marcys.k 19.02.07, 12:26 w remontowanym budynku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niya Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? 19.02.07, 12:34 urząd wojewódzki lub marszałkowski, nie pamietam, dostali na to 5 milionów euro wiec łazienki chyba ze złota będą, obok będa dwa budynki dobudowywane Odpowiedz Link Zgłoś
cimokio Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? 19.02.07, 13:00 sracze moze i ze zlota ale elewacja z gowna:( Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? 19.02.07, 13:11 niya napisała: > urząd wojewódzki lub marszałkowski, nie pamietam, dostali na to 5 milionów euro > wiec łazienki chyba ze złota będą, obok będa dwa budynki dobudowywane Będzie budynek urzedu marszałkowskiego. Pieniędzy nikt nie dostał, tym bardziej w euro, pochodzą z budżetu uchwalonego przez sejmik. O łazienkach ze zlota też nic nie słyszałem, takie pieniądze to koszty przremontu budynku i przystosowania go do jako takiego standardu biurowego, jesli masz info gdzie mozna to zrobić za np. 500 tys dzwoń do sejmiku i zdradź im jak mozna zzaoszczędzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat! Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:23 tak się składa,że firma mojego ojca jest jednym z podwykonawców i doskonale wiedzą ile na co idzie :/. Pieniadze są z UE a nie z żadnego budżetu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:26 to prosze nam zdradzić tajemnice czy elewacja bedzie miała ręce i nogi czy po prostu będzie tradycyjnie baranek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat! Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:32 a skąd ja mam to wiedzieć? nie interesuję się tym, po prostu słyszałem jak ojciec klął,że na takie budynki to kasę zdzierają z UE ale dla innych potrzeb rozkładają, łapy, że nie ma skąd wziąść. Na wszystko mają ponad 4 mln euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:36 na jakie np inne potrzeby nie ma?? czyli 16 mnl zł --czy to dużo jak na wybudowanie dużego budynku biurowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat! Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:43 nie wybudowanie tylko odremontowanie, poszukaj ofert firm budowlanych nawet tych najdroższych i podlicz co nieco, sam sobie odpowiedz na pytanie co musiałoby być we wnętrzu czegoś takiego i na zewnątrz aby wydać na to te 16 mln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat! Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:45 zresztą, co za różnica za ile budują byleby ładne było i aby pracownicy owego urzędu byli na miarę wydanych pieniędzy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:48 moze nie budowa ale rozbudowa powedzmy, adaptacje często są kosztowniejsze niż budowa od podstaw...nie wiem nie znam cen materiałów ani satwek ale skoro przebudowa Rynku to 7 mln zł gdzie nalezy wymienic pare rur i połozyć kostkę to pewnie rozbodowa tak dużego budynku musi kosztować więcej... wogóle to nie wiem dlaczego sie buzysz :) przeciez twój tato ma prace dzięki temu, a unia nie daje kasy tak o, znaczna cząęśc musi być wkładu własnego, wieć nie pisz ze to finasuje Unia, a gdyby nawet tak było to w czym rzecz nie za nasze podatki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.centertel.pl 20.02.07, 00:09 Jest to plan filmu "Wojna światów" a jak dobrze pójdzie Urząd Marszałkowski. Odpowiedz Link Zgłoś