Dodaj do ulubionych

Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym

11.01.06, 00:49
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9906973&a=34762146
Jako to nikerzy umiom wyrychtować
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 00:51
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=19010066&a=19153251
      Toż do kompletu dom i taki link, coby był klar.
      • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 00:59
        A richtig, tyn post bardzi psuje tu na poczontek
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9906973&a=34732669
        Dyć post rudzkego aesa miyndzy tymi dwoma tyż gryfnie wyglondo
        Hepik szkryfnoł "a", w36 "b" (możno mi pszaje, że tak zarozki po nazwisku),
        a kto szkryfnie "c"?
        • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 08:45
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=34767149
          Ano, jak sie to godo - "nic ło nos bez nos"
          • tajemnica.poliszynela Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 09:05
            Przestańcie! Bo już się uśmiałem.
            • hepik1 Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 09:15
              A na czym polega to szkalowanie,Bronku?
              Rok temu pogratulowałem znalezienia się Twoich fraszek na "ekskluzywnej "Oślej ławce"
              A jaką treść zawierały trzeba pytać zawodowych czy społecznych adminów bo to oni mają możliwości kierowania na Oślą.
              • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 09:37
                No i ło to tyż idzie.
                Znoloz żeś fraszki i pogratulowoł żeś fraszek, a niy jakegoś przipadkowo
                zmiynionego tymatu wontku.
                No dyć wrazioł żeś na forum wycinek tymatu. Świadomie przipisołś mi tako
                jakoweś hitlerowske fraszki i polecioł z tym na forum Zakopane.
                Coś mi sie zdo, że możno niy yno szło tu ło mnie, możno to była twoja proba
                propagowanio hitleryzmu mojim kosztym - no dyć to już łostawiom sumiyniu aesa.
                Ano, w36 poszoł dali.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9906973&a=34732669
                Wyciongo moje miano i twierdzi, że po roku wypiyrom sie mojich postow ło
                Hitlerze.
                Tako było "a", było "b" i terozki trza czekać na "c".
                Podobnoś na tym forum jednak ktoś staro sie ło prawo i regulamin.
                Możno jednak jo sie myla.
                Możno to jest tukej raczyj "normom" za kero trza nagrodzać a niy karać.
                Kto wiy?
                • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 09:42
                  Swojom drogom to humorym już złośliwości niy zakryjesz
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=31390642&a=34768417
                  Gratuluja "gazecie.pl" aesa.
                  • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 09:48
                    No, żeby było ciekawi skupluja to jeszcze ze takim linkym
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=31390642&a=34518108
                    Terozki jest prawie komplet.
                • hepik1 Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 09:48
                  Co do "wyciongania miana" miałem pewne wątpliwości ale...
                  Po pierwsze :nazwiskiem i imieniem podpisywałeś kiedyś swoje posty na forum.
                  Po drugie:nie bądź taki skromny-jesteś w zasadzie osobą publiczną,np jako pomysłodawca konkursu fraszkowego w lokalnym tygodniku,gdzie są podane Twoje personalia,nie wspominając o Twoich licznych wystawach kolekcjonerski w okoliczych szkołach czy muzeum gliwickim,gdzie również Twoje "miano"nie jest szyfrowane nickiem przecież.
                  A co do Twoich fraszek na Oślej ławce może ktoś mądrzejszy zrozumie o co ci chodzi,ja niestety aż taki pojętny nie jestem.
                  • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 10:05
                    Hehe, znojdź te "posty" podpisane przezymnie. Jo pamiyntom yno ło jednym
                    tekście tyczoncym sie notgeldow,kaj żech zapomnioł wymazać podpis.
                    No ja, ktosik już zmajstrowoł cołko stronka ze fraszkami i pocztom do mnie
                    (teroz już niyaktualnom), dyć bez moji wiedzi i zgody. Jako sie to
                    złodziejsytwo skończyło, to niy yno ty wiysz
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=15354466&s=0

No dyć co inkszego jakiś wirtualny anonimowy byt typu "hepik1", czy "w36", a co
                    inkszego konkretno osoba znano z imiynia i nazwiska, kere sie wklejo do postu
                    abo zamiyszczo w tymacie wontku, po to by go w jakiś formie szkalować.
                    Tu już może wlyźć prawo, jak zaś robi to aes, to tym gorzi.
                    Administracjo forum cosik niy chce tego widzieć - jyj problym.
                    Tako przeca dowo świadectwo jak szanuje prawo i regulamin.
    • jabbur Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 11:43
      To nie jest szkalowanie.

pozdrawiam,
      j/a
      • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 16:19
        szkalować ndk IV, ~luję, ~lujesz, ~luj, ~ował, ~owany
        «mówić o kimś, o czymś źle, rzucać oszczerstwa, kalumnie; obmawiać, spotwarzać»
        Szkalować kogoś przed kimś.
        ------------------------------
        Ponboczku drogi, czyli sama gora stwierdzo, że wszysko w tych linkach jest
        prowdom, nawet to, żech napisoł jakeś posty czy fraszki hitlerowske.
        No, tegoch se niy spodziywoł.
        Jak Jabbur to potwierdzioł autorytatywnie, to dołonczom go do grona
        szkalujoncych moja osoba, niy jakegoś tam "bronkanotgelda", uno kogoś kerego
        miano dobrze zno. Do mnie to istotne. Przeca jakby miało sie to skończyć w
        sońdzie, to wezwanie musi dotrzeć tyż do Jabbura.
        • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 11.01.06, 17:53
          No, tako do kompletu, coby była jasność, że niy idzie tu ło
          jakegoś "bronkanotgelda" yno ło konkreto osoba, dołonczom ciekawy wontek
          trololola Iktorna
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15718&w=19905384&a=19905384
          Swojom drogom cosik podobne to jest do aesa
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=10922877&a=10923723
          Take wkłodanie mojego miana do tymatu wontku robi sie chyba popularne.
          A możno to som jakeś cwilingry?
        • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 12.01.06, 12:19
          Hmm, "cisza" Jabbura tyż mo swoja "wymowa".
          No dyć jo, jako polski obywatel, mom prawo bronić sie przed pokryntnymi postami
          kere majom przedstawić moja osoba w złym świetle, som niczym inkszym jak
          oszczerstwym i służom obmowie i spotwarzyniu moji osoby, a niy jakegoś tam
          wymyślonego "nicka".
          Niy byda "cicho" bestoż "chowanie gowy w piosek" na nic sie tu zdo.
          Możno i za to, że bronia swojich praw dali byda szkalowany i richtig skończy
          sie to wszysko w sońdzie. Jest to jakeś rozwionzanie.
          Dyć ło wiela lepi i prości byłoby jakby jednak Administracjo za wczasu
          pomyślała ło prawie i regulaminie.
          • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 12.01.06, 17:10
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9906973&a=34861538
            Jak widać tymat leci kaj ińdzi (w wykonaniu zainteresowanego) - szkalowanie
            trwo - zgodnie z tytułym wontku.
            • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 13.01.06, 08:25
              Coby był z tym jednak richtig klar proponuja wzbogacić regulamim ło punkt taki
              treści;
              -Szkalowanie konkretnych osób fizycznych na forach portalu "gazeta.pl" jest
              dopuszczalne. Administracja ponosi za to pełną odpowiedzialność.
              • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 15.01.06, 15:17
                Jak sie już i tak szkaluje moje miano za wiedzom i przizwolyniym administracji
                forum, to możno trza sie ździybeczko lepi poznać
                www.w-g.com.pl/html/tgartyk.php?nazwa_artyk=Ty%B6%20wariat,%20a%20nie%20kolekcjoner...&data=12.1.2006&PHPSESSID=314e22c9e88c47cd42dfc30633793404
                Przeca to mi niy zaszkodzi.
                • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 17.01.06, 18:28
                  No, możno jeszcze jedyn "kwiotek" do tego łogrodka.
                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16671
                  Niby szkalowanie to niy jest, dyć łobrazuje jakby tło tego zjawiska, jak widać
                  akceptowanego czyńściowo przez administracjo łod downa.
                  Kożdy kij mo dwa końce.
                  Teroz, jak żech se som już cołkym łodkrył, tym bardzi niy byda tolerowoł takich
                  zogrywek.
                  • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 20.01.06, 18:38
                    Hmm, niy jo jedyn widza te szkalowanie
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=19757389
                    Niy jo jedyn.
                    • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 21.01.06, 09:39
                      Widać aes niypoprawny
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=19757389&a=35363050
                      Choć mu zdo sie że zabawny.
                      • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 21.01.06, 10:10
                        Niby ktosik cosik fulo
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=760&w=35026944&a=35362819
                        Dyć i tam szykana kulo.
                        • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 21.01.06, 12:25
                          cdn.

Toż ciong dalszy szkalowania
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=24535078&a=35368359
                          Ło jeronie - niy cygania!
                          • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 25.01.06, 18:01
                            Ano leci se po mianie
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=35593368&a=35617290
                            Komu prawi te "tumanie"?
                            Z namaszczyniym to "gazety"
                            Z jeji "prawym" tyż - niystety.
                            • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 27.01.06, 14:36
                              Możno we ramach "wolności słowa"
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=35695097
                              Se wykuruje i ta "choroba".
                              • broneknotgeld Re: Szkalowanie na forach zgodne z regulaminym 18.02.06, 19:50
                                Jakby niy paczeć, to szkalowanie dali leci
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9906973&a=37060168
                                Jeszcze roz godom, żech istnego niy upważnioł do posługiwanio sie mojim mianym.
                                Za jego złośliwości łodpowiado tyż "gazeta.pl".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka