Dodaj do ulubionych

Policja zapobiegła pogromowi!

16.04.07, 11:02
"Wśród kolorowego tłumu znaleźli się zamaskowani i uzbrojeni w drewniane pałki
członkowie antyfaszystowskiej Antify, którzy chcieli zaatakować narodowców.
Nie dopuścily do tego służbu porządkowe."

Ale nie oszukujmy się - policja nie jest wszędzie i ci czerwoni bandyci dopną
kiedyś swego. Jak nie na młodzieży, to na jakichś moherowych staruszkach. Lata
tolerowania tego bandyctwa w III RP sprawiają, że ci pogrobowcy kapepowskich
bojówek wciąż czują się mocni :(
Obserwuj wątek
    • hazarski.kozak.na.niebiesko Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 11:06
      Oj nieładnie, tak donosić o możliwości popełnienia przestępstwa przez Antifę.
      Zostaniesz TW w następnej generacji.

Jechali Kozaki
      Na sierych koniach
      Wintowki na pleczach
      Nachajki w rukach.
      • piotrgdansk6 Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 12:57
        Niech mi tylko te bandziory wlezą na posesję ;) Pozwolenie jakby kto pytał mam ;)
        • panzerfaust100 Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 12:59
          Czlonka antify? Jak najbardziej i pozadane.
        • pozarski Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 13:00
          Esbeklecha przyznaje,ze bron posiada.Bo raz w organach,zawsze w organach.

piotrgdansk6 napisał:

> Niech mi tylko te bandziory wlezą na posesję ;) Pozwolenie jakby kto pytał
          mam
    • kotek.filemon Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 13:00
      Narodowcy katoliccy wznosili szczytne hasła o miłości bliźniego, zamawiając przy
      tym piwo. Żal że aż tak pozostali niezrozumieni...
    • mike.recz Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 13:10
      piotrgdansk6 napisał:

> "Wśród kolorowego tłumu znaleźli się zamaskowani i uzbrojeni w drewniane pałki
      > członkowie antyfaszystowskiej Antify, którzy chcieli zaatakować narodowców.
      > Nie dopuścily do tego służbu porządkowe."

No fakt piotrek powinni się bardziej "ucywilizować" i stworzyć coś na
      podobieństwo faszystowskiej strony jak "Redwatch".
      prawo.vagla.pl/node/5984
      • piotrgdansk6 Ale przecież te listy to ich pomysł :) 16.04.07, 13:17
        Listy "faszystów" wisiały od lat na indymediach.pl i stronce Nigdy Więcej.
        Zdjęli ze strachu, gdy wybuchła afera z redłoczem. Poza tym widzisz chyba
        różnicę między zamieszczeniem takiej listy a biciu drewnianą pałką po mordzie?
        • mike.recz Re: Ale przecież te listy to ich pomysł :) 16.04.07, 13:20
          piotrgdansk6 napisał:

> Listy "faszystów" wisiały od lat na indymediach.pl i stronce Nigdy Więcej.
          > Zdjęli ze strachu, gdy wybuchła afera z redłoczem.

A stało się coś któremuś z tych faszystów.

piotrgdansk6 napisał:Poza tym widzisz chyba
          > różnicę między zamieszczeniem takiej listy a biciu drewnianą pałką po mordzie?
          >
          Wolałbym żeby faszyści sami zrozumieli.

• piotrgdansk6 Re: Ale przecież te listy to ich pomysł :) 16.04.07, 13:25
            > piotrgdansk6 napisał:
            >
            > > Listy "faszystów" wisiały od lat na indymediach.pl i stronce Nigdy Więcej
            > .
            > > Zdjęli ze strachu, gdy wybuchła afera z redłoczem.
            >
            > A stało się coś któremuś z tych faszystów.

Cały czas się dzieje, niemniej w takich sprawach związku listy z pobiciem żaden
            sąd ci nie wykaże, a przynajmniej nie powinien.

>
            > piotrgdansk6 napisał:Poza tym widzisz chyba
            > > różnicę między zamieszczeniem takiej listy a biciu drewnianą pałką po mor
            > dzie?
            > >
            > Wolałbym żeby faszyści sami zrozumieli.

Czyli lałbyś po mordzie w przypadkach niezrozumienia. Rozumiem więc, iż
            konsekwentnie akceptujesz też fakt, iż ktoś za twoje poglądy może pożenić cię z
            kastetem czy pałką?
            • mike.recz Re: Ale przecież te listy to ich pomysł :) 16.04.07, 13:37
              piotrgdansk6 napisał: A stało się coś któremuś z tych faszystów.
              >
              > Cały czas się dzieje, niemniej w takich sprawach związku listy z pobiciem
              żaden
              > sąd ci nie wykaże, a przynajmniej nie powinien.
              Nie powinien bo to nie jest jego rola.
              Biedni,prześladowani faszyści.
              Dlaczego tak się dzieje w 2007 roku w Polsce?

piotrgdansk6 napisał: Czyli lałbyś po mordzie w przypadkach niezrozumienia.
              Rozumiem więc, iż
              > konsekwentnie akceptujesz też fakt, iż ktoś za twoje poglądy może pożenić cię
              z
              > kastetem czy pałką?
              Jak dobrze,że faszyści to tacy prawie pacyfiści.

• piotrgdansk6 Re: Ale przecież te listy to ich pomysł :) 16.04.07, 13:43
                > piotrgdansk6 napisał: A stało się coś któremuś z tych faszystów.
                > >
                > > Cały czas się dzieje, niemniej w takich sprawach związku listy z pobiciem
                >
                > żaden
                > > sąd ci nie wykaże, a przynajmniej nie powinien.
                > Nie powinien bo to nie jest jego rola.
                > Biedni,prześladowani faszyści.

Ci z Krakowa tak.

> Dlaczego tak się dzieje w 2007 roku w Polsce?

> piotrgdansk6 napisał: Czyli lałbyś po mordzie w przypadkach niezrozumienia.
                > Rozumiem więc, iż
                > > konsekwentnie akceptujesz też fakt, iż ktoś za twoje poglądy może pożenić
                > cię
                > z
                > > kastetem czy pałką?
                > Jak dobrze,że faszyści to tacy prawie pacyfiści.

Czyli akceptujesz. Przynajmniej jesteś szzczery, kibolu ;)
                • mike.recz Re: Ale przecież te listy to ich pomysł :) 16.04.07, 13:54
                  piotrgdansk6 napisał: Czyli akceptujesz. Przynajmniej jesteś szzczery,
                  kibolu ;)
                  >

Faszysta za to brzmi tak dumnie.
                  Nie Piotrek?
                  • piotrgdansk6 Re: Ale przecież te listy to ich pomysł :) 16.04.07, 14:19
                    A kto powiedział, że tak właśnie brzmi, kibolu? ;)
                    • mike.recz Re: Ale przecież te listy to ich pomysł :) 16.04.07, 14:20
                      piotrgdansk6 napisał:

> A kto powiedział, że tak właśnie brzmi, kibolu? ;)

Tylko się zapytałem ciebie faszysto;)
                      • piotrgdansk6 Re: Ale przecież te listy to ich pomysł :) 16.04.07, 14:24
                        Ale to ty przecież jesteś faszystą, nie ja, kibolu, co już chyba ustaliliśmy. Ja
                        nie jestem zwolennikiem bicia innych za poglądy.
                        • pozarski Re: Ale przecież te listy to ich pomysł :) 16.04.07, 14:30
                          piotrgdansk6 napisał:

> Ale to ty przecież jesteś faszystą, nie ja, kibolu, co już chyba ustaliliśmy.
                          J
                          > a
                          > nie jestem zwolennikiem bicia innych za poglądy.
                          >
                          Bicia -(moze)nie.Ale zabicia - tak.Tak esbeklecho napisales w tym watku,wiec
                          nie zwalaj na innych,co ci po esbeckim mozgu sie wlecze.
                          • pozarski Link do broni palnej esbeklechy(pg6) 16.04.07, 14:33
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=60824251&a=60831919
                            • piotrgdansk6 Gdzie tam jest coś o zabijaniu za poglądy 16.04.07, 14:34
                              pułkowniku Z. Ubku? Łżecie celowo, czy to znowuż wasze braki w zrozumieniu
                              polszczyzny?
                              • pozarski Re: Gdzie tam jest coś o zabijaniu za poglądy 16.04.07, 14:43
                                piotrgdansk6 napisał:

> pułkowniku Z. Ubku? Łżecie celowo, czy to znowuż wasze braki w zrozumieniu
                                > polszczyzny?
                                >
                                Alez ty jestes idiota!Zabijanie ludzi,ktorzy z haslami wdzieraja sie na twoja
                                posesje,uwazasz za pochwaly godne?No,to jestes potencjalnym morderca i wlasnie
                                tych,ktorzy maja odmienne od twoich (nazi)pogladow.
                                • piotrgdansk6 Nie, pułkowniku Z. Ubku, za niezbędne 16.04.07, 14:51
                                  uważam odstrzelenie tych, którzy czynnie nastają na moją własność, zdrowie czy
                                  życie tylko za to, że mam inne poglądy i są o kilka chwil od realizacji swoich
                                  wobec mnie zamiarów. To się nazywa obrona konieczna :)
                                  • pozarski Re: Nie, pułkowniku Z. Ubku, za niezbędne 16.04.07, 14:57
                                    piotrgdansk6 napisał:

> uważam odstrzelenie tych, którzy czynnie nastają na moją własność, zdrowie czy
                                    > życie tylko za to, że mam inne poglądy i są o kilka chwil od realizacji swoich
                                    > wobec mnie zamiarów. To się nazywa obrona konieczna :)
                                    >
                                    Tego nie mozesz wiedziec,co by sie stalo,gdyby anarchisci dostali sie na twoja
                                    posesje(klasztor?),esbeklecho.Sam fakt,ze machasz tu bronia palna wystarcza,
                                    zeby ci ten zarzut postawic.To tez wystarcza,zeby cie zaszeregowac do nazi
                                    bojowek.
                                    • piotrgdansk6 Towarzyszu Z.Ubku, jeśli ktoś wchodzi 16.04.07, 15:15
                                      mi na miedzę z drewnianą pałą w jednej łapce i kastetem w drugiej i twierdzi, że
                                      zaraz dostanę po czaszce to mam niezaprzeczalne prawo, aby nie czekać, na to, aż
                                      swą groźbę wypełni i następnie - jeśli w ogóle - ocknąć się w wózku inwalidzkim,
                                      tylko skorzystać z możliwości obrony i unieszkodliwić bandziora :)
                                      • pozarski ParteigenoSSen esbeklecha 16.04.07, 15:27
                                        napisal:

> mi na miedzę z drewnianą pałą w jednej łapce i kastetem w drugiej i twierdzi,
                                        ż
                                        > e
                                        > zaraz dostanę po czaszce to mam niezaprzeczalne prawo, aby nie czekać, na to,
                                        a
                                        > ż
                                        > swą groźbę wypełni i następnie - jeśli w ogóle - ocknąć się w wózku
                                        inwalidzkim
                                        > ,
                                        > tylko skorzystać z możliwości obrony i unieszkodliwić bandziora :)
                                        >
                                        Na razie nikt ci nie wchodzi na nic,ale wyraznie dajesz mi do zrozumienia,ze
                                        brales juz udzial w pochodach takich jak ten w Krakowie i wiesz,co by sie
                                        stalo,gdyby dobra polska policja nie chronila demonstrantow,wykrzykujacych
                                        takie,mile dla twojego wrazliwego ucha, hasla:Tu jest Polska,nie Izrael i
                                        Polska dla Polakow.Oczywiscie bezbronni onrowcy zostaliby zakatowani na smierc
                                        przez uzbrojonych po zeby anarchistow.Temu chcesz zabronic uzbrajajac sie po
                                        zeby w swoim mieszkaniu(cela klasztorna?).Co za kretyn z ciebie!
                                        • piotrgdansk6 Re: ParteigenoSSen esbeklecha 16.04.07, 15:37
                                          > Na razie nikt ci nie wchodzi na nic,

A gdzie pisałem, że wchodzi pułkowniku Z. Ubku? Prostowałem tylko kolejne z
                                          waszych licznych kłamstw, to wszystko :)

ale wyraznie dajesz mi do zrozumienia,ze
                                          > brales juz udzial w pochodach takich jak ten w Krakowie

Nie, pułkowniku Z. Ubku, ani oeenerowcy, ani nawet wszechpolacy to zupełnie nie
                                          moja bajka. Ale, gdy bije się ich za poglądy to nie wolno milczeć, bo gdy raz
                                          dopuści i usprawiedliwi się takie praktyki to jutro za swoje poglądy mogę dostać
                                          po mordzie i ja. I wy też pułkowniku Z. Ubku, choć wy jako ubecki troll żadnych
                                          poglądów przecież nie macie ;)

i wiesz,co by sie
                                          > stalo,gdyby dobra polska policja nie chronila demonstrantow,wykrzykujacych
                                          > takie,mile dla twojego wrazliwego ucha, hasla:Tu jest Polska,nie Izrael i
                                          > Polska dla Polakow.

A gdzie ja piszę, że miłe, pułkowniku? No ileż jeszcze będziecie łgać? I co z
                                          tymi, którzy drą paszczą "księża na Księżyc" czy "eurosceptycy na Białoruś"? Też
                                          wedle twojej logiki należy ich okładać po mordach?

Oczywiscie bezbronni onrowcy zostaliby zakatowani na smierc
                                          > przez uzbrojonych po zeby anarchistow.

A skąd wiesz, że nie? Jeżeli gość leci na ciebie z bejzbolem to akceptujesz to i
                                          sprawdzasz czy cię zakatuje czy może zaledwie wyśle na parę lat do szpitala,
                                          pułkowniku?

Temu chcesz zabronic uzbrajajac sie po
                                          > zeby w swoim mieszkaniu(cela klasztorna?).Co za kretyn z ciebie!

A jaśniej potrafisz, Z. Ubku?
                          • piotrgdansk6 Gdzie to napisałem, pułkowniku Z. Ubku? 16.04.07, 14:33
                            Znowu swoim ubeckim zwyczajem łżecie?
                            • pozarski Good timing! 16.04.07, 14:34
                              piotrgdansk6 napisał:

> Znowu swoim ubeckim zwyczajem łżecie?
                              >
                        • mike.recz Jesteś spoko piotrek. 16.04.07, 14:36
                          clipmarks.com/clipmark/EEF48529-D812-4C44-A93A-FBC0DD295D63/

Masz od kibola,choć pewnie już widziałeś.
    • trydzyk Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 13:22
      > "Wśród kolorowego tłumu znaleźli się zamaskowani i uzbrojeni w drewniane pałki

Historia uczy, ze z naziolami inaczej postepowac sie nie da. Jezyk palki to
      jedyny, ktory jest w stanie do nich przemowic.

F.
      • piotrgdansk6 Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 13:26
        Nie, Towarzyszu, historia uczy, że kneblowanie czy prześladowanie za poglądy
        kończy się zawsze źle.
        • trydzyk Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 13:29
          Tutaj, towarzyszu, nikt nie mowi o kneblowaniu czy przesladowaniu. To jest
          dzialanie zapobiegawcze - jak ktos publicznie nawoluje do przemocy, to powinien
          ta przemoc poczuc na swojej skorze. Tego nie zrozumieli socjaldemokraci w
          Niemczech w latach 20. ubieglego wieku, i tragiczne skutki znamy.

F.
          • piotrgdansk6 Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 13:36
            > Tutaj, towarzyszu, nikt nie mowi o kneblowaniu czy przesladowaniu.

Znaczy się, że jak jakiś delikwent stuknie za towarzysza nazistowskie poglądy na
            wolność słowa drewnianą pałką w łeb, to towarzysz nic o prześladowaniu nie piśnie?

To jest
            > dzialanie zapobiegawcze - jak ktos publicznie nawoluje do przemocy, to powinien
            > ta przemoc poczuc na swojej skorze.

Za "księża na Księżyc" tudzież za "faszyści i burżuje, wasz koniec się szykuje"
            też kopa w mordę?

> Tego nie zrozumieli socjaldemokraci w
            > Niemczech w latach 20. ubieglego wieku, i tragiczne skutki znamy.

Nie, towarzyszu, hitlerowcy dlatego w Niemczech zwyciężyli, bo tych, którzy
            głosili niesłuszne poglądy bito, zamykano i mordowano, czyli stosowano dokładnie
            te same metody, które towarzysz nazista tu pochwala.
            • trydzyk Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 13:55
              > Znaczy się, że jak jakiś delikwent stuknie za towarzysza nazistowskie poglądy n
              > a
              > wolność słowa drewnianą pałką w łeb, to towarzysz nic o prześladowaniu nie piśn
              > ie?

Pisnie.
              Bo nie chodzi o przesladowanie za poglady. Kazdy ma prawo do swoich przekonan i
              wara innym od tego.
              Ale demonstrujacy naziole z ONR to po prostu bandyccy bojowkarze, i jezeli nie
              powstrzyma sie ich teraz, to predzej czy pozniej dostaniemy w morde od nich.

>
              > Za "księża na Księżyc" tudzież za "faszyści i burżuje, wasz koniec się szykuje"
              > też kopa w mordę?

Jak ktos bedzie napadal na ksiezy lub podrzynal gardlo burzujom - to tak, kopa w
              morde.

> Nie, towarzyszu, hitlerowcy dlatego w Niemczech zwyciężyli, bo tych, którzy
              > głosili niesłuszne poglądy bito, zamykano i mordowano, czyli stosowano dokładni
              > e
              > te same metody, które towarzysz nazista tu pochwala.

A stosowano te metody, towarzyszu dlatego, ze wczesniej z nazistami zarowno
              panstwo, jak i demokratyczne organizacje za bardzo sie cackaly.
              Nie wiem w ogole, towarzyszu, dlaczego tak stajecie w obronie nazioli -
              czyzbyscie byli jednym z nich?

F.
              • pozarski Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 14:12
                trydzyk napisał:

>
                > A stosowano te metody, towarzyszu dlatego, ze wczesniej z nazistami zarowno
                > panstwo, jak i demokratyczne organizacje za bardzo sie cackaly.
                > Nie wiem w ogole, towarzyszu, dlaczego tak stajecie w obronie nazioli -
                > czyzbyscie byli jednym z nich?
                >
                > F.

To pytanie jest z serii: W samym pytaniu znajdziesz odpowiedz.
              • piotrgdansk6 Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 14:16
                trydzyk napisał:

> > Znaczy się, że jak jakiś delikwent stuknie za towarzysza nazistowskie pog
                > lądy n
                > > a
                > > wolność słowa drewnianą pałką w łeb, to towarzysz nic o prześladowaniu ni
                > e piśn
                > > ie?
                >
                > Pisnie.
                > Bo nie chodzi o przesladowanie za poglady. Kazdy ma prawo do swoich przekonan i
                > wara innym od tego.
                > Ale demonstrujacy naziole z ONR to po prostu bandyccy bojowkarze, i jezeli nie
                > powstrzyma sie ich teraz, to predzej czy pozniej dostaniemy w morde od nich.

Towarzyszu Nazisto, o byciu bandyckim bojówkarzem świadczy nie to co kto mówi,
                tylko fakt, iż posługuje się bandyckimi metodami. A takimi posługują się
                towarzysza kumple z Antify, a nie krakowscy oenerowcy. Jeżeli policja nie
                powstrzyma was teraz to jutro zaczniecie okładać wszechpolaków, pojutrze
                konserwatystów a za tydzień katolików.

>
                > >
                > > Za "księża na Księżyc" tudzież za "faszyści i burżuje, wasz koniec się sz
                > ykuje"
                > > też kopa w mordę?
                >
                > Jak ktos bedzie napadal na ksiezy lub podrzynal gardlo burzujom - to tak, kopa
                > w
                > morde.

No i widzicie, Towarzyszu Nazisto, trochę poskrobać i już pięknie się
                wysypujecie :)) Oeenerowców za "Polska dla Polaków" po mordzie, ale waszych
                towarzyszy w idei tylko wtedy jak zaczną mordować :) I za podrzynanie gardeł
                burżujom zaledwie kopa w mordę :)) Niezły z was nazikomuch, Towarzyszu:)

>
                > > Nie, towarzyszu, hitlerowcy dlatego w Niemczech zwyciężyli, bo tych, któr
                > zy
                > > głosili niesłuszne poglądy bito, zamykano i mordowano, czyli stosowano do
                > kładni
                > > e
                > > te same metody, które towarzysz nazista tu pochwala.
                >
                > A stosowano te metody, towarzyszu dlatego, ze wczesniej z nazistami zarowno
                > panstwo, jak i demokratyczne organizacje za bardzo sie cackaly.

Nie, Towarzyszu, hitlerowskie bojówki stosowały je niemalże od początku, a
                państwo na to przyzwalało, zgadzając się na takie ograniczanie wolności słowa.
                Te same metody stosują towarzysza kumple-bandziory z Antify, ale państwo
                szczęśliwie z nimi jakoś tam walczy. Gdyby bijących i szykanujących innych
                hitlerowcom nie pozwolono, aby ci, którzy mówią "och..eliście z tymi Żydami?"
                byli właśnie bici i zaszczuwani tak łatwo by im nie było. Abstrahując już od
                tego, iż umożliwili im przejęcie władzy myślący dokładnie w ten sam sposób co
                wy, Towarzyszu Nazisto, Niemcy.

> Nie wiem w ogole, towarzyszu, dlaczego tak stajecie w obronie nazioli -
                > czyzbyscie byli jednym z nich?

Przecież ja cię Towarzyszu Nazisto nigdzie nie bronię - wręcz przeciwnie.
                >
                > F.

--
                Uwaga na kapusiów i szmalcowników!
                "Wyslalem linki z twoimi antysemickimi opiniami do prokuratury. Spodziewaj sie
                najgorszego." (Autor: pozarski)
                • trydzyk Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 14:37
                  > Towarzyszu Nazisto, o byciu bandyckim bojówkarzem świadczy nie to co kto mówi,
                  > tylko fakt, iż posługuje się bandyckimi metodami. A takimi posługują się
                  > towarzysza kumple z Antify, a nie krakowscy oenerowcy. Jeżeli policja nie
                  > powstrzyma was teraz to jutro zaczniecie okładać wszechpolaków, pojutrze
                  > konserwatystów a za tydzień katolików.
                  >

Och, biedaczki z ONR... zaszczuci i zagrozeni. Policjo, dalej na Antife! :))))

Gdyby nie to, ze do ONR-u dostalem juz pare razy po mordzie, to moze bym w wasza
                  propagande uwierzyl, towarzyszu nazisto.

>
                  > No i widzicie, Towarzyszu Nazisto, trochę poskrobać i już pięknie się
                  > wysypujecie :)) Oeenerowców za "Polska dla Polaków" po mordzie, ale waszych
                  > towarzyszy w idei tylko wtedy jak zaczną mordować :) I za podrzynanie gardeł
                  > burżujom zaledwie kopa w mordę :)) Niezły z was nazikomuch, Towarzyszu:)
                  >

Straszny z was buc, towarzyszu, podejrzewam, ze z milicji jestescie, skoro nawet
                  przenosni nie potraficie zrozumiec. "Kop w morde" to bylo tylko odniesienie do
                  waszego pytania - ale widze, ze wam trzeba bezposrednio. Wiec tak, towarzyszu,
                  za podrzynanie gardel jak za morderstwo - do paki, tudziez na szafot. Obojetnie
                  kto komu to gardlo podrzyna. Zadowoleni?

> Nie, Towarzyszu, hitlerowskie bojówki stosowały je niemalże od początku, a
                  > państwo na to przyzwalało, zgadzając się na takie ograniczanie wolności słowa.

No wlasnie, dlatego, ze panstwo i obywatele przyzwalalali, mogli nazisci w sile
                  rosnac. Teraz wlasnie wniosek z tego, ze brunatnych nalezy powstrzymac, zanim
                  sie rozplenia jak hiv w Afryce.

> Te same metody stosują towarzysza kumple-bandziory z Antify, ale państwo
                  > szczęśliwie z nimi jakoś tam walczy. Gdyby bijących i szykanujących innych
                  > hitlerowcom nie pozwolono, aby ci, którzy mówią "och..eliście z tymi Żydami?"
                  > byli właśnie bici i zaszczuwani tak łatwo by im nie było. Abstrahując już od
                  > tego, iż umożliwili im przejęcie władzy myślący dokładnie w ten sam sposób co
                  > wy, Towarzyszu Nazisto, Niemcy.

Belkoczecie towarzyszu.... jak powiatowy sekretarz na plenum. Gdyby owczesni
                  Niemcy mysleli tak jak ja, to zaden naziol nie zostalbym nawet gminnym soltysem,
                  o wyborach do Reichstagu nie wspominajac.

F.

• piotrgdansk6 Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 14:49
                    > > Towarzyszu Nazisto, o byciu bandyckim bojówkarzem świadczy nie to co kto
                    > mówi,
                    > > tylko fakt, iż posługuje się bandyckimi metodami. A takimi posługują się
                    > > towarzysza kumple z Antify, a nie krakowscy oenerowcy. Jeżeli policja nie
                    > > powstrzyma was teraz to jutro zaczniecie okładać wszechpolaków, pojutrze
                    > > konserwatystów a za tydzień katolików.
                    > >
                    >
                    > Och, biedaczki z ONR... zaszczuci i zagrozeni. Policjo, dalej na Antife! :))))

Twierdzicie, iż policja nie jest od wyłapywania bandytów? I że fakt, iż ktoś ci
                    może zaraz przestawić szczękę nie jest dla ciebie zagrożeniem?

>
                    > Gdyby nie to, ze do ONR-u dostalem juz pare razy po mordzie, to moze bym w wasz
                    > a
                    > propagande uwierzyl, towarzyszu nazisto.
                    >
                    > >
                    > > No i widzicie, Towarzyszu Nazisto, trochę poskrobać i już pięknie się
                    > > wysypujecie :)) Oeenerowców za "Polska dla Polaków" po mordzie, ale waszy
                    > ch
                    > > towarzyszy w idei tylko wtedy jak zaczną mordować :) I za podrzynanie gar
                    > deł
                    > > burżujom zaledwie kopa w mordę :)) Niezły z was nazikomuch, Towarzyszu:)
                    > >
                    >
                    > Straszny z was buc, towarzyszu, podejrzewam, ze z milicji jestescie, skoro nawe
                    > t
                    > przenosni nie potraficie zrozumiec. "Kop w morde" to bylo tylko odniesienie do
                    > waszego pytania - ale widze, ze wam trzeba bezposrednio. Wiec tak, towarzyszu,
                    > za podrzynanie gardel jak za morderstwo - do paki, tudziez na szafot. Obojetnie
                    > kto komu to gardlo podrzyna. Zadowoleni?

Towarzyszu Nazisto, jakbyście teraz nie kręcili to faktu, iż się
                    skompromitowaliście nie przykryjecie. Stwierdziliście czarno na białym, iż
                    oenerowców można lać za same hasła, a towarzysza kumpli w nazilewactwie tylko
                    wtedy jak zaczną napadać i mordować. Chyba się teraz tego nie wyprzecie? :)

>
                    > > Nie, Towarzyszu, hitlerowskie bojówki stosowały je niemalże od początku,
                    > a
                    > > państwo na to przyzwalało, zgadzając się na takie ograniczanie wolności s
                    > łowa.
                    >
                    > No wlasnie, dlatego, ze panstwo i obywatele przyzwalalali, mogli nazisci w sile
                    > rosnac. Teraz wlasnie wniosek z tego, ze brunatnych nalezy powstrzymac, zanim
                    > sie rozplenia jak hiv w Afryce.

O, czyli łapiecie, Towarzyszu Nazisto. Obywatele i państwo przyzwalali na bicie
                    za niesłuszne poglądy dokładnie tak jak robicie to teraz wy. Dlatego takich
                    bandziorów jak wy, bijących innych za owe niesłuszne poglądy należy wsadzać do
                    pierdla.

>
                    > > Te same metody stosują towarzysza kumple-bandziory z Antify, ale państwo
                    > > szczęśliwie z nimi jakoś tam walczy. Gdyby bijących i szykanujących innyc
                    > h
                    > > hitlerowcom nie pozwolono, aby ci, którzy mówią "och..eliście z tymi Żyda
                    > mi?"
                    > > byli właśnie bici i zaszczuwani tak łatwo by im nie było. Abstrahując już
                    > od
                    > > tego, iż umożliwili im przejęcie władzy myślący dokładnie w ten sam sposó
                    > b co
                    > > wy, Towarzyszu Nazisto, Niemcy.
                    >
                    > Belkoczecie towarzyszu.... jak powiatowy sekretarz na plenum. Gdyby owczesni
                    > Niemcy mysleli tak jak ja,

Czyli jednak wy bełkoczecie, bo wykazałem wam, iż Niemcy myśleli tak jak wy, a
                    wy teraz merytorycznie tego podważyć nijak nie umiecie, Towarzyszu Nazisto.
                    • pozarski Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 14:52
                      esbeklecha polal woda:
                      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
                      Same brednie.Tak trzymac,klecho.W razie czego, masz przeciez bron palna.
                      • piotrgdansk6 Nie tylko palną, pułkowniku Z. Ubku, mam też 16.04.07, 14:54
                        trochę białej. Oczywiście żadnych bredni wykazać nie potraficie, i tylko znowu
                        po ubecku szczekacie ;)
                        • pozarski Re: Nie tylko palną, pułkowniku Z. Ubku, mam też 16.04.07, 15:00
                          piotrgdansk6 napisał:

> trochę białej. Oczywiście żadnych bredni wykazać nie potraficie, i tylko znowu
                          > po ubecku szczekacie ;)
                          >

Dokladnie.Fascynacja bronia,tego u anarchistow nie uswiadczysz,ale u nazioli -
                          tak.
                          • piotrgdansk6 Znaczy się militaryści-naziści :) 16.04.07, 15:10
                            Rozumiem, pułkowniku :)))
                            • pozarski Re: Znaczy sie naziści :( 16.04.07, 15:14

• trydzyk Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 14:57
                      >
                      > Twierdzicie, iż policja nie jest od wyłapywania bandytów? I że fakt, iż ktoś ci
                      > może zaraz przestawić szczękę nie jest dla ciebie zagrożeniem?

Jest, jak najbardziej.
                      I przez to wlasnie, ze dostalem juz pare razy od oenerewcow, weszpolakow i
                      podobnego scierwa, uwazam za wystarczajacy argument za tym, ze z tym scierwem
                      sie cackac nie wolno.

>
                      > Towarzyszu Nazisto, jakbyście teraz nie kręcili to faktu, iż się
                      > skompromitowaliście nie przykryjecie. Stwierdziliście czarno na białym, iż
                      > oenerowców można lać za same hasła, a towarzysza kumpli w nazilewactwie tylko
                      > wtedy jak zaczną napadać i mordować. Chyba się teraz tego nie wyprzecie? :)
                      >

Kiepsko rozumujecie, politruku. Kazdego nalezy osadzac wg tego co robi, a nie
                      glosi... a roznica pomiedzy gnojkami krzyczacymi 'ksieza na ksiezyc', a skinami
                      z ONR plujacymi 'biala sila', jest taka, ze ci pierwsi krzycza, a ci drudzy bija
                      i zabijaja.
                      Ale nie sadze, zeby to do was dotarlo...

>
                      > O, czyli łapiecie, Towarzyszu Nazisto. Obywatele i państwo przyzwalali na bicie
                      > za niesłuszne poglądy dokładnie tak jak robicie to teraz wy. Dlatego takich
                      > bandziorów jak wy, bijących innych za owe niesłuszne poglądy należy wsadzać do
                      > pierdla.
                      >

Nie slyszeliscie pewnie o czyms takim jak 'obrona wlasna'?
                      No, moze jak wasi kumple - skini kiedys sie na was pogniewaja, i skopia wam
                      morde, to zmienicie zdanie.

> Czyli jednak wy bełkoczecie, bo wykazałem wam, iż Niemcy myśleli tak jak wy, a
                      > wy teraz merytorycznie tego podważyć nijak nie umiecie, Towarzyszu Nazisto.

Typowe politrukowskie odwracanie kota ogonem.

F.

• piotrgdansk6 Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 15:09
                        trydzyk napisał:

> >
                        > > Twierdzicie, iż policja nie jest od wyłapywania bandytów? I że fakt, iż k
                        > toś ci
                        > > może zaraz przestawić szczękę nie jest dla ciebie zagrożeniem?
                        >
                        > Jest, jak najbardziej.
                        > I przez to wlasnie, ze dostalem juz pare razy od oenerewcow, weszpolakow i
                        > podobnego scierwa, uwazam za wystarczajacy argument za tym, ze z tym scierwem
                        > sie cackac nie wolno.

Towarzyszu Nazisto, zapomniałeś jeszcze o moherówkach od Rydzyka, które też
                        przecież skuły wam kilka razy mordę. Nie krygujcie się ;)

>
                        > >
                        > > Towarzyszu Nazisto, jakbyście teraz nie kręcili to faktu, iż się
                        > > skompromitowaliście nie przykryjecie. Stwierdziliście czarno na białym, i
                        > ż
                        > > oenerowców można lać za same hasła, a towarzysza kumpli w nazilewactwie t
                        > ylko
                        > > wtedy jak zaczną napadać i mordować. Chyba się teraz tego nie wyprzecie?
                        > :)
                        > >
                        >
                        > Kiepsko rozumujecie, politruku. Kazdego nalezy osadzac wg tego co robi, a nie
                        > glosi...

Nareszcie doszło Towarzyszu Nazisto! Choć przed chwilą skrobałeś:

"To jest dzialanie zapobiegawcze - jak ktos publicznie nawoluje do przemocy, to
                        powinien ta przemoc poczuc na swojej skorze."

a roznica pomiedzy gnojkami krzyczacymi 'ksieza na ksiezyc', a skinami
                        > z ONR plujacymi 'biala sila', jest taka, ze ci pierwsi krzycza, a ci drudzy bij
                        > a
                        > i zabijaja.

A kogo zabili manifestujący oeenerowcy, Towarzyszu Nazisto?

> Ale nie sadze, zeby to do was dotarlo...
                        >
                        > >
                        > > O, czyli łapiecie, Towarzyszu Nazisto. Obywatele i państwo przyzwalali na
                        > bicie
                        > > za niesłuszne poglądy dokładnie tak jak robicie to teraz wy. Dlatego taki
                        > ch
                        > > bandziorów jak wy, bijących innych za owe niesłuszne poglądy należy wsadz
                        > ać do
                        > > pierdla.
                        > >
                        >
                        > Nie slyszeliscie pewnie o czyms takim jak 'obrona wlasna'?

I co w związku z nim, Towarzyszu Nazisto? Postarajcie wysłowić się bardziej jasno.

> No, moze jak wasi kumple - skini kiedys sie na was pogniewaja, i skopia wam
                        > morde, to zmienicie zdanie.

Ale skinolstwo to twoi kumple, Towarzyszu Nazisto i ty jeszcze przed chwilą
                        akceptowałeś lanie po mordzie za poglądy :)

>
                        > > Czyli jednak wy bełkoczecie, bo wykazałem wam, iż Niemcy myśleli tak jak
                        > wy, a
                        > > wy teraz merytorycznie tego podważyć nijak nie umiecie, Towarzyszu Nazist
                        > o.
                        >
                        > Typowe politrukowskie odwracanie kota ogonem.

No, przynajmniej jesteście szczerzy, że owego kota odwracacie. A może jednak
                        skrobniecie coś merytorycznego?

>
                        > F.
                        >
                        • pozarski Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 15:13
                          esbeklecha napisala:
                          > No, przynajmniej jesteście szczerzy, że owego kota odwracacie. A może jednak
                          > skrobniecie coś merytorycznego?

Merytorycznie,czyli tak,zeby sie zgadzalo z nazimysleniem piotrusia.Typowe
                          politrujstwo.
                          • piotrgdansk6 Hau, hau, kundelku Z. Ubku ;) 16.04.07, 15:17
                            No wyszczekaj się do woli, wyładuj swoją frustrację ;) Przynajmniej wtedy
                            szansa, iż w realu nikomu krzywdy nie zrobisz będzie większa ;)
                            • pozarski Gdyby jeszcze esbeklecha umial pisac po polsku: 16.04.07, 15:31
                              piotrgdansk6 napisał:

> No wyszczekaj się do woli, wyładuj swoją frustrację ;) Przynajmniej wtedy
                              > szansa, iż w realu nikomu krzywdy nie zrobisz będzie większa ;)
                              >
                              Czy ktos przetlumaczy:"iz w realu nikomu krzywdy nie zrobisz bedzie wieksza"?
                              • piotrgdansk6 A czego, Z.Ubku nie rozumiesz w tym zdaniu? 16.04.07, 15:39
                                > Przynajmniej wtedy
                                > szansa, iż w realu nikomu krzywdy nie zrobisz będzie większa ;)
                                >
        • pozarski Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 13:32
          piotrgdansk6 napisał:

> Nie, Towarzyszu, historia uczy, że kneblowanie czy prześladowanie za poglądy
          > kończy się zawsze źle.
          >

Pisana przez kogo?Moze esbeklechy.Gdyby zaklebnowano i przesladowano
          Stalina,kiedy jeszcze Stalinem nie byl;gdyby przesladowano i zaklebnowano
          Hitlera,kiedy byl bezdomnym alarzem w Wiedniu,wtedy i takie wypierdki jak
          esbeklecha nie dorobilyby sie pistoletu do straszenia nieprawomyslnych(nie
          myslacych jak on).
          • piotrgdansk6 Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 13:39
            Pułkowniku Z. Ubek, pułkownik raczy odsiać wasz bełkot z ubeckich inwektyw, a
            może wtedy się nad pułkownikiem litościwie pochylę :)
            • pozarski Esbeklech,bardzo niemerytorycznie sie 16.04.07, 13:42
              tu slizgacie po swoich wymiotach.Oj,cienko z wami.

piotrgdansk6 napisał:

> Pułkowniku Z. Ubek, pułkownik raczy odsiać wasz bełkot z ubeckich inwektyw, a
              > może wtedy się nad pułkownikiem litościwie pochylę :)
              >
              • joannabarska Bic faszystów! 16.04.07, 14:19
                Bic faszystów zanim oni zaleją kraj. To prawie jak Berlin 1933 r.!
                • pozarski Re: Bic faszystów! 16.04.07, 14:22
                  joannabarska napisała:

> Bic faszystów zanim oni zaleją kraj. To prawie jak Berlin 1933 r.!

Jestem za,ale zmienilbym date na 1932.W 33 juz mieli wladze.
    • bingo44 Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 14:44
      piotrgdansk6 napisał:

Wielka szkoda.
      • trydzyk Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 14:59
        Dobry naziol to pobity naziol - zalosne, ale prawdziwe.

F.
        • piotrgdansk6 W takim razie nie pozostaje wam nic innego 16.04.07, 15:46
          trydzyk napisał:

> Dobry naziol to pobity naziol - zalosne, ale prawdziwe.
          >
          > F.

Towarzyszu Nazisto jak pozostać w zgodzie z powyższym twierdzeniem i palnąć
          sobie z bejzbola w łeb ;)
          • trydzyk Re: W takim razie nie pozostaje wam nic innego 16.04.07, 15:53
            Ze zwolennikami ONR nie chce mi sie dyskutowac.
            Idz ty lepiej swoje 'madrosci' wykrzycz na stadionie Lechii :))

F.
            • piotrgdansk6 Towarzyszu, jak już macie kłamać to lepiej 16.04.07, 15:59
              nic nie piszcie. Bo gdzie ja pisałem, że jestem zwolennikiem ONRu? Przyjmijcie
              do wiadomości fakt, iż poza wami, nazistami, są w tym kraju tacy, którzy bronią
              czyjegoś prawa do wyrażania poglądów nawet gdy się zupełnie z nimi nie zgadzają.
              No ale co ja będę naziście tłumaczył na czym polega liberalizm.
    • reakcjonista1 "Antyfaszyści" hłehłe :-))) 16.04.07, 15:16

• frank_drebin A troche z innej beczki. Zauwazyliscie, ze jak GW 16.04.07, 15:52
      it. merdia pisza lub mowia o wszelakich manifach i antymanifach lewactwa to
      okreslenie "kolorowy tlum" wystepuje tam tak co 2-3 zdania. Czyzby reszta Polski
      chodzia ubrana wylacznie w jeden kolor i przywilej kolorowosci byl zastrzezony
      dla ww., ze nalezy to az tak podkreslac ? ;)
      Zabieg jezykowy jest oczywisty - slowo "kolorowy" kojarzy sie pozytywnie. Jednak
      "dziennikarze" GW nie zauwazyli chyba, ze jak bedzie go tak namietnie stosowac
      to grozi czytajacym w kolko o tych kolorowosciach po prostu zwrot zawartosci
      pokarmowej ....
    • s-k-i-n Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 15:58
      antyfaszyśći mają swoje bojówki?? co co to się porobiło.. miłujący pokój ludzie a uzbrojeni po zęby...
      • pozarski Re: Policja zapobiegła pogromowi! 16.04.07, 16:12
        s-k-i-n napisał:

> antyfaszyśći mają swoje bojówki?? co co to się porobiło.. miłujący pokój
        ludzie
        > a uzbrojeni po zęby...
        I KK ma swoje.Takie czasy.
    • adalberto3 Nie zapobiegla uzyciu broni biologicznej ! 16.04.07, 16:44
      Rzucono zwlokami prawdopodobnie zakaznie chorego kota !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka