Dodaj do ulubionych

Czerwony Dwor w Krynicy Gorskiej-prosze o opinie

27.12.06, 23:00
Dziewczyny,
czy moze ktoras z Was byla ze swoja pociecha w tym miejscu? Planuje tam pobyt
2 tygodniowy z moja 3 letnia coreczka, w internecie miejsce wyglada okey a
jak jest w rzeczywistosci? - moze macie opinie o tym pensjonacie? A moze
polecicie mi cos innego z atrakcjami dla 3 latki w Krynicy, ewentualnie
Muszynie lub Rymanowie.
Pozdrawiam
Iwona
Obserwuj wątek
    • mami7 Re: Czerwony Dwor w Krynicy Gorskiej-prosze o opi 28.12.06, 10:39
      Skorzystaj z wyszukiwarki.
      Możesz tez próbować poszukać na forum góry:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=197
      Pozdrawiam
      • aniaop Re: Czerwony Dwor w Krynicy Gorskiej-prosze o opi 28.12.06, 15:41
        Ja kiedys juz pisalam moja negatywna opinie o tym miejscu. Pokoje obskurne
        (lazienki z czasow prl)- ale moze to sie zmienilo, bo ja bylam 2,5 roku temu.
        Fatalnie jedzenie no i bardzo nieprzyjemny kierownik. Nawet wystawienie
        rachunku bylo problem nie do przeskoczenia. Pozdrawiam
        • aniaop Re: Czerwony Dwor w Krynicy Gorskiej-prosze o opi 28.12.06, 15:43
          Aha, przygotuj sie tez, ze oni zadaja platnosci z gory za caly pobyt, taka tam
          praktyka, niezrozumiala przeze mnie zupelnie.
        • mlody_tata Re: Czerwony Dwor w Krynicy Gorskiej-prosze o opi 28.12.06, 22:06
          Byliśmy tam kilka dni z naszym półrocznym bobasem w październiku tego roku.

aniaop napisała:

> Ja kiedyś juz pisalam moja negatywna opinie o tym miejscu. Pokoje obskurne
          Pokój w ktorym kwaterowaliśmy też nie najwyższych lotów.

> (lazienki z czasow prl)- ale moze to sie zmienilo, bo ja bylam 2,5 roku temu.
          Zmieniło się - nasza była nowiutka.

> Fatalnie jedzenie no
          Ja nie narzekałem - jedzenie w typie "domowego". Poza tym jadalnia robi wrażenie
          - sceneria jak z poprzedniej epoki: stiuki, kredensy, żyrandole.

>i bardzo nieprzyjemny kierownik.
          Faktycznie trochę taki jakiś... ale dziewczyna w recepcji (może nadal pracuje)
          bardzo miła i bardzo się starała żeby wszystko było OK.

> Nawet wystawienie rachunku bylo problem nie do przeskoczenia.
          Mi zależalo na rachunku VAT i taki dostałem. Nie musieliśmy płacić z góry.

Ponadto: stosunkowo blisko centrum - można sobie robić wypady na spacery po
          deptaku. Ale uwaga: trochę pod górkę, ja ze swoim wózkiem sporo się tam
          namordowałem.
          Bardzo mało miejsca do parkowania samochodu (trochę miejsca przy wąskiej
          uliczce), ale mają tam zwyczaj, że jak ktoś przyjeżdża z rezerwacją, to trzymają
          dla niego miejsce w dniu przybycia.
          Poza pokojami, fajnie urządzone wnętrza - kredensy, stara porcelana, fortepian -
          jeśli ktoś lubi takie klimaty.
          Budynek z jednej strony przytulony do zbocza góry, z okien po drugiej stronie
          widok na Krynicę.
          Jeden (chyba) pokój ma obszerny tarasy - może warto zapytać o taki. Nasz miał
          tylko malutki balkonik.
          I to tyle co mi przyszło do głowy.
          • przyszla-mama Re: Czerwony Dwor w Krynicy Gorskiej-prosze o opi 29.12.06, 10:20
            dziekuje wszystkim za opienie. A moze ktos mi napisze jeszcze o pensjonacie
            Kosciuszko?
    • kamila.tr Re: Czerwony Dwor w Krynicy Gorskiej-prosze o opi 27.01.07, 17:00
      W Kościuszce byliśmy z rodziną latem 2006. Pensjonat w porządku, jest plac
      zabaw dla dzieci i pokój z zabawkami, który niestety powinień przejść gruntowne
      zmiany wyposarzenia. Jednak mam miłe wspomnienia z pobytu w tym miejscu i
      prawdopodobnie wrócimy w tym roku, gdyż sam pobyt w Krynicy i okolicach nas
      zachwycił. Byliśmy tam tylko tydzień i był to zdecydowanie zbyt krótki pobyt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka