Gość: szymon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:01 Witam !!! Jak jest uwas ze zdawalnością na prawko bardzo oblewają czy można w miarę łatwo zaliczyć jak się jeżdzi po mieście. Niewiem co wybrać Rzeszów czy Tarnobrzeg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szymon Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:34 Doradźcie proszę Was egzamin na prawko na osobowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 01:09 ucz sie w rzeszowie zdawaj u nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 03:12 Popieram, ale w czasie nauki przyjedź czasem do Tbg, żeby poznać ulice z punktu widzenia kierowcy;) Odpowiedz Link Zgłoś
emkate Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu 29.06.07, 09:46 Rada Powiatu na najliższej sesji ma podjąć uchwałe aby do każdego egzaminu jaki zdaje osoba z poza powiatu tarnobrzeskiego, doliczyć 20 zł za korzystanie z dróg. To samo ma się tyczyć nauki jazdy za każdy wjazd 5 zł. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:45 Popieram w 100% . W Tarnobrzegu co drugi pojazd to nauka jazdy , z wszystkich okolicznych miast mozna zobaczyc samochody z napisem NAUKA JAZDY . Rozumiem ze gdzies ci kursanci musza sie uczyc ale bez przesady zeby po miescie jezdzilo tyle tych samochodow . Pol biedy gdy kursant ma juz jakie takie pojecie o jezdzie przynajmniej nie tamuje ruchu ale wielu zachowuje sie jakby wsiadlo do samochodu po raz pierwszy . I to parkowanie na parkingach toz strach samochod postawic jak sie widzi delikwenta ktory 4-5 razy podchodzi do zaparkowania obok twojego auta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:51 no ciekawe kolego jak ty sie uczyles? i czy taki as byles?? a parkowanie na miescie to nie wymysl instruktorow i uczacych sie , tylko naszych madrych politykow. wiem ze to zwalnia ruch,ale co zrobic,kazdy sie kiedys uczyl wiec dajmy sie tez nauczyc innym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egz. Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:42 Witam zdawaj w TBG jest dużo łatwiej u nas masz same ronda i ewentualnie jakąś jednokierunkową ale jak wezmiesz 2 godz. na przejechanie po mieście to zdasz na pewno przy założeniu że jesteś kumaty i śmigasz bez problemu.Byłam na egzaminach w Krakowie ,kielcach tam dopiero jest dramat zdawać taki tarnobrzeg to pryszcz wiec decyzja należy do Ciebie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:16 Syn zdał za 3 razem , ale przez swoją głupotę .Jest dużo łatwiej niż w dużych miastach , egzaminatorzy są mili ,ale konsekwentni dwa błędy obojętne z czego i koniec , jeden informował go o popełnionych błędach i ich ilości ,a drugi nie odzywał się nic i po przyjeździe do WORD-a powiedział ,że oblał.Uwaga w Tarnobrzegu na drogi jednokierunkowe acha i łyzwa jest trochę nierówna i pod górkę Powodzenia na egzaminie najgorsze jest czekanie aż Cię zawołają na egzamin nawet do 2 - 3 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_tbg Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu 04.07.07, 12:29 I bardzo dobrze niech doliczają kasę, za egzaminy i naukę!! Rozumie osoby z pobliża jak Stalowa, Sandomierz, Staszów, Mielec, ale jak widzę L-ki na rejestracjach z Kraśnika, Rzeszowa, a ostatnio nawet Częstochowy czy też stolicy to już mnie nerwa bierze!! Tym bardziej że u mnie pod blokiem często egzaminatorzy prowadzą egzamin z parkowania. Wiec sie ich czasem nazjeżdża 4-5 na raz, a człowiek musi czekać aż zaparkuje przed własnym blokiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.07.07, 14:30 baranku nie ze stolicy a w leasingu lok jeździ na początkowych WE a poza tym to racja ja osobiście mam dość tych eLek kiedyś się spieszylem i nie mogłem wyjechać koło alberta bo blokowały skrzyżowanie w ciągu 8 min jak stałem naliczyłem ich 17 jakby się z ula wyroiły Odpowiedz Link Zgłoś
szymon7805 Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu 04.07.07, 15:40 Gość portalu: ? napisał(a): > baranku nie ze stolicy a w leasingu lok jeździ na początkowych WE a poza tym to > > racja ja osobiście mam dość tych eLek kiedyś się spieszylem i nie mogłem > wyjechać koło alberta bo blokowały skrzyżowanie w ciągu 8 min jak stałem > naliczyłem ich 17 jakby się z ula wyroiły To trzeba baranku się nie śpieszyć "Zapomniał wół jak cielęciem był" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: 80.51.252.* 04.07.07, 19:50 tragedia jest w sobotę przed południem. Wtedy zjeżdżają się z promienia 100 km chyba. Ok 8-9 rano to same elki, szczególnie w okolicy targowicy. Potrafią zablokować rondo koło statoila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.07.07, 12:11 nie chodzi mi o to że ktoś się uczy jeździć ale o skalę tego zjawiska w mieście. nie ma chyba takiego drugiego żeby było aż tyle samochodów nauki jazdy. Po mieście nie da sie normalnie jeździć i dlatego jakieś obostrzenia powinny być. Odpowiedz Link Zgłoś
sowek62 Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu 06.07.07, 14:11 ja byłbym za tym, żeby jeszcze w Dębicy czy w Mielcu były WORDy. Odciążyłoby to Tarnobrzeg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:55 jasne... w koziej wolce i we wloszczowej tez ! gratulije pomyslu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:59 to baranku na drugi raz wstan i wyjedz sobie 8 min wczesniej. uczyles sie kiedys - to teraz daj sie nauczyc innym ! a drogi sa publiczne wiec dla wszystkich ! szkoda ze wszyscy tacy madrzy jestescie i tak na eLki najezdzacie , a nie pamietacie jak sami siedzieliscie pierwszy raz za kierownica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 13:33 ty L ucz se gosci gdzie indziej. powinni ograniczyc jazdy eLek do powiedzmy 10dziennie. koszmar, w żadnym mieście nie ma takiej ilości eLek jak u nas. stoisz na skrzyzowaniu i jeden baran z drugim blujką skrzyżowanie. ja uczyłem się w częstochowie tak na marginesie i tak jazdy były ustalane aby w szczycie jeździc dopiero jak sie nauczy. koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 10:20 Wszystko dobrze, ale ci instruktorzy niech nie robią głupot wsadzając kursantów pierwszy raz za kierownice na mieście, zwłaszcza w godzinie szczytu, jak ktoś nie ma pojecia jak się jeździ powinien najpierw gdzieś na placu pojeździć, wiem to z własnego doświadczenia, :) Odpowiedz Link Zgłoś
budzik26 Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu 09.08.07, 23:39 Jak ktos jest dobrze przygotowany, ma odpowiedniego instruktora (np. pana J.Adamowicza), to zda na pewno. Pamietam, ze na poczatku uczyłam sie długo na placu manewrowym i pozniej nie mialam problemów na krzyzowkach i z parkowaniem. Nie wiem dlaczego teraz instruktorzy zabierają tak szybko na jazde po ulicach, przecież zwiekszyla sie liczba godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: Egzamin na prawko w Tarnobrzegu IP: 80.51.27.* 14.08.07, 23:48 Jak masz do wyboru Tbg i Rzeszów to pewnie łatwiej w Tarnobrzegu, ale mam nadzieje że wiesz teraz na egzamin w Tbg czeka sie prawie dwa miesiace. W tym czasie możesz trochę pojeździć po mieście zeby poznać uliczki i objazdy. Srednia zdawalność w Tarnobrzegu jest jedna z nizszych w kraju.Życzę powodzenia!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś