maciek_m1 Re: "Do siego po kres!" 31.12.08, 12:02 Pamiętam, mam to nagranie. W czym problem ?? Odpowiedz Link
freemason Re: "Do siego po kres!" 31.12.08, 17:08 :-) Nie, po prostu zapytałem z okazji Sylwestra:-) Tak dla zagajenia rozmowy... Odpowiedz Link
maciek_m1 Re: "Do siego po kres!" 31.12.08, 19:12 Przed chwilą skończyłem oglądać 'Skok w Nowy Rok'. Też dobre !! Odpowiedz Link
freemason Re: "Do siego po kres!" 31.12.08, 21:56 maciek_m1 napisał: > Przed chwilą skończyłem oglądać 'Skok w Nowy Rok'. Też dobre !! Zwłaszcza piosenki - "zespół Mouniere'a" z fantastyczną rolą Iwony Biernackiej i Hanny Śleszyńskiej jako dwóch straszydeł opisujących polską politykę Anno Domini 1996 oraz bardzo prawdziwy i oddający mentalność Polaków (niestety czy na szczęście? Ha!) finał "Olewanko". O wiele lepszy jest jednak kabaret "Wczasy od Polski", który TVP wyemitowała miesiąc od "Skoku...". A tak w ogóle, czy ktokolwiek zliczył ile programów noworocznych powstało pod reżyserką Olgi Lipińskiej? Odpowiedz Link