Dodaj do ulubionych

pokój z aneksem kuchennym jaką powierzchnię

08.01.07, 13:14
jaką dać powierzchnię dla połączonego z kuchnią i aneksem jadalnym pokoju
dziennego aby nie było ciasno i nie stało jedno na drugim?
czy 25 m2 wystarczy, czy 30 to minimum?
podpowiedzcie
Obserwuj wątek
    • delicja11 Re: pokój z aneksem kuchennym jaką powierzchnię 10.01.07, 21:14
      ja jestem zmuszona na 19 m i wydaje mi sie ze to malo :(
      • inga_iga Re: pokój z aneksem kuchennym jaką powierzchnię 13.01.07, 16:38
        delicja11 a morzesz wrzucić fotkę jak Ci ta sztuka się udała? ja także mam 19 i
        jestem przerazona co z tego bgędzie.
        • inga_iga Re: pokój z aneksem kuchennym jaką powierzchnię 13.01.07, 16:39
          oczywiście możesz, przepraszam za paskudnego ortografa.
          • delicja11 Re: pokój z aneksem kuchennym jaką powierzchnię 13.01.07, 21:44
            niestety żadnej forki nie wrzuce bo mieszkanko odbieram we wrzesniu i nadal
            glowie sie nad rozplanowaniem tego 19 metrowego aneksu :( , jak Ci cos wyjdzie
            to daj znac.
            • edithea Re: pokój z aneksem kuchennym jaką powierzchnię 16.01.07, 22:11
              Mooooożna. Pod ścianą postawic ciąg roboczy, szafki, wszystkie urzadzenia, dobry
              mocny okap żeby nie waniało, i nie oddzielac tego aneksu niczym od pokoju. Tylko
              podłogą wydzielic - w części kuchennej terakota i łacząca się z częścią pokojową
              - panele czy mozaika itp. Mi sie to podoba tylko w kuchni musi byc zwykle jako
              taki porządek.
              • delicja11 Re: pokój z aneksem kuchennym jaką powierzchnię 16.01.07, 23:39
                oj, oj nie bardzo u mnie da się na dlugości wepchnąć ciąg roboczy i urządzenia
                bo ta ściana ma akurat tylko 2.20 m , a ciąg to min. powienien chyba mieć ze
                3m. W tym cały problem.... :( bo jak ciąg dam w litere L to niestety ale w tej
                dl. miesci sie mi tylko kanapa , a gdzie stół mam postawić ? chyba na sufit :(
                • edithea Re: pokój z aneksem kuchennym jaką powierzchnię 17.01.07, 15:22
                  A na drugej ścianie? Jakaś musi być dłuzsza :)
                  • delicja11 Re: pokój z aneksem kuchennym jaką powierzchnię 17.01.07, 21:35
                    jedna sciana ma 2.20 , a ta dluższa ok. 5.33, wiec jak wejde z aneksem na ta
                    dluzszą ścianę z 1.80 to zostaje 3.17 na kanape ktora mierzy 2.15 (juz se
                    upatrzyłam )
                    szer anekso-pokoju 3.47 wiec niebardzo jak mam wepchac stół z krzeslam o ktorym
                    marze.
                    • delicja11 Re: pokój z aneksem kuchennym jaką powierzchnię 17.01.07, 21:36
                      rozklad aneksu mam podobny do gorgolka , ktory tez pisze o malej powierzchni
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15858&w=55128248&a=55128248
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka