Gość: Agnieszka IP: *.pool8834.interbusiness.it 02.02.06, 13:18 Co powiecie na temat tamtych okolic? Mam zamiar sie pzeprowadzic WLASNIE tam juz za niedlugo. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemkowa.b Re: Kurdwanow - okolice Carrefouru 02.02.06, 13:23 w Kurdwanowie nie ma Carreofouru...jest Hypernova:) sprecyzuj może jeszcze raz, Carrefour jest koło Zakopianki:) Odpowiedz Link Zgłoś
szut Re: Kurdwanow - okolice Carrefouru 02.02.06, 13:31 To wlasnie dawna "Hypernova". Teraz jest tam [kerfur]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA TAM MIESZKAM!! Re: Kurdwanow - okolice Carrefouru IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.06, 13:35 FAJNA OKOLICA .CHCIŁABYM MIESZKANIE SOBIE TU KUPIC Z MEZEM ,TERAZ MIESZKAMY Z RODZICAMI Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Kurdwanow - okolice Carrefouru 02.02.06, 13:41 no to ja nie na bieżąco, nic dziwnego, druga strona Wisły:) Trzy Carrefoury w mieście? chyba lekka przesada:))) Zwłaszcza że ten hipermarket już po raz 3 zmienia nazwę, jeszcze przed Hypernovą był Allkaufem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Kurdwanow - okolice Carrefouru IP: *.crowley.pl 02.02.06, 13:47 Ja mieszkam na Kurdwanowie od jakichś 5 lat i nie narzekam. Wszystko na miejscu (szkoły , przedszkola , przychodnie , sklepy itp.), połączenie ze śródmieściem dobre - niecałe pół godzinki i spacerujesz po rynku. Wrzasków i bójek nie słyszę , ale po nocach i tak się nie włóczę , więc dokładnie nie wiem jak z bezpieczeństwem po zmroku. Jest na prawdę O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Kurdwanow - okolice Carrefouru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:46 Mieszkam tam z przerwami jakieś 20 lat - nie jest źle. Nie mordują się tak bardzo jak w Hucie, komunikacja OK, remontowane place zabaw dla dzieciaków, szkoły, przedszkola, sklepy - właściwie dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
czak.norys Re: Kurdwanow - okolice Carrefouru 02.02.06, 13:48 kurdwanow nie jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś