sariusz Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 13.06.05, 12:47 Ja znam. A o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
qwertpol Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 13.06.05, 12:49 jak sie tam pracuje?? jacy szefowie?? i czym sie zajmujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
sariusz Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 13.06.05, 12:53 qwertpol napisał: > jak sie tam pracuje?? jacy szefowie?? i czym sie zajmujesz?? Nie pracuję tam. Szefowie (ojciec i syn) są OK. To wiem z pewnych źródeł. Po prostu radzę się tam przejechać na rozmowę. No... albo założyć własną pieczarkarnię. Wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
qwertpol Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 13.06.05, 13:15 no własnie na jednej rozmowie juz byłem i zostałem zaproszony na kolejna, dlatego tez wole sie upewnic czy nie pakuje sie w jakies bagno, prace sie zmienia po to by było lepiej a nie gorzej,dlatego tez pytam a moze masz jakies jeszcze bliższe informacje/? Odpowiedz Link Zgłoś
sariusz Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 13.06.05, 13:21 Jaką konkretnie robotę ci tam zapronowano, w jakim układzie czasowym i z jakim wynagrodzeniem, to ci powiem (mniej więcej) czy to się kupy trzyma. Na tyle jestem zorientowany. Odpowiedz Link Zgłoś
qwertpol Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 13.06.05, 13:26 narazie nie wiem dokładnie co bede robił ale miało by to byc stanowisko kierownicze, miałbym byc osoba która zajmie sie produkcja opakowan do pieczarek, co do kasy to cos koło 3 tys na reke, poza tym zobowiazania wobec obecenej firmy w której pracuje na wartosc około 7 tys, jak u nich z jezykiem ?? wymagany czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sariusz Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 13.06.05, 13:41 3 tys. na rękę, to brać, nie pytać. Niezłe pieniądze, a jak na Piotrków to bardzo dobre. Czy do produkcji opakowań język potrzebny, nie wiem, ale możliwe, że kontakty z zagranicą utrzymują. A jakich kwalifikacji wymagali jeśli chodzi o kierowanie produkcją opakowań? Odpowiedz Link Zgłoś
qwertpol Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 13.06.05, 13:45 tak naprawde to ni ewiem, bo nie było ogłoszenia,zostalem polecony przez znajomych,tak naprawde 3 tys na reke w obrebie pietrkowskim to nie jest znow nie wiadomo ile,no ale cóz pojade i zobacze co zaproponuja Odpowiedz Link Zgłoś
sariusz Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 13.06.05, 13:50 qwertpol napisał: > tak naprawde to ni ewiem, bo nie było ogłoszenia,zostalem polecony przez > znajomych,tak naprawde 3 tys na reke w obrebie pietrkowskim to nie jest znow > nie wiadomo ile,no ale cóz pojade i zobacze co zaproponuja Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
vinci2 Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 13.06.05, 17:31 Qwertpol jeśli dostaniesz tam 3 tys. na rękę to błagam przesjkanuj mi swó angaż bo będzie to jedna z większych sensacji w Piotrkowie. To co jest obiecane nie równa się temu co masz "na papierze". Podam przykład: reklamowała się powyższa firma, że u nich zarobki sięgają 3 tys. zł dla zbieraczy ;) Wiem, że brzmi to śmiesznie ale takla reklama leciała w Radio Piotrków. Tymczasem taki zbieracz przy ok 12h dniu pracy wyciąga na maxa 800zl i sie cieszy. Poza tym zobacz jaka jest tam rotacja pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
qwertpol Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 14.06.05, 08:35 no tego to ja nie wiem jaka jest rotacja, ale zaproponowali mi stanowisko kierownicze wiec 3 tys na reke to wcale nie tak duzo Odpowiedz Link Zgłoś
kregi To chyba jakaś pomyłka 14.06.05, 08:48 Wiesz co ja mysle ze założyłes ten wątek aby reklamować tą firme, albo pomyliłeś adresy bo nikt ci nie da na tym forum wiecej niż 1 zł :-)). Mysle ze podpuszczasz ludzi. Żadna normalna firma po czyms takim by cie nie zatrudniła bo zdradzasz publicznie poufne ustalenia miedzy tobą a pracodawcą. W każdej firmie zarobki są poufne. pozdrawiam p.s. odpowiedz na twoje pytanie "czy 3 tys to malo" mozesz znalezc w internecie wystarczy poszukac aby sie dowiedziec o sredniej płacy kierownika w polsce ostatnio robiono jakies sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
qwertpol Re: To chyba jakaś pomyłka 14.06.05, 09:30 no chyba żartujesz ze miałbym reklamowac kogos, a po co niby by mi to miało byc,i nie pytam czy 3 tys to duzo czy mało,pytam co ludzie wiedza na temat firmy myszkowiec i czy warto sie angazowac Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: To chyba jakaś pomyłka 14.06.05, 10:13 Zapytanie dotyczące firmy to co innego, niż informowanie wszystkich o zarobkach na określonych stanowiskach w firmie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qwertpol Re: To chyba jakaś pomyłka 14.06.05, 10:18 przeciez ja nawet tam nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: To chyba jakaś pomyłka 14.06.05, 11:22 Nie o to chodzi. Jakby do mnie przyszedł gość, przeprowadzam z nim rozmowe przedstawiając mu oferte finansową i na drugi dzien zobaczył ze gosc o tej rozmowie opowiedział wszystkim na forum to niestety nie miałby u mnie czego szukać. Moje zdanie apropo zatrudnienia jest takie że szczególnie oferta finansowa jest poufna. Ty możesz mieć inne. pozdrawiam p.s.wcale nie zdziwie sie jak tam teraz zgłosi sie 10 gosci i zgodzą się na ca 2500 netto :-)). Także nie działasz nawet we własnym interesie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
panbrzydki Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 15.06.05, 00:26 Ja znam, myszki tam hodują. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 15.06.05, 23:13 Ludzie bardzo ciężko tam pracują, świątek, piątek, niedziela po 24 h, bo pieczarki trzeba zebrać codziennie. Rotacja jest duża, bo nie wytrzymują i uciekają a zarobki nieadekwatne do naprawdę ciężkiej pracy. No ale stanowisko keirownicze to co innego. Jeśli reklamujesz Myszkowca to co: jego pieczarki, jego hojność czy zachęcasz ludzi do pracy tam? Odpowiedz Link Zgłoś
damalena Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 21.06.05, 13:40 Ja niestety znam. Nie wiem na jakim "kierowniczym" stanowisku zaoferowali Ci taką pensję, ale z moich doświadczeń wynika, że to mało prawdopodobne. Rzeczywiście rotacja jest ogromna, ludzie pracują zdecydowanie więcej niż 8 godz przez 7 dni w tygodniu.Pensje sa wypłacane z opóźnieniem, nie ma mowy o płaceniu za nadgodziny. Jeśli nie musisz tam pracować to odpuść sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bercia15 Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 21.06.05, 15:02 Polecam stronkę: www.myszkowiec.pl/ Miłego dnia ... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks8 Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 23.10.05, 21:46 znam bo pracowalem obiecaja 3tys dadza 2 i to brutto a p[o 4-5 miesiacach won nikt z kadry nie pracuje tam dluzej niz rok Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_mela Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 23.10.05, 21:53 jaceks8 napisał: > znam bo pracowalem obiecaja 3tys dadza 2 i to brutto a p[o 4-5 miesiacach won > nikt z kadry nie pracuje tam dluzej niz rok Najlepiej, gdyby płacili za nic. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
nvjd5432 Re: witam: Czy ktos z was zna firme myszkowiec?? 15.10.15, 12:04 Jak widzę strona jest troszkę przestarzała. Warto zastanowić się nad jej zmianą. Zapraszam do firmy KAMBIT.PL S.C. Wykonujemy strony internetowe Piotrków. strony-internetowe.com.pl/oferta-t25/serwisy-www-t30 Odpowiedz Link Zgłoś