Dodaj do ulubionych

Egzamin na prawko w Tarnobrzegu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:01
Witam !!!
Jak jest uwas ze zdawalnością na prawko bardzo oblewają czy można w miarę
łatwo zaliczyć jak się jeżdzi po mieście. Niewiem co wybrać Rzeszów czy
Tarnobrzeg
Obserwuj wątek
    • Gość: szymon Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:34
      Doradźcie proszę Was egzamin na prawko na osobowy
      • Gość: misiek Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 01:09
        ucz sie w rzeszowie zdawaj u nas
        • Gość: uczen Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 03:12
          Popieram, ale w czasie nauki przyjedź czasem do Tbg, żeby poznać ulice z punktu
          widzenia kierowcy;)
    • emkate Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu 29.06.07, 09:46
      Rada Powiatu na najliższej sesji ma podjąć uchwałe aby do każdego egzaminu jaki zdaje osoba z poza powiatu tarnobrzeskiego, doliczyć 20 zł za korzystanie z dróg. To samo ma się tyczyć nauki jazdy za każdy wjazd 5 zł.
      Popieram.
      • Gość: ktos tam Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:45
        Popieram w 100% . W Tarnobrzegu co drugi pojazd to nauka jazdy , z wszystkich
        okolicznych miast mozna zobaczyc samochody z napisem NAUKA JAZDY . Rozumiem ze
        gdzies ci kursanci musza sie uczyc ale bez przesady zeby po miescie jezdzilo
        tyle tych samochodow . Pol biedy gdy kursant ma juz jakie takie pojecie o
        jezdzie przynajmniej nie tamuje ruchu ale wielu zachowuje sie jakby wsiadlo do
        samochodu po raz pierwszy . I to parkowanie na parkingach toz strach samochod
        postawic jak sie widzi delikwenta ktory 4-5 razy podchodzi do zaparkowania obok
        twojego auta
        • Gość: L Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:51
          no ciekawe kolego jak ty sie uczyles? i czy taki as byles?? a parkowanie na
          miescie to nie wymysl instruktorow i uczacych sie , tylko naszych madrych
          politykow. wiem ze to zwalnia ruch,ale co zrobic,kazdy sie kiedys uczyl wiec
          dajmy sie tez nauczyc innym!
    • Gość: egz. Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:42
      Witam zdawaj w TBG jest dużo łatwiej u nas masz same ronda i ewentualnie jakąś
      jednokierunkową ale jak wezmiesz 2 godz. na przejechanie po mieście to zdasz na
      pewno przy założeniu że jesteś kumaty i śmigasz bez problemu.Byłam na
      egzaminach w Krakowie ,kielcach tam dopiero jest dramat zdawać taki tarnobrzeg
      to pryszcz wiec decyzja należy do Ciebie.Pozdrawiam
    • Gość: xx Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:16
      Syn zdał za 3 razem , ale przez swoją głupotę .Jest dużo łatwiej niż w dużych
      miastach , egzaminatorzy są mili ,ale konsekwentni dwa błędy obojętne z czego i
      koniec , jeden informował go o popełnionych błędach i ich ilości ,a drugi nie
      odzywał się nic i po przyjeździe do WORD-a powiedział ,że oblał.Uwaga w
      Tarnobrzegu na drogi jednokierunkowe acha i łyzwa jest trochę nierówna i pod górkę
      Powodzenia na egzaminie najgorsze jest czekanie aż Cię zawołają na egzamin nawet
      do 2 - 3 godzin
      • dawid_tbg Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu 04.07.07, 12:29
        I bardzo dobrze niech doliczają kasę, za egzaminy i naukę!! Rozumie osoby z
        pobliża jak Stalowa, Sandomierz, Staszów, Mielec, ale jak widzę L-ki na
        rejestracjach z Kraśnika, Rzeszowa, a ostatnio nawet Częstochowy czy też
        stolicy to już mnie nerwa bierze!! Tym bardziej że u mnie pod blokiem często
        egzaminatorzy prowadzą egzamin z parkowania. Wiec sie ich czasem nazjeżdża 4-5
        na raz, a człowiek musi czekać aż zaparkuje przed własnym blokiem!!
        • Gość: ? Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.07.07, 14:30
          baranku nie ze stolicy a w leasingu lok jeździ na początkowych WE a poza tym to
          racja ja osobiście mam dość tych eLek kiedyś się spieszylem i nie mogłem
          wyjechać koło alberta bo blokowały skrzyżowanie w ciągu 8 min jak stałem
          naliczyłem ich 17 jakby się z ula wyroiły
          • szymon7805 Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu 04.07.07, 15:40
            Gość portalu: ? napisał(a):

> baranku nie ze stolicy a w leasingu lok jeździ na początkowych WE a poza tym
            to
            >
            > racja ja osobiście mam dość tych eLek kiedyś się spieszylem i nie mogłem
            > wyjechać koło alberta bo blokowały skrzyżowanie w ciągu 8 min jak stałem
            > naliczyłem ich 17 jakby się z ula wyroiły
            To trzeba baranku się nie śpieszyć "Zapomniał wół jak cielęciem był"
            • Gość: ela Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: 80.51.252.* 04.07.07, 19:50
              tragedia jest w sobotę przed południem. Wtedy zjeżdżają się z promienia 100 km
              chyba. Ok 8-9 rano to same elki, szczególnie w okolicy targowicy. Potrafią
              zablokować rondo koło statoila.
              • Gość: ? Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.07.07, 12:11
                nie chodzi mi o to że ktoś się uczy jeździć ale o skalę tego zjawiska w
                mieście. nie ma chyba takiego drugiego żeby było aż tyle samochodów nauki
                jazdy. Po mieście nie da sie normalnie jeździć i dlatego jakieś obostrzenia
                powinny być.
                • sowek62 Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu 06.07.07, 14:11
                  ja byłbym za tym, żeby jeszcze w Dębicy czy w Mielcu były WORDy. Odciążyłoby to
                  Tarnobrzeg.
                  • Gość: L Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:55
                    jasne... w koziej wolce i we wloszczowej tez ! gratulije pomyslu!
          • Gość: L Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:59
            to baranku na drugi raz wstan i wyjedz sobie 8 min wczesniej. uczyles sie kiedys
            - to teraz daj sie nauczyc innym ! a drogi sa publiczne wiec dla wszystkich !
            szkoda ze wszyscy tacy madrzy jestescie i tak na eLki najezdzacie , a nie
            pamietacie jak sami siedzieliscie pierwszy raz za kierownica!
            • Gość: ja Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 13:33
              ty L ucz se gosci gdzie indziej. powinni ograniczyc jazdy eLek do
              powiedzmy 10dziennie. koszmar, w żadnym mieście nie ma takiej ilości
              eLek jak u nas. stoisz na skrzyzowaniu i jeden baran z drugim blujką
              skrzyżowanie.
              ja uczyłem się w częstochowie tak na marginesie i tak jazdy były
              ustalane aby w szczycie jeździc dopiero jak sie nauczy. koszmar
    • Gość: kasia Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 10:20
      Wszystko dobrze, ale ci instruktorzy niech nie robią głupot wsadzając kursantów
      pierwszy raz za kierownice na mieście, zwłaszcza w godzinie szczytu, jak ktoś
      nie ma pojecia jak się jeździ powinien najpierw gdzieś na placu pojeździć, wiem
      to z własnego doświadczenia, :)
      • budzik26 Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu 09.08.07, 23:39
        Jak ktos jest dobrze przygotowany, ma odpowiedniego instruktora (np. pana
        J.Adamowicza), to zda na pewno. Pamietam, ze na poczatku uczyłam sie długo na
        placu manewrowym i pozniej nie mialam problemów na krzyzowkach i z parkowaniem.
        Nie wiem dlaczego teraz instruktorzy zabierają tak szybko na jazde po ulicach,
        przecież zwiekszyla sie liczba godzin...
    • Gość: bbbb Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: 80.51.27.* 14.08.07, 23:48
      Jak masz do wyboru Tbg i Rzeszów to pewnie łatwiej w Tarnobrzegu,
      ale mam nadzieje że wiesz teraz na egzamin w Tbg czeka sie prawie
      dwa miesiace. W tym czasie możesz trochę pojeździć po mieście zeby
      poznać uliczki i objazdy. Srednia zdawalność w Tarnobrzegu jest
      jedna z nizszych w kraju.Życzę powodzenia!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka