04.07.04, 23:19
W# Bytomiu polecam panią :EWĘ PRZYBOŁOWSKĄ,przyjmuje w Medikorze na ulicy
Janasa,i pracuje w Rudzie Sląskiej w szpitalu.
Bardzo miła,sympatyczna,umie słuchać doradzić,polecić.
Wcześniej chodząc do innych lekarzy przeżwałam stres i nerwy,natomiast przy
niej wszystko się zmieniło.
Wceśniej przyjmował w Medikorze tym również miły lekarz,przede wszystkim
fachowiec dr GRZEGORZ WAŚKA,Ale gdzieś dostał awans i wyjechał.
    • wings6 Re: BYTOM>>>> 09.07.04, 09:29
      No ja własnie jestem na etapie poszukiwania... musze zmienić... słyszałam dobre
      słowa o panu dr. Madej , ale tylko słyszałam...
      • myanmaar Re: BYTOM>>>> 17.10.04, 22:23
        No wlasnie. Dr Madej. Gabinet OMEGA na Placu Sikorskiego. Serdecznie polecam
      • justyna762 Re: BYTOM>>>> 15.04.05, 08:47
        cześć,
        mogę Cię zapewnić, że dr Madej jest bardzo dobrym lekarzem. Jest wyciszony i
        bardzo dba o pacjentki. Sama jestem jego pacjentką od około 6 lat. W chwili
        obecnej jestem w ciąży i nie wyobrażam sobie, że mogłabym ją prowadzić u innego
        lekarza (nie mieszkam już w Bytomiu, a pomimo tego dojeżdżam na wizyty). Mogę
        dodać jeszcze, że Pan dr Madej przyjmował 2 porody w mojej rodzinie.
        serdecznie pozdrawiam,
        Justyna
        • dom310 dr Madej 25.06.07, 15:06
          Ja również polecam dr Madej. Po zaaplikowanej antykoncepcji (przez innego
          lekarza) cykl mi sie tak rozregulowal ze mialam 3 miesiace krwawienia. Z dusza
          na ramieniu szlam do lekarza bo mialam juz w glowie 1000 scenariuszy. Dr Madej
          okazal sie naprawde przemilym fachowcem, mimo ze bylam u niego po raz pierwszy
          to w razie jakichkolwiek watpliwosci mam dzwonic o kazdej porze dnia i nocy. A
          jak spotkam poprzedniego gina to mam go kopnac w dupe (jak on go spotka to tez
          go kopnie).Badal mnie bardzo delikatnie, zrobil usg i cytologie, odpowiadal
          rzeczowo na wszystkie pytania. Szkoda ze sie przeprowadzam z bytomia bo juz
          wiem jak trudno trafic na naprawde dobrego ginasmile
          • lala790 Re: dr Madej 09.10.08, 15:12
            nie mogę zaprzeczyć, że jest przemiły, delikatny itd.... ALE lekarza poznaje się
            nie jak wszystko przebiega prawidło ale jak są problemy...
            Niestety w tak wiekowym sprzęcie komp. (USG) jaki ten lekarz ma w Bytomiu chyba
            cudem można cokolwiek dojrzeć. Zdjęcie z USG wymagają dużo wyobraźni. Poza tym
            ten lekarz nie ma bezpośredniego kontaktu ze szpitalem,na poród kieruje do
            swojego kolegi do szpitala w Gliwicach, jak coś się naprawdę dzieje , jak u
            mnie, to jest bezradny.
            Bazuje na naturalnych sposobach podtrzymania ciąży, na luteinie, wychodzi z
            założenia że natury nie oszukasz. A jednak moje koleżanki, które miały lekkie
            krwawienia i podobne problemy co ja,od razu z polecenia swojego ginekologa
            lądowały w szpitalu, miały zastrzyki, hormony i silne dawki. Skutek jest taki,
            że one mają teraz piękne brzuszki a ja straciłam swoją dzidzię, bo zamiast w
            szpitalu leżałam w domu i tylko pakowałam w siebie luteinę.

• aniald2 Re: BYTOM>>>> 30.12.05, 18:38
        A zna któraś z Was dr Agnieszkę Michalską- pracuje na Batorego i w Sigmie
      • meedow Dr.Jaromir Kmiecik 06.01.09, 14:35
        Czy któraś może mi opowiedzieć coś o tym lekarzu
        • a.g9910 Re: Dr.Jaromir Kmiecik 17.01.09, 19:43
          Jak już coś będziecie wiedziały o dr Kmieciku to wrzućcie tutaj wiadomości.
    • a.g9910 Re: BYTOM>>>> 12.08.04, 21:35
      Hm,wszędzie coś rusza,w tych postach,tylko w Bytomiu cisza,czyżby nie było tu
      fachowców????????????????????????????????????????????????????????????????
    • a.g9910 Re: BYTOM>>>> 23.09.04, 21:07

• kuku31 Re: BYTOM>>>> 30.09.04, 10:44
        w Bytomiu polecam prywatną przychodnię "Antrum" na łużyckiej, tel.2814402,
        przyjmuje tam kilku lekarzy(podobno wszyscy dobrzy) ale ja chodzę do dr
        Krzysztofa Grettki i uważam go za prawdziwego fachowca, może nie jest szalenie
        gadatliwy, ale naprawdę zna się na tym co robi. Jest jednak pewien minus - na
        codzień wszyscy lekarze z tej przychodni pracują w klinice bytomskiej, która
        nie cieszy się uznaniem, więc problem jest z porodemsad(
        • a.g9910 Re: BYTOM>>>> 13.10.04, 21:08

• jotenka Re: BYTOM>>>> 26.10.04, 11:18
          wygląda na to, że jeśli bytomscy ginekolodzy nie pracują w "Antrum" to już z
          pewnością pracują w "Sigmie" czy też obecnie "Sigmie-Bi" (róg Batorego i
          Chrzanowskiego oraz gabinety na Wyczólkowskiego ) Lekarzy sporo, opinie o nich
          różne różniaste krążą, faktem jest, że wszysctko kończy się i zaczyna w klinice
          na Batorego, a tam... no cóż sporo zależy od szcęścia i nie tylko... Osobiście
          przez wiele lat byłam pacjentką dr Zamłyńskiego (to akurat Sigma)i wszystko
          skończyło się dobrze(dwa porody w bytomskiej klinice). Pobyt w szpitalu nie
          jest najlepszym wspomnieniem ale to "zasługa" raczej personelu-głównie
          pielegniarskiego niestety, oraz nadinterpretacji etykiety "SZPITAL PRZYJAZNY
          DZIECKU". Szpital może i przyjazny dziecku (?) ale matce zupełnie nie.To co
          może być szczęściem i samą przyjemnością czyli możliwość przytulenia sie do
          własnego dzidziusia staje się obowiązkiem i nakazem (czyt.całodobowa opieka nad
          maluszkiem) bez zmiłuj się...bez względu na kondycję mamusi... Tak więc
          powodzenia i żelaznej kondycji życzę wink
          • redsonia2 Re: BYTOM>>>> 24.10.05, 09:50
            Tu się z tobą zgodzę w zupełności. Dr Tomanek, Horak i Gretka pracują razem w
            Antrum, Provicie w Katowicach i w szpitalu na Batorego. Wszystko zaczyna się
            właśnie szpitalu i jeśli dobrze pójdzie kierują cię do Provity, bo tam jest
            super sprzęt, no i oczywiście za luksus trzeba płacić. Cóż, pieniądze rzecz
            nabyta a o dziecko staraliśmy się dwa i pół roku i nic z tego nie mamy, prócz
            wielkiego bólu i przykrych wspomnień, których zaznałam w szpitalu na Batorego 12
            września.
        • redsonia2 Re: BYTOM>>>> 24.10.05, 09:38
          Ja z pewnością nie polecam dr Tomanka, mam złe wspomnienia. Zaszłam w ciążę i w
          17 tygodniu płód obumarł a wszystko było ok. Na początku ciąży miałam mały
          krwotok i nikt nie zostawił mnie w szpitalu na obserwacji, dlatego też szpital
          na Batorego i Pan dr bardzo żle mi się kojarzy.
        • kasia_bytom Re: BYTOM>>>> 11.05.06, 11:37
          Ja także chodzę do dr Grettki. Dowiedziałam sie o nim z internetu i chodziłam
          przed ciążą a potem całą ciążę. Rodziłam w klinice w Bytomiu i bardzo sobie
          chwalę pobyt tam. Nie wiem co może sie tam nie podobać. Mieszkam teraz w
          Tarnowie tj. 200km od Bytomia a do porodu jechałam właśnie do tej kliniki (już
          na skurczach). Jak będę drugi raz w ciązy to też tam będę rodzić.
          A dr Grettki nie zmieniłam. Nie przyjmuje już w Antrum ale w Provicie w
          Katowicach. Jeżdżę do niego 200km. A gadatliwy jest - jak sie rozgada to trudno
          go zatrzymać smile
      • a.g9910 Re: BYTOM>>>> 26.10.04, 22:22
        Jesli chodzi o mnie to nie poleciłam nikogo ze szpitala z batorego,mimo ż tam
        rodziłam,moja pani dr,pracuje w Rudzie śląskiej.
        • margot4 Re: BYTOM>>>> 25.11.04, 14:33
          Ja chciałabym polecic doktora Zamłyńskiego, przyjmuje w poradni Sigma i jest
          ordynatorem w klinice w Bytomiu. Jest bardzo dobrym fachowcem i ma bardzo duże
          dośiadczenie a oprócz tego jest bardzo miły i uprzejmy. Klinike w Bytomiu moge
          pochwalic jedynie za posiadanie bardzo dobrego sprzetu, szkoda że nia ma tam
          bardziej miłego i wyrozumiałego personelu pielęgniarskiego, bo przecież
          etykietka "szpital przyjazdny dziecku" nie musi oznaczać zerowej pomocy w
          opiece nad nowonarodzonym dzieciątkiem zwłaszcza, że matka może być w złej
          kondycji zdrowotnej. Polecam również doktora Madeja, który przyjmuje w poradni
          Omega na pl. Sikorskiego.
          • kasia_bytom Re: BYTOM>>>> 11.05.06, 11:42
            nie wiem o co chodzi z tym personelem kliniki w Bytomiu... Rodziłam tam 19
            września i bardzo dobrze wspominam personel! Dla mnie praktycznie cały personel
            (może oprócz jednej zmiany) był super przyjazny i pomocny.
            Bardzo dobrze wspominam pobyt tam i jak będę rodzić po raz drugi to też tam
            pojadę.
          • sucherin Re: BYTOM>>>> 15.05.06, 19:14
            Bardzo się cieszę, że ktoś wreszcie napisał o dr Zamłyńskim. Ja dopiero co do
            niego trafiłam i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie i faktycznie jest miły i
            uprzejmy. Akurat on od razu wykrył u mnie torbiel 6 cm podobno endometrialną i
            od razu umówił się ze mna na laparoskopię w klinice w Bytomiu. Ustalił od razu
            telefonicznie termin. W momencie pojawienia się w szpitalu mam od razu do niego
            dzwonić na komórke, któą mi podał, zeby uniknąć jakiś problemów z przyjęciem do
            szpitala. Ciekawe jakich? Ja tylko mam nadal watpliwości czy od razu decydowac
            sie na laparo, tym bardziej że inny lekarz w Krakowie zalecił mi wstrzymac sie
            z laparo i spróbowac zajść w ciążę dzięki czemu może zniknie torbiel. Jak się
            nie uda to laparo. Przeszukałam prawie całe forum prawie żadnych wypowiedzi o
            dr Zamłyńskim, tylko o lekarzach z Antrum.
            • sinceramente Re: BYTOM>>>> 13.10.06, 20:25
              Mam pytanie: wiecie może ile aktualnie kosztuja wizyta w czasie ciąży w Sigmie?
              Wybieram się do dr. Zamłyńskiego.
    • hokula Re: BYTOM>>>> 29.10.04, 10:58
      Polacam doktora Szydełko jest bardzo miłym i wesołym człowiekiem, potrafi
      odstresować pancjetkę swoim podejściem. Udziela rzetelnych rad i dokładnie
      odpowiada na każde pytanie. Przyjmuje w przychodni rejonowej w Szombierkach lub
      w przychodni Sante na ulicy Sądowej. Jest także lekarzem w szpitalu w Rudzie.
      Słyszałam, że to bardzo dobry szpital bez porównania z bytomską porodówka.
      • olenka_p Re: BYTOM>>>> 29.10.04, 13:11
        a czy ktoś wie coś na temat dra Pozowskiego (ul. Jainty)? podobno ginekolog w
        drugim pokoleniu - a ojcu słyszałam dobre rzeczy, a czy ktoś coś słyszał o synu?
        • maxmartusia Re: BYTOM>>>> 17.10.06, 09:53
          Dr Pozowski fantastyczny lekarz, miły, delikatny, można wiele spraw ustalić z
          nim przez telefon, w moim przypadku nawet jak był na urlopie. Gorąco polecam,
          Najlepszy lekarz jakiego w swoim życiu spotkałam (mam też świetnego
          stomatologa) smile
      • al_ex Re: BYTOM>>>> 06.12.04, 16:51
        Szydełko? Co ty mowisz kobieto. Najgorszy ginekolog jakiego znalam. Niedouk i w
        dodatku niegrzeczny a dowiedzenie sie czegos od niego graniczy z cudem.
        WYSTRZEGAJCIE sie tego ginekologa ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Cale szczescie ze
        nie musze juz go ogladac...
        • dori80 Re: BYTOM>>>> 06.12.04, 21:29
          Skoro Ci sie nie podobal to prosze go wpisac na inna liste.
        • dori80 Re: BYTOM>>>> 06.12.04, 21:30
          Poza tym skoro ma tyle dobrych opinii to jednak musi byc dobry co? sama do
          niego chodze po zmianie kilku lekarzy i okazal sie najlepszym fachowcem...to
          chyba o czyms swiadczy...
          pozdrawiam
        • majka771 Re: BYTOM>>>> 11.12.04, 12:35
          dr Szydełko? bardzo dobry ginekolog. Zna sie na wszystkim, bardzo delikatny.
          Chodziłam do jednego lekarza faceta i gdy mnie badał to łzy w oczach miałam,
          natomiast dr Szydełko jest tak delikatny, że na badanie chodzę bez problemu, a
          w dodatku tak miło siez nim rozmawia, po prostu lekarz z powołania.
          • m_niunia4 Re: BYTOM>>>> 06.12.05, 12:03
            Zgadzam się, doktor Szydełko to bardzo dobry lekarz
        • mamusia101 Re: BYTOM>>>> 19.12.04, 00:57
          Ty jestes nie normalna!!! .DR SZYDEŁKO ??? Co on ci takiego zrobil ze go tak
          ocenilas? Najlepszy jakiego znam a mój juz 6sty ginekolog. Uwielbiam go.
          Uratowal moja bardzo zagrożona ciaze nie tylko farmaceutykami ale i dobrym
          słowem.Lezałam w Rudzie i tylko on mówił mi ze ciąża jest do uratowania reszta
          lekarzy "musi pani lezeć...".POlecam go wszystkim mądry i rosądnym kobietom a
          jego fachowość swiadczy o tym że bardzo trudno jest dostac sie do jego gabinetu
          czy to w Szombierkach czy to w Sante. Potrafi to co mozna obrócic w zart i
          odstresowac sie na TEJ NIEZBYT lubianej wizycie.Czasami chodze do niego bo go
          bardzo lubie bez zadnej przyczyny. Jesteś z Bytomia?
          A jak masz cos do niego to musimy sie spotkac priv.Wtedy zmienisz zdanie.
        • mamusia101 do al_ex 21.12.04, 20:02
          ola!!!jestes chora na głowe.Nie ma lepszego lekarza na ślasku nie leci na kase
          na ilośc ale najakośc.Umie bezstresowo podejsc do problemów i tłumaczy z
          polskiego na polski.P O L E C A M P R Z Y S Z Ł Y M M A M U S I O
          M.sUPER gOCHO.
        • olka54 Re: BYTOM>>>> 30.12.04, 15:51
          Ja też dołączam do opinii, że dr. Szydełko jest dobrym, a przede wszystkim
          ludzkim lekarzem. Odwiedzam jego gabinet bardzo często i jestem w temacie na
          gorąco, ponieważ jestem w ciąży i pozostało mi jeszcze parę dni do rozwiązania.
          Mogę stwierdzić tyle: nie należy on do gadatliwych lekarzy, podchodzi do sprawy
          bardzo rzeczowo, ale jeśli go o cokolwiek zapytać wyjaśni jasno i przejrzyście.
          Faktycznie potrafi rozluźnić atmosferę bez zbędnych podtekstów, pacjentka nie
          czuje się przy nim mega-skrępowana. Moje uznanie zdobył również tym, że w razie
          potrzeby potrafi "opieprzyć", jeśli jest taka potrzeba (np. w moim przypadku
          wzbraniałam się przed L-4 zagrażając tym nieświadomie dzidzi). I co
          najważniejsze: gorący plus z ostatniej chwili - jest koniec roku, wszystkie
          limity już wyczerpane i za wizytę właściwie trzeba zapłacić (w Sante traktowana
          jako prywatna). Pan dr. dla pacjentek w takim stanie jak mój - tzn. z
          obowiązkiem zgłaszania się co tydzień - zrezygnował z kasy. I niech to będzie
          podsumowaniem mojego wywodu. smile
          • mirkad Re: BYTOM>>>> 22.02.05, 07:28
            a ja się nie zgodzę - byłam miesiąc po poronieniu, zaczęłam krwawić; w związku
            z tym, że to on wykonywał u mnie łyżeczkowanie w szpitalu poszłam więc do
            niego; odesłał mnie do domu, kazał przyjść za tydzień do szpitala na dyżur żeby
            zrobić USG, a gdyby się pogorszyło to dzwonić na komórkę; na
            prawdę "PROFESJONALISTA" !!!!!!!!!
        • gusia1980 Re: BYTOM>>>> 04.06.06, 09:48
          Pomyliłaś chyba dr.Szydełko z jakimś innym !!! Jestem w 39t.c którą On własnie
          mi prowadzi. Jest przekochany !!! Tłumaczy wszystko o co zapytam! I nie
          podchodzi do mnie w sposób rutynowy. A to chyba najważniejsze dla każdej
          kobiety w ciąży! Jest bardzo wyrozumiałym i ciepłym człowiekiem. Może poprostu
          trafiłaś na jakiś gorszy dzień tego świetnego lekarza ! Jest zapracowany i to
          całkowicie tłumaczy humor! Ja to doskonale rozumiem ponieważ sama zasuwając
          przed ciążą na trzy etaty byłam czasem zgorzkniała i niemiła. Ale nie zrozumie
          tego ktoś, kto w życiu na nic nie musiał pracować! POZDRAWIAM !
          • ana76ana Re: BYTOM>>>> 14.06.07, 11:33
            O doktorze Szydełko krążą dobre i złe opinie. Dołożę swoje spostrzeżenia. Byłam
            w prywatnym gabinecie (100 zł wizyta z usg) i z NFZ-u. W obu bardzo się
            śpieszy. Na każdą pacjentkę przypada zaledwie kilka minut. Uśmiechnięty i miły
            ale... nie dostawałam wyczerpujacej odpowiedzi na nurtujace mnie pytania.
            Jakbym nie była dla niego równym partnerem w rozmowie. Nie robi badania piersi
            (opinia od kilku kobiet), nie ma jednorazowych wzierników, co powinno być
            standardem przynajmniej w prywatnym gabinecie! bada rękawiczkami z "worka" a
            nie lateksowymi, co jest nieprzyjemne i niehigieniczne. Dopiero wizyta u innych
            lekarzy otworzyła mi oczy, przekonałam się jak powinna wyglądać wizyta u
            ginekologa i co najważniejsze zostałam właściwie zdiagnozowana i otrzymałam
            wreszcie pomoc. Wg mnie nie jest super-profesjonalistą.
      • allye Re: BYTOM>>>> 17.04.08, 08:11
        Dr Szydełko ---> w żadnym wypadku !!! Fachowiec z niego żaden. Dwa
        tygodnie nosiłam martwy płód, a według niego wszystko było dobrze.
        Jego podejście do pacjentki pozostawia wiele do życzenia, po 5
        wizycie w ciągu 3 tygodni lekarz powinien choć kojażyć pacjentkę a
        on, za każdym razem pytał o co chodzi (no chyba że ma chłopina
        sklerozę). Na szczęście istnieją jeszcze lekarze, którzy pomagają
        pacjentkom nie tylko w swoich prywatnych gabinetach, jak im sie
        słono zapłaci. Trafiłam do przychodni AVIMED na placu Żeromskiego, a
        tam do dr Bogusia Tobora. Lekarz przyjmował mnie w dni wizyt
        prywatnych, a nie wziął ani grosza, mówił że za te pieniądze mam
        kupić witaminy i soki. Pracuje w szpitalu w Pyskowicach, może i
        daleko od Bytomia ale personel, zarówno lekarski, jak i
        pielęgniarski pełen zrozumienia i taktu.
    • gagat100 dr A. Kucharka Autor: yacho77 31.10.04, 19:00
      świetny ginekolog w Bytomiu
      Autor: yacho77
      Data: 30.10.2004 21:08 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      jeżeli chodzi o Bytom nie można nie wymienić dr A. Kucharka, który przyjmuje
      w prywatnej przychodni - INTIMED a na codzień pracuje w Bytomskiej Klinice
      Położnictwa i Ginekologii. Jest naprawdę fajnym człowiekiem, a przy tym b.
      dobrym fachowcem i naprawdę nie uważam, że tylko z powodu
      prowadzenia "prywatnej praktyki" należy go umieszczać na "czarnej liście" (a
      figuruje tam z tego powodu). Również co do Kliniki mam troszkę inne
      doświadczenia i nie uważam żeby była aż tak nieprzyjazna matcewink nie czarujmy
      się wszystko to jest kwestią subiektywnego odbioru danej sytuacji osoby czy
      miejsca. I dlatego polecam gorąco dr Kucharka, ja też znalazłam się u niego
      przez koleżankę i uważam, że dobrze się stałowink

• bobi1985 Re: dr A. Kucharka Autor: yacho77 25.11.05, 21:23
        dr kucharek? juz nigdy!!!!chodze do niego prawie 2 lata, biore juz ponad 2 lata
        cilesty i nawet sie nie spytal jak tam moja wartoba , tylko caly czas proponuje
        usg tego, usg tego i cos tam.a ostatnio jak kolezanka byla u niego to wykazal
        sie swoim niedoswiadczeniem
    • a.g9910 Re: BYTOM>>>> 02.11.04, 14:21
      Może dr,Kucharek jest ok,ja tego nie doświadczyłam.
      Również koleżanka mi go zaproponowała kiedy miałam okropne bóle bo przesunęła
      mi się spirala.
      Była do usunięcia,a mój lekarz wyjechał.poszłam do niego do Sigmy,i powiedział
      mi żebym przyszła do niego do prywatnej kliniki,bo on tutaj nie ma czym
      wyciągnąć mi tego.
      Dał adres,telefon,miło zachęcał,powiedział ile to kosztuje i porzegnał mnie
      bólem..
      czy to było ok podejcie???? chyba nie?? i nie uwierzę w to; że nie miał czym to
      wyciągnąć,poprostu mnie spławił.
      • dori80 Re: BYTOM>>>> 17.11.04, 22:18
        Przyłaczam sie do jednej z wczesniejszych wypowiedzi i polecam dr Szydełko-
        naprawde dobry fachowiecsmile))
        • 09.10.1973hala Re: BYTOM>>>> 06.12.04, 08:40
          Witam ja także polecam dr. Szydełko chodze do niego od ponad dwóch lat i jestem
          bardzo zadowolona prowadził mnie przez całą ciąże a rodziłam na Goduli gdzie
          pracuje tam w szpitalu tam także opieka super a wracając do lekarza to super
          gościu ma wspaniałe podejście do pacjentki a innym lekarzom tego brakuje
          niestety pozdrawiam
      • ania200 Re: BYTOM>>>> 25.11.04, 15:03
        Polecam dr Szydełko pracuje i w państwowej i prywatnej przychodni ale zawsze
        daje pacjentce wybór: państwowo czy prywatnie. Ja tak robiłam usg. Dobry
        fachowiec gorąco polecam.
        • mamusia101 Re: BYTOM>>>> 30.11.07, 17:37
          Ja także podpisuje sie za tym iz Szydełko jest super doktorem z
          powołania.Fakt ze zawsze jest zagoniony i nie zawsze musi rzucac
          kawałami na wizycie ale on pracuje 12-13 godzin dziennie nie biorac
          pod uwagę dyzurów w szpitalu od 7-7.Same byście padały
          na .......Jest FACHOWCEM. Uratował moją ciaze która była zagrożona
          od 6 tygodnia do 38 tygodnia.Zawsze dawał nadzieje choć bywały dni
          że wątpiłam całkowicie w Boga.Dzis mam 4 latka kochanego
          i "wyjatkowego".CZEKAM na następne wizyty z tym dokotrem gdyż
          staramy sie z mezem o drugie dziecko. Dla porównania podam iż na
          Szombierkach przyjmuje dwóch ginów, do niego idzie 25 pacjentek
          codziennie a do tego drugiego 2.W sante brakuje krzeseł w poczekalni
          gdy on przyjmuje.POLECAM GO BO WARTo KOMUS ZAUFAĆ JEZLI CHODZI O
          ZDROWIE NIENARODZONEGO ZYCIA!!!!!
    • awe65 Re: BYTOM>>>> 06.12.04, 06:06
      Gorąco polecam dr Tarnowskiego z przychodni "Silesiana" przy ul. Matejki.
      tel 282-97-20
      Ciąże i porody miałam prowadzone u innych lekarzy ale od kilku lat chodzę do dr
      Tarnowskiego i uważam, że jest to lekarz którego szukałam. Można z nim o
      wszystkim szczerze porozmawiać i mimo dużej liczby pacjentów każdego wysłucha
      do końca.
    • kate60 Re: BYTOM>>>> 06.12.04, 08:46
      Polecam dr Adama Blecharza parcuje w Klinice na Batorego(przyjmuje również
      prywatnie w Mysłowicach)- jest specjalistą w swojej dziedzinie, a poza tym
      zawsze wysłucha, porozmawia, doradzi... przyjemnie jest do niego iść.
      Pozdrawiam wszystkie dziewczyny !
    • boman26 Re: BYTOM>>>> 06.12.04, 09:23
      BArdzo dobra Pani ginekolog jest w przychodni Bovita na szombierkach dr
      Wawrzkiewicz Pracuje tez w klinice w Zabrzu gorąco polecam gdyby
      nie ona nie cieszylibysmy sie z slicznej coreczki
    • azi102 Czy jeszcze ktoś zna i poleca dr Blecharza 07.12.04, 13:12
      Czy jeszcze ktoś zna i poleca dr Blecharza????
      • mysza20 Ja polecam dr Blecharza 13.12.04, 11:53
        Znam-jest spoko-jestem po laparoskopii ,którą załatwiłam w przeciągu 10 dni od
        momentu pierwszej wizyty u niego.To był już 3 lekarz do którego trafiłam
        (poprzedni chcieli mnie operować normalnie)Blecharzowi nie potrzebna była była
        dziura w moim ciele (wielka na długość dłoni ),żeby mi pomóc.Pomógł-bo od 2 lat
        jest spokój i oby tak dalej.Na plażę chodzę w bikini bez kompleksów.A do
        Blecharza na kontrolne wizyty chodzę bez obaw,że znowu trzeba będzie wyłożyć
        furę pieniędzy na wizytę i na leki.Wydaje mi się ,że to jest tak jak z
        komputerami -jak się ktoś nie zna to kiedy mu się komputer zawiesi -powie,że
        jest zepsuty i trzeba go wymienić albo wymienić mu jaką bardzo drogą
        część.Oczywiście nie jestem fachowcem w tej dziedzinie-ale jeśli to możliwe,
        wolę unikać radykalnych rozwiązań..Usunięcie jakiegoś organu-podobnie jak
        wymiana procesora czy całego kompa są posunięciami radykalnymi.A przeciaż
        zawsze można spróbować metod mniej "drastycznych"-pod warunkiem ,że zna się
        odpowiedniego specjalistę.
    • dzuska Re: BYTOM>>>> 24.12.04, 00:54
      polecam doktora Muryna; przyjmuje na ul. Batorego i w Miechowicach; jest bardzo
      miły, cierpliwy i odpowiada na wszystkie pytania smile
    • blllondi Re: BYTOM>>>> 12.01.05, 08:37
      Polecam gorąco Panią Doktor Frimette Kostman Podsiedlik,która przyjmuje w
      Bytomiu przy ul. Matejki.Jestem już mamą i poród przyjmowała właśnie ta
      lekarka w Szpitalu na Batorego. Nie mam absolutnie zadnych zastrzezen co do
      tej placowki, a przede wszystkim personelu ktory jest tam kapitalny!!!Myślę
      że ta zła opinia tego szpitala ciągnie sie za nim jeszcze za czasów naszych
      mam,a to co było wtedy uważam za zamierzchłą przeszłość.Polecam jeszcze rar
      panią doktor,wczesniej chodzilam do pani doktor Redkiewicz,ale jej czas w
      moim zyciu juz na sczescie sie skonczyl i dzieki Bogu!!!
    • mondok Re: BYTOM>>>> 12.01.05, 14:23
      polecam również Pana dr. Andrzeja Szydełko - miły i rzeczowy - wizyty są u
      niego przyjemnościa jak juz odczeka sie długą kolejkę, natmiast poród w Rudzie
      śląskiej z udziałem tego lekarza był bardzo miłym i naturalnym przeżyciem a nie
      jak w niektórych przypadkach długim oczekiwaniem i niekończącym sie bólem. Jest
      to jedyny lekarz który kobietom w ciąży daje swój nr telefonu i pozwala dzwonić
      do siebie jak coś się dzieje, przynajmniej ja się z innym takim przypadkiem nie
      spotkałam. Bardzo duży + dla niego - widać że lubi swoją pracę smile
    • gagat100 Doktor Frimette Kostman Podsiedlik 13.01.05, 09:29
      Biała lista...
      CYTAT

Autor: blllondi
      Data: 12.01.2005 08:34 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

-----------------------------
      • a.g9910 Re: Doktor Frimette Kostman Podsiedlik 21.01.05, 21:33

• gallia Re: Doktor Frimette Kostman Podsiedlik 24.01.05, 11:43
        Pani dr Kostman jest OK tylko prywatnie. Oto przyklad typowej polskiej "etyki"
        lekarskiej. Za kase we wlasnym gabinecie jest w porzo. Za to w poradni
        zachowuje sie jakby miala do czynienia z kawalkiem miesa. Jesli chcecie
        ginekologa z NFZ, to nie ten adres.
        • a.g9910 DO GALLLI.. 24.01.05, 19:56

• efka24 Re: BYTOM>>>> 21.01.05, 07:34
      Polecam Panią Labochę-Supernak . Pracuje w szpitalu na Goduli oraz przyjmuje
      prywatnie w Nowym Bytomiu

Pozdrawiam Efka
      • aammsstt Re: BYTOM>>>> 27.01.05, 16:22
        Polecam dr. S. Horaka - przyjmuje w przychodni Antrum na ul. Łużyckiej. Jest
        specjalistą leczenia niepłodności ale również prowadzi ciąże, w szczególności
        te trudne...
        Wielka wiedza, doświadczenie, cierpliwość i kultura osobista. Polecam bez
        zastrzeżeń.
    • ziuz dr Piotr Bodzek 30.01.05, 17:04
      przyjmuje w sigmie bi na wyczolkowskiego i na katowickiej.
      jest najlepszy! smile
      • a.g9910 Re: dr Piotr Bodzek,....NAJLEPSZY?? 30.01.05, 17:44

• gooska nic sie nie dowiedzialam 11.02.05, 10:31
          Mieszkam w bytomiu od roku, szukam ginekologa (najlepiej kobieta). czytam to
          forum i nic sie nie dowiedzialam crying potwierdzila sie tylko moja opinia n atemat
          PAni Wawrzkiewicz. Swietna lekarka, polecam szczegolnie mlodym kobietkom, ktore
          po pierwszy ida do lekarza. Potrafi swietnie rozladowac napiecie, a do tego
          jest dobrym specjalista, wsystko wytlumaczy, wyjasni, zapyta cze chce lepszy,
          dorszy lek czy tanszy ale mniej skuteczny. Polecam.
          Jest tylko jeden problem: dostanie sie do niej na wizyte graniczy z cudem!!!!
          przyjmuje na konstytucvji z NFZ i trzeba miec duzo szczescia zeby sie tam
          dostac crying
          • masha4 Re: nic sie nie dowiedzialam 26.04.05, 21:26
            a wie ktos cos na temat Dr Marii Radkiewicz?przyjmuje w Medcentrum
            prywatnie,prosze o odpowiedz,zalezy mi bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • ziuz Re: dr Piotr Bodzek,....NAJLEPSZY?? 08.03.05, 15:28
          delikatny
          sympatyczny
          spokojny i opanowany
          fachowy
          zawsze dostepny (tel. i gg)
          wyczerpujaco odpowiada na wszystkie pytania
          cierpliwy
          • gosiamazur1 Re: dr Piotr Bodzek,....NAJLEPSZY?? 31.03.05, 11:21
            Potwierdzam. Najbardziej kompetentny lekarz ( a chodziłam do wielu). W dodatku
            szalenie miły , cierpliwy. Dba o kazdy szcegół. Kiedy byłam w ciąży to mnie to
            troche denerwowało,że (jak mi sie wtedy wydawało) każe mi jechać do szpitala z
            byle powodu. Ale dzieki niemu moje blizniaki żyją , rozwijają sie...
            Bardzo mu dziękuje
          • ewdik Re: dr Piotr Bodzek,....NAJLEPSZY?? 05.12.05, 12:04
            Cześć. Mam pytanko. Jestem po dwóch poronieniach. Postanowiłam zmienić lekarza. Bo ten do którego chodziłam był strasznie małomówny i tylko faszerował mnie lekami.Zresztą skutki opłakane.Nie mam ochoty przechodzić przez to kolejny raz.Wybieram się do poradni sigma-bi.Jeszcze nie wiem którego lekarza wybiorę, ale czy znacie może cennik. ile kosztuje wizyta. Za odpowiedź z góry dzięki
            • a.g9910 Re: dr Piotr Bodzek,....NAJLEPSZY?? 09.12.05, 21:59
              ewdik napisała:

> Cześć. Mam pytanko. Jestem po dwóch poronieniach. Postanowiłam zmienić lekarza.
              > Bo ten do którego chodziłam był strasznie małomówny i tylko faszerował mnie le
              > kami.Zresztą skutki opłakane.Nie mam ochoty przechodzić przez to kolejny raz.Wy
              > bieram się do poradni sigma-bi.Jeszcze nie wiem którego lekarza wybiorę, ale c
              > zy znacie może cennik. ile kosztuje wizyta. Za odpowiedź z góry dzięki

Z tego co ja wiem to w Sigmie jest na kasę chorych.
              NIe wiem czy przyjmuje tam jeszcze Dr Urban,tego ci szczególnie polecam,jesli
              jesteś po poronieniach.
              Od kuzyna żona miała problemy z ciążą,długo nie umiała zajśc,i w sumie dzięki dr
              Urbanowi urodziła.
    • sevika Re: BYTOM>>>>a dr Tomanek??? 11.02.05, 21:00
      Ja osobiscie jestem zadowolona...ale dopiero 2 razy bylam....moze mi ktos cos o
      nim opowiedziec???
      • ania200 Re: BYTOM>>>> 16.02.05, 17:52
        Według mnie najlepszym lekarzem jest dr Szydelko. Prowadził mnie przez całą
        ciążę, urodziłam ślicznego zdrowego syna. Najbardziej podobalo mi się jak
        powiedział, że nie ma piękniejszego widoku niż szczęśliwa mama tuląca swojego
        nowonarodzonego dzidziusia, i że dlatego wybrał tą specjalizację. To jest
        właśnie lekarz z powołania. Gorąco polecam.
      • redsonia2 Re: BYTOM>>>>a dr Tomanek??? 24.10.05, 10:30
        Ja właśnie do niego chodziłam. Jest owszem miły, grzeczny, rozmowny, ale jak
        trzeba, to nie odbiera komórki. Mnie osobiście żle się kojarzy. Byłam w 17 tg.
        ciąży, chodziliśmy z mężem do Provity i PO CO???????????????????????????????????
        pozostał mi żal i zdjęcia z USG, bo dzidzia zmarła a wszystko było super.
        Uważam, że oni wszyscy są "The best" jeśli chodzi o kasę.
        • rmzasada Re: BYTOM>>>>a dr Tomanek??? 14.03.06, 15:33
          Dr Tomanek jest świetnym lekarzem. Leczę się u niego od ponad 2 lat.Chodziłam
          do Antrum, a teraz do Provity. Zawsze odbierał ode mnie telefony, zawsze był
          miły, żeby nas nie naciągać na koszty- robił mi USG w bytomskim szpitalu (nawet
          kilka razy w tygodniu w czasie monitoringu cyklu). Teraz jestem w 9 tyg. ciąży.
          Nie wyobrażam sobie, żebym miała mieć innego lekarza prowadzącego. Mam
          nadzieję, że Dr Tomanek doprowadzi mnie i Maleństwo do szczęśliwego
          rozwiązania, choć może to być trudne. Wiem, że zrobi wszystko, co w Jego mocy.
          Ale trzeba zawsze pamiętać o tym, że lekarz, choćby najlepszy, nie jest
          Bogiem...
          Po śmierci dziecka każdy szuka winnego i jest to jak najbardziej
          usprawiedliwione. Ale trzeba być bardzo ostrożnym w ocenie, żeby kogoś nie
          skrzywdzić.
          To, że lekarz nie odbiera komórki nie jest żadnym zarzutem pod jego adresem. Ja
          zawsze zanim zadzwonię, denerwuję się, czy aby Dr właśnie nie śpi, nie jest na
          randce, nie jedzie samochodem albo coś tam jeszcze. Może mieć tysiące
          obiektywnych powodów, żeby w tym momencie nie odebrać telefonu. Dlatego tym
          większe zaskoczenie, że w ciągu ponad 2 lat odebrał każdy telefon i
          odpowiedział na każdego smsa smile
          A pociąg do kasy? - Hmm, to chyba tak powinno być, że jak ktoś ciężko pracuje,
          to powinien brać za to niezłą kasę. Dr T. wie, ile kosztują zabiegi i leki,
          dlatego stara się pomóc chociażby robiąc USG w Bytomiu za darmo. Gdy pierwszy
          raz po takim USG wyciągnęłam portfel powiedział, że uda, iż tego nie widział i
          że następnym razem się obrazi smileW Provicie jak są zabiegi lekarze przyjmują
          nawet w niedzielę. Pracują na dobrym sprzęcie, robią zabiegi, w wyniku których
          powstaje nowe życie, wyjaśniają wątpliwości - i za to płacimy chodząc do
          kliniki. Żadne pieniądze nie dadzą nam jednak 100% pewności, że wszystko będzie
          dobrze. I to chyba optymistyczne, bo oznacza, że są na tym świecie rzeczy,
          których nie można kupić.
          Suma sumarum - dziwię się bardzo, że żadna z całej rzeszy zadowolonych
          pacjentek Dr T. do tej pory nie zareagowała na tak krytyczną i w moim
          przekonaniu - krzywdzącą - opinię na temat tego lekarza. Jeśli chcecie
          dowiedzieć się czegoś więcej na Jego temat- zajrzyjcie na forum Naszego
          Bociana.
    • tosiek20 Re: BYTOM>>>> dr St. Horak 21.03.05, 17:25
      A ja w Bytomiu polecam doktora Horaka. Wiele zrobił dla mojej żony i dla nas.
      bardzo dobry lekarz, specjalista. Doświadczony ginekolog pomógł wielu parom w
      leczeniu niepłodności. Pracuje w szpitalu w Bytomiu przy ul. Batorego.
      pacjentki (moja żona też) są zachwycone.
      • aammsstt Re: BYTOM>>>> dr St. Horak 31.03.05, 11:57
        Pisałam już pozytywan nt. dr. Horaka i nadal podtrzymuję swoją opinię co do
        jego kompetencji, delikatności i wszelkich cech niezbędnych lekarzowi. Niestety
        jest jedna wada....nie do pominięcia w obecnych czasach - jest drogi. Liczy
        sobie za wizytę i osobno za usg i za wszystkie "ekstra" usługi osobno.
        Dodatkowo nie ma podpisanej umowy z nfz, więc skierowania na najprostsze
        badania krwi i moczu - bedą płatne, nie mówiąc o innych badaniach
        specjalistycznych. POWTARZAM JEST BARDZO DOBRYM SPECJALISTĄ!!!! - ale jest
        drogi...
    • annalalik DR Paweł Madej 22.04.05, 21:10
      Trafiłam bezbłędnie w gina - okazało się że on się w klinice ginekologii i
      endokrynologii zajmuje diagnozowaniem i leczeniem niepłodności a przede
      wszystkim PCO!!
      W każdym razie powiedział ze co jak co ale ani moje wyniki ani USG robione
      prywatnie nie potwierdza PCO. Powiedział, że za takie rzeczy które są napisane
      na wyniku usg to lekarz powinien isc siedziec!! (on nawet zna tego doktorka i
      stwierdził: "taki miły człowiek a takie głupoty pisze). No ale mniejsza z tym.

Co do PCO - Mam na jednym jajniczku 4 maluśkie 2 mm pęcherzyki które mogą być
      pozostałością po antykoncepcji lub po ostatniej owulacji. Przy PCO takie
      pęcherzyki są "tylko" 2 x większe są na obu jajnikach i to w ilości po 12 na każdym.
      I TU MI TEN KAMIEŃ SPADAŁ Z SERCA. Zrobił mi też pan doktor cytologię - choć
      stwierdził że napewno bedzie ok bo jestem w środku czyściutka jak mało kto.
      Powiedział ze macica jest piękna i aż zal ze pusta.
      CLO mam nie brac no chyba ze bardzo chce bliźniaki smile) - taki jego żarcik.

W środę mam przyjść do niego by zobaczyć co z moimi pęcherzykami - pooglądamy
      sobie i stwierdzimy co jest grane smile) Ale podejrzewa ze wszystko ok.

W kolejnym cyklu jeśli się w tym nie uda zaproponował żebym przyniosła nasionka
      i on mi wymaz zrobi i test na zgodność nasienia i śluzu - bo może cos tu jest
      nie tak - to badanie mikroskopowe i mieści się w cenie wizyty.
      Ogólnie wg niego jestem okazem zdrowia. Pocieszył mnie bardzo i jestem normalnie
      szczęśliwa.

Wogóle wypytał mnie tak o wszystko jak jeszcze nikt nigdy. AAA!!! Śluzikiem się
      zainteresował no i zrobił mi USG piersi - pierwszy raz w życiu ktoś mi zrobił to
      USG!!!
      Ogólnie zabuliłam 110 zł (80 zł wizyta +30 cyto) ale warto było.

A co do samego doktorka - przemiły i wogole bardzo fajny starszy pan smile)
      REWELACJA

NAMIARY:
      Bytom pl. Sikorskiego 8 (brama)
      tel. 2816343
      przyjmuje w srody i w piatki od 16 - 20
      rejestracja codziennie
      NIE MA KOLEJEK
    • masha4 Re: BYTOM>>>> 26.04.05, 21:31
      wiecie cos o Marii Redkiewicz??chodze do niej od 2 lat ale nie wiem czy jej
      profesjonalizm jest wart ceny,niby jest ok,troche smetna ale niewiem czy nie
      warto sie przepisac,...?????????????????????????????/

• annalalik Re: BYTOM>>>> 17.06.05, 08:16
      CYTAT

mitsu2 28.02.2005 16:33 + odpowiedz

Drogie panie jeszcze nie rodziłam ale miałam robiona wypalanke przez Dr.
      TARNOWSKIEGO, jest kapitalny, od kobiet "ciężarnych" i matek słyszałam same
      superlatywy skierowane w jego strone.

DR. przyjmuje w przychodni wielospecjalistycznej na Pilsudskiego rano natomiast
      w poniedzialki i czwartki w Silesianie przy ulicy Matejki pozniejszym
      popoludniem

• Re: BYTOM
      a.g9910 28.02.2005 23:07 + odpowiedz

dołączam same pochwały ,moje znajome sobie Pana cenią i chwalą.
    • halusik Re: BYTOM>>>> 20.06.05, 21:24
      Dwa razy w ciązy chodzilam do dr Żaka.Pracuje w klinice w Bytomiu.Opiekował sie
      mną dobrze,jest bardzo delikatny i mily, troche mu marudzilam za pierwszym
      razem ale spokojnie wszystko mi tlumaczylmoja mama chodzi do niego od lat i tez
      jest zadowolona.Trudno sie do niego dostac na kase chorych przyjmuje tylko raz
      w tygodniu.W ciązy zdecydowalam sie chodzic jednak prywatnie, prywatnym
      pacjentkom pozwala dzwonic na komorke, to dla mnie bylo wazne w ciazy.Gabinet
      prywatny ma w Bytomiu na Stroszku na Tetmajera,ale kolezanka chodzi tez do
      niego w Gliwicach na Plebańska
      • marzenia777 Re: BYTOM>>>> 28.07.05, 12:58
        jeśli chodzi o dr Żaka..... nie polecę go nigdy w życiu!!!!!!!!! stwierdził u
        mnie w 11 tygodniu ciąży (gdzie ciąża obumarła w 7 tc) ciążę zaśniadową.
        Przeżyłam koszmar, ale okazało się że to była błędna diagnoza!!!!! widział
        wyniki beta+HCG były bardzo niskie!!!! Bardzo dobry lekarz którego mogę polecić
        to dr. Maciej Ziomek, przyjmuje na kasę chorych na Goduli na przeciwko szpitala.
        • marta99 Re: BYTOM>>>> 03.08.05, 00:57
          To bardzo smutne ze straciłas ciąze.
          Na pewno bardzo na nią czekałas lecz z tego co zrozumiałam to nie była to wina
          Żaka.
          Chodze do tego lekarza juz sporo czasu i jestem zadowolona.
          Jak miał watpliwości to zlecał kilka razy zrobienie wyników.
          Bylam zła ze badania kosztuja.Miał racje ze nie wierzył w pierwszy bo okazalo
          sie ze laboratorium sie pomylilo.najgorsze bylo to czekanie na wyniki.
          Ryczalam po nocach,bylam na wszystkich wsciekła lecz doktor wyjasnil ze czasami
          potrzeba czasu na wyjasnienie takiej sprawy.
          Inna lekarka po pierwszym wyniku (mocno za niskim)betahcg i usg na jakims przed
          potopowym aparacie chciala robić czyszczenie a dzieki dr Żakowi mam Michałka.
          Jestes rozgoryczona i szukasz winnych, ja mu wiele zawdzięczam i zawsze go
          polecam.Na pewno nastepnym razem Ci sie uda.
        • mamusia101 Re: BYTOM>>>> 30.11.07, 17:47
          ziomek daj se spokój ma taki humor angielski ze niech go kule
          biją... Odbierał mi poród i mojemu mezowi powiedział przy mnie ze
          kobiety sa stworzone do bólu i ze za rok tez przyjde do niego z
          kolejną ciaza.Powiedzial mu tez ze to nie boli ze codzienne golenie
          brody to jest BÓL!!!!!!!!A jak mnie zszył to 3 tygodznie chodziłam
          wygieta w pół dopiero dr Szydełko naprawial jego spapraną robote.
      • agnia5 Re: BYTOM>>>>dr Żak,bardzo fajny 08.08.05, 00:27
        Bardzo polecam dr.Żaka,miły,uprzejmy i delikatny.Mojej mamie kilka lat temy
        uratował zycie,operował jej raka a w Myszkowie powiedzieli ze sie nie da. na
        onkologi w Gliwicach powiedzieli ze takie przypadki operuja w Bytomiu na
        Klinice.Dr. Zaka polecila mamie znajoma co tez sie w Bytomiu leczyla a byla
        zadowolona.
    • aniab28 Re: BYTOM>>>> 10.07.05, 16:40
      Ja w 100% polecam dr.MURYNA dwukrotnie prowadził mi ciązę,jest super lekarzem-
      ma gabinet na BATOREGO 34 przyjmuje we wtorki(to tak na marginesie kakby kto
      był chetny...)pozdrawiam
      mama NICOLE(1998.08.03)i Dawidka(2004.10.27)
      • malgolkab Re: BYTOM>>>> 27.10.05, 14:49
        polecam pania dr cekanska. przyjmuje w bytomiu na estreichera, niestety tylko
        prywatnie, wiec nie daje skierowan na NFZ. umawia sie na konkretna godzine,
        nigdy nie czekalam dluzej niz 10 minut. kazda wizyta trwa 40-50 min, czasem
        wiecej, nigdy nie zbywa pacjentek i obszernie wszystko wyjasnia. zawsze mozna
        do niej zadzwonic. bylam u kilku ginow, ale pani dr mi bardzo przypasowala.
        aha, ma dyzury w klinice w bytomiu i szpitalu w siemianowicach.
        • 89mika Re: BYTOM>>>> 30.10.05, 15:58
          cześć, polecono mi przychodnię Antrum, wiem że tam są specjalisci zajmujący się
          macicami dwurożnymi i macicami z przegrodą, np. doktor Grettka , doktor
          Ogrodnik, błagam napiszcie jeśli macie jakies opinie o nich, słyszałam że
          lekarze z Antrum diagnozują i operuja przegrody, jestem w rozpaczy ,
          podejrzewam że to było przyczyna obumarcia mojej ciąży i chcę teraz jak
          najszybciej trafić na fachowca od takich spraw, napiszcie jesli coś wiecie
    • okrytamyslami Re: BYTOM>>>> wg mnie bardzo dobrym ginekologiem 07.11.05, 14:14
      jest dr Tadeusz Urban. Przyjmuje w Bytomiu przy al. Woj. Polskiego 7. Fajny
      facet nie da sie go nie lubić !, a to bardzo ważne ! Mam do niego pełne
      zaufanie, jest delikatny, wszystko wytłymaczy. Żadnego stresu na wizycie !!!!!
      Wizyta prywatna kosztuje 50 zł. , w przypadku ciąży USG robi w szpitalu na
      Batorego ( jest tam ordynatorem) i tam już nie płaciłam !
      • a.g9910 Dr Urban-zgadza się jest OK! 11.11.05, 15:39
        • a.g9910 Re: Dr Urban-zgadza się jest OK! 11.11.05, 15:41
          Sorki za szybko wcisnęłam enter.
          Zgadza się jest ponoć dobrym specjalistą.
          Moja koleżanka chodziła do niego,miała problem z zajściem w ciążę,chodziła
          prywatnie i bardzo sobie go chwali.
          L-4,nie było problemu,sam zaproponował żeby odpoczęła,przygotowała się do roli,i
          nie zabrakło go przy samym porodzie.
        • martula_2 Re: Dr Urban-zgadza się jest OK! 13.11.10, 12:40
          Jestem w piątym miesiącu ciąży, którą prowadzi dr Urban. Jestem generalnie bardzo zadowolona, bo wiem ze jestem w rękach dobrego specjalisty. Choć słyszałam,. że mozna trafic na jego lepsze i gorsze dni to ja do tej pory trafiałam na same lepsze. Każdy może mieć gorsze dni i to tez trzeba zrozumieć. jeśli na taki trafię, zrekompensuje go sobie rzeczowymi słowami i profesjonalnym podejsciem doktora.Uratował trzy ciąże w mojej rodzinie, ludzie jezdza do niego po pareset kilometrów. zawsze pod telefonem, zawsze pomocny- choc nie zawsze rozgadany. Trzeba go po prostu zaakceptować takim jaki jest... i oddać się w jego ręce. Każdy pewnie ma swoje zdanie wyrobione na podstawie doswiadczenia, moje jest jak najbardziej pozytywnesmile pozdrawiam
      • domcia13 Re: BYTOM>>>> wg mnie bardzo dobr 22.06.06, 01:46
        dla mnie najlepszym ginem jest dr Janusz Peterek prowadził moją ciążę pomógł
        przyjść na świat mojemu dziecku jest zawsze miły i uśmiechnięy odpowiada na
        wszystkie pytania wyczerpująco aha i jest bardzo delikatny podczas badania
        pamięta na co sie leczyłam jakie były komplikacje.Polecam
      • dansik Re: BYTOM>>>> wg mnie bardzo dobr 18.07.07, 13:30
        Witam,

Nie mogę nigdzie w Internecie znaleźć nr telefonu do gabinetu prywatnego dr
        Urbana, czy jesteś w jego posiadaniu i czy mogłbym o niego prosić?

pozdrawiam
        • a.g9910 Re: BYTOM>>>> wg mnie bardzo dobr 22.07.07, 22:39
          Witam.
          Jeśli bardzo chcesz numer do dr. Urbana, to zadzwoń na "3" w Bytomiu, dr. tam
          pracuje, a jesli nie dasz rady, to daj znać, poszukam.
      • aamo Re: BYTOM>>>> wg mnie bardzo dobr 13.10.08, 15:55
        Może i Pan Urban jest fajny dla pacjentek, ale chyba tylko dla tych,
        które chodzą do niego prywatnie. Jest bardzo złośliwy i arogancki.
        Miałam z nim styczność dwa razy będąc w szpitalu i za każdym razem
        to samo. Na zadane pytania odpowiadał z dużą dozą ironii, a ja w tym
        czasie czekałam na zabieg po poronieniu.... szkoda słów. Dla mnie,
        to ten pan minął się z powołaniem.
      • basiabytom Re: BYTOM>>>> wg mnie bardzo dobr 03.11.08, 13:00
        A w jakich godzinach i jakie dni dr Urban przyjmuje w swoim gabinecie na pl.
        wojska polskiego ? i kiedy najlepiej dzwonic, zeby sie umowic na wizyte.. bo ja
        sie nie moge dodzwonic.
        Dzieki za odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka