irvinka 20.09.07, 23:13 Hello. Szukam dobrego domu dla rasowego dachowca. Czy ktoś przygarnie kotka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzeka wisła Re: Oddam kota w dobre ręce :((( IP: *.centertel.pl 21.09.07, 21:13 przynieś, biorę każdą ilość, po co mają sr.. po piwnicach. Rzeka Wisła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancy Re: Oddam kota w dobre ręce :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 22:39 powtarzasz sie strasznie z tym textem "rzeko..".. sam/a sie utop... Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowy_przyplyw Rzeka Wisła - Płynąca gnojówa 22.09.07, 00:52 A ty sobie strzel w łep albo skocz sobie z mostu w Sandomierzu(kupie Ci bilet na 11) to będzie jednego dziecka neostrady mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeka wisła Re: Rzeka Wisła - Płynąca gnojówa IP: *.centertel.pl 23.09.07, 21:46 W łeb, a nie w łep, matole Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowy_przyplyw Re: Rzeka Wisła - Płynąca gnojówa 24.09.07, 00:09 O piesek się odezwał i właśnie zaczyna szczekać. Matoł to twój stary bo spłodził takie niedorozwinięte dziecko jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeka wisła Re: Rzeka Wisła - Płynąca gnojówa IP: *.centertel.pl 24.09.07, 10:11 Jeśli ja umiem pisac po polsku, a mimo to nazywasz mojego ojca matołem. To co powiedzieć o twoim debilny analfeabeto. Chyba tylko to, że powinieneś się cieszyć, że nie szczekasz albo miauczysz. Zapytaj mamy, jaka wtedy impreza była i czy wszystko pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowy_przyplyw Re: Rzeka Wisła - Płynąca gnojówa 25.09.07, 10:28 Gość portalu: rzeka wisła napisał(a): > Jeśli ja umiem pisac po polsku, a mimo to nazywasz mojego ojca > matołem. To że nie umiesz pisać po polsku widać od razu, poza tym kretynie inteligencją zabłysnąłeś parę postów wyżej. Jesteś najduchem , dzieckiem neostrady zalewającym swoim bezsensem i debilizmem całe te forum. Debilny analfabeto(nie pomyl z analfeabetą hahaha) nie piszę się „pisac” tylko „pisać” więc kto tu nie umie pisać poprawnie idioto. > To co powiedzieć o twoim debilny analfeabeto. Analfeabeto? Co to za słowo? Nieźle zabłysnąłeś intelektem i ortografią hahahahaha Widać że takie matoły jak ty robią dużo więcej błędów niż mój jeden Człowieku naucz się pisać!!! A potem się wypowiadaj!! > Chyba tylko > to, że powinieneś się cieszyć, że nie szczekasz albo miauczysz. No widzisz ja nie szczekam, ty szczekałeś 2 posty wcześniej a miauczałeś i pokazałeś że jesteś tępą pałą w ostatnim. > Zapytaj mamy, jaka wtedy impreza była i czy wszystko pamięta Wierz mi że ludzie tępiący taki debilizm jak Twój, nie biorą się z przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzewianka Re: Oddam kota w dobre ręce :((( IP: *.sistbg.net 24.09.07, 11:23 wez sie utop sama a ty nie srasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Oddam kota w dobre ręce :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 15:28 Z chęcią przyjmę kotka do swojego domu. Proszę o kontakt - andrew.twentufour@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
07andrew Re: Oddam kota w dobre ręce :((( 24.09.07, 15:35 Hej, z chęcią zaopiekuję się kotkiem, możesz napisać do mnie? andrzej.durma@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś