Dodaj do ulubionych

Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ?

22.09.03, 12:18
Co sądzicie o pomyśle współpracy miedzy naszymi bratnimi miastami? Nie
ukrywam, że Sosnowiec i Dąbrowę sporo już łączy: dni Sosnwoca, Dąbrowy G.,
Będzina i Czeladzi już połączone są w wspólną formułę dni Zagłębia i wspólnie
reklamowane. Oczywiście nie wspomnę już o sprawach całkowicie przyziemnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krawiec Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 15:29
      Michaelus jesteś WIELKI . Dąbrowa - Sosnowiec popłynie kolejny browiec :-).
      Zagłębie Dąbrowskie musi się odrodzić i my tego dokonamy !!!
      • Gość: Cover Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: 80.48.246.* 24.09.03, 21:41
        Bardzo dobry pomysł, forum tez może być jedno.
        • michaelus Jedno zagłębiowskie forum??? 25.09.03, 16:21
          No to może przeprowadźmy referendum w sprawie połączenia forum Będzin, Dąbrowa
          i Sosnowiec. Około 30% wątków przecież i tak się powtarza. Co wy na to?
          • Gość: Krawiec Re: Jedno zagłębiowskie forum??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 06:43
            Cześć Michaelus !
            Jestem absolutnie na TAK . Oto m.in. moja cegiełka do budowy tej zagłębiowskiej
            wspólnoty :-) . www.piknik.zaglebie.sosnowiec.pl/zdjecie.php?idz=22
            Pozdrawiam !
            • Gość: hator Re: Jedno zagłębiowskie forum??? IP: 80.48.249.* 27.09.03, 01:37
              jestem za
    • Gość: sandwich Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 11:04
      Jestem za. I tak czytuję i piszę na obydwóch forach, a problemu obu miast są
      zbieżne. Może reszta użytkowników forum Dąbrowa się wypowie. Nie jest nas tu
      niestety tak dużo. Na palcach da się policzyć.
      Oczywiście pod warunkiem, że powstanie forum Zagłębie, a nie będzie to aneksja
      do forum Sosnowiec.
      PZDRW
      • Gość: olo Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 13:15
        Forum Zagłębie. Dobra nazwa, a i admin będzie miał mniej roboty. Panie Admin,
        co Pan na to.
    • Gość: Krawiec Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 11:09
      ...Forum Zagłębia Dąbrowskiego jest świetnym pomysłem ale rzeczywiście dla
      ludzi nie wychylających nosa ze swojej dzielnicy sprawa moze wydać się zbyt
      przytłaczajaca. Prywatne forum jest rozwiązaniem ale zróbmy to tak by formalnie
      było ono prywatne ale tak na prawdę by było wspólne.
      Pozdrawiam !
      • Gość: Cover Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: 195.245.222.* 01.10.03, 13:39
        Na prywatne forum należy sie logować, wiekszości sie nie chce więc pozostaja
        olewane i martwe albo ruch jest niewielki. Wolałbym forum zagłebiowskie.
        • Gość: olo Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 13:59
          Trzeciego forum nie przetrzymam.
          • Gość: Krawiec Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 17:35
            Ok Osobne forum zagębiowskie jest rozwiazaniem z podforami miejskimi czy bez
            nich ale wyobraźnia podpowiada mi, ze hanysy takie otwarte forum splugawią .
            Popatrzcie w odpowiedzi na post michaelusa na forum Katowice, cyt . "proszę
            admina o nie robienie tego forum , goroli czeba rozdrabniać ". Ciekawe kto
            będzie takie chamskie wycieczki usuwał . Znamy już mozliwości tych gostków i
            wiadomo ze na nasza jedną wypowiedź przypadna trzy - z czego jedna na temat a
            inne to zwykłe kalumnie.
            Narka !
            • Gość: sandwich Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 18:42
              Jak nie wejda hanysy to inni tez nie wejda. Po co ci takie forum?
              • Gość: Krawiec Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 21:05
                Odnosze wrażenie, że zalogowanie wg ciebie przerasta mozliwosci intelektualne
                Zagłębiaków. Zresztą o ile się nie mylę, to ty chyba wprowadziłeś ten
                absurdalny wątek o ilosci postów w roomie Sosnowiec , więc mam podejrzenia czy
                w ogóle zależy ci na tym forum współpracy. Jeśli masz wątpliwosci, ze logowane
                forum się sprawdza, to looknij sobie na prywatne forum hanysów.
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10650
                • Gość: sandwich Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 07:15
                  I chodzi też o te ataki hanysów i innych przypadkowych osób, a nie tworzenie
                  grupy wzajemnej adoracji. Na tym prywatnym forum będą dwa posty na miesiąc,
                  albo w trójkę będiecie dyskutować o wyższości... W dwie, trzy osoby to wolę
                  pogadać na piwie, a mnie zależy na tym, by wymieniać poglądy z jak największą
                  ilością nieznanych przypadkowych ludzi, nawet z hanysami.(na ich forum też
                  zaglądam)
                  Do tego właśnie służy forum. Do innych rzeczy służy chat, gadu-gadu itp.

• Gość: sandwich Re: P.S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 07:16
                  Loguję się wtedy jak chce by ktoś mógł mi odpowiedzieć prywatnie na maila
    • michaelus Na razie na próbę... 01.10.03, 22:04
      ... postanowiłem uruchomić "prywatne" forum Zagłębia Dąbrowskiego. Zobaczymy co
      z tego będzie. Mam na dzieję, że coś. Aby dostać się na nie kliknij tutaj
    • Gość: Krawiec Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 11:54
      Myśle, że dla chcącego nic trudnego, a na tym forum nie będziemy dyskutowac o
      krzywych chodnikach ale o tematach dotyczących tożsamosci , tradycji,
      przyszłości itd . Takie wątki juz się pojawiały na forach miejskich i mało kto
      chciał o tym dyskutować, więc nawet jeśli będzie na forum ZD, na początku kilka
      osób to juz jest coś. Tak naprawdę mało kto ma coś do powiedzenia w sprawach
      zagłębiowskich (Zagłębie tożsamościowo umarło) i klucz do ożywienia nie leży w
      ilości ale jakości.
      Sprawa do załatwienia to umieszczenie forum zd na stronie głównej GW Katowice
      Pozdrawiam !
    • Gość: Krawiec Re: Forum wspólpracy Sosnowiec-Dąbrowa ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 13:35
      Jeśli do sprawy podejdziemy formalnie to
      rzeczywiscie nalezałoby zrobić tak:

Gazeta.pl.>Forum>Regionalne>Ślaskie>Zagłebie Dabrowskie

A po wejsciu cztery podkategorie :

Zagłębie Dąbrowskie (wątki subregionalne)
      Sosnowiec
      Dabrowa Górnicza
      Powiat Będzin

Natomiast jeśli Admin nie jest w stanie tego przeskoczyć to nie mozna wg mnie
      tego prywatnego forum nazywać Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec, Dbrowa
      G.,Bedzin...) bo niepotrzebnie powstaje jakby alternatywne forum. Nazwijmy to
      forum, "Forum wspólpracy Zagłębia Dabrowskiego" ( wątki na poziomie
      regionalnyma nie dzielnicowym czy miejsckim)tak jak to było mówione na początku
      całego zamieszania i na tejze współpracy się skoncentrujmy.
      Pozdrawiam !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka