Dodaj do ulubionych

Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za "k...

16.05.07, 09:46
W imieniu mego klienta; pijaka i klamcy okreslam Pana mianem kretyna. Ale
towarzystwo :)
Obserwuj wątek
    • fraglesi67 Jedni warci..... 16.05.07, 09:49
      ...drugich
      • hegemon72 buehehehe PRAWDA w oczy kole :-) pisiorow 16.05.07, 10:02
        zygac sie chce
        • skubi6 Nic nowego, same powtórki 16.05.07, 10:30
          Obraził, ale to miało być prywatne, a wszyscy słyszeli.

To jest powtórka z "małpy w czerwonym" i jednocześnie powtórka z taśm Gudzowatego.
          A przeprowiny i 5 tyś na szlachetny cel, to Oleksy może dać jak Kaczor małpę w
          czerwonym przeprosi i fundnie jej nową kamerę albo laptopa.

O deukładyzacji: tekst wyroku w formie zrozumiałej i kilka dalszych linków
          www.skubi.net/ustawa.html

• skubi6 I jeszcze coś: polityk pieniacz = polityk kretyn 16.05.07, 10:37
            Przepraszam, że sam sobie odpowiadam, ale jest jeszcze coś: teraz wiemy na
            pewno, że adwokat Oleksego miał rację. Bo poseł, który żąda przeprosin za takie
            głupoty wesoło się kompromituje. Teraz mamy dowód, że kretynem to on jest.

Porównajmy to z małpą w czerwonym: była w takiej samej sytuacji, a nie
            zareagowała wcale. Małpa w czerwonym małpą nie jest, ale poseł-kretyn kretynem jest.

Ciekawe, czy za ten post każą mi przepraszać i coś płacić. Jak mi każą, to
            będzie ubaw.

www.skubi.net/macierewicz.html
            • maciejslu Re: I jeszcze coś: polityk pieniacz = polityk kre 16.05.07, 10:40
              skubi6 napisał:

> Przepraszam, że sam sobie odpowiadam, ale jest jeszcze coś: teraz wiemy na
              > pewno, że adwokat Oleksego miał rację. Bo poseł, który żąda przeprosin za
              takie
              > głupoty wesoło się kompromituje.

Zabrzmiało, jak ze Szwejka :-)))
              • znajomy_jennifer_lopez To raczej ŻŻP, bo Dera to nie KOC 16.05.07, 10:54
                KOC = Komiczny Odcinek Cykliczny, było takie cóś onegdaj...
                • wrojoz Kretyn to kretyn. Nic dodać. 16.05.07, 10:57
                  • dan3iger A jak podsłuchali szeptającego kartofla 16.05.07, 11:08
                    A jak podsłuchali szeptającego kurdupla kartofla co mówił o dziennikarce "małpa
                    w czerwonym" na oficjalnej konferencji pasowej, to ten się oburzył że śmie się
                    wyciągac wnioski z prywatnej wymiany zdań. Oto państwo PiS.
                    • inzynier_skrzypek Będzie musiał udowodnić, że nie jest kretynem. 16.05.07, 11:27
                      To dopiero może być zabawna rozprawa.
                      • empirio Adwokat Oleksego popełnił przestępstwo. 16.05.07, 11:41
                        Adwokat Oleksego, nazywając działacza PiS kretynem, popełnił przestępstwo
                        polegające na ujawnieniu tajemnicy państwowej.
                        • bs001 czy kaczyński przeprosił za Małpę W Czerwonym 16.05.07, 11:59
                          nie przeprosił, to czemu adwokat ma przepraszać za to, że nazwał kogoś w taki
                          sposób - widocznie na to zasługiwał
                          • polska_baba I już cała Polska wie, kto jest kretynem :)))))))) 16.05.07, 12:19
                            Uśmiałam się jak norka. Cała rodzina się turla ze śmiechu.
                            • jwojnar Tu się nie ma z czego śmiać 16.05.07, 12:21
                              Poseł naglaśniając sprawę domaganiem się przeprosin udowodnił, jak się rzeczy
                              maja. Smutne.
                              • polska_baba I właśnie to jest śmieszne! A co nam zostaje? 16.05.07, 12:23
                                Tylko śmiech pusty.
                                • idiot_hunter A za co on tego Derę przeprosił? 16.05.07, 12:47
                                  Pominąwszy już fak, że powiedział prawdę, to przecież z filmiku wyraźnie widać,
                                  że było to powiedziane szeptem i do ucha Oleksego. Czyli niepublicznie.
                                  Dokładnie tak, jak w przypadku "małpy w czerwonym" No to jak to jest, że za
                                  małpę nie trzeba było przepraszać, a za kretyna owszem? Cosik mi się widzi, że
                                  Kali zrobiłby wielką karierę w PiS...
                                  • kontonaspam Re: A za co on tego Derę przeprosił? 16.05.07, 13:06
                                    No bo adwokat zdradził tajemnicę państwową, a premier tylko
                                    stwierdził fakt ;)
                                    • antyprawak A za co ma przepraszać? Za to że powedział prawdę? 16.05.07, 13:58
                                      Ten termin jest jasno określony w medycynie (niedorozwój umysłowy) i właśnie ten termim dotyczy całej koalicji. Myslę że bez problemu ten mecenas by wygrał przed sądem.
                                      • mariuszdd Tu Oleksy o homosiach 16.05.07, 15:57
                                        O: (...) W każdym razie rzecz idzie o to, kto powiedział, że Młody bierze
                                        [chodzi o syna Leszka Millera]. Bo to, że bierze to chodziło powszechnie, że
                                        nagabuje, że jest natrętny. A Miller [ojciec] moim zdaniem musi być w to
                                        zamieszany, bo on wybiela Młodego. Albo wyczuł, że jeszcze może wrócić temat
                                        Młodego. Bo skąd na przykład się Młody wziął przy rozmowie Belki z
                                        Wieczerzakiem, co telewizja pokazała. Późna pora, Pałac Prezydencki, idzie na
                                        spacer nad Wisłę Belka, Wieczerzak i Młody Miller. I żaden dziennikarz o to nie
                                        zapyta.
                                        G: Może pedały?
                                        O: Nie sądzę (...)
                                        • almagus Re: Wiem, to ten od hipermarketów, Bądź kretynem. 16.05.07, 17:13
                                          Wczuj się w kretyna, mogę pomóc.

Przypominam hasło: zamknąć markety i gejowskie szalety.
                                          Dlatego wszystkie PiSiÓRki to sień i obszczymurki!
                                          W markecie to mają nawet szajbę!

Bo ten PiSiak cierpiał srodze , kiedy sikał po podłodze...
                                          łodi ridi , dig , dig ...

Pisuar w hipermarkecie.

Musicie w niedzielę zamknąć te markety
                                          ja jestem PiSiak, bardzo chcę do toalety.
                                          Mam taką zasadę, spragnionego napoić
                                          i w celu zbawienia dać, nawet się wydoić.
                                          Ja wierzę, że próbie podda mnie pątnica,
                                          nie bladawa dama, lecz wieczna dziewica.
                                          Dlatego w dużym tłoku łapie mnie obsesja,
                                          gdy obok jest kobieta zaczyna się sesja.
                                          Gdzie mi jest najgorzej, wy pewnie zgadniecie,
                                          łapię to przed kasą, gdym w hipermarkecie.
                                          Otóż jak ja stoję do nieszczęsnej kasy
                                          podchodzą wciąż one, choć mam blisko prasy.
                                          A skąd ja mam wiedzieć, która to dziewica,
                                          poddaje mnie próbie, przykazań dziedzica?
                                          Więc ją przepuszczam i marzę o klozecie,
                                          czasem całodobowo tkwię w hipermarkecie.
                                          Z cierpieniem hamuję te ziemskie pragnienia,
                                          wiem droga przez mękę, wiedzie do zbawienia.
                                          Już, już dla mnie w kasie jest opłaty proza,
                                          znowu podchodzi dziewictwa apoteoza.
                                          Ponownie czekam, będą sami faceci,
                                          Radio Maryja w słuchaweczkach mi leci.
                                          Pęcherz mnie pocisnął, tak chcę do toalety,
                                          to przez te świętości i hipermarkety
                                          poddaję się próbie na wolę cierpienia,
                                          nie sięgnę po PiSka dla woli zbawienia.
                                          Zostawiam zakupy, już więcej nie mogę,
                                          wybieram do kibla jak najkrótszą drogę.
                                          Czasami nie zdążę, jestem ukarany,
                                          więc z pokorą dalej przepuszczam te damy.
                                          Najlepiej iść z żoną w te hipermarkety,
                                          porobimy zakupy i do toalety!
                                          Brakło nam paliwa, piękna okolica,
                                          popcha auto żona, bo nie jest dziewica!

Jak w katolickim radiu Maryji wieść niesie,
                                          kobiety wypoczywają sikając na sedesie,
                                          my chłopy mamy obowiązki stojące,
                                          wiecznym dziewicom zagrażające!
                                          Jak Bóg i wadza nam pomoże,
                                          to nasikamy naszym kaczkom morze!"
                        • miranda333 Re: Adwokat Oleksego popełnił przestępstwo. 16.05.07, 12:37
                          Hahahhha! świetna obrona dla PiSurków.To znaczy,że już wszystkie tajemnice
                          państwowe są w posiadaniu społeczeństwa rozumnego.
                        • zora8 kretyn poznaje kretyna 17.05.07, 02:10
                          po czy kretyn poznaje kretyna?
                    • tomekp1 Re: A jak podsłuchali szeptającego kartofla 16.05.07, 12:46
                      dan3iger ciekawy człowieczek z Ciebie "kurdupel i Kartofel " te przezwiska już
                      nie na czasie -jesteś zdaje mi się troszeczkę opóżniony.
                      • poszukiwacz70 Re: A jak podsłuchali szeptającego kartofla 16.05.07, 13:23
                        tomekp1 napisał:

> dan3iger ciekawy człowieczek z Ciebie "kurdupel i Kartofel " te przezwiska już
                        > nie na czasie -jesteś zdaje mi się troszeczkę opóżniony.
                        Skoro skoro kurdupel to nie na czasie to czemu bracia k graja na korcie
                        tenisowym w siatkowke??
                        • mariuszdd Bo nie grają z żulami 16.05.07, 16:01
                          poszukiwacz70 napisał:

> tomekp1 napisał:
                          >
                          > > dan3iger ciekawy człowieczek z Ciebie "kurdupel i Kartofel " te przezwisk
                          > a już
                          > > nie na czasie -jesteś zdaje mi się troszeczkę opóżniony.
                          >
                          > Skoro skoro kurdupel to nie na czasie to czemu bracia k graja na korcie
                          > tenisowym w siatkowke??
                          O Kwaśniewskim i Millerze powiedział Oleksy : skończone żule

G: A wracając do twojego przyjaciela Millera i Kwaśniewskiego, żeby tak razem
                          ocenić. To są takie skończone żule...
                          O: Teraz odkryłeś?
                          G: ...i takie chu.. i taka młodzieżówka.
                          O: I obaj mnie zwalczali w różnych fazach.
                          G: To nawet dobrze było, że cię zwalczali.
                          • w.groch Kot lumpenwykształciucha drzemie 16.05.07, 18:31
                            nie ma to jak sprawna onanizacja łżetaśmami Olina.
                            A Bóg Izraela ukarał Onana, onegdaj...
                  • miranda333 Re: Kretyn to kretyn. Nic dodać. 16.05.07, 12:33
                    Skoro kretynizm powołał taką Komisję, to i kretyni zasiadają w niej.Powtórka z
                    rozrywki,ale niestety w bardzo kiepskim stylu i każda następna będzie jeszcze
                    niższych lotów.
            • to777mash Re: I jeszcze coś: polityk pieniacz = polityk kre 16.05.07, 10:48
              > Przepraszam, że sam sobie odpowiadam, ale jest jeszcze coś: teraz wiemy na
              > pewno, że adwokat Oleksego miał rację. Bo poseł, który żąda przeprosin za takie głupoty wesoło się kompromituje. Teraz mamy dowód, że kretynem to on jest.
              > Porównajmy to z małpą w czerwonym: była w takiej samej sytuacji, a nie
              > zareagowała wcale. Małpa w czerwonym małpą nie jest, ale poseł-kretyn kretynem
              > jest.
              > Ciekawe, czy za ten post każą mi przepraszać i coś płacić. Jak mi każą, to
              > będzie ubaw.
              Możesz powołać mnie na świadka. Jest kretynem!
            • wrojoz Re: I jeszcze coś: polityk pieniacz = polityk kre 16.05.07, 10:58
            • grzes1966 Re: I jeszcze coś: polityk pieniacz = polityk kre 16.05.07, 11:44

Co nie zmienia faktu, iż pan mecenas winien odpowiadać za ujawnienie tajemnicy
              państwowej.
        • almagus Re: ,,Głębi, głąb, głębię bankowości. 16.05.07, 10:30
          Głębi, głąb, głębię bankowości.

Nabrał kaczor gów-niarzerii
          do sejmowej menażerii
          i zadają wciąż pytanie
          czy nam gów-niarzerii stanie?

Pan profesor Balcerowicz,
          a ten jak Wisarionowicz,
          przesłucha z czierezwyczajki,
          litościwie bez nahajki.

W nazi było ustalone,
          poćwiczymy najpierw żonę
          i zadają wciąż pytanie
          czy nam gów-niarzerii stanie?

Te debile pijani władzą,
          niechaj palec w du-pę wsadzą.
          Niech mieszają z piaskem gó-wno,
          jak pod deklem jest nierówno!

Niech użyją WuCekaczki,
          Niech nie walą wszędzie sraczki!
          Niech debile będą w PiSie.
          Mają takie widzi mi się.

Powtórzyli więc pytanie,
          czy nam ten Ołeksy stanie?
          Popytamy tego Józia,
          choć brak wiedzy, ale huzia.

Tak napaplał u gazbarona,
          że najpierw on, a potem żona.
          Pomroczność, takie gadanie,
          lecz to jest pewne, iż im stanie
          przy żonie właściwe pytanie.

Proszę przeczytać, pani lektura,
          mówił on: wychodzę do biura?
          Czy pani wie, co to za biuro?
          Czy było banku agenturą?
          Wiem, przecież to politbiuro.

To im wystarczy, mają komucha,
          gadaj no Józiu, gdzie jest kapucha?
          To pyta kretyn, mówi do ucha.
          Dałem na cele, gdzie Boga przystań!
          Pan już jest wolny, nie mamy pytań!
    • piskoala Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za "k.. 16.05.07, 09:51

to ja już tego JEŁOPA przeproszę za KRETYNA.

----
      Obszczymurki RP V sojediniajties'
      • konread Re: Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za 16.05.07, 10:48
        Ech jakby tak przeprosiny mogły wpłynąć na odkretynienie tego i innych pisiorów
        to czemu i nie, ale to niestety tylko marzenia ;)
      • wrojoz Re: Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za 16.05.07, 10:59
        piskoala napisał:

>
        > to ja już tego JEŁOPA przeproszę za KRETYNA.
        >
        > ----
        > Obszczymurki RP V sojediniajties'
    • marqr Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za "k.. 16.05.07, 09:51
      Pan Adwokat zdradził tajemnicę państwową o pośle PiSu
    • wojtek45-1 Re: Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za 16.05.07, 09:57
      to niech udowodni, ze nie jest kretynem!!!!!!!
      • pos3gacz Re: Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za 16.05.07, 10:22
        wojtek45-1 napisał:

> to niech udowodni, ze nie jest kretynem!!!!!!!
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        Przecież już to udowodnił,że nim jest,dlatedo żąda przeprosin.Gdyby nim nie był
        to na pewno nie żądałby przeprosin.
      • niestaly_czytelnik Udowodnij, że nie jesteś agentem SB piszącym 16.05.07, 15:54
        za pieniądze.
        • kolter Re: Udowodnij, że nie jesteś agentem SB piszącym 16.05.07, 16:03
          niestaly_czytelnik napisał:

> za pieniądze.

Ty zas udowodnij ze nie piszesz z wariatkowa!!
    • kacza_aberracja czekamy na wypowiedzi ekspertow,a jesli potwierdza 16.05.07, 09:57
      • wrojoz Re: czekamy na wypowiedzi ekspertow,a jesli potwi 16.05.07, 10:59
        ...że kretyn ?. To co. ?.
    • sceptyk31 Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za "k.. 16.05.07, 09:57
      Co za czasy, to już prawdy nie wolno mowić ?
    • cooba75 Re: Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za 16.05.07, 09:59
      No widać jedni mogą mówić "spieprzaj dziadu" albo "małpa w czerwonym" i to jest prywatna wypowiedź.
    • kolargolo adwokat powinien zaplacic 16.05.07, 09:59
      mimo ze Dera to naprawde kretyn.
    • r306 No i newsem z komisji jest 'kretyn'.... 16.05.07, 10:00
      czyli zgodnie z oczekiwaniami - komisja nie zajmuje sie niczym innym jak biciem
      piany.....

I to za moje pieniadze.... ja wiec nie nazwe tego posla kretynem - ja go nazwe
      zlodziejem.
    • tetradrachma Dera , skoro uważa że słowo "kretyn" ma 16.05.07, 10:04
      "charakter" wypowiedzi zniesławiającej, to jednak wydaje się, że mecenas miał
      rację.
    • incipit Czekam na proces wytoczony przez Derkę 16.05.07, 10:05
      Będę świadczył, że naprawdę jest kretynem.
      • wrojoz Re: Czekam na proces wytoczony przez Derkę 16.05.07, 11:00
        incipit napisał:

> Będę świadczył, że naprawdę jest kretynem.
    • ipswich1 To akurat wydaje sie prawda, ale w takiej ... 16.05.07, 10:05
      sytuacji, to legendarna juz "krowa w czerwonym" powinna ciupasem scignac tego
      na kaczych lapach. Do dziela kobieto!!!
      • wrojoz Re: To akurat wydaje sie prawda, ale w takiej .. 16.05.07, 11:00
        ipswich1 napisał:

> sytuacji, to legendarna juz "krowa w czerwonym" powinna ciupasem scignac tego
        > na kaczych lapach. Do dziela kobieto!!!
      • ipswich1 Przepraszam wszystkie "krowy w czerwonym"... 16.05.07, 12:08
        racja drodzy internauci, to była: "maupa" w czerwonym. Dobrze że chociaż kolor
        się zgadzał, ci na kaczych łapach są na to akurat wyczuleni: niebieski,
        zielony, czerwony, czarny bezbłędnie rozróżniają. Jak nie jeden, to drugi: jak
        w tym starym kawale o policjantach/milicjantach: Dlaczego chodzą po dwóch w
        patrolu? Jeden umie pisać a drugi czytać! A jak idą z psem? To znaczy że mają
        GPS-a!
    • milo_1 Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym"....... 16.05.07, 10:07
      Jacy delikatni stali się członkowie PiSu....zapomnieli....
      Spieprzaj dziadu,
      Małpa w czerwonym,
      Ciemny lud to łyknie,
      Hołota,
      Wykształciuchy,
      Łże elity,
      Lumpeninteligencja itd,itp......
      Tutaj obrażali nie tylko pojedyńcze osoby ale i cały Naród .......
      giertych.blogspot.com/2004/06/roman-giertych-to-te-kretyn.html
      A co ma powiedzieć adresat powyższej stronki,który tego typu określenia pod
      swoim adresem otrzymuje codziennie.......
      Widocznie coś jest "na rzeczy" jeżeli poseł tak żywo zareagował......

....."moherowy kraj,dla psychiatrów raj....."
      img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Przylapani_minie_1606451.jpg
      • presentation1 Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 10:25
        Na rzeczy jest jedno.Pogrzeb postkomuny razem ze zwolennikami.Tak jak kilka dni temu pogrzebano PCF we Francji.SLD umiera..........lub kona.
        • yeellow Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 10:30
          owszem, teraz jest LiD :). Ale co Wy tam we Francji mozecie o Polsce wiedziec...
          • presentation1 Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 10:34
            Czyli Poskomuna.My we Francji?Otoz ludzie maja dostep do prasy,internetu,telewizji nie mniej niz w Polsce.Przypuszczalnie czytam wiecej polskich niz TY...................
            • yeellow Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 10:37
              moze i czytasz duzo, ale masz problem ze zrozumieniem. Taki Onyszkiewicz, czy
              Litynski to tez postkomuna? Olejniczak tez (sprawdz jego date urodzenia)? To
              juz Ty bardziej (juz my wiemy, kto za komuny dostawal paszport).
              • presentation1 Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 10:43
                Olejniczak to wiesniak broniacy idealow zlodziejstwa,mafii i Lenina.Litynski?Palant.Rodzaj Michnika.Schorowana Solidarnosc.Do ktorej nalezal i Kuron i Michnik.Autorytety przewrotnosci politycznej.
                • yeellow Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 10:45
                  wszystko Ci sie myli. Na Lenina powolywal sie Kaczynski, nie Olejniczak. Mniej
                  czytaj, ze to uwazniej. Do jakiej Solidarnosci nalezeli Kaczynscy? Do jakiejs
                  innej?
                  • presentation1 Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 10:57
                    Kaczynski pisal prace naukowa do czego kmiotek Olejniczak nie dojdzie.Pisze sie prace o Leninie(W ostatnim roku w USA na Lenina zdalo prace ponad 10.000 studentow.Pisze sie prace o obozach koncentracyjnych itd.Czytales prace Kaczynskiego?Nie.Ale tam pisalo o Leninie? Nieprawdaz?
                    • yeellow Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 11:01
                      >Czytales prace Kaczynskiego
                      > ?Nie.Ale tam pisalo o Leninie? Nieprawdaz?

czytalem fragment, gdzie powoluje sie na Lenina, co zarzucales Olejniczakowi. I
                      myslisz sie, Kaczor nie pisal naukowej rozprawy o Leninie, on tylko powolywal
                      sie na autorytet wodza rewolucji. Dziwne, myslalem, ze znasz dorobek swojego
                      idola.

A w ktorym momencie Olejniczak powoluje sie na Lenina (o czym pisales)?
                      • presentation1 Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 11:09
                        Przeciez KPP przeksztalcilo sie w PPR by pozniej zmienic nazwe na PZPR a w koncu przepoczwarzyc sie w SLD.Z czego wywodzi sie wiec polska lewica?Jezeli nie Lenin to moze Marks i Engels?Poszukaj swoich korzeni
                        • yeellow Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 11:13
                          musisz podszkolic sie z historii Polski. Szkoda, ze francuskie dzieci Ci nie
                          pomoga, musisz sam poszukac w internecie...

I czemu piszesz o moich korzeniach? Swoje drzewo genealogiczne znam do XIIIw.,
                          nie musze niczego szukac.
                          • presentation1 Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 11:17
                            Przypuszczam ze masa kapusiow w rodzinie.Genetyki nie zmienisz.Przyklad?-Twoja osoba
                            • yeellow Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 11:21
                              Uwazaj z oskarzeniami pod adresem mojej rodziny, bo moga Cie z Francji
                              deportowac ;-)

A co do mnie, niby komu kapowalem? Jak chcesz mnie personalnie obrazac, to
                              chociaz rob to wiarygodnie.
                              • presentation1 Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 11:24
                                Deportowac z Francji?
                                To jest numer.Rece postkomuny tu nie siegaja.Bardziej moje moga siegnac Polski bo po prostu wsiade w auto i przyjade.
                                • yeellow Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 11:31
                                  > Deportowac z Francji?
                                  > To jest numer.

poszukaj sobie mojego drzewka w sieci, skoro tak lubisz szperac, potem oglos o
                                  paru osobach, ktore tam znajdziesz, ze byly kapusiami i szpiegami Rosji, a
                                  potem zobaczysz ;-).

> To jest numer.Rece postkomuny tu nie siegaja.Bardziej moje moga siegnac
                                  Polski
                                  > bo po prostu wsiade w auto i przyjade.

dobra, dobra, juz od dawna Cie namawiamy i jakos Ci sie nie pali.
                                  • presentation1 Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 11:34
                                    Znajac twoje poglady nie musze szukac.Jaki Pan taki kram
                                    • yeellow Re: Prezio kupił kwiaty____"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 11:35
                                      myslisz kliszami i stereotypami. Nudne. Pojecia nie masz o moich pogladach.
                                      • rmstemero yellow, wyluzuj 16.05.07, 12:11
                                        nie trac energii na podstarzalego odbiorce zasilku z francuskiego zadupia. Jemu
                                        wszystko sie kojarzy na zmiane z leninem albo kpp. Dalej walczy z wyimaginowana
                                        komuna a wiedze o kraju czerpie z internetowych wydan jedynie slusznych gazet
                                        majacych w tytule przymiotniki "nowy" albo "polska".
                                        Zaraz pojawi sie diagnoza ze wszystkiemu starozakonni winni.
                                        Gosc jest nieuleczalny i ewidentnie zaslugujacy na to samo okreslenie, ktorym
                                        posluzyl sie adwokat Oleksego. Na szczescie to widac.
                                        pzdr
                    • wrojoz Za małpe w czerwonym-pod Sąd !!! 16.05.07, 11:01
      • swoboda_t Prezio nie kupił kwiatów"małpie w czerwonym".. 16.05.07, 10:35
        ... tylko Kolendzie - Zaleskiej za to, że Ją poturbowali jego ochroniarze, a on
        nie zareagował. Zresztą chyba anwet nie prezio tylko jego szef. Za małpę o ile
        wiem nie przeprosił.
        • milo_1 Re: Prezio nie kupił kwiatów"małpie w czerwonym". 16.05.07, 10:49
          swoboda_t napisał:

> ... tylko Kolendzie - Zaleskiej za to, że Ją poturbowali jego ochroniarze, a on
          >
          > nie zareagował. Zresztą chyba anwet nie prezio tylko jego szef. Za małpę o ile
          > wiem nie przeprosił.
          >

A ja naiwny myslałem,że standarty obowiązuja wszystkich a "głowę" państwa ___tym
          bardziej.......
          Czyli SPIEPRZAJ DZIADU ....tak brzmi sentencja wyroku w sprawie KRETYNA......

....."nadaje ci imię JASZCZOMP,mój ty ORLE......."
          img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Przylapani_minie_1606486.jpg
        • wrojoz Re: Prezio nie kupił kwiatów"małpie w czerwonym". 16.05.07, 11:02
          Bo to bufon.!! Pod Sąd.
    • presentation1 Buta i pewnosc postkomuny....................... . 16.05.07, 10:07
      Chamstwo tej formacji nie ma granic.Oni uwierzyli ze sa nadludzmi.Swiadcza o tym chociazby tasmy nagrywajace rozmowe Gudzowatego z Oleksym.Czy taka ma byc Polska?
      www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=44500
      -On jest najgroźniejszy, to kretyn" - szepnął do ucha Józefowi Oleksemu jego adwokat Karol Jałowiecki. Kretynem nazwał jednego ze śledczych - posła PiS,
      • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:15
        Twoi idole obrazili juz prawie wszystkich w tym kraju i to publicznie, przed
        kamerami, nie udawaj wiec takiego delikatnego.
        • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:17
          Czy mozna obrazic mordetce i zlodzieja zwracajac sie do niego -przestepco?
          • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:22
            niby kogo masz na mysli? Pewnego chirurga? "Bura suka" to tez eleganckie,
            podobnie jak "wyksztalciuchy", czlonkowie KPP, malpy w czerwonym, lze-
            elita, "o, pani buty spadly" - po rozdeptaniu dziennikarki, itp. Ostatnio Dorn
            pytany na konferencji przez dziennikarza o lustracje powiedzial, ze ten pewnie
            byl donosicielem lub jest "towarzysko uwiklany", czy jakos tak. Dzien bez
            obrazenia kogos jest dla PiSu dniem straconym.
            • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:26
              Jak mozna przestepcow nazywac aniolkami?Przeciez SLD to przestepcy najgorszego gatunku.Wiec o czym ty piszesz
              • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:28
                na razie przestepca jest wicepremierem u pisuarow. Ale co Wy tam we Francji
                mozecie o tym wiedziec...
                • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:31
                  W wyborach na Prezydenta Francji startowal facet wielokrotnie skazywany,ktory swoje odsiedzial Pan Jose Bove.Przestepstwa podobne do Leppera.To tyle.
                  • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:34
                    to nie na temat. U nas Lepper nie odsiedzial, wiec to troche inaczej niz u Was.
                    Poza tym u Was ten pan byl jedynie kandydatem, a u nas przestepca zostal
                    wicepremierem. Widac Francuzi lepiej glosuja...
                    • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:48
                      Nieprawda.Szukasz jak kazdy komuszek powodow dla ktorych wprowadzono stan wojenny.Otoz Jose Bove to symbol walki o rolnictwo francuskie.Rozwalal MC Donalds , jest przeciwny globalizacji,niszczyl zywnosc modyfikowana genetycznie itd.Stad wyroki i duza dzialalnosc polityczna.Nie pomoge ci z dostepem do informacji.Szukaj sam.Dzialania podobne jak Lepper.Nie jest w rzadzie?Moze jeszcze bedzie.Jak np.Joshka Fisher.Byly terrorysta w Niemczech pozniej minister.Poszukaj i czytaj.
                      • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:50
                        jaki znowu stan wojenny? Wszystko Ci sie miesza. Ja nie musze szukac, bo wiem.
                        • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:52
                          Przeczytaj tekst ze zrozumieniem.Polecam 10 razy.
                          • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:54
                            mysle, ze bedzie latwiej, jak przepiszesz go jeszcze raz, na spokojnie.
                            • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:01
                              Ja jestem spokojny i wlasnie z tego zyje.Kiedys boksowalem.Dzis nie musze.Wypalilem swoje nerwy na ringu.
                              • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:02
                                > Ja jestem spokojny i wlasnie z tego zyje.Kiedys boksowalem

no, wreszcie wszystko jasne... Mikrourazy, te sprawy. Biedaku...
                                • wrojoz Kaczyńscy muszą odejść.!! 16.05.07, 11:04
                                  To jedyne wyjście.!!!
                                • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:04
                                  Juz wszystko wiesz .Ale wiesz malo......
                                  • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:06
                                    nie tak malo, znam przyczyne ;-)
                                    • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:27
                                      Ja mam dwie nogi.Lewica tylko jedna.I to roznica.Ja do sikania sie nie klade.
                                      • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:35
                                        > Ja mam dwie nogi.Lewica tylko jedna.I to roznica.Ja do sikania sie nie klade.

ale mozesz tylko obsikac nogawke.
                                        • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:40
                                          • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:43
                                            Pewne rzeczy sa pod kontrola.Na lewicy wrze.Bez kontroli.
                                            • poszukiwacz70 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:47
                                              presentation1 napisał:

> Pewne rzeczy sa pod kontrola.Na lewicy wrze.Bez kontroli.
                                              Faktycznie widac to zawsze w wyborach prezydenckich , gdzie 15
                                              kandydatow prawicy zbiera w dupe od jednego z lewicy !! wiec nie pisz bzdur ze
                                              post komuna jest nie poukładana
              • y.y Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:41
                presentation1 napisał:

> Jak mozna przestepcow nazywac aniolkami?Przeciez SLD to przestepcy
                najgorszego gatunku.Wiec o czym ty piszesz

Przestępcami można nazwyać tych, których skazał niezawisły sąd. A przynajmniej
                tak jest w państwach, w których obowiązują standardy państwa prawa. Nazywanie
                kogokolwiek przestępcą przed wyrokiem sądu jest przestępstwem.
                • poszukiwacz70 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:45
                  y.y napisał:

> presentation1 napisał:
                  >
                  > > Jak mozna przestepcow nazywac aniolkami?Przeciez SLD to przestepcy
                  > najgorszego gatunku.Wiec o czym ty piszesz
                  >
                  > Przestępcami można nazwyać tych, których skazał niezawisły sąd. A przynajmniej
                  > tak jest w państwach, w których obowiązują standardy państwa prawa. Nazywanie
                  > kogokolwiek przestępcą przed wyrokiem sądu jest przestępstwem.
                  .
                  .Juz jeden idiota z tytułem doktora prawa dostał wyrok za elementarny
                  brak znajomosci prawa , nazywa sie kaczynski a uwalił jego mądrosci kierowca
                  niejaki Wachowski !!
            • almagus Re: Buta jeszcze stroszy piórka 16.05.07, 10:46
              W szambie gustujcie i się lustrujcie!

Niech wiedzą qrwa w świecie,
              jak się nie zlustrujecie,
              wy qrwa się dowiecie,
              co mam na parapecie.
              Karabin maszynowy,
              do strzałów wciąż gotowy.
              Ja was wszystkim zohydzę,
              ja was tak nienawidzę,
              żadne autorytety,
              jam waszym wodzem stety!
              Wy qrwa mordy wraże,
              ja rzucę was na twarze.
              Musicie przejść oblucję,
              chcę nową konstytucję.
              Dam nowe wam morale,
              przeciwnych ja rozwalę.

Ja qrwa nie rozumiem,
              ja qrwa nic nie umiem?
              Ja jestem tu premierem,
              a ty to qrwa zerem!
              I wziął wdech za duży,
              i pękł, aż pierzem kurzy!
              • wrojoz Re: Buta jeszcze stroszy piórka 16.05.07, 11:03
          • pos3gacz Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:28
            presentation1 napisał:

> Czy mozna obrazic mordetce i zlodzieja zwracajac sie do niego -przestepco?
            xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
            Idioto,tymi sprawami zajmuje się sąd i dopóki nie zapadnie wyrok wydany przez
            ów sąd dopóty nie masz prawa nikogo nazywac przestępcą.
            • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:30
              Mam prawo.Tak to oceniam nie z urzedu.Idiotow to poszukaj w SLD.Chociazby Pionier Olejniczak
              • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:31
                po co szukac w SLD, jak tylu mamy w PiSie? Grozniejszych, bo u wladzy. Ale Was,
                Francuzow to nie obchodzi...
                • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:32
                  W PiS nie bylo afer mafijno kryminalnych.W SLD czyli PZPR sa od chwili utworzenia tej mafii.
                  • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:35
                    hehe, w PiS, czyli w PC nie bylo afer :). Malo wiadomosci do Francji dochodzi...
                    • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:38
                      Wiekszy dostep niz korzystanie tylko z Wyborczej.
                  • pos3gacz Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:39
                    presentation1 napisał:

> W PiS nie bylo afer mafijno kryminalnych.W SLD czyli PZPR sa od chwili
                    utworzen
                    > ia tej mafii.
                    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                    Oczywiście-=-PiS jest KÓŁKIEM RÓŻAŃCOWYM.Chociaż byś człowieku nie robił z
                    siebie durnia pisząc takie dyrdymały.
                    • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:40
                      Od reki nawet dziecko znajdzie kilkaset afer bandyckiej SLD.Podaj jedna PiS?
                      • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:42
                        ot, chociazby ostatnie "tasmy Rutkowskiego" (lubisz tasmy, wiec powinny Ci sie
                        spodobac).
                        • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:49
                          Zacytuj co jest przeciw PiS?Obsluchalem je.Rutkowski wystepuje przeciw SLD.Ma na nich duzo hakow.
                          • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:51
                            a "kaczory" to pewnie Kwachu z Oleksym, tak?
                            • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:51
                              Zero faktow.
                              • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:52
                                tyle co na tasmach Gudzowatego, ktorymi strasznie sie podnieciles.
                                • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 10:58
                                  Przeciez to Oleksy opowiada.Opowiada po kieliszku o przekretach.Inaczej.Opowiada jak sie rabuje.
                                  • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:03
                                    tak? Mowil gdzies jak robil przekret? Daj cytat.
                                    • wrojoz Beznadziejny PiS 16.05.07, 11:05
                                      To sekta.
                                    • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:05
                                      Ty chyba czytasz tylko Wyborcza i NIE.
                                      • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:07
                                        nie tylko. W dodatku slucham Radia Maryja.
                                        • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:11
                                          Moje informcje zbieram z wielu zrodel.Zaczawszy na polskiej telewizji poprzez zachodnia a nawet katarska.Doceniam takze info rosyjskie.
                                          • yeellow Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:14
                                            > Moje informcje zbieram z wielu zrodel.

dla kogo pracujesz, agencie? ;-)
                                            • rmstemero Yeellow 16.05.07, 12:13
                                              yeellow napisał:

> > Moje informcje zbieram z wielu zrodel.
                                              >
                                              > dla kogo pracujesz, agencie? ;-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=62515611&a=62527217
                                              ;-)
                                        • stworek52 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:11
                                          on ma płacone od ilości komentów nie daj mu zarabiać,szkoda forsy podatników
                                          • presentation1 Re: Buta i pewnosc PiStkomuny.................... 16.05.07, 11:16
                                            Przyznam szczerze.Chcialbym.Spojrz na moj profil.Ok.10 tysiecy postow.Po ile za post?Zaplacisz?Wezme kase.Kasa nie jest zla ale w gruncie rzeczy zadna propozycja mnie nie interesuje.Mialem kilka.Klikam bo mam swoje zdanie.Mam czas i nie potrzeba mi za to placic .Mam swoja kase.
      • jasiek.pl Re: Buta i pewnosc postkomuny.................... 16.05.07, 10:35
        presentation1 napisał:
        > Chamstwo tej formacji nie ma granic.Oni uwierzyli ze sa nadludzmi.Swiadcza o
        > tym chociazby tasmy nagrywajace rozmowe Gudzowatego z Oleksym.Czy taka ma byc
        > Polska?

Kochany podludziu "nie rżnij głupa" jak mówią Twoi ulebieni politycy,Ty mnie
        powiedz coś o chamstwie, jego granicach oraz o tym jaka ma być Polska wg.
        Twojej koncepcji? Kto w końcu szeptał Oleksemu do ucha: mecenas Jałowiecki ten
        od Wisniewskiego i Mandaryny czy mecenas Jełowiecki ten od Wachowskiego. Lubie
        konkrety. Powodzenia w walce z resztkami komunizmu!
        • presentation1 Re: Buta i pewnosc postkomuny.................... 16.05.07, 10:37
          Widocznie w glowie masz Mandaryne.Ale to nie ten problem.
          • jasiek.pl Re: Buta i pewnosc postkomuny.................... 16.05.07, 10:49
            Widze że pracujesz jak karabin maszynowy sam będąc po browarkach. Nie wiesz co
            mówisz i nie czytasz tego co inni mówią do Ciebie, liczy sie tylko wierszówka.
            Szybko, szybko, bo przecież musisz zabrać głoś na łamach Naszego Dziennika,
            Dziennika lub Radia M. Lepiej z pieskiem wybierz się na spacer do Sejmu,
            dotlenisz umysł i wzmocnisz się intelektualnie.
            • presentation1 Re: Buta i pewnosc postkomuny.................... 16.05.07, 10:51
              Dziwne.Tak mocno czytasz moje posty ze wiesz ze mam psa.Mam.Dammatynczyk.Nazywa si Bobi.Mozesz go pozdrowic
              • wrojoz Bolszewizm kwitnie przy pomocy PiS. 16.05.07, 11:06
                I co z tym zrobić ?.
                • presentation1 Re: Bolszewizm kwitnie przy pomocy PiS. 16.05.07, 11:13
                  Musisz sie komunisto powiesic bo PiS jest uwazany za partie konserwatywna.W kazdej czesci swiata.Za wyjatkiem bantustanu o nazwie III RP.
                  • 2.0tdci Re: Bolszewizm kwitnie przy pomocy PiS. 16.05.07, 11:46
                    knserwatywni bolszewicy ?

jakaś nowa formacja.

presentation1 napisał:

> Musisz sie komunisto powiesic bo PiS jest uwazany za partie konserwatywna.W
                    kaz
                    > dej czesci swiata.Za wyjatkiem bantustanu o nazwie III RP.
    • maruda.r Mała szkodliwość społeczna czynu 16.05.07, 10:09

Dera podkreślił, że wypowiedź miała miejsce w obecności kamer, a Jełowiecki
      powinien wiedzieć, że wypowiadanie takich słów może zostać upublicznione i "mieć
      charakter wypowiedzi zniesławiającej".

Pewnie umorzą, jak w przypadku "zera", aby pozwany przypadkiem nie dowiódł
      swoich racji przed sądem.

• maciejslu Re: Mała szkodliwość społeczna czynu 16.05.07, 10:46
        maruda.r napisał:

>
        > Dera podkreślił, że wypowiedź miała miejsce w obecności kamer, a Jełowiecki
        > powinien wiedzieć, że wypowiadanie takich słów może zostać upublicznione
        i "mie
        > ć
        > charakter wypowiedzi zniesławiającej".
        >
        > *******************************************
        >
        > Pewnie umorzą, jak w przypadku "zera", aby pozwany przypadkiem nie dowiódł
        > swoich racji przed sądem.

Zdaje mi się, że to Sąd musi przeprowadzić dowód, czy użyte określenie jest
        adekwatne. Byłoby pysznie, gdyby doszło do tej rozprawy :-)))
    • mariusz.zdunek Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za "k.. 16.05.07, 10:11
      Pora zacząć nazywać rzeczy po imieniu. Nie widzę powodu, aby przepraszać za
      mówienie prawdy, zwłaszczao PiSowcach.
    • marek.stasiewicz Ale o co chodzi??? 16.05.07, 10:12
      Wg słownika PWN "kretyn" to "człowiek ograniczony, tępy". Definicja jak ulał pasująca do pana Dery i reszty tej pisowskiej sitwy. Więc za co mają być te przeprosiny?
      • fagusp Chodzi o ograniczenie prawa do obrony. 16.05.07, 11:23
        Adwokat broniący Oleksego to bystry człowiek który dostrzegł zagrożenie dla
        świadka. Zagrożenie bezpośrednio wynikające ze sprawności umysłowej członka
        komisji. Podchodząc poważnie do swoich obowiązków ostrzegł swojego klienta, co
        podsłuchały urządzenia stacji TVN. Fakt ten został uznany za niedozwoloną pomoc
        prawną - zdradzał jeden z najpilniej strzeżonych sekretów komisji. Mamy więc do
        czynienia z próbą wpłynięcia na mecenasa, aby ograniczył zakres porad
        udzielanych klientowi.
        • presentation1 Re: Chodzi o ograniczenie prawa do obrony. 16.05.07, 11:29
          Mularczyk mial wobec tego bedac strona bronic ustawy lustracynej sposobem typowo adwokackim?
          • yeellow Re: Chodzi o ograniczenie prawa do obrony. 16.05.07, 11:32
            Mularczyk klamal sedziemu otwarcie do mikrofonu, wiec ciezko to porownywac.
    • galan12 za mój abonament te tępe mordy sie poPISują !!!!!! 16.05.07, 10:14
      za mój abonament te tępe mordy sie poPISują !!!!!!
      • wrojoz Re: za mój abonament te tępe mordy sie poPISują ! 16.05.07, 11:07
    • szasza7 Pan mecenas ma rację.Najgrożniejśi są kretyni. 16.05.07, 10:15
      Tak było zawsze i tak pozostanie.Przykładów multum.Poczynając od Filipa z
      Konopii a kończąc na Kaczyńskich.
      • pos3gacz Re: Pan mecenas ma rację.Najgrożniejśi są kretyni 16.05.07, 10:36
        szasza7 napisała:

> Tak było zawsze i tak pozostanie.Przykładów multum.Poczynając od Filipa z
        > Konopii a kończąc na Kaczyńskich.
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        Synku,cos Ci się pokręciło."Filip z konopi"jest powiedzeniem ludowym.Filip w
        ludowym znaczeniu to był ZAJĄC.
        Prawidłowo powinno brzmieć:Wyrwał się jak filip z konopi.A dlaczego z konopi-=-
        to już musisz sam poszperać aby dojść prawdy.Życzę powodzenia.
      • wrojoz Re: Pan mecenas ma rację.Najgrożniejśi są kretyni 16.05.07, 11:07
        szasza7 napisała:

> Tak było zawsze i tak pozostanie.Przykładów multum.Poczynając od Filipa z
        > Konopii a kończąc na Kaczyńskich.
    • swan_ganz Jałowiecki; Przepraszam Derę za to, że Dera jest 16.05.07, 10:16
      kretynem....
      Może być Panie Dera?
      • tetradrachma Re: Jałowiecki; Przepraszam Derę za to, że Dera j 16.05.07, 10:34
        Dera powinien powiedziec "nie jestem kretynem", tak jak jego prezes
        powiedział "nie jestem świną" i wszystko byłoby w porzadku !
        • swan_ganz Re: Jałowiecki; Przepraszam Derę za to, że Dera j 16.05.07, 10:51
          > Dera powinien powiedziec "nie jestem kretynem", tak jak jego prezes
          > powiedział "nie jestem świną" i wszystko byłoby w porzadku !

powiedzieć to zawsze tak mogą ale co z tego skoro na tego pierwszego wystarczy
          spojrzeć by wiedzieć a tego drugiego posłuchać jak chrząka?
          Powiedzieć więc mogą wszystko ale prawda i tak ma krótkie nóżki....
          • tetradrachma ganz, wydaje mi się, że za bardzo lubisz stawiać 16.05.07, 11:35
            "kropkę nad i" daj ludziom możliwość "puszczenia wodzy fantazji", a na
            marginesie to nie "prawda" (chyba że wg Kaczyńskich), a "kłamstwo" ma krótkie
            nóżki, comprenez pas ?
      • wrojoz Re: Jałowiecki; Przepraszam Derę za to, że Dera j 16.05.07, 11:08
        swan_ganz napisał:

> kretynem....
        > Może być Panie Dera?
    • michalparadowski Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za "k.. 16.05.07, 10:17
      Zaraz,zaraz, a od kiedy to, za stwierdzenie stanu faktycznego należy
      przepraszać. A zapytam grzecznie, czy ten ów, celnie oceniony, przeprasza
      telewidzów za wygadywane kretynizmy?
      • presentation1 Re: Dera żąda przeprosin od adwokata Oleksego za 16.05.07, 10:39
        Moze przytoczysz madry czlowieku z lewicy jakies kretynityzmy?Zablyszcz?
    • zapijaczony_ryj Widać przykład idzie z góry.A czy pRezio za 16.05.07, 10:18
      czerwoną małpęto przeprosił i zapłacił nawiązkę?

"Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
      żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)
      • wrojoz Re: Widać przykład idzie z góry.A czy pRezio za 16.05.07, 11:09
        zapijaczony_ryj napisał:

> czerwoną małpęto przeprosił i zapłacił nawiązkę?
        >
        >
        >
        > "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana n
        > a
        > żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)
    • liberum.veto pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 10:19
      Najpierw opisuje szczegółowo poczynia sitwy,która Polskę miała w d..., potem
      twierdzi, że takiej rozmowy sobie nie przypomina.

Teraz adwokat mówi mu coś wprost do ucha, a on twierdzi, ze nie słyszał.

Takie jego tłumaczenia to typowe "józiolenie".
      ----
      - Nie słyszałem tego - tłumaczył wczoraj w programie ''Kropka nad i" Józef
      Oleksy.
      • presentation1 Re: pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 10:20
        Czyli?
        Bardzo twardy agent bylej KGB w Polsce.Jestem o tym przekonany.Zreszta dotyczy to wielu z SLD.
        • yeellow Re: pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 10:24
          i Mularczyka, ktory nie pamietal co czytal rano...

ps. Ty oczywiscie Oleksego nie obrazasz, za to "kretyn" Cie oburzyl...
          • presentation1 Re: pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 10:27
            Jak moge obrazic przestepce mowiac ze nim jest?
            • yeellow Re: pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 10:29
              a jak mozna obrazic kretyna mowiac, ze nim jest?
              • presentation1 Re: pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 10:36
                Oleksemu mozna pare spraw zarzucic.Zarzuc cos temu ktorego obrazil adwokat Oleksego?
                • yeellow Re: pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 10:39
                  co mozna zarzucic Oleksemu? I jezeli mozna, to czemu jeszcze Ziobro tego nie
                  zrobil?

Kretyn to nie zarzut, to smutna kontatacja.
                  • presentation1 Re: pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 10:54
                    Powoli.Nie spiesz sie.Pozniej zarzucisz Ziobrze ze robi zbyt szbko i bez dowodow.
                    • yeellow Re: pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 10:55
                      w tym tempie to nie zacznie przed koncem swojej kadencji. Skoro sprawa jest tak
                      oczywista, ze nawet we Francji o tym wiecie, to na co Ziobro czeka? Czyzby byl
                      w ukladzie?
                      • presentation1 Re: pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 11:03
                        Bzdura na bzdurze.Ale masz racje.Na niektorych polityka jest narkotykiem .Nie potrafia wtedy zrozumiec ze g...o Oleksego jest czerwone bo korzenie tkwia w bylym KGB.Ale to problem Oleksego czym s.a.
                        • yeellow Re: pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 11:05
                          oho, dopadla Cie juz niezbornosc umyslowa. O 11 rano? Ech, ten boks,
                          niebezpieczny sport...
                          • wrojoz Brzydki kaczyzm 16.05.07, 11:10
                            I brzydkie kaczory.
        • kralik111 Re: pocieszny ten Oleksy 16.05.07, 10:40
          Presentation, zeby bylo wszystko jasne, nie stoje w obronie oleksego ktory w
          moich oczach jest podla gnida, ale czy to nie ty ostatnio wielokrotnie
          przedstawiales oleksego jako przyklad moralny Prawa i Sprawiedliwosci ????

BUA HA HA HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • piskoala czy to zdjęcie z ... 16.05.07, 10:20

... OSTATNIEJ WIECZERZY

----
      Obszczymurki RP V sojediniajties'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka