Dodaj do ulubionych

co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów?

19.02.07, 12:26
w remontowanym budynku?
Obserwuj wątek
    • niya Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? 19.02.07, 12:34
      urząd wojewódzki lub marszałkowski, nie pamietam, dostali na to 5 milionów euro
      wiec łazienki chyba ze złota będą, obok będa dwa budynki dobudowywane
      • cimokio Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? 19.02.07, 13:00
        sracze moze i ze zlota ale elewacja z gowna:(
      • gringo68 Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? 19.02.07, 13:11
        niya napisała:

> urząd wojewódzki lub marszałkowski, nie pamietam, dostali na to 5 milionów
        euro
        > wiec łazienki chyba ze złota będą, obok będa dwa budynki dobudowywane

Będzie budynek urzedu marszałkowskiego. Pieniędzy nikt nie dostał, tym bardziej
        w euro, pochodzą z budżetu uchwalonego przez sejmik. O łazienkach ze zlota też
        nic nie słyszałem, takie pieniądze to koszty przremontu budynku i
        przystosowania go do jako takiego standardu biurowego, jesli masz info gdzie
        mozna to zrobić za np. 500 tys dzwoń do sejmiku i zdradź im jak mozna
        zzaoszczędzić....
        • Gość: akurat! Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:23
          tak się składa,że firma mojego ojca jest jednym z podwykonawców i doskonale
          wiedzą ile na co idzie :/. Pieniadze są z UE a nie z żadnego budżetu :/
    • Gość: rs Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:26
      to prosze nam zdradzić tajemnice czy elewacja bedzie miała ręce i nogi czy po
      prostu będzie tradycyjnie baranek
      • Gość: akurat! Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:32
        a skąd ja mam to wiedzieć? nie interesuję się tym, po prostu słyszałem jak
        ojciec klął,że na takie budynki to kasę zdzierają z UE ale dla innych potrzeb
        rozkładają, łapy, że nie ma skąd wziąść. Na wszystko mają ponad 4 mln euro
        • Gość: rs Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:36
          na jakie np inne potrzeby nie ma??
          czyli 16 mnl zł --czy to dużo jak na wybudowanie dużego budynku biurowego?
          • Gość: akurat! Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:43
            nie wybudowanie tylko odremontowanie, poszukaj ofert firm budowlanych nawet tych
            najdroższych i podlicz co nieco, sam sobie odpowiedz na pytanie co musiałoby
            być we wnętrzu czegoś takiego i na zewnątrz aby wydać na to te 16 mln
            • Gość: akurat! Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:45
              zresztą, co za różnica za ile budują byleby ładne było i aby pracownicy owego
              urzędu byli na miarę wydanych pieniędzy nie?
            • Gość: rs Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:48
              moze nie budowa ale rozbudowa powedzmy, adaptacje często są kosztowniejsze niż
              budowa od podstaw...nie wiem nie znam cen materiałów ani satwek ale skoro
              przebudowa Rynku to 7 mln zł gdzie nalezy wymienic pare rur i połozyć kostkę to
              pewnie rozbodowa tak dużego budynku musi kosztować więcej...
              wogóle to nie wiem dlaczego sie buzysz :) przeciez twój tato ma prace dzięki
              temu,
              a unia nie daje kasy tak o, znaczna cząęśc musi być wkładu własnego, wieć nie
              pisz ze to finasuje Unia, a gdyby nawet tak było to w czym rzecz nie za nasze
              podatki...
    • Gość: Prześmiewca Re: co będzie naprzeciwko Hotelu Rzeszów? IP: *.centertel.pl 20.02.07, 00:09
      Jest to plan filmu "Wojna światów" a jak dobrze pójdzie Urząd Marszałkowski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka