gość: marszar Re: Do VIP Air Show 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:19
              to tu www.1KL.mil.pl
        • Gość: mike Re: Do VIP IP: 83.18.74.* 11.12.06, 07:18
          Gowno Cie to obchodzi, mozesz jezdzić PKP
    • Gość: Piotr Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.ib.com.pl 10.11.06, 17:54
      Może i taniej ale bez biletu i mniej bezpiecznie niż PKS. Kiedyś możesz się
      obudzić i okaże się, że byłeś gapowiczem.
      • Gość: ? Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: 82.139.0.* 11.11.06, 00:44
        Co Ty bredzisz?
        Przecież kupujesz bilet z kasy fiskalnej który jest dowodem zawarcia umowy na
        przejazd
        • Gość: PKPowiec Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 00:07
          PKP Najlepsze jest a nie jakies tam busy, bezpiecznie bez korków choc przyznam
          ze jesli chodzi o czas to nie jest to mistrzostwo świata,. Uważam iż patriotyzm
          lokalny nakazuje wspierać Koleje Mazowieckie to może w końcu nam trasę Radom
          WaWa oczywiście kolejową wyrmontują. Wtedy zaden zakichany busik nawet jak
          będzie S7 zamiast E 77 pociągu nie dogoni:)
    • Gość: aaaaaaa Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 09:49
      Jeżdżą niebezpiecznie to fakt. Tanio też można zginąć.

No i ta nieszczęsna eska na full...
      • Gość: bbbbbbb Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:01
        Wybacz, to chłopaki bardzo sympatyczni: podrywają jakiekolwiek nieskomplikowane
        studentki, czy radomskie pracownice Obi na Okęciu czy knajpy w Jankach.
        To ludzie prości: fakt, eska nafull, nic nie mozesz poczytac, bo musisz uważać,
        czy juz jesteś w rowie, czy mijasz Tira lewym poboczem.
        Dodajmy jeszcze , to normalka: bluzgi i ostrzeżenia jakimi sobie pogrywają
        przez CB - nie mają szacunku do pasażerów.
        Po prostu, prości i nieskomplikowani chłopcy z Cycowa
    • Gość: mike Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.21.radom.pilicka.pl 11.11.06, 11:59
      każdy wie jak jeżdżą i taka jest prawda każdy ma prawo wyboru zaryzykować z
      viki :-) czy wlec się pks, to jest wolny wybór kądego z nas więc nie wiem po co
      ta dyskusja
      • Gość: exxon Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:53
        jest to zwrócenie uwagi.
        Skoro Urząd Miejski (Jolanta Burzyńska) kieruje oświadczenia przez forum, to
        może i szaraczkowie mają prawo w druga stronę zwrócic uwagę Policji Państwowej.
        • Gość: Łukasz Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.24.radom.pilicka.pl 11.11.06, 14:34
          Jak Ci się nie podoba to nie jeździj. Wolny rynek sprawił to że możesz
          wybierać między PKP, PKS, VIKI i swój samochód żeby dojechac do pracy. A o mpk
          zapomnij bo to nie ta strefa. I dziękuje Ci za to Panie prezydencie.
          • Gość: exxon Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:38
            - a co powiesz innym użytkownikom drogi, których zdrowie i życie jest
            zagrożone?
            - co miałes lukaszku z polskiego? nie jezdzij?
            • Gość: Łukasz Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.24.radom.pilicka.pl 11.11.06, 20:31
              ale mnie rozśmieszyłeś gościu. Ale fakt dałem ciała, sory. A tak na marginesie
              to odczepcie się od nich, zobaczcie co się dzieje na tej siódemce to zobaczycie
              że oni wcale nie są tacy najgorsi - fakt nie najlepsi też. A z polskiego nie
              byłem najlepszy co nie przeszkadza mi teraz zawodowo być w grupie z najlepszymi
              w renomowanej firmie. Papa szacuneczek.
              • Gość: exxon Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:43
                w rapid grupie zywiec chyba sprzedając piwo po okolicznych wioskach, naprawdę
                super grupa
                gratulacje!:)
    • Gość: Łukasz Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.24.radom.pilicka.pl 11.11.06, 14:35
      Odczep się od nich, chłopaki mają kolegów w innych samochodach.
    • Gość: Al Pacino Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: 195.188.254.* 11.11.06, 16:06
      Kurde, jechalem tym busikiem raz... Stwierdzilem, ze wole doplacic te 90 groszy
      i jechac pociagiem. Te busy sa okropne. Sprawiaja wrazenie, jakby mialy zaraz
      sie rozleciec, smierdzi w nich, a kierowcy mysla chyba, ze kartofle woza...
      Kazdy oczywiscie moze wybierac po swojemu jak dojedzie do Wawy, ale ja jednak
      wole z nimmi nie ryzykowac... Mlody jestem, jeszcze bym chcial pozyc troche.
      • Gość: KOfu Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:42
        Wg mnie Viki nie jezdza az tak tragicznie - niektorzy zbytnio wyolbrzymiaja
        sprawe. Fakt ze lamia przepisy ruchu drogowego ale robi to na codzien niemal
        kazdy kierowca (tylko nie wciskajcie mi kitu ze ktos z was nie lamie przepisow -
        moze co najwyzej robic to nieswiadomie). Przekraczaja predkosc i wymuszaja
        pierwszenstwo, ale nie przekraczaja granic zdrowego rozsadku a ich busy sa wg
        mnie o wiele bardziej komfortowe niz stare PSKy (no czasem sie jakis lepszy
        trafi) albo plastikowe siedzenia w pociagu (ktory sie wlecze o ile w ogole
        dojezdza). Kazdy z nas ma wybor - chce jechac Viki to jedzie , nie chce - jedzie
        PKP albo PKS. Jak ktos nie lubi eski moze sobie wziac radio walkmana czy mp3
        playera (osobiscie tak robie). Mam nadzieje ze bedzie sie pojawialo wiecej
        takich firm , przez co PKP i PKS beda zmuszone zweryfikowac swoje podejscie do
        klienta (przykladowo tragiczne plastikowe fotele w pociagach , albo fakt ze nie
        zawsze wlaczaja ogrzewanie w pociagach -zdazalo mi sie wracac o polnocy do
        Radomia pociagiem w ktorym temperatura byla w okolicach 0 stopni).
        • Gość: pasazerka Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: 82.139.57.* 12.11.06, 10:14
          taaaa, ja tez mam nadzieje, ze takich busikow (przewoznikow) bedzie wiecej,
          wiec i miedzy nimi bedzie konkurencja i najwiecej klientow zdobedzie ten, ktory
          tych klientow uszanuje.
          Jechalam trzy razy Viki - pociag nie wchodzil w gre, samochod tez, PKS jedzie
          na Zachodnia, a mnie pasowalo od razu do centrum.
          Raz kierowca nastawil tak glosno muzyke, ze nie dalo sie wytrzymac - poprosilam
          wiec, zeby przyciszyl. Nie dlatego, ze jestem stara zgrzybiala baba tylko
          dlatego, ze mam takie prawo. Kupilam bilet i nie jestem workiem tylko klientem,
          a klient nasz pan... No i nie kazdemu podoba sie disco polo czy cos w tym
          rodzaju.
          Jedna sprawe udalo sie rozwiazac, ale niestety szybkiej jazdy juz nie.
          Nikt mnie nie przekona mowiac, ze jak mi nie pasuje to moge jechac czyms innym.
          Ludzie, to juz nie te czasy :-) Nie mozna siedziec cicho bo sie "pan kierowca"
          obrazi. I co? Moze jeszcze nas wysadzi z busika? Tu nie chodzi o to, ze jednej
          pani sie jedzie wygodniej a drugiej nie, a obie by chcialy tak samo. Tu chodzi
          o nasze zycie, wiec mowcie cos, zwracajcie uwage, dzwoncie do wlasciciela,
          obudzcie sie!
          Ostatnia sprawa - i to mnie chyba najbardziej wkurza. Miejsca stojace. Kilka
          osob jechalo na stojaco. CZY TO NORMALNE? I nie chodzi o wygode tych stojacych,
          tylko o bezpieczenstwo. Moj syn musial dotrzec niedawno do Warszawy i okazalo
          sie, ze na wszystkie popoludniowe kursy sa tylko miesjca stojace!!
          Nie wiem czym tlumaczyc ten cud, ze jeszcze sie nic nie stalo.
          Mam czasem wrazenie, ze ludzie nawet jak im cos nie pasuje to siedza cicho, nic
          nie mowia, a bo sie popsuje, a bo sie kierowca (czy pani w okienku, ktokolwiek)
          obrazi, a bo to, a bo tamto. I moim zdaniem to wielki blad, bo a ni mnie ten
          kierowca nie robi łaski, ze mnie zabiera, a ni ja jemu, ze z nim jade. Place i
          wymagam. Jesli ktos mowi, ze jak mi nie pasuje to nie musze jechac Viki, to ja
          odpowiadam, ze ci kierowcy jak im nie pasuje prowadzic bezpiecznie to tez moga
          szukac szczescia np. na torze kartingowym.
          • Gość: Pankracy Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: 82.139.32.* 12.11.06, 12:14
            Taa...niektorzy maja problemy...zalosne...nie podoba sie to nie jezdzijcie i
            juz.
            • Gość: KOfu Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:48
              Dot. miejsc stojacych:
              W Viki jest cos takiego jak rezerwacja (jesli ktos jezdzil to wie - jesli nie
              wie to niech sie nie wypowiada bo robi z siebie glupka). Dzwonisz , rezerwujesz
              sobie miejsce i jedziesz na siedzaco. Stoja ci ktorzy rezerwacji nie mieli...
              Jesli ktos liczy ze moze mu sie uda zlapac wolne miejsce to tez jest tylko jego
              problem... mysle ze kierowcy mogliby w ogole nie pozwalac jechac na stojaco ,
              ale wtedy ci ludzie musieliby jechac PKP lub PKS , a jak widac nie maja na to
              ochoty bo wola postac w Viki niz posiedziec w czyms innym .....ciekawe czemu ?
              • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 15.11.06, 08:42
                powiem więcej tymi busami nie tylko policja powinna sie zając, wydaje mi sie
                ze maja tam dużo do roboty Urząd Sakrbowy, Urząd Kontroli Skarbowej,
                P.I.Pracy nawet i ZUS. Miejscowość Cyców w ktorej ta firma jest zarejestrowana
                leży pomiędzy Chełmem a Włodawa z pobliskiej wsi wywodzi sie jeszcze urzędujacy
                Prezydent Chelma(PO), więwiórki w Chelmie ćwierkają że jest to właśnie jego
                firma a wlsciciele(własciel) to tylko figuranci, firma powstala niedawno a
                dysponuje taborem jakby funkjonowala od kilkunastu lat - pytanie skad zwykły
                mieszkaniec gminy Cycow mial na to środki? Zadziwiające jest to,że te WIKI są
                malo znane w Chełmie gdzie im najbliżej i miałyby co tam robić bo trasa do
                Lublina jest przeciążona,natomiast dobrze się mają w Radomiu i nie tylko, czy
                nie jest to ukrywanie jakiejs prawdy?
                • powie3 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 15.11.06, 08:58
                  niezorientowana napisała:

> [...]Zadziwiające jest to,że te WIKI są
                  > malo znane w Chełmie gdzie im najbliżej i miałyby co tam robić bo trasa do
                  > Lublina jest przeciążona,natomiast dobrze się mają w Radomiu i nie tylko, czy
                  > nie jest to ukrywanie jakiejs prawdy?

e tam polski biznes jak w 99% firm... nie da się grac czysto w Polsce.
                  • sono_andrzej Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 15.11.06, 11:35
                    Jeżeli rzeczywiście VIKI dopuszcza się rażącego łamania przepisów kodeksu
                    drogowego, trzeba wysłać raz, drugi tajniaka - funkcjonariusza do busa, i
                    puścić za nim monitorujący patrol. Nie może być tak, że prywatny przewoźnik
                    jest zwolniony z obowiązku brania odpowiedzialności za pasażera. Bezpieczeństwo
                    to numer jeden.
                    • Gość: pasażerka Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.infoplus.com.pl 15.11.06, 22:28
                      Jak jezdzisz siódemką, to zapewne wiesz ,że wielu kierowców łamie rażąco
                      przepisy ruchu drogowego. I jeszcze jedno - gdyby nie Viki, to nie wiem jak
                      dojechaliby ludzie z Radomia do centrum W-wy. I czasowo i finansowo jest to dla
                      pasażerów opłacalne a jak komuś się nie podoba to przezież jest PKS i PKP.
                      Często korzystam z Viki, kierowcy są uprzejmi, zatrzymują się na zyczenie w
                      wielu miejscach w samej W-wie, jak ktos ma rezerwacje nie zdarzyło się żeby
                      został na lodzie. Sama wiedzę nieraz jak ludzie proszę, chcą jechać i sami
                      decydują się na miejsce stojące. I jak tu być wyrozumiałym dla ludzi! Dobrze,
                      że cos takiego jak Viki jest.
                      • Gość: fleming Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 00:03
                        Ale koleżanko, nikt nie neguje tego, ze linia viki jest oki. I wspoluzytkownicy
                        e7 i pasazerowie boja sie o swoje zycie i zdrowie bo kierowcy viki jezdza jak
                        szalency. co powiesz jak ty albo twoi bliscy zgina lub beda poszkodowani w
                        wypadku spowodowanego takim viki, bo....spieszyl sie, musial zrobic iles tM
                        KURSOW, etc., albo po prostu poniewaz nie ma oleju w glowie????
                        zycie czlowieka jest nadto cenne.
                        • Gość: s dziewulski Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:49
                          chce ustosunkowac sie do kilku wypowiedzi na tym forum:
                          po pierwsze:
                          firma nasza działa juz od paru ładnych lat na różnych
                          rynkach :lublin,chełm ,włodawa itp.jest to bzdura co piszecie ze na temat
                          własciciela naszej firmy ze niby jakis tam prezydeny...bzdury!!!sami ja
                          zbudowalismy od podstaw bez niczyjej protekcji.za sygnały ze kierowcy jezdza
                          niebezpiecznie i ze sie nieodpowiednio zachowuja serdecznie dziekuje i obiecuje
                          ze nie zostanie to tak sobie pozostawione.sami przeprowadzimy odpowiednie
                          kontrole które wyeliminuja nieodpowiednich kierowców.dobro klijentów jest dla
                          nas najwazniejsze.jezeli macie panstwo jeszcze jakies krytyczne uwagi to prosze
                          o kontakt tel.513170190 .jeszcze raz przepraszam za naszycz pracowników!!!!
                          pozdrawiam i mimo wszystkiego serdecznie zapraszam do busów naszej firmy.aha
                          nasze samochody maja nie wiecej niz 4ry lata a o stan techniczy dba firma
                          mercedes badz logis .tak ze bzdura jest to ze jezdzimy "gratami"w miare naszych
                          mozliwosci unowoczesniamy stale nasz tabor .na trasie chełm-lublin(bo ktos o
                          tej trasie pisał)mamy dziennie około 25 połączen !!!pamietamy tez o tym ze
                          klijent to nasz pan!!!!
                          • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 23.11.06, 23:47
                            Gość portalu: s dziewulski napisał(a):

> chce ustosunkowac sie do kilku wypowiedzi na tym forum:
                            > po pierwsze:
                            > firma nasza działa juz od paru ładnych lat na różnych
                            > rynkach :lublin,chełm ,włodawa itp.jest to bzdura co piszecie ze na temat
                            > własciciela naszej firmy ze niby jakis tam prezydeny...bzdury!!!sami ja
                            > zbudowalismy od podstaw bez niczyjej protekcji.za sygnały ze kierowcy jezdza
                            > niebezpiecznie i ze sie nieodpowiednio zachowuja serdecznie dziekuje i
                            obiecuje
                            >
                            > ze nie zostanie to tak sobie pozostawione.sami przeprowadzimy odpowiednie
                            > kontrole które wyeliminuja nieodpowiednich kierowców.dobro klijentów jest dla
                            > nas najwazniejsze.jezeli macie panstwo jeszcze jakies krytyczne uwagi to
                            prosze
                            >
                            > o kontakt tel.513170190 .jeszcze raz przepraszam za naszycz pracowników!!!!
                            > pozdrawiam i mimo wszystkiego serdecznie zapraszam do busów naszej firmy.aha
                            > nasze samochody maja nie wiecej niz 4ry lata a o stan techniczy dba firma
                            > mercedes badz logis .tak ze bzdura jest to ze jezdzimy "gratami"w miare
                            naszych
                            >
                            > mozliwosci unowoczesniamy stale nasz tabor .na trasie chełm-lublin(bo ktos o
                            > tej trasie pisał)mamy dziennie około 25 połączen !!!pamietamy tez o tym ze
                            > klijent to nasz pan!!!!

szanowny własciciecielu( a byc moze wspólwlascicielu) nie bedziemy sie tu
                            licytowac czy Prezydent Miasta Chelma ma cos wspolnego z ta firmą czy tez nie
                            niebawem sie wszytko wyjasni, pytanie jest inne na dziś: jak to się stało że
                            WIKI tak opanowały Radom? Nie jest tajemnicą że wymagana jest odpowiednia
                            koncesja od lokalnych władz, o taka koncesje ludzie walcza i jej otrzyamac nie
                            moga a firma WIKI ot tak sobie dostala i sie tu dobrze ma no cóz szanowny
                            włąścicielu ten wątek będzie miał ciag dalszy, tak dla wyjasnienia to w
                            Lublinie samobojstwo popelnila pracownica ktora nie chciala lamac prawa przy
                            wydawaniu koncesji ale Radom chetnie wydaje kazdemu:).
                            • Gość: s dziewulski Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:38
                              szanowna "niezorientowana" .jak widze jest Pani naprawde niezorientowaną osobą
                              w materii udzielania zezwoleń na obsługiwanie połączeń regularnych
                              międzymiastowych.kazdy kto posiada licencje na przewóz osób w transporcie
                              krajowym moze sie starac o uzyskanie zezwolenia na połączenia regularne czy to
                              będzie radom -warszawa czy radom-lubliin itp. itd.tylko musi spełnic
                              odpowiednie warunki tj.:zachować odległości czasowe pomiędzy istniejącymi
                              przewożnikami,posiadac odpowiedni tabor.myśmy spełnili te warunki i dlatego
                              otrzymaliśmy zezwolenie.to ze Pani pisze że "opanowaliśmy Radom"to też nie jest
                              prawdą a przykładem może byc inna firma która będzie obsługiwała linię radom-
                              warszawa od początku grudnia.mimo krytycznej oceny naszej firmy pozdrawiam
                              Panią serdecznie i zapraszam do korzystania z naszych usług.Państwa uwagi
                              pomogą nam wyeliminowac nieprawidłowości i przyczynią sie do podniesienia
                              jakości naszych usług.jeszcze raz dziękuję za wszystkie uwagi !!!!
                              • 19760319b Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 27.11.06, 23:14
                                jeśli chodzi obusy viki to uważam tą firmę za porządna osobiście korzystałam z
                                usług tej hirmy niejedno krotnie .Znam tagże kierowców i wiem że są mili i
                                niezawodni ,co do czystości samochodów ,one są czyste .a sami szefowie naprawdę
                                sami stworzyli firmę ,a nie zjakimś politykami znam ich osobiście . pozdrawiam
                                • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 28.11.06, 09:05
                                  19760319b napisała:

> jeśli chodzi obusy viki to uważam tą firmę za porządna osobiście korzystałam
                                  z
                                  > usług tej hirmy niejedno krotnie .Znam tagże kierowców i wiem że są mili i
                                  > niezawodni ,co do czystości samochodów ,one są czyste .a sami szefowie
                                  naprawdę
                                  >
                                  > sami stworzyli firmę ,a nie zjakimś politykami znam ich osobiście . pozdrawiam

a czy ja twierdze ze ta firma jest nieporzadna? Twoja opinia jest taka jakbys
                                  conajmniej byla żona "wspołwłasciciela"WIKI ale nawet zona wszytkiego wiedzieć
                                  nie może bo zwyczajnie jest to niemozliwe, każdy uczciwie działający podmiot
                                  gospodarczy nie ma czego sie bać nikt jak dotychczas nieczego konkretnego tej
                                  firmie na tym forum nie zarzucił oprócz drobiazgu jakim jest przewożenie osób z
                                  niedozwolona predkością i jak dobrze pamiętam z wypowiedzi bez biletu i na
                                  stojąco no i ktoś wspominał ze kierowcy pracuja więcej niz powinni,dlatego
                                  stosowne byłoby zeby firma przeszła odpowiednie kontrole czyż nir mam racji?
                                  pozdrawiam.
                            • Gość: M.A.T.T. Do Pani niezorientowanej IP: *.centertel.pl 26.11.06, 17:47
                              szanowna Pani (tak mniemam) niezorientowana (tu akurat nick jest adekwatny do
                              treści)...Zamiast wypisywać takie bzdurne teksty o koncesjach, samobójstwie
                              urzędniczku czy domniemywać dlaczego VIKI a nie inna firma ma wyłączność na
                              Radom (widocznie są najlepsi, a jak widzę i naszybsi, więc nie powinno dziwić,
                              chociaż Pani zaraz pomyśli, że dali łapówkę - a nawet jeśli, to brawo dla
                              skuteczności...), to wzięłą by Pani jakieś pranie albo zakupy zrobiła...Miłego
                              dnia życzę
                          • Gość: mexxx Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 00:25
                            dla mnie najwazniejsza jest sprawa bezpieczenstwa, bardzo dziekuję panu
                            dziewulskiemu za zainteresowanie się sprawą.
                            pozdrawiam i proszę o wyeliminowanie wariatów kierowców (zawsze sie mogą tacvy
                            trafic)
                • Gość: emsi Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:44
                  kobieto-bo tak domniemywam-pewnie chciałas zeby jakis kierowca-nieskomplikowany
                  chłopak z cycowa czy jak mu tam cie bzyknoł a on łobuz jeden odmówił!!!i teraz
                  po całosci jedziesz po nich!!!lepiej gotuj mezusiowi pierogi a nie bedziesz
                  tutaj jakies pierdoły pisała.my polacy to jestesmy mistrzami swiata w
                  podkładaniu swin jeden badz jedna drugiemu.a Ty sznowna niezorientowana masz
                  na tym forum pierwsze miejsce.i nik twoj "niezorientowana" jest adekwatny do
                  twojej wiedzy.wiwa viki zawsze z nimi jezdziłem i bede jezdził !!!a konkurencja
                  to moze sie od nich duuuuzo uczyc.pa
                  • anioleczek31 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 15.12.06, 21:25
                    a co myslicie ludziska na temat pan z rezerwacji??
          • Gość: Radomer Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 18:44
            Gość portalu: pasazerka napisał(a):

> Ludzie, to juz nie te czasy :-) Nie mozna siedziec cicho bo sie "pan
            kierowca" obrazi.

BRAWO! Szkoda tylko, że tak mało ludzi w naszym kraju to rozumie.
      • Gość: s Gdzie jest Policja?!!! IP: *.32.radom.pilicka.pl 25.11.06, 00:05
        popieram, nikt nie ma kontroli nad tym - dlaczego policja nie interesuje sie
        jakie ilości pasażerów przewozi taki bus. Zamiast zwiekszyć częstotliwość-
        zmiejsza sie ją i za te same pieniadze przewozi się ludzi jak barany upchane
        wcisniete w przednia szybe gdzie jest Policja czy musi stać sie tragedia?!!!
        • Gość: toja Re: Gdzie jest Policja?!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 17:57
          kolego pieprzysz bzdury jak mało który!!jestem tez pasarzerem i czesto jezdze z
          nimi ndo wawy.fakt ze jezdza szybko ale bardzo pewnie i widac ze kierownica nie
          jest im obca.a busy przeciez maja zarejestrowane miejsca stojace.a co w pkp
          nigdy nie stałes???zobacz pks w piatki masło nie peka w szwach!!tego to juz
          nikt nie widzi??oj cos mi sie zdaje ze to konkurencja chce im
          zrobic "przysługe"!!!!
      • Gość: M.A.T.T. Aleś dowalił chłopie.... IP: *.centertel.pl 26.11.06, 17:53
        aż mi się wierzyć nie chce,że jechałeś kolego busem VIKI...na pewno taka nazwa
        była z boku???Bo to może była nyska z napisem KIVI...no to wtedy rzeczywiście
        kartofle wieźli....I od kiedy 90 groszy droższy jest bilet PKP??Chyba osobowym z
        drecholami na bocznym siedzeniu....Zastanów się następnym razem i zanim się
        czepisz uczciwej firmy, to pomyśl choć ze dwa razy...
        • Gość: ania25 Re: Aleś dowalił chłopie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:09
          Dzisiaj jechałam Viki z Wawy do Radomia chociaż do tej pory jeądziłam
          PKP.],pojechałam z czystej ciekawości bo po przeczytaniu Waszych wypowiedzi
          chciałam się naocznie przekonać jak ta podróż przebiegnie.Specjalnie
          zarezerwowałam sobie miejsce zaraz za kierowcą aby dobrze widzieć licznik i
          trasę.A oto moje spostrzeżenia:kierowca jechał z prędkością 80-90 km/h
          wyprzedzał czasami w miejscach niedozwolonych-ale nie on jeden.Słowa takie jak
          dziękuje i proszę też mu obce nie były no i był nawet całkiem przystojny:-
          ).moim zdaniem każdy powinien wybrać sobie taki środek lokomocji jaki mu pasuje
          jedni lubią eske inni zetke-sprawa gustu .Kierowca i tak pod tym wzgledem
          wszystkich nie zadowoli.Moje odczucia są jak najbardziej pozytywne choć
          przyzvnam szczerze że byłam początkowo sceptycznie nastawiona.Pozdrawiam
          kierowcę czerwonego busika.Napewno jeszcze z Nimi pojadę-chyba już w ten piątek
    • Gość: sed Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.tkdami.net 23.11.06, 23:16
      sluchajcie, jak tak kazdy na nich gada i nikt nie chce jezdzic bo tak
      niebezpiecznie to czemu na tydzien wczesniej nie ma juz miejsc wolnych?a do
      roznych rzeczy mozecie sie doczepic ale nie do stanu technicznego ich
      samochodow.bardzo regularnie widzialem busy stojace w serwisie na 1905 roku na
      przegladach i wymianach czesci eksploatacyjnych...
    • Gość: mlodyy Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:47
      na te wszystkie posty jest jeden moj komentarz dla mnie <nikogo nie
      oskarzam-czyste moje przypuszczenia> pachnie mi tu ingerencja konkurencji o ile
      pamietam viki smiga do wawy juz jakis czas i nagle teraz przed grudniem< na
      rynku nowy przewoznik zacznie dzialac> robi sie afery cos wam nie odpowiada to
      zmieniasz sobie na lepsze tam gdzie zaloza ci babcine kapcie i zaserwuja
      kaffke
      • Gość: ezi Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:51
        śmieszne te niektóre komentarze, na wskroś cyniczne i przesiąknięte jadem.
        Ktoś pisze o czymś, o czym tak naprawdę nie ma pojęcia, ktoś inny na siłę
        próbuje się doszukać samych negatywów.. Naprawdę zabawne :) Piszecie, że
        chłopaki jeżdżą niebezpiecznie, bo szybko, podczas kiedy szybko nie zawsze
        znaczy niebezpiecznie. Fakt, że czasem łamią przepisy, ale czy ktoś z nas
        jeździ dzisiaj w 100% zgodnie z przepisami? Nie wierzę. Czy komuś coś się
        kiedyś stało w Viki? Ktoś ucierpiał? Bo nie słyszałam o takim przypadku.
        Inny zarzut - to, że chłopaki przeklinają przez CB.. Ani razu nie słyszałam, a
        jeżdżę naprawdę często. Mało tego - wielokrotnie widziałam jak przyciszają
        radio, kiedy któryś z pozostałych kierowców puści "wiązankę", albo sami
        upominają przez radio, że "może by trochę kulturalniej?".
        A co do głośnego radia - tu najbardziej bawią mnie głosy internetowych
        krzykaczy, którzy w busie nie potrafią się odezwać, poprosić o ściszenie muzyki
        (i jestem pewna, że żaden z panów by nie odmówił), a tutaj robią raban. I o co
        właściwie? O to, że kierowca chce umilić pasażerom drogę, tyle, że może nie
        zawsze trafia w gusta wszystkich?
        I nie bronię tutaj firmy od początku do końca, bo owszem, są pewne
        niedociągnięcia - kierowcy nie zawsze mówią "dzień dobry", nie zawsze
        odpowiadają "do widzenia", ale to kwestia dotarcia kultury organizacji. Ale tu
        bym się mogła zgodzić, że nie jest idealnie, ale argumenty przytoczone powyżej,
        podobnie jak ten, że w busie było brudno i śmierdziało są dla mnie puste i
        nijak się mają do rzeczywistości.
        A jeżeli cały ten temat faktycznie jest pomysłem wchodzącej na rynek
        konkurencji, to myślę, że przekonają się niedługo, że czcze argumenty nie są
        żadnym narzędziem, a dobra marka obroni się sama.

Wychodząc może nieco poza faktyczny temat dyskusji - nieustannie frustrującym
        pozostaje dla mnie zachowanie pasażerów "miesięcznych", którzy uzurpują sobie
        prawo do konkretnych miejsc w busie, mało tego - sugerują nawet, że to oni
        utrzymują firmę! Panie Sławku, czy oni tak muszą? :)

PS. Zastanawiające jest, że większość tych pełnych frustracji postów pochodzi
        od pań :> czyżby kierowca się nie uśmiechnął odpowiednio? :D
        • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 27.11.06, 23:14
          nie mam nic wespolnego z zadna konkurencja, odezwali sie obroncy WIKI i dobrze
          ze kilku sie znalazlo w Radomiu, jezeli jakas konkurencja pojawia sie to
          calkiem dobrze i nie rozumiem powodu do zmartwien włascicieli,przeciez jak
          bedzie zle to sie przeniosa do Cycowa i beda smigac do Urszulina lub Grabniaka
          i po co tak daleko jezdzic co? aha nastapila zmiana prezydentow w Chelmie:)
          • Gość: areczek74 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:51
            Powinni im koncesje zabrac za samo sluchanie disco polo, buraki ze wsi
            • Gość: jaaaaaaaaaa Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:52
              hmmmmmmmm jezdza b, niebezpiecznie , szybko , mijaja gdzie i kiedy im sie tylko
              podoba , i do tego pakuja tylu pasazerow ze nie ma czym oddychac najgorzej jest
              latem duszno, ciasno ,,,, maskra poprostu ale to wszystkie ; relacja radom
              szydlowiec, przysucha , kozienice wszystkieeee!!!!!!!!!!
    • Gość: XYZ Kto na wice prezydenta???? IP: *.radom.pl 27.11.06, 23:22
      Dlaczego nie kasujecie?
    • juniado Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 28.11.06, 16:22
      Tak, jeżdżą jak wariaci, jak jechałam do Warszawy to w ostatniej chwili
      wyhamował, przejechałby człowieka na przejściu. A do tego przez cały czas
      gadają przez telefon, bynajmniej nie przez zestaw słuchawkowy lub
      głośnomówiący.
      • Gość: simp Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:25
        no to sie widac nic nie zmienilo.
        Szkoda.
        Albo wlasciciel zrobi porzadek z kierowcami (sprawdzi jak sie zachowuja i
        bedzie egzekwowal, albo watek znowu bedzie znajdowal nowych zainteresowanych).
        Nasza wspolpracowniczka jechala do urzedu w stolicy i tez powiedziala, ze woli
        pojechac autobusem niz tym, bo zbyt ostro jezdza w viki
    • Gość: ania25 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:24
      Dzisiaj jechałam Viki z Wawy do Radomia chociaż do tej pory jeądziłam
      PKP.],pojechałam z czystej ciekawości bo po przeczytaniu Waszych wypowiedzi
      chciałam się naocznie przekonać jak ta podróż przebiegnie.Specjalnie
      trasę.A oto moje spostrzeżenia:kierowca jechał z prędkością 80-90 km/h
      wyprzedzał czasami w miejscach niedozwolonych-ale nie on jeden.Słowa takie jak
      dziękuje i proszę też mu obce nie były no i był nawet całkiem przystojny:-
      ).moim zdaniem każdy powinien wybrać sobie taki środek lokomocji jaki mu pasuje
      jedni lubią eske inni zetke-sprawa gustu .Kierowca i tak pod tym wzgledem
      wszystkich nie zadowoli.Moje odczucia są jak najbardziej pozytywne choć
      przyzvnam szczerze że byłam początkowo sceptycznie nastawiona.Pozdrawiam
      kierowcę czerwonego busika.Napewno jeszcze z Nimi pojadę-chyba już w ten piątek
      • Gość: Ulla28 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.radom.pl 28.11.06, 19:10
        Też pojechałam na próbę. Miły i kulturalny kierowca, busik czysty, jechał
        szybko, ale bezpiecznie. Bardzo sympatyczna jazda. Komu się nie podoba niech nie
        jeździ. Ja polecam
      • Gość: Blablabla do klakiera Ani IP: 82.139.0.* 28.11.06, 19:12
        "Specjalnie
        trasę"
        jeśli już coś pie..sz to rób to porządnie. Ciekawe, jak sobie można wybrać
        miejsce w Vikim przy rezerwacji.Miałaś przodem do kierunku jazdy, nie na
        skrzydle i przy oknie? Dla niepalących? A stek był dobrze wysmażony?
      • Gość: ehh Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: 80.72.40.* 28.11.06, 21:39
        a mozesz ujawnic rabka tajemnicy, o ktorej wyjezdzalas z warszawy??
        • Gość: ehh Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: 80.72.40.* 28.11.06, 21:43
          to jest do ani25...
          • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 28.11.06, 22:44
            hi hi hi słabiutkich obroncow ma WIKI:)
            • Gość: biedronka Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.udn.pl 29.11.06, 18:31
              Doprawdy irytująca jest ta dyskusja.Bus Viki nie po to został nazwany ekspresem
              żeby wlec sie po szosie 50-60km/h i dojeżdzac w takim samym czasie do centrum
              Warszawy co pociag i to na dodatek osobowy. Kierowcy jeżdza bardzo pewnie co
              daje ogromne poczucie bezpieczenstwa,a czasto siedze wlasnie za kierowca lub
              obok niego wiec widze jak jezdza.Nigdy nie spotkalam sie z nieuprzejmoscia i
              brakiem wychowania,wrecz przeciwnie-zawsze slysze "dzien dobry,dziekuje,do
              widzenia",a takze nieraz pomagali mi chociazby w zamknieciu drzwi czy
              zapakowaniu bagazu.Musze takze stwierdzic,ze niezwykle upokarzajace sa aktualnie
              zawieszone w busach tabliczki z numerami telefonow,pod ktory mozna zadzwonic
              jesli sie jakiemus pasazerowi nie podoba zachowanie kierowcy. Jak mozna tak
              traktowac ludzi,ktorzy naprawde zachowuja sie nienagannie(przeciez to m.in.
              wymog ich pracy).A glosne sluchanie radia?Prosze wybaczyc,ale jesli duzo milsza
              jest muzyka warkotu silnika to dziekuje.Nie wszyscy maja w trase mozliwosc
              czytania,chocby ze wzgledu na uwarunkowania fizjologiczne wiec milo byloby
              chociaz muzyki posluchac,a tu nagle kierowcy musza ograniczac glosnosc do ledwno
              slyszalnego szumu,nie mowiac juz o tym,ze w firmie wydano chyba jakis oficjalny
              zakaz sluchania eski,bo od kiedy pokazal sie ten wybitnie idiotyczny temat
              jeszcze w zadnym busie tego radia nie slyszalam. Wszystkim "paniom" piszacym
              negatywne posty serdecznie z calego serca wspolczuje,a sobie zazdroszcze,ze nie
              widze jazdy samochodem w waszym drogie panie wykonaniu,bo choc sama jestem
              kobieta to staram sie jezdzic pewnie i zdecydowanie. Jesli uslugi Viki wam sie
              nie podobaja zawsze isnieja inne srodki lokomocji,ktore napewno beda wam
              odpowiadac.Firme Viki polecam serdecznie,godna zaufania i ceniaca cudzy czas i
              zdrowie rowniez.
            • 19760319b Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 29.11.06, 19:45
              ja niejestem ani obrońcą ani tymbardziej żoną żadnego z szefów , ja poprostu
              stwierdzam fakty.być może jeżdzą sybciej ale jak napisała biedronka robią to
              bezpiecznie i zdecydowanie .ale przecież jest tyle inych firm przewozowych że
              każdy niezadowolony ma wybór więc dajcie spokuj viki. serdecznie pozdrawiam
              • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 29.11.06, 20:55
                marna obrończyni w jakim celu sie ogłupiasz? użytkownik drogi obojetnie czy
                jezdzi dobrze czy gorzej to musi sie stosować do przepisów nie jest sam na
                jezdni,czy ty wiesz co to jest prawo i przepisy ruvhu drogowego? cos takiego
                jeszcze zabiera na tym forum glos.
                • 19760319b Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 29.11.06, 21:24
                  niezorientowana wszystkowiedząca może mała prezentacja swojej wiedzy na temat
                  prawa ruchu drogowego ?
            • Gość: toja Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:06
              słabiutka to jesteś Ty .naskakiwać na kogoś jest zawsze łatwo.a ta głupia
              dyskusja juz dawno powinna sie skończyć.jezeli oni są tak
              niebezpieczni ,śmierdzący i jeżdżą starymi gratami to pewno niedługo sami
              znikną z rynku .
    • danrogen Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 29.11.06, 22:09
      Ja miałem okazje jeździć Viki... Nie ukrywam, ze jechalem szybko, ale czy to źle?!
    • 1983r14 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 30.11.06, 10:24
      czy osoba ktora to pisze jechala kiedykolwiek tym busem?
      • Gość: Reki Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.shirk.pl 02.12.06, 20:08
        Ludzie! Po pierwsze jak zobaczylam temat tego forum to zrobilam takie oczy!
        jeszcze Viki na tyle czesto (studjuje w Wawie) zeby moc zabrac glos w tej dyskusji (w przeciwienstwie do pewnych osob ktore wypowiadaja sie tutaj ale prawdopodobnie jechaly Viki raz albo dwa razy w zyciu) wczesniej jezdzilam do Warszawy pociagiem (zatloczonym, niejednokrotnie opoznionym, brudnym ale rzeczywistosci polskich kolei chyba nikomu przedstawiac nie trzeba) ale po kilkakrotnym skorzystaniu z uslug Viki calkowicie przerzucilam sie na ten srodek transportu. Dlaczego? Juz wyjasniam. Po pierwsze Viki jest szybkim srodkiem transportu i nie mowie tu o drastycznym "pruciu" 130km/h (pomijam w tym moencie fakt ze czesc drogi do Warszawy to w tym momencie droga ekspresowa na ktorej jazda 90 to absolutne minimum) po drugie nawet w poniedzialek rano kierowcy Viki sa w stanie dojechac na czas, czyli bez 2 godzinnego stania w korku w Raszynie. Nigdy nie zauwazylam zeby kierowcy Viki lamali przepisy drogowe. Owszem widzialam jak kierowca Viki przejechal na pomaranczowym swietle ale poniewa zatrzymanie wymagaloby uzycia gwaltownego hamowania jest to zgodne nawet z przepisami. Sluchanie esk na full? Nigdy nie slyszalam... ja zawsze czytam w Viki bo powtarzam na zajecia i jakos mi radio nie przeszkadza, a jesli by mi przeszkadzalo to poprosila bym kierowce by je sciszyl a nie cierpiala 1,5 godziny zeby sie potem pouzalac na forum. Kierowca ma ustalone przystanki w Radomiu na ktorych mozna wczesniej wysiasc na osiedlu niedaleko jednego z tych przystankow takze jest to dla mnie duze ulatwienie). Jezeli mialabym sie czegos przyczepic to chyba klimatyzacji ktora wiecznie nie dziala ale to tylko to. Kierowcy ne sa niekultralni. Tak naprawde moglabym sie przyczepic tylko do ludzi ktorzy jezdza Viki. Pchaja sie, tratuja mnie i moj bagaz (bo chca miejsce przy oknie) nie myja sie (sic!!!) dra sie o wszystko ("po co pani tyle toreb!" To jakas kotrola ma byc a nie kazdy bierze tyle ze nog nie ma gdzie dac!")narzekaja (np. jakas baba jakis czas temu marudzic kierowcy "a nie mozna otworzyc okna?!" on jej mowi ze mozna a ona nic za chwile znowu "a nie mozna otworzyc okna?!" na co on znowu mowi ze mozna a ona nic. No to wstalam i otworzylam okno a babka oburzona "to one nie sa automatyczne?!?" no i morda na kierowce ze ten samochod to grat; albo babka zrobila scene przed Viki "ze ona nigdy rezerwacji nie miala i byly miejsca" facet jej tlumaczy ze jest duzo ludzi a ta zaczela sie na niego drzec; inna scena babka prosi zeby facet gdzies sie zatrzymal w Wawie on jej mowi ze nie moze bo tam nie ma gdzie stanac a babka go sklnela ze jakas studentke to wypuscil a ja nie, nawiasem mowiac studentka porsila go o to jeszcze w Radomiu no i tam gdzie chciala wysiasc byl przystanek autobusowy wiec bylo gdzie stanac) wzdech... ludzie zastanowcie sie najpierw nad soba a dopiero potem mowcie ze ktos jest cham i prostak. Mam nadzieje ze tresc tego posta ne urazila zadnych czlonkow tego forum
        • Gość: Reki Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.shirk.pl 02.12.06, 20:12
          sorry za kilka bledow ktore pojawily sie w poprzednim poscie. Chochlik komputerowy :P
          • kris.f2 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 03.12.06, 03:18
            Po co te dewagacje?Ludzie najpierw żebrają o tańsze i szybsze przejazdy a
            póżniej płaczą i narzekają.Mentalność rasy ludzkiej nigdy się nie
            zmieni.Wystarczy skorzystać z usług PKP lub PKS zapłacić ile potrzeba a wtedy
            zgłaszać pretensje nawet i do Pana Boga.Jeżeli stosujesz prawo "płacę i
            wymagam"to najpierw zapłać jak trzeba.
            • Gość: iga Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 07:42
              nikt nie protestuje jak zauwqzylem od pczatku watku przeciwko istnieniu viki,
              ale prosza o kulturalna i bezpieczna jazde ,tyle
              • kris.f2 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 03.12.06, 13:57
                Bazpiecznie i kultralnie jest tyle że niektórym jeżeli nawet do tyłka wejdziesz
                po palcu to i tak będą na Ciebie płakali z chrześciańską nadzieją że uda się
                Ciebie upodlić
          • kris.f2 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 03.12.06, 18:08
            Koleżanko z tej samej wsi pochodzą te chłopki co Ty, nie czepiaj sie tego co
            słuchają Kierowcy bo podsłuchiwanie jest nie ładne a jak Ci nie pasi to wsadz
            sobie cos w uszy, nie bede pisał co!!!!!!!!
            Kierowca ma prawo do swojego życia i co słucha to nie Twoja sprawa, więc sie nie
            czepiaj, jak rzep psiego ogona.
            A jeżeli ktoś lubi Disko Polo to nie twoja broszka!!!!!!!!!!!!!
            Pa Maleńka BajerFull
          • wiesiek81 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 03.12.06, 18:23
            Mam przyjemność jeżdzic busami Viki cyklicznie, czyli jeżeli ktoś tego nie
            rozumie, jeżdżę codzienie nigdy nie spotkałem się ze złą obsługą ze strony
            kierowców.
            Kultura tych panów jest na wysokim poziomie, niestety nie mozna tego powiedzieć
            o pewnej grupie pasażerów.
            Jeżeli chodzi o predkość zawsze mogłem zdążyć do pracy tylko dla tego że panowie
            starali się jak mogli aby dojechać do celu na czas który wyznaczyli.
            A jeżeli ktoś nie lubi takiej jazdy i nie zależy mu na czasie to niech zmieni
            firme przewozową i niech nie denerwuje tych miłych panów za kierownicą

Ps. Na tablicy jest napisane EXPRES VIKI i proszę to uwzglednic przy wsiadaniu
            do busa lub przy zakupie biletu.
            Dziękuje Pozdrawiam niezadowolony po interwencji
            • Gość: contra wiesniak81 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 19:22
              wiesniaku81,
              są jeszcze inni uczestnicy drogi opróćz tych koleżków z viki
              • Gość: aga Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internet.radom.pl 03.12.06, 19:53
                ja najbardziej nie lubie jak wiekszosc ludzi pcha sie na chama przy wsiadaniu
                do busika viki jeszcze przed kupieniem biletu glownie to robie starsze panie :p
                • Gość: Reki Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.shirk.pl 03.12.06, 21:22
                  popieram ostatni post na dodatek te starsze panie najwiecej marudza w trakcie jazdy...
                • kris.f2 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 06.12.06, 23:36
                  Niezorientowana ty naprawde jesteś niezorientowana,ty jak Łyżwińska, masz tyle
                  pojęcia o sprawach dyskutowanych co świnia o swoim korycie mały, duperel byle
                  było dużo zysku.Ciekawe kiedy stwierdzisz że ty tesz tak możesz jak pani Anetka
                  oskarżać wszystkich,a sama dawać dupy za pieniądze "tyklko że ja niewinna"
                  • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 07.12.06, 17:45
                    kris.f2 napisał:

> Niezorientowana ty naprawde jesteś niezorientowana,ty jak Łyżwińska, masz
                    tyle
                    > pojęcia o sprawach dyskutowanych co świnia o swoim korycie mały, duperel byle
                    > było dużo zysku.Ciekawe kiedy stwierdzisz że ty tesz tak możesz jak pani
                    Anetka
                    >
                    > oskarżać wszystkich,a sama dawać dupy za pieniądze "tyklko że ja niewinna"

pogorszyło ci sie?
              • wiesiek81 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 04.12.06, 22:02
                Po pierwsze Wiesiek takie jest moje imie i nie życzę sobie przekręcać.Twoja
                wypowiedz świadczy że jesteś przenno-buraczany kartofel,najpierw poczytaj
                (jeżeli oczywiście potrafisz zrozumieć to co czytasz)dokładnie zanim coś
                napiszesz.
    • Gość: zenek Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:31
      Najprawdopodobniej ten wątek założyła konkurencja, której viki zabiera pasażerów.
      Tylko dorabia ideologię do potrzeby "dołożenia" konkurentowi.
      • panodpo Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 05.12.06, 09:33
        ekspres wiki? a ile on jedzie z Radomia do Warszawy?
        • Gość: kaja Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.udn.pl 05.12.06, 10:05
          kiedys spokojnie wyrabiał się w 1,5 godz,niestety po interwencji jedzie ok
          2godz.Byc moze ze wzgledu na panujące w trasie roboty drogowe,ale i tak dziwny
          jest fakt,ze kierowcy nawet na obwodnicy bialobrzeskiej nie przekraczakja
          predkowsci 90 km/h :/ Przeciez to juz jest paranoja :(
          • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 05.12.06, 10:25
            takie oswiadczenie wystarczy zeby podjac własciwe kroki przewiadziane prawem,
            bez trudu można obliczyc ile czasu potrzeba kierowcy żeby pokonac odcinek drogi
            z Radomia na do Warszawy.Trzeba wziąć pod uwage ile jest miejsc w ktorych
            kierowcy maja obowiązek zmniejszyc szybkośc zgodnie z obowiazujacymi przepisami
            i wtedy samo wyjdzie jak to WIKI jezdzi bezpiecznie i zgodnie z prawem nie
            mowiąc juz o miejscach stojacych i ew bez biletu.Pozdrawiam.
            • Gość: kaja Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.udn.pl 05.12.06, 13:06
              niezorientowana,moze ty powinnas byla do policji isc,albo do wywiadu,tylko
              pewnie bylas zbyt niezorientowana zeby cie przyjeli,co?"takie oswiadczenie
              wystarczy zeby podjac własciwe kroki przewiadziane prawem"takie oswiadczenie to
              moze wiesz do czego byc przydatne?do chrzanu tarcia,bo jestem osoba anonimowa i
              w zaden sposob moja wypowiedz nie moze byc potraktowana jako dowod w
              jakiejkolwiek sprawie.Juz znudzily Ci sie telenowele brazylijskie?to zacznij
              lepiej nocami pierogi lepic.ze tez czlowiekowi moze sie tak nudzic.nie
              chcesz,nie jezdzij viki,bedzie wiecej miejsc dla normalnych ludzi.
              • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 05.12.06, 13:14
                wyobraz sobie ze nie jestes anonimowa i na polecenie pewnych słuzb bedzisz
                zidentyfiukowana a Twoje uszczypliwosci moga zostac wykorzystane przeciw Tobie
                zobaczymy Twoja odwage.
                • Gość: malcom x Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 15:34
                  kolezanko niezorientowana lepiej zlec odpowiednim instytucjom zeby znalazly ci
                  muzg który gdzieś zgubiłas .a jak nie jestes anonimowa to powiedz jaki pks badz
                  inne pkp cie opłaca.ja rozumiem ze własciciel reaguje na krytyczne głosy i
                  kierowcy przestaja słuchac eski-a ja ją lubie!!!i co mam teraz podniesc raban???
                  drogi włascicielu niech zostanie wszystko jak było do tej pory nie ulepszaj
                  czegos co jest dobre bo mozesz przedobrzyc.pozdrawiam
                  • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 05.12.06, 16:36
                    "muzg" - to o czymś swiadczy, a tak na marginesie namawianie żeby nic nie
                    zmieniac tylko zostawic tak jak było tzn przekraczac dozwolona szybkośc to nic
                    innego jak naklanianie do popelniania przynajmniej wykroczednia, też da sie
                    zidentyfikowac.
                    • kris.f2 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 05.12.06, 20:14
                      Niezoriętowana ile osób ma jeszcze tłumaczyć że przytobie blondynka jest małym
                      pikusiem,walnij się deską w to co nazywasz głową i daj sobie spokój bo
                      intelektem to ty nie błyskasz
                      • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 05.12.06, 20:17
                        jezeli ty blyskasz to juz nie musze
    • Gość: Driver nie od Viki do niezorientowanej IP: 82.139.0.* 05.12.06, 21:00
      następnym razem wysiadając zamknij drzwi. I ryj.
      • Gość: fdsa Re: do niezorientowanej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:10
        ale Ty jestes nochal driverze.
        kultury maćku!
        • Gość: zorientowany do niezorientowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:27
          TEEEE.....JAK JESTES NIEZORIENTOWANA TO SIE NIE ORIENTUJ I SIE NIE ODZYWAJ, BO
          PRZECIEZ NIEZORIENTOWANA JESTES, NIE?
          • Gość: Palineczka* Re: do niezorientowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:33
            Ej, ej, ej zorientowany !! <nonono>
            troszkę szacuknu !!
            • Gość: kaja Re: do niezorientowanej IP: *.udn.pl 05.12.06, 21:40
              szacunek do niezorientowanej skonczyl sie juz wszystkim razem z
              cierpliwoscia.ilez mozna sluchac jej idiotycznych wypowiedzi???!!!no i
              oczywiscie czekam na zawiadomienie z policji w sprawie wszczecia egzekucji
              karnej o zniesławienia Pani Niezorientowanej.boki zrywac.
            • Gość: ZORIENTOWANY ludzie przeczytajcie uwaznie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:43
              TA DYSKUSJA DO NICZEGO NIE PROWADZI.... USTĄPMY GŁUPSZEMU ( niezorientowanej ).
              ONA TYLKO PODŁUDZA WSZYTSKICH DO DALSZEJ DYSKUSJI!! TO NIE MA SENSU! NIECH SIE
              WYSZALEJE DZIEWCZYNA!

POZATYM DROGA NIEZORIENTOWANA OSOBKO- LEPIEJ ZACZNIJ DZIAŁAC A NIE WYPISYWAC
              FARMAZONY NA FORUM!!! POZDRAWIAM
              • niezorientowana Re: ludzie przeczytajcie uwaznie!!! 05.12.06, 22:19
                dzieki za rade działac zaczęłam, a co do egzukcji policyjnej to takie pojęcie
                czytam poraz piewrszy w zyciu no ale cóz - poziom Lyzwinskiego wiec nie dziwie
                się.
                • Gość: m x Re: ludzie przeczytajcie uwaznie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:22
                  kto jest głupi ten się pierwsy odezwie!!!
                  • niezorientowana Re: ludzie przeczytajcie uwaznie!!! 05.12.06, 22:29
                    dzieki za instrukcje:)
                • Gość: nnn Re: ludzie przeczytajcie uwaznie!!! IP: 80.249.4.* 06.12.06, 11:16
                  NIE!!!!!!!!!!!! dla idiotów na drodze. I to nie tylko tych z VIKI
    • Gość: mibo Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.client.dsl.net 05.12.06, 22:50
      Brawo Niezorientowana!Tak trzymac!
      Idiotom na drodze mowimy NIE!I w nosie mam czy ktos chce jezdzic VIKI czy
      nie.Ale gdy jade moim samochode i widze takich debili jadacych 120 i
      wiecej,wyprzedzajacych nz trzeciego to noz sie w kieszeni otwiera.Jak chcecie
      zginac w tych busikach to wasza sprawa.Ale sa inni uzytkownicy drog ,ktorzy
      chca zyc!
      • Gość: kaja Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.udn.pl 05.12.06, 23:03
        mibo,jak tak sie boisz to najlepiej przerzuc sie na pociag,tam sa najmniejsze
        szanse na kolizje.a najlepiej w ogole nie wychodz z domu,bo samo wychodzenie
        grozi smiercia.a tak naprawe nie warto sie budzic rano bo tez mozna umrzec.a
        co?szanowna zona niezorientowana poprosila o wsparcie,bo zbyt wiele ludzi na tym
        forum ma jej tutaj juz serdecznie dosc?!
        • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 05.12.06, 23:11
          a coz to za prostactwo ta kaja? jakich ona uzywa okreslen czy ona nie jest
          przypadkiem z Cycowa? "kolizja kolejowa" to trzeba jako nowosc zapisac.
          • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 05.12.06, 23:14
            "albo przezuc sie na pociag" o pomste do Nieba woła. Granatem od pluga zdjete.
            • Gość: kaja Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.udn.pl 05.12.06, 23:25
              niewyzyta jestes kobieto,co?CHLOPA CI TRZEBA!!!
              • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 05.12.06, 23:26
                ale nie takiego jak ty
                • Gość: Mikołaj do niezorientowanej IP: 82.139.0.* 05.12.06, 23:37
                  W tym roku też nic nie dostaniesz.
                  • Gość: KsiezniczkaStopka + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:25
                    jezdze Viki juz od baaardzo dlugiego czasu i baaardzo czesto.
                    kierowcy sa nesamowicie kuturalni, jezdza szybko i bardzo bezpiecznie,
                    busy sa w swietnym stanie i czysciutki,
                    muzyke kierowcy zmienia/przycisza na jedno slowo,
                    bilet zawsze dostaje (pilnuja tego kierowcy),
                    place malo, dojezdzam szybko, wygodnie i bezpiecznie.
                    nic nie rowna sie z Viki ani pks ani pociagi.
                    ja przestalam korzystac z uslug PKP i PKS odkad tylko Viki
                    pojawilo sie w Radomiu.
                    poza tym mozna rezerwowac miejsca i jest pewnosc ze sie dojedzie!
                    zachowanie pewnej grupy pasazerow budzi zastrzezenia
                    ale na to nic nie poradze.
                    jezdzilam jezdze i bede jezdzic Viki,
                    nie mam do nich (kierowcow i samej formy) zadznych zastrzezen!

ps.moze dyskutujmy na forum, wiec zaprzestancie obrzucac sie obelgami bo to nie
                    miejsce...
                • Gość: ezi Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:10
                  to naprawdę zaczyna być irytujące... zwłaszcza niezorientowana - internetowy
                  krzykacz. Znajdź sobie kogoś, umów się na kawę i kontestuj co tylko przyjdzie
                  ci do głowy. Bo wylewanie żółci na forum internetowym jest zaiste śmiesznym
                  pomysłem.

Z innej zupełnie strony, chciałam nawiązać do tych ogłoszeń, które pojawiły się
                  ostatnio w busach, nad kierowcą - uważam je za nieco uwłaczające i naprawdę nie
                  czułabym się komfortowo na miejscu kierujących chłopaków. Chyba można to
                  inaczej załatwić, zresztą - dzisiaj nie widziałam już kartki, czyżby
                  zniknęły? :)

pozdrawiam :)
                  • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 07.12.06, 23:15
                    Gość portalu: ezi napisał(a):

> to naprawdę zaczyna być irytujące... zwłaszcza niezorientowana - internetowy
                    > krzykacz. Znajdź sobie kogoś, umów się na kawę i kontestuj co tylko przyjdzie
                    > ci do głowy. Bo wylewanie żółci na forum internetowym jest zaiste śmiesznym
                    > pomysłem.
                    >
                    > Z innej zupełnie strony, chciałam nawiązać do tych ogłoszeń, które pojawiły
                    się
                    >
                    > ostatnio w busach, nad kierowcą - uważam je za nieco uwłaczające i naprawdę
                    nie
                    >
                    > czułabym się komfortowo na miejscu kierujących chłopaków. Chyba można to
                    > inaczej załatwić, zresztą - dzisiaj nie widziałam już kartki, czyżby
                    > zniknęły? :)
                    >
                    > pozdrawiam :)

ubolewam bardzo nad tym ze sie irytujesz, moze nie zagladaj tutaj skoro masz
                    potem niestrawnosci zoladka.
                    • Gość: ezi Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:49
                      a gdzie tu mowa o niestrawności żołądka?? problem z czytaniem ze zrozumieniem??
                      nie pani majet?
                      • Gość: ezi Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:55
                        a posługując się twoją własną, nader wyrafinowaną, bronią - " 'niestrawności
                        żołądka' to trzeba jako nowosc zapisac". Niestrawność jest jedna, moja droga :]
                        tak samo zreszta przykra jak ty.
                      • niezorientowana Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 08.12.06, 07:44
                        Gość portalu: ezi napisał(a):

> a gdzie tu mowa o niestrawności żołądka?? problem z czytaniem ze
                        zrozumieniem??
                        >
                        > nie pani majet?
                        problem z twoja inteligencja, dla jasności takie teksty jakie plodzisz ty sa
                        wynikiem pewnych zaburzeń, myśle że na razie żoładkowych ale kto wie czy nie
                        powazniejszych.
                        • Gość: KsiezniczkaStopka Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:06
                          to sie zaczyna robic nudne przeciez kazdy ma prawo wyboru srodka komunikacji.
                          ja mam pytanie do Ciebie droga niezorientowana: czy czesto jezdzilas/jezdzisz
                          (?) Viki? wydaje mi sie za tak skoro masz na ten temat tyle do powiedzenia.
                          jesli wybierzesz opcje pierwsza (jezdzilas) to juz nie pisz wiecej nic na ten
                          temat bo Ciebie to juz nie dotyczy. jezli jednak wybralas opcje druga (jezdze)
                          to naprawde mozesz zrezygnowac z ich uslug skoro tak bardzo Ci nie pasuja.
                          dyskusja na ten temat wydaje mi sie bez sensu. wszystki za i przeciw byly juz
                          wymienione a teraz topczycie spor o to kto uzywa ladniejszego i bardziej
                          poprawnego jezyka polskiegio. wlasciciel pisal juz na tym forum, ze postara sie
                          skorygowac wszystki bledy firmy czy kierowcow. to co dalo sie uczynic lepszym
                          jest lepsze a reszty nie zmienimy bo zmieniac nie potrzeba. wolna wola-chcesz
                          to jezdzisz, nie odpowada-logicznie-nie jezdzisz.
                          • magdusiao8o9 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 08.12.06, 23:12
                            ludzie co wy mowicie!!! jezdze viki bardzo czesto od dawna, jak tylko
                            dowiedzialam sie o busach ani razu nie wsiadlam do pociagu. kierowcy są
                            uprzejmi, zawsze chetnie pomagaja z bagazem, rozmawialam z kierowcami, i
                            starszymi i mlodszymi i nie moge zlego slowa o nich powiedziec. jezdza dosyc
                            szybko bo na tym polega firma viki ekspres! i nie zgadzam sie z tą opinią o
                            miejscach stojacych. skoro ldzie wola jechac stojac ponad 1.5 godz. to chyba
                            swiadczy o tym ze to naprawde porzadna firma. jak ktos jest zorientowany to wie
                            ze istnieje cos takiego jak "rezerwacja". jak zobaczylam temat na forum to mnie
                            zatkalo!! to jest zenujace. tu chodzi tylko wylacznie o konkurencje, ale i tak
                            wam sie nie uda zastapic viki bo są naprawde dobrzy. prawda? :)
                            • magdusiao8o9 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 08.12.06, 23:14
                              pozdrowienia dla zalozycieli firmy i wszystkich kierowcow!!!!!!!
              • Gość: S.DZIEWULSKI Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.tkdami.net 15.12.06, 10:33
                A WIEC DRODZY PASAZEROWIE W ZWIZKU Z DALSZYM PISANIEM POSTANOWILISMY ZWOLNIC
                TEGO KIERWCE TYLKO WCZESNIEJ POSTANOWILSMY UROCHOMIC NUMER POD KTORYM TEZ
                PANSTWO MOZECIE ZADECYDOWAC CZY TEGO PRACOWNIKA ZWOLNIC TAK JAK WIDZIMY MACIE
                DOSTEP DO INTERNETU I SMS Z NIEGO TEZ BEDA BRANE POD UWAGE ALE JEZELI BEDZIE
                SIE POWTARZAC BRAMKA SMSOWA TO BEDZIE TO LICZONE JAKO RAZ NUMER TEN TO
                516981593 I BEDZIE ON CZYNNY OD DZISIAJ OD GODZ.11 AZ DO WTORKU DO 20 DLA
                PRZYBLIZENIA JEST TO BUS KTORY MA MIEJSCE NA TELEWIZOR TEN WSPOMNIANY KIEROWCA
                ZAZWYCZAJ JEZDZI TYM BUSEM JEST TO TEZ MLODY CHLOPAK CI PASAZEROWIE KTORZY
                JEZDZA CZESTO TO NAPEWNO WIEDZA O KOGO CHODZI A I JESZCZE PROSBA DO
                NIEZORIENTOWANEJ ABY NAPISALA DOKLADNIE O JAKIJ GODZINIE JECHALA PONIEWAZ TEN
                BUS ODJEZDZAL WTEDY 3 RAZY Z WAWY TAK WIEC O DBALOSC O NASZYCH PASAZEROW
                POSTANOWILISMY TAK ROZWIAZAC TA CALA SYTUACJE LECZ CHCEMY ABY PANSTWO TEZ
                WYRAZILI OSTATECZNA OPINIE NA TEN TEMAT SMS MOZNA TEZ WYSYLAC Z NORMALNYCH
                TELEFONOW GDYZ PO ODCZYTANIU BEDA OD RAZU KASOWANE A W TRESCI SMS PROSZE WPISAC
                TAK-JEZELI KIEROWCA MA ZOSTAC ;NIE-JEZELI MA ZOSTAC ZWOLNIONY JUZ Z GORY
                PANSTWU DZIEKUJEMY I POZDRAWIAMY
                • anioleczek31 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami 15.12.06, 21:14
                  o co wam chodzi i wogole o jakim zwolnieniu tu mowa??? jezdze tymi busami
                  bardzo czesto i nie mam zadnych przeciwskazan jesli chodzi o kierowcow wszyscy
                  sa bardzo mili i uprzejmi:)i jeszcze jedno kto wogole wpadl na taki pomysl zeby
                  zwalniac, Jesli komus nie odpowiada jazda busami to prosze sobie jezdzic innymi
                  srodkami komunikacyjnymi. Nikt nikogo nie zmusza do jazdy busem VIKI!!!!!!!
                  PS co Ci kierowcy Wam zrobili???ze tak surowo chcecie ich oceniac??
    • Gość: miglanc AIR SHOW!!!!! 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:18
      www.1KL.mil.pl
      • anioleczek31 co myslicie na temat pań z rezerwacji busów? 11.12.06, 16:19
    • Gość: xxx Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:39
      Podobno cocacola jest tez zasłodka a tyle osób ją pije.Tak tez jest i z viki
      wszystkim sie nie dogodzi.Jedni lubia tak inni inaczej.mamy dzisiaj mozliwosc
      wybou ja wybrałem viki!!!a komu nie pasuje to POZOSTAJE NIEŚMIERTELNE PKP I PKS
      BĄDZ AUTOSTOP!!!POZDRAWIAM
      • Gość: magdusiao8o9 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.chello.pl 10.12.06, 22:09
        nareszcie ktos cos normalnego napisal! :) bo widzisz "gosciu xxx" oni
        przejechali sie busem viki ze dwa razy albo i nie i jak nie wiedzą co o nich
        napisac to chrzanią takie glupoty. Ja jezdze viki non stop i jakos mi jeszcze
        nic nie przeszkadza, a zauwazyles ze same zle rzeczy to pisza przewaznie
        kobiety? moze startowaly do ktoregos a on NIE!!! :) nie wiedzą jak sie zemścic
        to pieprza tu takie bzdety. A tak powaznie to jest naprawde porzadna firma i
        pracuja tam porzadni ludzie
    • Gość: ww Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:46
      ww
    • Gość: mike JEST OK, do w-wy jade 1.2h a nie 2 pośpiesznym IP: 83.18.74.* 11.12.06, 07:15
      CO wam kużwa przeszkadza wolisz tur,tur,tur, przez 2.5h pociagiem, spadaj nie
      chcesz jeżdzić to nie, i gow.. powinno cie to obchodzic prosty chłopku
    • Gość: gol Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 15:17
      hgf
    • Gość: JJK akurat dzisiaj jechałem za takim jednym IP: *.ats.pl 14.12.06, 21:08
      i z tyłu wyglądał, tak jakby jechał lekko bokiem, może to niekoniecznie dobrze
      ustawiona zbieżność albo być może był mocny boczny wiatr z lewej strony i
      bardziej napierał na tył.
      W każdym razie wyglądało to dziwnie.

• Gość: S.DZIEWULSKI Re: akurat dzisiaj jechałem za takim jednym IP: *.tkdami.net 15.12.06, 10:35
        A WIEC DRODZY PASAZEROWIE W ZWIZKU Z DALSZYM PISANIEM POSTANOWILISMY ZWOLNIC
        TEGO KIERWCE TYLKO WCZESNIEJ POSTANOWILSMY UROCHOMIC NUMER POD KTORYM TEZ
        PANSTWO MOZECIE ZADECYDOWAC CZY TEGO PRACOWNIKA ZWOLNIC TAK JAK WIDZIMY MACIE
        DOSTEP DO INTERNETU I SMS Z NIEGO TEZ BEDA BRANE POD UWAGE ALE JEZELI BEDZIE
        SIE POWTARZAC BRAMKA SMSOWA TO BEDZIE TO LICZONE JAKO RAZ NUMER TEN TO
        516981593 I BEDZIE ON CZYNNY OD DZISIAJ OD GODZ.11 AZ DO WTORKU DO 20 DLA
        PRZYBLIZENIA JEST TO BUS KTORY MA MIEJSCE NA TELEWIZOR TEN WSPOMNIANY KIEROWCA
        ZAZWYCZAJ JEZDZI TYM BUSEM JEST TO TEZ MLODY CHLOPAK CI PASAZEROWIE KTORZY
        JEZDZA CZESTO TO NAPEWNO WIEDZA O KOGO CHODZI A I JESZCZE PROSBA DO
        NIEZORIENTOWANEJ ABY NAPISALA DOKLADNIE O JAKIJ GODZINIE JECHALA PONIEWAZ TEN
        BUS ODJEZDZAL WTEDY 3 RAZY Z WAWY TAK WIEC O DBALOSC O NASZYCH PASAZEROW
        POSTANOWILISMY TAK ROZWIAZAC TA CALA SYTUACJE LECZ CHCEMY ABY PANSTWO TEZ
        WYRAZILI OSTATECZNA OPINIE NA TEN TEMAT SMS MOZNA TEZ WYSYLAC Z NORMALNYCH
        TELEFONOW GDYZ PO ODCZYTANIU BEDA OD RAZU KASOWANE A W TRESCI SMS PROSZE WPISAC
        TAK-JEZELI KIEROWCA MA ZOSTAC ;NIE-JEZELI MA ZOSTAC ZWOLNIONY JUZ Z GORY
        PANSTWU DZIEKUJEMY I POZDRAWIAMY
        • Gość: magdusiao8o9 Re: akurat dzisiaj jechałem za takim jednym IP: *.chello.pl 15.12.06, 23:02
          ale chrzanicie glupoty!!!!!! jej! przeciez ci kierowcy nie maja
          przyporzadkowanych busow, raz jedzie bordowym a raz bialym. wiec nie ma takiej
          opcji zeby rozpoznac tego kierowce po tym ze jezdzi busem gdzie jest miejsce na
          telewizor. paranoja normalnie. i dziwic sie dzieciom ze glupoty gadają a tu
          gorzej niz dzieci. a ten caly prezes jak by mial zwolnic tego kierowce to by
          nie pisac na forum tylko puscil tajemniczego pasazera i by bylo po sprawie. co
          to jest audio tele czy co!? to moze jeszcze "niby dziewulski" bedzie chcial
          porozmawiac z "niezorientowaną" w cztery oczy zeby dokladnie opowiedziala mu
          zdarzenie??!! patologia normalnie. a jesli chodzi o kierowcow to na pewno nie
          chodzi tu o jednego, bo nie wierze za akurat wszyscy jechali by z tym kierowca,
          musieli by zwolnic polowe kierowcow! :) a was drodzy kierowcy gorąco
          pozdrawiam, mogla bym pozdrowic po imieniu ale nie bede robic wam problemu.
          rozmawialam chyba z kazdym wiec moge sie wypowiedziec na ich temat. jak macie
          jeszcze cos na ten temat do powiedzenia to opowiedzcie babci a nie tu! ide spac
          bo jak to czytam to sie niedobrze robi,pa
      • Gość: s.dziewulski Re: akurat dzisiaj jechałem za takim jednym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 12:32
        proszę pisać w swoim imieniu a nie podszywać sie pod kogoś .to nie jest
        audiotele i nikt nie będzie nikogo zwalniał na podstawie sms.widac ze strasznie
        komuś się nudzi
        • Gość: niuńka Re: akurat dzisiaj jechałem za takim jednym IP: *.21.radom.pilicka.pl 15.12.06, 14:53
          Tzn.teraz nie rozumiem, to po co pytasz internautów o to czy zwolnić tego
          kierowcę?
          • Gość: lola Re: akurat dzisiaj jechałem za takim jednym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:40
            czy Wy nie rozumiecie że ktoś śię podszywa pod "s.dziewulski"
            !!! to już czysty debilizm!pa
            • Gość: magda Re: akurat dzisiaj jechałem za takim jednym IP: *.chello.pl 15.12.06, 22:47
              lola ludzie są tak naiwni ze jak napiszesz jako zona tego kierowcy to tez
              uwiezą!
              • Gość: magdusiao8o9 Re: akurat dzisiaj jechałem za takim jednym IP: *.chello.pl 15.12.06, 23:05
    • Gość: magdusiao8o9 Re: Policjo, zajmij się b.niebezpiecznymi busami IP: *.chello.pl 15.12.06, 23:10
    • Gość: VikiBus.PL VikiBus.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 01:11
      Serdecznie zapraszamy do odwiedzania witryny : VikiBus.PL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka