Dodaj do ulubionych

Henio 56 żeruje na nieszczęściu ludzkim-

22.07.07, 15:59
Jest wątek założony w Szczecinie dot tragedii pielgrzymów z parafii św
Mikołaja, gdzie ludzie składaja kondolencję rodzinom zmarłym, a Heniu sobie
dworuje i zachowuje sie gorzej niż trefniś. Gdyby założył oddzielny wątek na
swoje mysli bym nic nie mówiła. Po prostu jestem oburzona na jego
postepowanie!!
Obserwuj wątek
    • xxtoja i jeszcze 22.07.07, 16:14
      i jeszcze swantevit, który też tutaj bywa. Nakręcili wspólnie spiralę i ze
      współczucia dla rodzin zrobili farsę. A więc nie dziwię się krakowskiemu
      adminowi.
      • swantevit Re: i jeszcze 22.07.07, 16:18
        Tobie chyba odbilo, kobieto..
        • xxtoja Re: i jeszcze 22.07.07, 16:27
          to wam, miałam o was inne zdanie, ale przekroczyliscie granice dobrego tonu.
          Można nabijac sie z koscioła i prezydenta, ale nie w tym wypadku, mogliście
          założyc inny wątek.
          • weronka77 Re: i jeszcze 22.07.07, 16:37
            Racja,mogli.Ale fakt-faktem Prezydent,niestety, ma w tej wizycie swój cel.I
            jest to tak samo pozbawione dobrego tonu jak wpisy kolegów na Forum Szczecin.
            • xxtoja Re: i jeszcze 22.07.07, 16:57
              od tego jest forum kraj. A ja sobie myslę, cel celem, ale dla tych ludzi jest
              dużo i może tez nastepny prezydent pojedzie i wtedy poczucie wartosci w
              narodzie wzrosnie, że nie są tam sami, bez zainteresowania ze strony kraju, tak
              jak to jest w innych krajach zachodnich. To nie powinno stanowic do drwin.
              Nastepny bedzie np. z platformy i co znowu polskie piekiełko bedzie. Niestety
              dostało sie za kształokształt, z tego wzgledu, że u nas nie ma takiej cenzury i
              każdy wie, że sobie drwią z wyznania katolickiego. a tak pisza generalizujac. A
              teraz sobie dworuja ze mnie i niech sobie mają - moge jedynie stwierdzić, że
              faceci tacy jak oni myślą tylko jednym organem, tym pomiedzy nogami i nic
              więcej, jak ja sie nie mylę tam jest lokalizacja testosteronu.
              • weronka77 Re: i jeszcze 22.07.07, 17:01
                wyluzuj i odpuść.Dobrze i radzę.POdworują i przestaną.Jak zawsze.
                • xxtoja Re: i jeszcze 22.07.07, 17:04
                  Może faktycznie masz rację, ja po prostu może myślałam, że sa oni na większym
                  poziomie, ale sie zawiodłam.
                  • swantevit Re: i jeszcze 22.07.07, 17:09
                    No i dobrze, i tak nie chcialbym z Toba sypiac..
                    :-))

xxtoja napisała:
                    Może faktycznie masz rację, ja po prostu może myślałam, że sa oni na większym
                    > poziomie, ale sie zawiodłam.
                    • weronka77 Re: i jeszcze 22.07.07, 17:11
                      odpusć i Ty.tan komentarz jest już najmiej stosowny ze wszystkich.Tego typu
                      sugestie proponuję na priv;-)
              • swantevit Re: i jeszcze 22.07.07, 17:03
                Extoja, moge ci nastawic ramie do wyplakania sie i rekaw do powycierania lez i
                nosa..
                • xxtoja Re: i jeszcze 22.07.07, 17:06
                  jaki jesteś czujny.
                  • swantevit Re: i jeszcze 22.07.07, 17:10
                    i przystojny..

xxtoja napisała:
                    jaki jesteś czujny.
                    • xxtoja Re: i jeszcze 22.07.07, 17:18
                      to jest tylko samouwielbienie, było to juz przerabiane na forum Szczecin -
                      niestety to świadczy o Twojej niskiej samoocenie.
                      Swan dość juz takich zabaw, po prostu spodziewałam sie po was wiekszej klasy, a
                      wy zachowaliscie sie jak burki szczekajace jak karawana jedzie. Jesteście z
                      Heniem wygami forum i to raczej zobowiązuje.
            • laenia Re: i jeszcze 22.07.07, 17:02
              weronka77 napisała:

> Prezydent,niestety, ma w tej wizycie swój cel.I
              > jest to tak samo pozbawione dobrego tonu jak wpisy kolegów na Forum Szczecin.

No proszę.
              1. Czy głowy innych państw na świecie, jadąc na miejsce tragedii z udziałem
              swoich rodaków, mają niecny cel, pozbawiony dobrego tonu, czy dotyczy to tylko
              prezydenta RP?
              2. Skąd o tym wiesz? Rozumiem, że z dobrze poinformowanych źródeł, inaczej nie
              napisałabyś takiej głupoty.

Lubię mądrą krytykę, bezmyślna jest żenująca.
              • weronka77 Re: i jeszcze 22.07.07, 17:09
                Nie napisałam słowa o tym jakoby cel miał być NIECNY.Niestety działania w
                dobrym tonie nie są "mocną stroną" Prezydenta RP..Ale..moze się mylę i
                faktycznie tym razem jest inaczej.Oby.O "poinformowane żródła" nie trudno-pełno
                komentarzy jest juz we wszystkich mediach i zapewne każde działanie lub jego
                brak zostanie poddane ocenie,krytyce-jak zawsze.Szkoda tylko że w takich
                okolicznościach.Zgodzę się z tym ze zupełnie niepotrzebnie koledzy "wmieszali"
                w wątek kurię,Prezydetna i innych "świętych Pańskich".Nawet w świeżym wątku
                który właśnie założyli.
    • czesiekkk Re: Henio 56 żeruje na nieszczęściu ludzkim- 22.07.07, 19:38
      Uważam się za kolegę Henia, to dojrzały facet, więc wie co robi i co pisze. Jego
      sprawa, ja go pouczać nie będę, kolegą będę zawsze.
      Wracając do tragedii, szkoda ludzi. Ja podróżowałem do Francji tylko raz
      autokarem na następny raz się nie zdecydowałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka