Dodaj do ulubionych

Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem

29.08.07, 18:56
Obserwuj wątek
    • conveyor Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem 29.08.07, 19:06
      Kierujaca autobusem kobieta? Czyzby to byla slawna panna Maj?
      • Gość: wert Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 19:54
        troche jej sława przyblaknie.troche wiecej pokory.a mniej blichtru
      • Gość: kierowca Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.centertel.pl 18.01.08, 17:40
        czyzbys znal panne Maj?????podobno wraca do zdrowia pocięzkim
        wypadku jaki mial miejsce prawie 5 mc temu.....uwazaj co piszesz
    • Gość: LKR Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.it-net.pl 29.08.07, 19:17
      Uwaga na kierowców z kraśnickimi rejestracjami!Również dużo popłochu na szosach rbią kraśniccy busiaże.Znam to z własnych obserwacji i opowiadań innyh,zmuszonych przejeżdżać przez Kraśnik.
      Ale tak to jest,gdy wielki "mieszczuch" z Kraśnika przesiada się z furmanki do auta
      Kraśniccy kierowcy to prawdziwi piraci.
      • Gość: aron Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.lublin.enterpol.pl 29.08.07, 19:28
        czego durniu piszesz głupoty o busiarzach, skoro to kierowca TIRa
        spowodował wypadek? Ty jesteś bu2m czy bosman?
        • Gość: bosman aaaaaaaaaaaaaaaaaronkuuuuu! IP: *.lublin.mm.pl 29.08.07, 20:33
          nie chrzań, przecież wiesz że jak piszę to jako bosman albo
          zalogowany nabucco1954. Buźka aaaaaaronku :-)
        • Gość: LKR Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.it-net.pl 29.08.07, 20:54
          Nie jestem ani bosman ani bu2m.Jestem LKR (pierwsze 3 litery rejestracji kraśnickiej).
          A wtrąciłem 3 grosze o busiarzach,bo przez Kraśnik strach jechać gdy busiarz z Kraśnika jest na szosie.Oni jeszcze gorsi od TIRowców.
          Cześć durniu
          • Gość: LBM Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: 82.160.111.* 29.08.07, 21:48
            No.. witamy mistrza kierownicy z Lublina !!!
            Wsadzając wszystkich do jednego worka zdecydowanie przesadziłeś. Powiedz mi jak
            to jest, że mając przejechane lekko licząc 500 tys km w ciągu 12 lat nie miałem
            żadnego wypadku, stłuczki czy nawet cholernej rysy na blachach. Nie dostałem też
            mandatu - co nie oznacza ze nigdy nie przekroczyłem przepisów. Powiedz tylko jak
            to możliwe, że to wszystko dzieje się jeśli jestem z Kraśnika- no bo przecież
            przesiadłem się z furmanki.
            Chamstwo wśród kierowców jest w całej Polsce i jeżdżąc na co dzień po Warszawie
            od kilku dobrych lat widzę różne zachowania bez względu na tablice
            rejestracyjne. Czy jechałeś kiedykolwiek słynną 7-ką w piątek w kierunku
            Płońska? Jeśli nie to nawet nie wiesz o czym mówisz.
            • Gość: anonim Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.resetnet.pl 31.08.07, 10:19
              hehe ale tu widze blysnol kolego 500ty km przejchane bedziesz mogl mowic ze
              jestes doswiadczonym kierowaca jak byeziesz mial przejechane nie 500Tys tylko
              5mnl km
          • Gość: LBM Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: 82.160.111.* 29.08.07, 21:53
            P.S. Kierowca TIR-a był z Częstochowy
            • Gość: max Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 22:59
              to wszystko tłumaczy, w Częstochowie iokolicy kierowcy jeżdżą
              strasznie po chamsku i wulgarnie a na dodatek ni eprzestrzegaja
              przepisów twierdzą że te nie sa dostosowane do prędkości. Nie ma
              różnicy między kierowcami chamami w Warszawie i Czestochowie!,
              ciekawe co drogówka na to, a na terenie Poraj, Żarki Letnisko to
              nawet ponad 100 walą choć jest las to oni jak zwykle nie
              przestrzegają przepisów, chamom drogowym mówię NIE! karać surowo
              może wtedy się nauczą!
              • Gość: max Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 23:15
                > to wszystko tłumaczy, w Częstochowie iokolicy kierowcy jeżdżą
                > strasznie po chamsku i wulgarnie a na dodatek ni eprzestrzegaja
                > przepisów twierdzą że te nie sa dostosowane do prędkości. Nie ma
                > różnicy między kierowcami chamami w Warszawie i Czestochowie!,
                > ciekawe co drogówka na to, a na terenie Poraj, Żarki Letnisko to
                > nawet ponad 100 walą choć jest las to oni jak zwykle nie
                > przestrzegają przepisów, chamom drogowym mówię NIE! karać surowo
                > może wtedy się nauczą!

Sory chciałem dodac bo zapomniałem że jest las ale z zabudowaniami i
                dziwi mnie ta ignorancja kierowców prujących ponad 100 na trasie
                leśnej zabudowanej?? na reszte sami sobie odpowiedzcie. A moze
                żyjemy w kraju Kamikadze?
        • Gość: Antybus Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 09:53
          Tych bandytow mieniacych sie byc kierowcami busow powinno sie
          wyeliminowac z braci uzytkownikow drog. To prawda, ze jezdza
          okropnie, bez uprzedzania wykonuja niebezpieczne manewry. Ja
          rozumiem, ze po wiejskich zabawach nachlani robia rozne rzeczy, ale
          w miescie drodzy wiochmeni jezdzi sie kulturalniej. Jesli oczywiscie
          rozumiecie barany co mam na mysli!!!
    • Gość: gajowniczek, Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: 212.76.37.* 29.08.07, 19:18
      Miejmy nadzieję że wkrótce na miejscu tragedii zjawi się prezydent
      najjaśniejszej i ogarnie cały ból i płacz zarówno obywateli dotkniętych tragedią
      jak i wyborców, myślę że w przypadku rannych to po 50 tys osłodzi łzy tragedii.
    • Gość: jotha Chyba wkradla sie niescislosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:24
      Skoro autobus byl relacji Lublin-Zakopane, to tez musial jechac w
      kierunku Annopola... Wiec jak TIR mogl jechac z naprzeciwka?
    • Gość: driver Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: 80.54.209.* 29.08.07, 19:26
      Kierowcy z Helu również jeżdżą niezbyt ostrożnie. Miałem okazję
      jechać z Gdyni do Władysławowa. Jechaliśmy busikiem w gestej mgle.
      Kierowca pędził jak oszalały. Mieliśmy szczęście, gdyby coś
      wyjechało przed nami była by katastrofa. Panowie obsługujacy tę
      trasę NOGA Z GAZU w czsie mgły.
    • Gość: gorgonius Czy teraz już o każdym rozbitym autokarze będzie?! IP: *.chello.pl 29.08.07, 19:34
      No weźcie sobie nie żartujcie. przecież to jest żałosne. wcale nie rozbija się
      ich więcej niż normalnie, a wy płyniecie z prądem i ludzi straszycie. PKP was
      opłaca? albo LOT? albo dilerzy samochodów? no przecież to już jest serio żałosne.
      sądzę, że dziennikarz powinien być świadom odpowiedzialności jaką niesie ten zawód.
      Rezultaty takiej pracy waszej można w niektórych przypadkach dostrzec. Nagle
      zrobiono ogromne halo wokół gimnazjalistki co się powiesiła w Gdańsku. Nikt nie
      pomyślał z dziennikarzy o tym, o czym wie student pierwszego roku psychologii -
      że nagłaśnianie kolejnych przypadków wywoła falę naśladownictwa. Że też nikt się
      nie dobrał do was to szok. Bo powinien - jesteście współodpowiedzialni tych
      tragedii dalszych! oczywiście nie będę wciskał że bez udziału dziennikarzy by
      nie było tych samobójstw. Ale to mogła być iskra, która to uwolniła.
      Zastanówcie się zanim ludzi w paranoję wpędzicie. tak to już jest, ludzie
      umierają, samochody się rozbijają, samoloty spadają itd. Ludzie i tak o tym
      wiedzą, nie trzeba ich straszyć przed wyjściem z domu!
    • Gość: komar Jazda po Polsce to HORROR IP: *.dsl.bell.ca 29.08.07, 19:53
      Krasnik, Hel, to wszystko bez znaczenia gdzie. WSZEDZIE jest beznadziejnie -
      hordy dzikusow pedzacych na oslep, wyprzedzajacych na trzeciego, na zakretach,
      na wzgorzach, na zasadzie "zobaczymy, moze sie uda". I ciagle wszyscy sie
      spiesza, jakby jutro mial byc koniec swiata .

Nagle w Czechach czy Niemczech, znowu normalny swiat (chyba, ze pedzi Polak albo
      Ukrainiec).

Wiem, wiem - policja sie stara, widzialem ich wspolne patrole z wojskiem, Straza
      Graniczna, radary, lornetki, itp., budzi podziw i szacunek, ale wiele to
      niestety nie zmienia.

A taki ladny to kraj ta nasza Polska przeciez tak w ogole ...
      • Gość: mktwkr Re: Jazda po Polsce to HORROR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 22:01
        niemcy - autostrady...

polska - dziury na waskich drozkach...

kumasz roznice?

ludzie sie spiesza - owszem
        • aron2004 Re: Jazda po Polsce to HORROR 29.08.07, 22:13
          dróżka wąska, ale asfalt akurat tam to jest nóweczka
    • Gość: jagoda fatalne oznakowanie- tam jest zygzak IP: *.instalnet.com.pl 29.08.07, 20:07
      z jednej strony skarpa a z drugiej wawoz i wszystko zalesione. w okolicach krasnika zaczyna sie roztocze z wawozami- zobaczcie zdjecia satelitarne.od strony krasnika normalny krajobraz lekko pofalowany, od strony sandomierza i annopola tez normalnie i tylko to miejsce w olbiecinie. zawsze sie boje jak tedy jade.droga zakreca za zalesiona gore-skarpe i jeszcze jedzie sie od krasnika z gorki.
      • Gość: rafal zygzak n ie zygzak IP: *.gkw.amlaw.com 29.08.07, 20:31
        Jezeli tir sie przewrocil lto znaczy ze jechal za szybko, wiec nie ma co gadac o
        zygzakach i znakach....
        • Gość: ben Re: zygzak n ie zygzak IP: 212.160.86.* 30.08.07, 15:27
          Nie masz osle nawet bladego pojecia o prowadzeniu czegos takiego
      • Gość: Maxs to nie tu było IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.08.07, 21:37
        tylko niedaleko szkoly, tam gdzie przez ostatnie 3 miesiace przerabiali droge (jak jezdzisz to bedziesz wiedziec)
      • Gość: ala Re: fatalne oznakowanie- tam jest zygzak IP: 217.17.41.* 30.08.07, 10:54
        masz racje tyle lat a trasa nie zmieniona a puszczony ruch z ciężkim
        sprzętem
    • Gość: jacek Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 20:31
      tragiczny wypadek
    • Gość: zenek zbyt duża prędkość jazdy przyczyną tych wypadków IP: *.aster.pl 29.08.07, 20:32
      jestem kierowcą i wiem to, że jeśli jadę zgodnie z przepisami, to
      hamuję ruch. Gdzie nasza drogówka? Cos należy z tym zrobić, ok?
    • Gość: bosman pewnie zmartwię sawcię i aaaaaaronka IP: *.lublin.mm.pl 29.08.07, 20:38
      ale dzisiaj jechałem ta trasa do Tarnobrzega i szczęśliwie
      przejechałem a jak wracałem to natrasie Kraśnik - Lublin mijałem się
      z wozami technicznymi SP. No cóż, jeszcze się sawcia na mnie
      powścieka.
    • Gość: mktwkr Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem [']['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:12
      [']['][']
      • Gość: drdr3 Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:25
        trasa 74 nie prowadzi z Lublina tylko z Zamościa a nawet z Zosina.
        Autobus był relacji Zakopane-Lublin, ale redaktor nie zwraca na
        szczegóły uwagi bo ma to w nosie. Zresztą znajomość geografii i
        topografii w Wyborczej jest żałośnie niska
    • Gość: koltun Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:20
      Jeden z komentatorów powiedział, że nie ma sensu opisywać tego wypadku.
      Co co to kogo obchodzi, że ktoś cierpi, bo mu kośc z nogi wyszła?? co z tego, że
      ktoś umarł w okropnych bólach, bedac posiekanym i zmiażdzonym?
      Jakby ktoś widział, co sie stało z człowiekiem, który umarł, zmieniłby zdanie...
      [*] (mieszkam w Olbięcinie)
    • Gość: kierowca amator Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:22
      Pewnie jakiś nastoletni kierowca TIR-a. Kiedyś TIR-owiec to
      była KLASA!! Teraz pewnie taki praktyk jak ten spod
      Grenoble.
      • Gość: mktwkr Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:59

cierpisz na dysfunkcje mózgu? czy moze masz inne problemy zdrowotne
        ograniczajace twoja percepcje?

- troche pokory!

[']
    • com.bi-nerki Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem 29.08.07, 22:16
      W takich przypadkach zawsze intryguje mnie informacja:"policja zorganizowała
      objazd". Jechałem kiedyś tak zorganizowanym objazdem. Ta organizacja polegała na
      postawieniu w poprzek drogi radiowozu i kierowaniu wszystkich kierowców w
      pierwszą boczną drogę, na której oczywiście żadnej informacji, oznaczeń. Ciemno,
      jakieś drogi, a właściwie dróżki w poprzek, nie wiadomo w którą stronę jechać,
      bądź mądry i pisz wiersze. Czy tak właśnie wyglądają wszystkie te organizacje
      objazdu?
    • Gość: alek Tiry to na maszych drogach maszyny do zabijania IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.08.07, 22:32
      wielkrotnie widziałem jak na budowanej autostradzie A4 kierowcy tych
      wielkich ciężarówek wymuszali pierwszeństwo przejazu
    • Gość: zzzm ? Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.cable.ubr16.edin.blueyonder.co.uk 30.08.07, 00:50
      praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,4359291.html
      oraz

praca.gazeta.pl/gazetapraca/51,74785,4359291.html?i=0
    • Gość: Apollo649 Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 08:00
      1.Odczepcie sie od kobiety kierowcy autobusu .
      2.Dopóki nie będzie nolrmalnych dróg a nie nitek szerokich na 5
      metrów i krętych jak jelito cienkie to takie wypadki będą się
      zdarzały . Nikt nie będzie celebrował jazdy na odległość 150 km
      przez 3 godziny mając wku..ooooonego jaśnie szefa na komórce . A
      nawet i bez niego . A pajacowanie na drodze to swoją drogą - a potem
      gdzieś pod sklepem chwali się takiego pana "bo Ziutek to jeździ jak
      wariat" i życzliwie się go klepie po plecach .
      • Gość: erter Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 19:59
        kobiety w autobusach i ciezarówkach to sie nadaja ale nie jako kierowca.Dziwi
        mnie gdzie te baby sie pchaja.do garów i dzieci.one nie maja pojecia co znaczy
        jazda takimi autami,co najwyzej moga prowadzic wózek z dzieciakiem
    • Gość: mania Nasze piekne polskie drogi zapraszaja... do nieba IP: *.telprojekt.pl 30.08.07, 09:04
      Znam ta trase i wypadki tam sa bardzo czesto. Zgadzam sie z tym, ze niektorzy kierowcy przekraczaja predkość jednak o wiele czesciej przyczyna wypadkow jest fatalny stan drog. Kręte wąskie nitki z dziurami, wieczorem słabo oświetlone. Wielu zagranicznych turystów nie chce przyjezdzac do POlski przez nasze drogi. Kto chcialby przemieszczac sie 100km przez 2 godz bo jedzie sie przez wioski, a wzdłuz drogi stoją domy, jeżdzą dzieci na rowerach itd.
      POza tym jedna droga jezdza motory, samochody osobowe i ogromne TIRy i autobusy. No bo gdzie maja sie podziac te wielkie samochody skoro przez wieś przebiega droga krajowa.
      Mam znajomego kierowce autobusu PKS i mowi ze nic go tak nie meczy jak trasy dalekobiezne. Tak wiec wspólczuje tu tez kierowcom TIRow.
    • Gość: Kraśniczanka życzmy dużo zdrowia dziewczynie z PPKS IP: 217.17.41.* 30.08.07, 10:52
      całe życie przed soba i co? nie miała szans ten odcinek drogi jest
      fatalny
      • Gość: relative-defenced Re: życzmy dużo zdrowia dziewczynie z PPKS IP: *.gemini.net.pl 01.09.07, 23:49
        no dobra, to po co wysyłali ją na tę trasę koro jest taki fatalny? chyba po to
        że wiedzieli że w przypadku ewentualnej kraksy będ mieli pretekst by wreszcie
        się jej pozbyć z firmy i bez sądu wszystko wróci im "do normy", szkoda tylko
        pasażerów...
    • Gość: Apollo649 Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 11:27
      1.Odczepcie sie od kobiety kierowcy autobusu .
      2.Dopóki nie będzie nolrmalnych dróg a nie nitek szerokich na 5
      metrów i krętych jak jelito cienkie to takie wypadki będą się
      zdarzały . Nikt nie będzie celebrował jazdy na odległość 150 km
      przez 3 godziny mając wku..ooooonego jaśnie szefa na komórce . A
      nawet i bez niego . A pajacowanie na drodze to swoją drogą - a potem
      gdzieś pod sklepem chwali się takiego pana "bo Ziutek to jeździ jak
      wariat" i życzliwie się go klepie po plecach .
    • Gość: olutka Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.lublin.mm.pl 30.08.07, 12:58
      o,Boże!Prawdopodobnie kiedy jechalam okolo tygodnia temu do Krakowa, ta sama
      kobieta prowadzila autobus. Duzo rzeczy sie zgadza: kobieta kolo
      trzydziestki(rzadkosc wsrod koerowcow),autobus relacji Lublin- Zakopane.Wtedy
      bardzo dobrze prowadzila, jechala umiarkowanie szybko,nie czuc bylo dziur w
      drodze itp. Bede sie modlic za nia i wszystkie ofiary tego wypadku!
      • Gość: waldi Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 20:02
        i własnie te rzadkosci nie maja pojecia o jezdzie.W krytycznej sytuacji zamykaja
        oczy i puszczaja kierownice
    • Gość: Michał Ja go znam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 14:47
      Ten kierowca tira pracował ze mną w firmie press glas lecz zdecydował że to
      marna praca, zrobił prawo jazdy i zatrudnił się w firmie. Ofiara to mój bliski
      przyjaciel Michał Musik 28l. Bardzo mi go żal. Napewno to nieon spowodował
      wypadek ponieważ często z nim jeżdziłem i jeździ wolno dobrze a właściwie
      jeździł...
      • Gość: relative-defenced Re: Ja go znam IP: *.gemini.net.pl 01.09.07, 23:54
        Ja gościa może nie znam ale tak nawiasem to wychodzę z założenia że "jeśli
        jechał tirem i zginął w wypadku" to najłatwiej im będzie go obarczyć winą za
        karambol, sorry jeśli ktoś się obrazi ale... "zmarli nie mogą się już bronić"
        podejrzewam że to ta "monisia" z PPKS coś nachrzaniła. Taaa, "Puścić babę za
        kółko dużego wozu i niech się inni martwią..."
        • Gość: aron Re: Ja go znam IP: 83.238.201.* 02.09.07, 07:27
          tylko ciekawe jak kobieta kierująca autobusem mogła wywrócić TIRa
          który dodatkowo jechał z przeciwnego kierunku
        • Gość: plastuś Re: Ja go znam IP: 195.116.98.* 17.10.07, 13:53
          To ze ty goscia znasz to nie ma nic do rzeczy, bo nie siedziales z nim wtedy za kierownica i nie widziales ile jechal prawda?!Ja tez nie widzialam ale tak sie sklada ze ja siedzialam w tym autobusie w ktory wjechal ten twoj kolega.I widzialam jak sie zachowała Monika...i tylko dzieki Niej zaden pasazer autobusu nie zginal,wiec zanim zaczniesz kogos osadzac to porozmaiwaj z kims kto byl na miejscu zdarzenia!!!!
        • Gość: plastuś Re: Ja go znam IP: 195.116.98.* 17.10.07, 13:53
          To ze ty goscia znasz to nie ma nic do rzeczy, bo nie siedziales z nim wtedy za kierownica i nie widziales ile jechal prawda?!Ja tez nie widzialam ale tak sie sklada ze ja siedzialam w tym autobusie w ktory wjechal ten twoj kolega.I widzialam jak sie zachowała Monika...i tylko dzieki Niej zaden pasazer autobusu nie zginal,wiec zanim zaczniesz kogos osadzac to porozmaiwaj z kims kto byl na miejscu zdarzenia!!!!
          • Gość: m.maj Re: Ja go znam IP: *.chello.pl 05.01.08, 12:38
            witam,podobno byl Pan moim pasazerem podczas wypadku który mil miejsce
            29.08.07 pod Krasnikiem. dziekuje za Pana postawę na forum.milo czytac pozytywne
            opinie.......pozdrawiam
          • Gość: m.maj tragiczny wypadek pod krasnikiem IP: *.chello.pl 05.01.08, 12:39
            witam,podobno byl Pan moim pasazerem podczas wypadku który mil miejsce
            29.08.07 pod Krasnikiem. dziekuje za Pana postawę na forum.milo czytac pozytywne
            opinie.......pozdrawiam
    • Gość: Dariusz Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.resetnet.pl 30.08.07, 14:51
      Przeraża mnie jałowa mentalnośc niektórych piszących powyższe komentarze.A w szczególności te kpiące sobie z kobiety za kierownicą autokaru. Tudzież informuję tych wszystkich wątpiących, że pani która prowadziła od lat ten i inne autokary jest swoistą maskotką lubelskiego PKS-u i jedną z nielicznych kobiet w PKS-ach w Polsce. Jej umiejętności i sposób prowadzenia autokaru należy tylko podziwiać. Zresztą wielokrotnie było o niej w ogólnopolskich TV. Bardzo ładna, uprzejma i inteligentna kobieta. Szkoda Pani zdrowia Pani Moniko. Ale będzie wszystko dobrze - głowa do góry ! Lublin jest z Panią myślami !!!
      • Gość: relative-defenced Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.gemini.net.pl 01.09.07, 23:56
        Toteż ja nie kpię ale staram się dojść czegoś więcej, właśnie namierzyłem info o
        tym jak ona tam pracuje czym jeździ i co ma do zrobienia przy swoim sprzęcie.
        Toteż nie był to zbyt przychylny komentarz. A może rzeczywiście potraktowali ją
        jako "maskotkę" i niech się teraz sama stara ... ??
      • Gość: pasazer Re: Tragiczny wypadek autokaru pod Kraśnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 20:04
        tu sie z panem nie zgadzam,miałem watpliwa przyjemnosc jechac z ta pania.KOmórka
        w reku i steki nieprzyzwoitych słow,az nie ładnie jak na kobiete
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka