Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 26.01.05, 14:05 a przynajmniej jedyne z tych ktore odwiedzam,ustawia mi sortowanie watkow wg kolejnosci zalozenia watku Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: dlaczego to forum-jako jedyne 26.01.05, 17:02 Bo coś zmieniliśmy, ale jeszcze nie do końca. Jak się za logujesz to widzisz tak jak chcesz. Link Zgłoś
Gość: kixx Re: dlaczego to forum-jako jedyne IP: *.acn.waw.pl 26.01.05, 20:58 czyli mam wybor tak jak kazdy szantazowany :) Link Zgłoś
messja Re: dlaczego to forum-jako jedyne 26.01.05, 21:45 ta zmiana jest bez sensu a poza tym nielegalna bo niech nie wyrazil na nia zgody. (chyba ze wyrazil zaocznie, ale nic mi o tym niewiadomo). Link Zgłoś
niech Re: dlaczego to forum-jako jedyne 27.01.05, 14:57 Zespol ekspertow pracuje nad moim zdaniem w tej kwestii. Link Zgłoś
xxx222 Re: dlaczego to forum-jako jedyne 03.02.05, 22:28 tebe napisał: > Bo coś zmieniliśmy, ale jeszcze nie do końca. Tego sie obawialem. Cos zmieniliscie, ale do konca niewiecie co. Bez wsparcia serwisu chyba sie nie obejdzie... Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: dlaczego to forum-jako jedyne 03.02.05, 20:50 rozszerzyli te zmiany na forum "o moderacji". Ciekawe jak to można zmienić jak się nie ma włączonych javascript? Logowanie takze niewiele zmienia sytuacje Link Zgłoś
kixx Re: dlaczego to forum-jako jedyne 03.02.05, 21:00 logowanie zmienia jesli masz w ustawieniach konta wybrane sortowanie watkow wg ostatniego listu to wyswietla sie tak jak dawniej Link Zgłoś