triada1301 23.02.07, 19:23 Jak używacie to jaki i jak go oceniacie?Ja aktualnie mam krem do peelingu z morelami z Rossmana, w szklanym słoiczku kosztował grosze ale jest naprawde fajny.Ale z checią poczytam o waszych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o.lunia Re: Wasz peeling do twarzy. 23.02.07, 19:32 ja ODRADZAM peeling drobnoziarnisty Lirene. maze sie tylko po twarzy i nie daje zadnego efektu, moze poza calkiem przyjemnym nawilzeniem. Zuzywam jako maseczke nawilzajaca, bo do peelingu to temu mazidlu daleko! chce sprobowac rossmanna:) calkiem niezly jest peeling ogorkowy ziaja. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_cookie Re: Wasz peeling do twarzy. 23.02.07, 21:14 a ja odradzam ogorkowy Ziaji:) dla mnie beznadziejny,nie oczyszcza i miałam wrażenie,jakbym nałozyła sobie tłusty krem na twarz. polecam enzymatyczny Lirene. nakłada się go jak maseczke i po kilku minutach spłukuje. twarz jak nowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Wasz peeling do twarzy. 23.02.07, 21:20 Od kilku lat niezmiennie ten sam: clearskin avonu. Dobrze odświeża cerę, ma dużo drobinek ścierających i przysusza karostki. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Wasz peeling do twarzy. 23.02.07, 21:23 u mnie ostatnio króluje oriflame: jeden drobniejszy mleczny z ziarenkami ze zmielonego ryżu i drugi grubszy z papai i mango z drobinkami z pestek brzoskwini. używam zależnie od nastroju i z obu jestem bardzo zadowolona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Wasz peeling do twarzy. 24.02.07, 23:29 Ja też używam morelowego St. Ives, polecam dla fanek mocniejszego ścierania! Odpowiedz Link Zgłoś
jewriejka Re: Wasz peeling do twarzy. 23.02.07, 23:22 a ja ostatnio podebralam bratu!!!!(sic!!)hhehhe zel do mycia twarzy clerasil dla mezczyzn peelingujacy i wiem ze sama sobie go kupie mimo meskiego zapachu Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Wasz peeling do twarzy. 24.02.07, 00:45 Ja uzywam peelingu Sephory (rozowy w bialawej tubce). Lubie go, bo jest taki "czysty" i malo perfumowany. Odpowiedz Link Zgłoś
colleen83 Re: Wasz peeling do twarzy. 24.02.07, 10:03 Teraz mam enzymatyczny Sorayi z serii przeciwtrądzikowej. Właśnie mi się kończy i będę musiała kupić inny. Nie wiem czy kupię ten ponownie, ale na pewno kupię znów jakiś enzymatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Wasz peeling do twarzy. 24.02.07, 14:21 ja zuywam roślinnego YR. Troche tłustawy ale dobrze sciera jednoczesnie nawilża. ?Lubie go ale teraz kupie jakis bardziej owocowy Odpowiedz Link Zgłoś
miss_cookie Re: Wasz peeling do twarzy. 24.02.07, 20:14 o! morelowy St.Ives polecam również:) Odpowiedz Link Zgłoś