lisia_kita 04.02.06, 03:01 Co to znaczy BLEDNY TOKEN ? Ta wiadomosc pojawia sie kiedy chce wyslac maila . Link Zgłoś Obserwuj wątek
lisia_kita Re: BLEDNY TOKEN - co to ? 04.02.06, 03:17 To bardzo ciekawe , bo wpisalam w ogolnoforumowa wyszukiwarke i pare osob tez pytalo o to samo ale nikt nie dostal odpowiedzi . Tajemnica poliszynela czy co ? Link Zgłoś
jan.kran Re: BLEDNY TOKEN - co to ? 04.02.06, 09:54 Własnie też przyszłam zapytać. Zawsze winy szukam w sobie a w portalu więc trochę czasu straciłam usiłując wysłać ważny list . Niestety znam tylko adres gazetowy tej osoby. Kran:((((( Link Zgłoś
reniatoja Re: BLEDNY TOKEN - co to ? 04.02.06, 10:12 A najgorsze jest to, ze czlowiek nieswiadomy co go czeka, pisze dlugiego maila, a potem traci wszystko, bo ten mail znika wraz z pojawieniem sie BLEDNEGO TOKENA. Tajemnica poliszynela to to na pewno nie jest -bo tajemnica poliszynela to innymi slowy zadne tajemnica, cos o czym wiedza wszyscy. Natomiast co to ejst TOKEN (czy to poprawny czy bledny) nie wie chyba nikt. Kojarzy sie z fantasy, wladca pierscieni, takimi rzeczami. Ale co to tak naprawde jestczemu pozera maile? Link Zgłoś
setorika Re: BLEDNY TOKEN - co to ? 04.02.06, 10:52 Ja też mam tego cholernego Tokena, kiedy próbuje przerbić sygnaturki! Link Zgłoś
tebe Re: BLEDNY TOKEN - co to ? 04.02.06, 11:11 OK, zajmiemy się. Pozdrawiam i przepraszam za usterki Link Zgłoś
cover_wielki Re: BLEDNY TOKEN - co to ? 04.02.06, 12:11 No własnie Tebe zajmij się szybciutko bo właśnie pisałem do Ciebie i mi zeżarło .... a to strasznie wkurza jak się ma pisać drugi raz całą stronę. Link Zgłoś
reniatoja BLEDNY TOKEN juz nie grasuje 04.02.06, 15:12 ale nadal nie wiadomo kto lub co to jest - wyjawisz nam, Tebe? Link Zgłoś
tebe Re: BLEDNY TOKEN juz nie grasuje 04.02.06, 16:11 Sam nie wiem. Jeśli go nie ma, to się cieszymy, w poniedziałek dopytam. Link Zgłoś
reniatoja Re: BLEDNY TOKEN juz nie grasuje 04.02.06, 18:39 Jak nawet ty nie wiesz to moze w sumie lepiej nie pytac, nie wiedziec za wiele, zeby jeszcze nieszczescia jakiego nie bylo... Taki TOKEN to moze potem sie mscic, jak bedziemy za duzo chcieli wiedziec i wrocic z innymi TOKENAMI i gnebic portalowe niewiniatka ze zdwojona sila ;) Link Zgłoś
cover_wielki Re: BLEDNY TOKEN juz nie grasuje 04.02.06, 18:46 w sumie to racja że lepiej nie wiedzieć mniej wiesz, krócej przesłuchują ! :) P.S Tebe tylko jeden mail dotarł ? bo ja mam w wysłanych dwa, i ten drugi jest ważniejszy :) Link Zgłoś
xxx131 Re: BLEDNY TOKEN - co to ? 04.02.06, 19:27 pl.wikipedia.org/wiki/Token_ring Moze o to chodzi? Link Zgłoś
jenisiej Tu znajdziecie wyjaśnienie ;-) 05.02.06, 01:12 xxx131 napisał: > pl.wikipedia.org/wiki/Token_ring > Moze o to chodzi? Chyba raczej o to: en.wikipedia.org/wiki/Token_%28parser%29 Mówiąc po ludzku: pojawia się coś, czego oprogramowanie nie kuma. Zapewne programiści wprowadzali jakieś zmiany i namieszali. Link Zgłoś
Gość: xxxx Nie mozna wysyłać załączników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:45 A dzisiaj kolejna usterka - nie można wysyłać załączników - wyskakuje informacja "Plik za duży" przy 380 kb Link Zgłoś