Dodaj do ulubionych

Polekie vipy zalosne !

10.01.07, 17:47
Witajcie, tutaj Owsik Rubika !
Chcialabym dzisiaj podzielic sie z Wami moja kolejna refleksja na temat polskich vipow.
Z niecierpliwoscia zagladam na vipnews.pl , zeby posmiac sie z kolejnych imprez i spotkan.
Polska elita intelektualno-medialna ma swoja stala reprezentacje, bywa chyba wszedzie gdzie
zapraszaja, daja popic i zjesc a jak jeszcze zrobia zdjecie to juz w ogole bomba. Udaja Hollywood,
ale chyba nie ten poziom. Za kazdym razem widze te sama stala ekipe, Mroczkow cos ostatnio nie
ma, moze sepsa sie rozprzestrzenila szybko ( oby... ). Za kazdym razem widze Marte Kielczyk, pytam
kim jest ta osoba, ze jest wszedzie zapraszana i lazi oblapujac wszystkich kogo spotka, aha
zapomnialam kim ona jest - wybitna czytaczka z promptera. Brodzik - kolejny antytalent, wioski
ogladaja Kasie i Tomka czy inna Jadzie J. czy Wiesie Z. z marna gra aktorow a tutaj wielka slawa...
wielkie profity. Kiedys pisalam o poziomie ich gry wiec nie bede sie powtarzac. Ola Kwasniewska,
nastepna salonowa - kim bylabys dzieweczko gdyby nie tatus ? Przecietna studentka wiec brodke
spusc pod szyjke i pokornie rob cos pozytecznego. No i Maciej Zien, moja wielka fascynacja i te jego
zmruzone oczy na wszelkich gejowskich imprezach. On chcialby byc Armani ale gdyb byl Armanim
to Jola Pienkowska druga mistrzyni czytactwa prompterowego nie przyszlaby do niego po kiecke, ech
Jola... Polecam Vipnews - niezly ubaw.
Obserwuj wątek
    • fla Re: Polekie vipy zalosne ! 10.01.07, 19:34
      biegnij owsiku! przedzieraj się przez złogi masy kałowej, biegnij w stronę światła
      • krzaczekbzu Re: Polekie vipy zalosne ! 10.01.07, 20:51
        Moją faworytką jest Grażyna Wolszczak-jest wszędzie i na każdym spędzie.
        Następnie Fiolka(co to jest za twór),Ilona Felicjańska, Agnieszka Fitkau-
        Perepeczko.
        Królową jednak bankietów ogaszam Elzbietę Jędrzejewską.

• dannyocean Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 04:10
          Uuuuuuuu, się nie zgodzę - staram się unikać, ale jak już widzę doniesienia z
          imprez "wielkoświatowych", to nieodłączna jest Dorota Stalińska. Dora tu, Dora
          tam.... I brawa dla założyciela tematu :)
        • pitersman Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 09:44
          A kto to jest ta Jędrzejewska?
          • krzaczekbzu Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 09:50
            Dolny rząd, drugie zdjęcie od lewej

Epizod w serialu "Samo Zycie" i chyba czyta rekalmę 'Nowa Tina już w kiosku"
            albo inne "Chwila dla Ciebie"-cos z tej pólki szmatławców
            • wieslawa-siemiankowska Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 21:47
              Biedna Jędrzejewska jest nikim, bo statystowanie w Samym Życiu raczej trudno
              nazwać graniem. Za to ego rozdęte do granic wytrzymałości " kim to ja nie
              jestem" co " mogę załatwić" i " kogo to ja nie znam",śmiechu warte i żałosne
              zarazem, bywa na wszystkich bankietach w tygodniu, jak widać cierpi na nadmiar
              czasu, czego szczerze zazdroszczę.
              Ta druga Kielczyk czy jak jej tam, następna lansiara- chyba czyta " Panoramę"
              czy coś takiego, totalnie niemedialna baba, na ulicy bym jej nie poznała, za to
              jest absolutnie wszędzie- nie wiem po co, bo i tak nikt nie wie dobrze kim jest.
              • lala.kowalska Re: Polekie vipy zalosne ! 12.01.07, 01:50
                Droga pani Wiesławo.Jak widac znasz doskonale pania Jedrzejewska,skoro piszesz
                z wielkim znawstwem o jej ego.A moze wynika to z głupiej ludzkiej zawiści?
                Ciekaw jestem co takiego ci zrobiła,ze tak dyszysz nienawiscia?A i jej obecnosc
                na bankietach musisz sledzic dosc pilnie,skoro twierdzisz ,ze bywa na
                wszystkich bankietach w tygodniu,i skoro wiesz tyle o jej wolnym czasie.Ty
                chyba masz tez duuuzo czasu,bo o wszystkim jestes swietnie poinformowana.Z tego
                co wiem to Jedrzejewska pisze bardzo fajne felietony do jakies gazety,ma
                program w 2 programie telewizji,gra w serialu od kilku lat,dużo pracuje w
                dubbingu i jak kazdy człowiek w tym kraju ciezko zarabia na chleb,bo sama
                wychowuje córke.A ze jej zawód wiaze sie z pokazywaniem.No cóz ,jest
                szewc ,jest piekarz,hydraulik ,lekarz,prawnik,dziennikarz.Jest tez i
                aktor.Kazdy kiedys sam wybierał swoja droge zycia...Pozdrawiam
                • kolorowa99 Re: Polekie vipy zalosne ! 05.02.07, 20:50
                  Czytam i oczom nie wierze. To sama Ela musiala sie odezwac, bo nikomu innemu
                  nie chcalo by sie bronic tak zazarcie osoby, ktora wlasciwie niewiadomo kim
                  jest. Nigdy jej w zadnym filmie nie widzialm, co najwyzej w jakiejs szmatlawej
                  gazecie. Sorry Eu vel Lalu, to jest forum i kazdy moze wyrazic swoje zdanie.
                  Pozdrawiam
                  • janinaniezbedna3 lala kowalska to ela jędrzejewska;) 05.02.07, 20:59
                    hahahahaha ale się babina wkopała. samoobrona.
                    W żciu tej pani w żadnym filmie nie widziałam, ale się dowiedziałam z jej
                    artykułu w rewelacyjnie ambitnym tygodniku ( teletydzień), że prócz bycia
                    słynną, uznaną aktorką jest też znamienitą dziennikarką-felietonistką.
                    Pani Elu, no sorki, intelektem to pani nie grzeszy: to już się trzeba było
                    zalogować pod pełnym imieniem i nazwiskiem a nie jako Lala. Kowalska A potem
                    pani jeszcze to w tygodniku -szmatławcu opisuje. Ale znajomi będą mieć używanie
                    na pani.
              • tipsiara Re: Polekie vipy zalosne ! 12.01.07, 11:42
                Jedrzejewska to znana dziennikarka!!jej felietony mozna przeczytac w ... świecie
                seriali:)

nie pytać skąd wiem;)
            • lala.kowalska Re: Polekie vipy zalosne ! 12.01.07, 01:58
              A ty jak zarabiasz na zycie! ?
        • lala.kowalska Re: Polekie vipy zalosne ! 12.01.07, 02:19
          I co ty bys biedaczku zrobiła gdyby nie te "załosne " polskie vipy? Gdzie bys
          ten jad wylewała.? Pewnie bys eksplodowała jak balon.
        • jackie_brown Re: Polekie vipy zalosne ! 12.01.07, 15:31
          I Monika Jarosińska.
        • goskabab Re: Polekie vipy zalosne ! 16.02.07, 17:02
          szczerze nie wiem kim ta pani jest.

szukałam, ale niestety nic mi to nie mówi

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://gala.onet.pl/_i/nr41_05/g1/ak02_d.jpg&imgrefurl=http://gala.onet.pl/2,23354,1,11,warszawa,galeria.html&h=400&w=279&sz=29&hl=pl&start=11&tbnid=Db9T3H2poeqBAM:&tbnh=124&tbnw=86&prev=/images%3Fq%3Del%25C5%25BCbieta%2Bj%25C4%2599drzejewska%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl-PL:official%26sa%3DN
    • deniss_peniss Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 07:30
      Mój typ to promocje zapachów albo promocje nowych wódek, no i oczywiście
      promocja Polski w Maco (czy Maso) Corto, z beztalenciami typu Milowicz Norbi
      Krzywy czy "prezenter" Dowbor.
      Mój typ imprezowiczki to Fiolka Najdanowicz (wpis w wyszukiwarce "najdanowicz"
      na vipnews.pl powoduje mi zawieszenie komputera) na , wiem że swego czasu była
      wokalistką teraz podobno pisze jakieś felietony,ale do tej pory nie doszedlem gdzie.
      • silgna Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 08:03
        Dla mnie najgorsza jest Felicjańska!!!!Nie ma imprezy na której nie pozowała ze
        swoim mężukiem. Kim ona jest, poza tym, ze podstarzałą modelką?
        • kara_b Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 09:32

nie zapominajmy o ewie gawryluk i waldku błaszczyku -tez zawsze wszędzie. duzo
          samusionek jest i zgadzam się ,że fitko-perypeczko chyba ma abonament na
          wszyskie impry
          • lala.kowalska Re: Polekie vipy zalosne ! 12.01.07, 01:56
            Pani Agnieszka Fitkau-Perepeczko,bałwanie
            jezeli juz kogos opłuwasz to chociaz nie mylk nazwiska,bo mam wrazenie ,ze nie
            wiesz o piszesz.
    • tipsiara Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 10:33
      zdecydowanie na pierwszym miejscu stałych bywalczyń-ta z samego życia,fiolka i
      od jakiegos czasu z prawie każdego zdjecia kielczy sie marta kielczyk
    • dona.a Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 11:27
      również niejaka Monika Jarosińska wystawiała się do obiektywów gdzie się tylko
      dało i można powiedzieć, że z pozytywnym skutkiem bo teraz pojawia się na
      dużych zdjęciach z racji roli w Dwóch stronach medalu
      • anmanika Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 11:36
        Najbardziej powaliło mnie na kolana otwarcie gabinetu dentystycznego
        zaszczycone przez osoby z 4 rzędu jakiś telenowel.
      • krzaczekbzu Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 11:36
        No zapomniałam o tej gwiezdzie "z pierwszego tłoczenia"
        • polili1 Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 11:57
          Denisie, napisałeś że : "Mój typ imprezowiczki to Fiolka Najdanowicz (wpis w wyszukiwarce
          "najdanowicz"na vipnews.pl powoduje mi zawieszenie komputera)"
          Podejrzewam, że może ci się zawieszać bo nie ma takiej osoby:) Fiolka jest zasadniczo NajdEnowicz, a
          jej praca w kolorowym piśmie ( do którego"coś"pisze) polega właśnie na chodzeniu na imprezy. Fiolka
          prowadzi rubrykę towarzyską w którymś tygodniku kolorowym ze średniej półki.

Nie piętnowałabym wszystkich tak okrutnie -to nie ich wina, że panowie i jedna pani strzelają fleszami
          na salonach. Każdy sam dokuje wyboru jakie ma życie, i jak spędza wolny czas. Też mnie dziwi
          wszechobecna Grażynka z mężem Scenarzystą, oraz usiłująca bywać Frytka ze zwierzęciem. Pani
          Jędrzejewska którą znam tylko z rubryk towarzyskich i Pani Kielczyk -(też sprawdzam zawsze kim jest).
          Jest jeszcze Pan z jedną brwią -Wojciech Medyński - podejrzewam że jest aktorem serialowym, albo
          śpiewa. Ale jest popyt to jest i podaż, nieprawda??
          • deniss_peniss Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 13:07
            Drogi polli1, taką juz mam pamięć że lepiej zapamietuje imiona niż nazwiska.
            Przy tak trudnych nazwiskach jak najdenowicz, korzystam z Ctrl+c i Ctrl+v.
            Daleki jestem od piętnowania Fiolki, tylko że stanowisko prowadzącej rubrykę
            towarzyską nie pretenduje jej do roli gwiazdy i ozdoby tychże rubryk.
    • ksywa Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 11:45
      każdy widzi to zjawisko nieco inaczej, ale mój typ nr jeden to wieczny na
      imprach wojtek brzozowski (chyba windserfingowiec? można mnie poprawić, bo ja
      jego sukcesów nie znam;-) jest na kazdym bankiecie i pokazie mody i powalił
      mnie w co za tydzień tekstem, ze każdy facet, nawet kierowca autobusu, POWINIEN
      się interesować haute cuture:-)
    • grek.grek Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 12:06
      A co to za refleksja,którą chcesz się podzielić ?, że banda publicznych pajaców lansuje się bezwstydnie i bez umiaru ? - żadne wielkie odkrycie,zjawisko stare jak świat.

Nie noszę łachów od Zienia,nie oglądam seriali z Brodzik ani z Mroczkami,nie obchodzi mnie kariera "czytaczek z promptera",ani córek eks-prezydentów - ignoruję,lekceważe,mam gdzieś,olevam,piep#zę; rozważanie form ich aktywności czy też złośliwe tropienie ich w celu obśmiania jakoś mi trąci infantylizmem,a może nawet daleko posuniętą frustracją...
      • krzaczekbzu Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 12:50
        Chcesz przez to powiedziec, ze twoje elaboraty na inne tematy są wazniejsze i
        Twoje zdanie w takim przypadku jest ważne. Jak my chcemy sobie poplotkowac to
        Ciebie nie obochodzi. To nie czytaj.
        • grek.grek Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 13:38
          A plotkuj sobie, ile dusza zapragnie - inni piją z żalu,ty możesz plotkować. Może i będzie higieniczniej, a na pewno taniej...

A swoje zdanie a'propos mam prawo wyrazić,tak jak ty o moich "elaboratach" (z tego co widzę,z elaboratami niewiele w życiu miałeś do czynienia,ale pewnie znakomicie wiesz co miał na grzbiecie pan Zień na ostatnim bankiecie,i jakiego koloru buty nosiła pani Kielczyk).
    • stara.krupczatka i to też jest temat do Magla Towarzyskiego:) 11.01.07, 13:20
      Ludzie znani z tego że są znani:)
      Ja np 80-ciu procent osób, które wymieniliście z ŻADNYCH dokonań
      pozabankietowyh, nazwimy to, nie kojarzę:)))
      Też mnie trochę mierzi i śmieszy taka natrętna lanserka- bo przecież wywiadu z
      tym Państem si ę nie da w żadnej ( z wyjątkiem brukowców) gazecie przepowadzić-
      bo i o czym?
      Za to w każdej rubryce towarzyskiej ich pełno- i stąd zna się ich twarze i
      nazwiska.
      Ale to chyba zjawisko nie nowe i na świecie od dawna obecne:)
    • trotylda Re: Polskie vipy zalosne ! 11.01.07, 13:37
      Hmm, dostają zaproszenia na darmową wyżerkę, no to chodzą. Nie wiem, co w tym
      złego z ich strony?
      • grek.grek Re: Polskie vipy zalosne ! 11.01.07, 13:49
        Nic złego.Krytykanci po prostu chcieliby się z nimi zamienic miejscami,a że jest to niewykonalne... cóz im pozostaje...
        • stara.krupczatka Re: Polskie vipy zalosne ! 11.01.07, 15:56
          Hej Greku
          Nie ma się co tak oburzać. Ja bym się- wierz mi- z tymi osobami bankietującymi
          i fotogrfowanymi nie zamienła ( mimo z pewnocią świetnej wyżerki jakiej
          doświadczają) - chodzi po prostu to ,że te bankiety są śmieszne. Nawet nie
          same w sobie ( no bo w końcu po to jest bankiet żeby jeść , rozmawiać, być po
          prostu). Śmieszne jet zamieszczanie w prasie relacji z tych imprez- nieraz pod
          szczytnym hasłem nawet- ze zdjęciami na których państwo pozują i nie są to
          jakieś wybitne osobowości, tylko zwykli lanserzy dbający o idealną minę na
          zdjęciu, godne zaprezentowanie swej obecności:)))
          Mnie to ani ziębi ani grzeje- po prostu śmieszy.
          Ale jak już ktoś napisał- każdy ma swój sposób na życie.
          Problem tylko w tym,że robią z siebie tzw Vipy i jakaś pani Jadzia z Pcimia
          sądzi oglądając prasę, że to jest sól inteligencji polskiej- a potem marzeniem
          jej dziec jest szybka kariera w stylu braci Mroczek, albo Fryty.

I to jest smutne- bo np Gajos czy inna Budzisz- Krzyżanowska jakoś nie bywają
          na takich imprezach. A jak nawet ktoś z tzw dorobkiem się pojawi to i tak jest
          mniejszą atrakcją dla fotoreporterów niż pani, której z sukienki wypadł cycek
          ( vide niejaka modelka-lanserka którą pamiętam do dziś ze zdjęć- Sowińska czy
          jakoś)albo pani co to na każdej imprezie całuje się z kimś innym a tak się
          składa,że ma słynne nazwisko po tacie.
          • grek.grek Re: Polskie vipy zalosne ! 12.01.07, 14:04
            Nie,nie - nie oburzam się.Nie ma na co.

Mnie również cała rzecz bawi... z tym wyjatkiem,że bawią mnie obie strony - i ci lanserzy i ci,którzy się z nich natrząsają,bo nie zauważają,że podbijają tylko bębenek takich pseudoartystom.
            Każde dziecko wie,że "nie ważne jak mówią,byle prawidłowo nazwisko wymawiali" - nie wierzę,aby nie słyszeli tego,i nie wiedzieli o co w tym haśle chodzi,ci którzy tak atakują tych biednych frajerów,którzy po prostu nie mają innych pomysłów na życie,karierę i sukces jak rauty,bankiety,promocje itd,itp.

To opinia publiczna nadyma tym osobnikom nazwiska,wkrótce juz nikt nie pamięa,i przestaje być ważne, czy mówi się o nich bo są tacy wyraziści,czy z rechotem - ważne,że się mówi,że ich nazwiska są w obiegu.

Mentalności Jadzi z Pcimia nie da się zmienić - niech sobie istnieje w swoim wirtualnym świecie,gdzie Brodzik to aktorka Oskarowa,muzyka Rubika to artyzm w czystej postaci,a Cichopek to inteligencja pomnikowa.Trudno się mówi...Gazetki publikujące relacje z tych "vipowskich" imprezek były,są i będą - IMHO optymalny sposób to po prostu ignorować.Zrozum mnie dobrze - nikomu nie zabraniam krytyki.

Sądzę,że - może nie Ty - ale jakaś część tych,którzy tak się produkują w namiętnej krytyce Zieniów i Mroczków,to niestety są osobnicy łaknący podobnego rozgłosu,"vipowskiego haj lajfu", całej tej otoczki - tym bardziej złośliwi im bardziej dociera do nich,że "takie zera się wybiły samym tylko prostackim lansem,a ja bym tak chciał/a,ale nie mam tej urody/wtyków/nie dostałem/am szansy, etc."...

Taka jest kolej rzeczy - Gajos nie musi bywać,to człowiek innej daty,z dorobkiem.
            Istnieje jednak równoległy świat,w którym pajace bywają,jedzą,piją lulki palą,a gazetki,które muszą o czymś pisac,żeby nie pójść z torbami,zapełniają ich "przygodami" całe szpalty. To BIZNES,jedni drugich utrzymują przy złobie,taka symbioza by to była,gdyby nie fakt,że ten twór pasożytuje.Na kim ? - a na tych,którzy te gazetki kupują,czytają,ekscytują się owymi "vipami",czy to pozytywnie czy negatywnie; samo zainteresowanie,wejście w temat wystarczy,żeby ta banda swój cel osiągnęła.
          • kielcik Szkoda ze nie ma kasy na Sztuke a jest na bankiety 15.02.07, 16:56
            Taki jest problem z tymi bankietami, galami i innymi podsumowaniami rodem z
            zascianka. Na to zawsze jest kasa, bo wtedy Vip-y polityczne i bisnesowe moga
            sie otrzec o VIP-ow ze swiata mediow i kultury : czyli zjesc i wypic za darmo i
            moze ubic jakis interes (bez wchodzenia w szczegoly). Jedne VIP-y warte sa
            drugich. Tak jest latwiej i niezobowiazujaco. Finansowanie tworczosci
            artystycznej z wysokiej polki jest trudniejsze, bo wymagaloby chocby minimum
            wysilku intelektualnego. A po co ? Niestety, mamy w kraju "elity", ktore
            rownaja w dol... Do DNA.
    • magazyna Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 14:06
      Zdadzam się, że nasze pseudogwiazdki są żałolsne. Dziś w Fakcie Rusin opowiada,
      że zdjęcia jej robią z facetem a ona nikogo nie ma, w zdjęcia były z wiosny.
      Czyli na wiosnę Rusin się lizała po krzakach, a potem żeby wygrać taniec z
      gwiazdami stękała, że odzyskuje kobiecość, tak żeby kucharki się wzruszyły i
      wysyłały sms-y. To lizała się Rusin czy nie? Jak nie to brukowiec który zrobił
      wstrętny fotomontaż na pewno poda do sądu. Ile jeszcze wysłuchamy bredni
      opowiadanych p[rzez Rusin, Mandarynę Samusionek czy Wiśniewskiego?
      • departament_dekoracji Marysie!!!! 11.01.07, 22:02
        Dwie przecuuuudnej urody.
        MARYSIA Sadowska z lekkim wytrzeszczem i strasznym makijażem. (Podobno świetnie
        śpiewa, nie słyszałam)
        MARYSIA Góralczyk, ta od plastrów antykoncepcyjnych. Fakt, że wyjątkowo
        zgrabna, ale i wyjątkowo szpetna na twarzy. No koń, który mówi.

Są WSZĘDZIE. MARYSIE, które nigdy nie będną Mariami.
    • anna4444 Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 21:59
      Mnie za to drażni wszechobecność na wszelkiej maści bankietach,imprezach promocyjnych i innych pokazach mody, Laury Łącz.Jakiej gazety bym nie otworzyla na stronach rubryki towarzyskiej,wszedzie ona.w dodatku zauwalylam,ze często jej robia zdjecia jak cos je :D No ale w sumie nic za to nie placi to "co se bedzie jak se moze" :)
      • wieslawa-siemiankowska Re: Polekie vipy zalosne ! 11.01.07, 22:29
        Laura Łącz ma własną agencję promocji, jest organizatorką wielu imprez- zatem
        jej obecność jest tu uzasadniona. W ogóle miła pani, chociaż aktorką jest b.
        kiepską imho.
    • karina997 Re: Polekie vipy zalosne ! 12.01.07, 08:33
      masz prawie wszystkie objawy tzw. owsicy: najczęstszymi objawami tej choroby
      są: świąd odbytu, utrata łaknienia, nerwowość!!! niepokój i podniecenie
      (objawiające się zgrzytaniem zębów), to sie leczy
      • krzaczekbzu Re: Polekie vipy zalosne ! 12.01.07, 09:15
        Ta lala.kowalska to jak nic Elutka J. gwiazda Samego Zycia. Wróciła zbankietu
        (godzina napisania postu)poczytała i dała popalic niejakiej Wiesławie.

• wieslawa-siemiankowska Re: Polekie vipy zalosne ! 12.01.07, 11:24
          Jasne,że sama Elusia się tu pofatygowała i marne cv zaprezentowała :) Ciężka
          praca- hmm, no pewnie i bankiety mogą zmęczyć:P
          • polili1 Re: Polskie vipy zalosne ! 12.01.07, 12:12
            No dobra, ale jaka konkluzja? Może bywać tylko ten kto czegoś dokonał? Nie siedzę w głowach i
            duszach pań Wolszczak, Jędrzejewskiej czy Kielczyk więc nie mogę ferować z jakich powodów są na
            imprezach vipowskich, wiem natomiast że nie zaczepiąją samę fotoreporterów z "proszę mi zrobić
            zdjęcie" na ustach. (Piszę o imprezach nie o sfingowanych sytuacjach dla faktu czy se).Sam fakt że
            znacie ich nazwiska świadczy że czytacie rubryki towarzyskie -łącznie z podpisami:) -a te są maleńkie.
            Tak działa ten biznes na całym świecie I piętnowanie kogoś z powodu bywania wydaje mi się
            bezsensowne. Szczególnie że wszystkie(prawie) te rauty są nudne jak flaki z olejem, sztywne i
            udawane.
            A z innej beczki, gdyby na waszych imprezach byli fotoreporterzy ( u znajomych, na bankietach w
            pracy, urodzinach, imieninach) chodzilibyście, czy też z dumą zostawalibyście w domu by nikt w was
            nie odnalazł iskierki lansu???

• parishilton11 Re: Polekie vipy zalosne ! 05.02.07, 19:39
      oj a w dzisiejszym swiecie seriali ela j z samego zycia pojechala po wiesi:)
      czyli elka w przerwie miedzy bankietami czyta forum gazety:))))))
      • shatmach Re: Polekie vipy zalosne ! 05.02.07, 22:09
        Dla tych którzy nie czytali

img330.imageshack.us/img330/7830/swiatoc0.jpg
        • kasiorek79 Re: Polekie vipy zalosne ! 06.02.07, 09:03
          O Jezu, jeśli jeszcze miałam jakieś resztki szacunku dla tej pani, to właśnie
          zniknęły po przeczytaniu tych wypocin ze Świata Seriali. Cóż za ambitne
          słownictwo, szkoda gadać...
          • lalalab Re: Polekie vipy zalosne ! 07.02.07, 00:16
            żałosne - nie wiem tak naprawde o czym jest ten artykuł - swoistą "polemiką" z
            tym forum czy relacją z kolejnego bankietu, na ktory udalo jej sie wyszarpać
            zaproszenie...łoł! Gratuluję sukcesu. Na pewno udalo sie pani zaznaczyc swoje
            miejsce w telewizyjnym "who is who"...zwlaszcza krwistoczerwona sukienka
            zapewne wywarla niesamowite wrazenie na pozostalych. Ale sie dala Pani
            podpuscic...żal mi Pani, bo mimo wszystko rozumiem, ze ciezko jest byc samotna
            matka, ale ciekawi mnie coz takiego znajduje pani w tym bezimiennych
            bankietach? dalo rade jakąś fuchę załatwić??? a co w tym czasie robi pani
            córka?
            • kaskoss101 Re: Polekie vipy zalosne ! 07.02.07, 09:27
              Popieram lalalab. Krwistoczerwona suknia to jest to! W ogole trzeba sie bylo
              wystylizowac na Beyonce a lans bylby kompletny! Alez te polskie aktorki
              zacofane, ze w czerni ciagle chodza, podczas gdy w Hollywood biel, zloto i
              czerwien... Do tego komentarze na temat forum - widac, ze pani Eli ogronma
              radosc sprawia forumowa popularnosc, skoro nie omieszkala wspomniec o niej w
              swoim "felietonie".
        • kolorowa99 Re: Polekie vipy zalosne ! 07.02.07, 17:36
          Ta cala Ela to dno totalne. Po pierwsze zero dystansu do siebie, po drugie
          poziom tego artykulu, slownictwo to dramat. Skad sie biora takie "VIPy",
          przeciez to porazka. A to, ze chcialo sie jej czytac forum, samej sie na nim
          wypowiadac, a potem to jeszcze opisywac w szmatlawcu.....eh szkoda gadac.
          • anekk2 Re: Polekie vipy zalosne ! 07.02.07, 17:57
            Do tego komentarze na temat forum - widac, ze pani Eli ogronma
            radosc sprawia forumowa popularnosc, skoro nie omieszkala wspomniec o niej w
            swoim "felietonie"
            ----
            Jak się nie ma innej popularności to i forumowa dobra:) Biedna, pożałowania
            godna kobieta. A czrwonych sukienek przy tak grubych nogach nie powinna pani "
            vip" nosić !
            Oczym następny felieton, może o mnie- bo ja też gadam sama ze sobą;)))
            • tipsiara Re: Polekie vipy zalosne ! 07.02.07, 19:16
              nikt pani eli nie śledzi,nikogo nie interesuje z kim pani ela kupowała pomidory
              i żaden paparazzi nie wyczekuje pod jej oknem,wiec jesli Szanowne Grono
              Forumowiczów uznało osobę pani eli za powód do dyskusji(nieważne że
              prześmiewczej)to jest to wielka popularność i powód do dumy-w jej mniemaniu
              oczywiście :)
              • glista.niny.terentiew Re: Polekie vipy zalosne ! 15.02.07, 14:29
                Nie zapomnijcie, że to ja - moje poprzednie wcielenie założyło wątek o VIPACH :)
                i Ela podchwyciła temat, szkoda, że o mnie nie napisała nic w "Świecie seriali" :(
                Dzięki Wam wiem, kim jest Ela. Wielkie dzięki moje życie się zmieniło.
                • eilean_donan Re: Polekie vipy zalosne ! 16.02.07, 08:10
                  No właśnie, recepta - jak zostać sławną osobą :
                  otóż, należy jak najbardziej skrytykować i opluć na forum jakąś artystkę piątej
                  kategorii, potem jakieś inne artystki piątej kategorii pisujące do bulwarówek
                  opiszą to w felietonie. Potem jeszcze ktoś rozszyfruje prawdziwe dane osobowe i
                  już. Sława, sława, sława... niezliczona ilość wejść na stronę internetową,
                  tysiąc postów nie wiadomo o czym. A artystki piątej kategorii automatycznie
                  przesuwają się na czwarte miejsce, bo tysiące ludzi, którzy w ogóle nie
                  wiedzieli o ich istnieniu, nagle pytają, kto to jest Jola J.(Lola, Ola, Ela,
                  Hela itp.)I, jak już tu pewna aktorka piątej kategorii zauważyła, niech dalej
                  plują, byle nazwiska nie przekręcali...
                  • l1k2 Re: Polekie vipy zalosne ! 16.02.07, 16:36
                    a wy juz nie macie innych problemów tylko dykutowac o bankietach i pani
                    Jędrzejewskiej? Co was to wszystko w ogóle obchodzi :|
                    --

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka