Dodaj do ulubionych

Wyborcza a Zieliński - WAŻNE!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 02:08
Wydaje mi się, że mimo, iż Gazeta nie bierze odpowiedzialnosci za treść Forum,
powinna likwidować takie wątki jak ten z tytułem Dyrektor Jedynki - pedofilem.
W środowisku dizenniakrskim wiadomo, że była to prowokacja przygotowana przez
"Życie" w antykampanii Kwaśniewskiego. Nie można kolportować rzeczy zupełnie
nie popartych dowodami.
Jacyś idioci cos gdzieś usłyszeli (sprawa jest stara, bo kiedy były wybory
prezydenckie!) i powtarzają. A takie pomówienia są karalne. Uważam, że Gazeta
powinna reagować.
Acha, to co pisze ta osoba, że widziała kilka zwiatunów programów z dziećmi, w
których rzekomo dyrektor Zieliński brał udział, to w ogóle nieprawda.
Sprawdzałem w Oprawie w Jedynce. Jest tam odnotowany każdy zwiastun. Zieliński
nigdy nie wziął udziału w żadnym zwiatunie programu dziecięcego. Poza tym, że
Whitney Houston przyjechała do Sopotu z córeczką a on (Zieliński) siedział na
widowni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar Re: Wyborcza a Zieliński a środowisko dziennikarsk IP: 213.25.197.* 21.02.02, 09:15
      Gość portalu: T napisał(a):

> Wydaje mi się, że mimo, iż Gazeta nie bierze odpowiedzialnosci za treść Forum,
      > powinna likwidować takie wątki jak ten z tytułem Dyrektor Jedynki - pedofilem.
      > W środowisku dizenniakrskim wiadomo, że była to prowokacja przygotowana przez
      > "Życie" w antykampanii Kwaśniewskiego. Nie można kolportować rzeczy zupełnie
      > nie popartych dowodami.
      > Jacyś idioci cos gdzieś usłyszeli (sprawa jest stara, bo kiedy były wybory
      > prezydenckie!) i powtarzają. A takie pomówienia są karalne. Uważam, że Gazeta
      > powinna reagować.
      > Acha, to co pisze ta osoba, że widziała kilka zwiatunów programów z dziećmi, w
      > których rzekomo dyrektor Zieliński brał udział, to w ogóle nieprawda.
      > Sprawdzałem w Oprawie w Jedynce. Jest tam odnotowany każdy zwiastun. Zieliński
      > nigdy nie wziął udziału w żadnym zwiatunie programu dziecięcego. Poza tym, że
      > Whitney Houston przyjechała do Sopotu z córeczką a on (Zieliński) siedział na
      > widowni.

Wciąż jeszcze chyba mylą się niektórym pojęcia pedał i pedofil. To zupełnie co
      innego. O przygodach Sławy z dziećmi faktycznie tylko się mówi - a gadać to se
      można i g... z tego. Za to w kręgach zbliżonych do "srodowisk dzinnikarskich"
      (nie mówiąc już o samych środowiskach) są osoby płci męskiej, które ze Sławą
      spały... Ale to co (i czy) sobie coś dzięki temu załatwiły, to już zupełnie inna
      sprawa.

• nabialowiec Re: Wyborcza a Zieliński - WAŻNE!!!!! 21.02.02, 10:27
      Gość portalu: T napisał(a):

> Wydaje mi się, że mimo, iż Gazeta nie bierze odpowiedzialnosci za treść Forum,
      > powinna likwidować takie wątki jak ten z tytułem Dyrektor Jedynki - pedofilem.
      > W środowisku dizenniakrskim wiadomo, że była to prowokacja przygotowana przez
      > "Życie" w antykampanii Kwaśniewskiego. Nie można kolportować rzeczy zupełnie
      > nie popartych dowodami.
      > Jacyś idioci cos gdzieś usłyszeli (sprawa jest stara, bo kiedy były wybory
      > prezydenckie!) i powtarzają. A takie pomówienia są karalne. Uważam, że Gazeta
      > powinna reagować.
      > Acha, to co pisze ta osoba, że widziała kilka zwiatunów programów z dziećmi, w
      > których rzekomo dyrektor Zieliński brał udział, to w ogóle nieprawda.
      > Sprawdzałem w Oprawie w Jedynce. Jest tam odnotowany każdy zwiastun. Zieliński
      > nigdy nie wziął udziału w żadnym zwiatunie programu dziecięcego. Poza tym, że
      > Whitney Houston przyjechała do Sopotu z córeczką a on (Zieliński) siedział na
      > widowni.

T, Tara, Taras czy jak się tam Pan nazywasz, odpowiadam kopiując z innego wątku:

Tak, najlepiej będzie jeżeli zaczniesz jeździć z pelengatorem po kraju i
      nasłuchiwać nieprawomyślnych paluszków stukajacych w klawiaturę... .
      Jeżeli tak bardzo lubisz Sławcia, to pewnie tym chętniej widziałbyś w naszym
      kraju cenzurę - co?
      Może zaprzeczysz też temu, że TVP i Polskie Radio jest opanowane przez
      chłopokomunę???
      Mamy juz Miazka i Kwiatkowskiego; przydałby się zapewne również jakiś "nasz od
      interneta" (może Albin Siwak??);
      Wątek, który puściłem na forum został poprzedzony informacją, że jest to plotka
      krążąca wśród dziennikarzy; ja w to wierzę, ale jest to wyłącznie moja opinia -
      to nie jest WYROK!!!;
      Jak zapewne zauważyłeś internet jest kopalnią wielu niezależnych informacji
      oraz ciekawych opinii. I to jest jego najważniejsza broń, której nie uda ci się
      tak łatwo stępić.
      Dziennikarze, których mam na myśli są dla mnie na tyle wiarygodni, że odważyłem
      sie puścić posta o Zielińskim, aha i nie chodzi tu o pismaków z "Życia"(
      którzy są i tak miliard razy bardziej wiarygodni niż cała partyjno-publiczna
      telewizja razem wzięta).
      Masz rację, sprawa dotyczy na tyle śliskiego tematu, że "Życie" nigdy nie
      odważyłoby się na ujawnienie informacji, których nie byłoby pewne( to nie jest
      poziom "Trybuny" i "Nie"). Pamiętaj również o tym, że w naszym pięknym kraju
      przynależność do rządzacej ELYTY (że zacytuję tutaj premiera Millera)pozwala
      tuszować różne dziwne grzeszki tejże...
      • Gość: Taras Re: Wyborcza a Zieliński - WAŻNE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 00:22
        Piszesz, że internet jest kopalnią niezależnych informacji i ciekawych opinii -
        zgadzam się. Jeszcze jak jestem za! Jestem też przeciw cenzurze. Tylko, ze są
        rzeczy wyjątkowo obrzydliwe - pomówienie o najcięższą zbrodnię obok morderstwa
        i gwałtu - zbrodnię na ciele i psychice dziecka. Pedofilia jest czymś
        najobrzydliwszym (według mnie). I pomówienie z nazwiskiem i jeszcze
        zastrzeganie, że to raczej plotka jest czymś niewyobrażalnie obrzydliwym, jeśli
        nie ma się dowodów.
        Przyznasz, że nazwanie kogoś konkretnego pedofilem, bo tak plotkują jest
        wyłącznie przejawem złej woli albo głupoty. No bo o czym to może świadczyć? No
        o czym innym?
        Przecież nie jest to ani "niezależna informacja", ani "ciekawa opinia", to coś
        najbardziej obrzydliwego, co można zrobić człowiekowi, nie mając ani cienia
        dowodu.
        I trzeba pamiętać, że w POlsce bardzo wiele osób, zwłascza starszych nie
        odróżnia pederasty od pedofila, wszystko im się miesza (bo w ogóle ludziom
        przede wszystkim się wszystko myli, to jest podstawowa cecha człowieka). Więc
        takie pomówienie może wypływać z takiego pomylenia albo rodzić podobne pomyłki.

Ja na przykład słyszałem o tym, że bardzo znana w Polsce i szanowana osoba
        zabiła razem z bratem człowieka. Brat poszedł siedzieć na 25 lat, a osoba
        ponieważ miała lat 14, do poprawczaka na cztery. To miało sie stać według
        informacji - w 1954 r. Dziś osoba jest bardzo znana, po 25 latach nastąpiło
        zniszczenie dowodów, zgodnie z przepisami i osoba funkcjonuje jako jedna z
        najbardziej światłych, wspaniałych i niosących pomoc innym, osób. Człowiek,
        który opowiadał mi o tym w pewnym miasteczku, zaklinał się, że to prawda. No i
        co puszczałem taką plotkę?
        Nie, bo nie mam żadnej pewności, a nawet gdybym miał,to nie wiem czy miałbym
        moralne prawo zrobić coś takiego człowiekowi, który jest powszechnie lubiany i
        szanowany. Zresztą nie zrobiłbym tego nikomu.
        To, co mnie najbardziej przeraża w ludziach, to tak łatwe szafowanie opiniami,
        ocenami,etykietkami a zwłaszcza tropienie cudzych grzechów. Brrrr!!!!!
        • Gość: Anka Re: Nowy towar Zielińskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 00:48
          Pedofilem Zieliński nie jest. Jest natomiast nieźle zorganizowanym gejem,
          czego wcale nie ukrywa! Pokazuje się publicznie, a ostatnio, dla waszej wiedzy,
          zmienił partnera. Już z nowym towarem pokazał się publicznie na Wielkiej Gali
          BCC. Wyglądał na zadowolonego...
          • Gość: Ola Re: Nowy towar Zielińskiego IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 22.02.02, 11:58
            Anka,a kto jest tym jego nowym narzeczonym ?Bo ostatnio to był chłopiec
            z "Roweru Błażeja".
            • Gość: Anka Re: Nowy towar Zielińskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 02:33
              Gość portalu: Ola napisał(a):

> Anka,a kto jest tym jego nowym narzeczonym ?Bo ostatnio to był chłopiec
              > z "Roweru Błażeja".

A wiesz, że nikt znany? Ot, nowy dupalek...

• Gość: Mar Re: Nowy towar Zielińskiego IP: 213.25.197.* 23.02.02, 02:50
                Gość portalu: Anka napisał(a):

> A wiesz, że nikt znany? Ot, nowy dupalek...
                >

Może będzie znany za jakiś czas - jak go Sława wylansuje :-).
        • Gość: lik Re: Wyborcza a Zieliński - WAŻNE!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 00:53
          Przepraszam, że ja tak nie apropos, ale sprawa też dotyczy Zielińskiego i jest
          stracznie śmieszna. Dziś przyleciał do Polski Małysz, na lotnisku wita go
          Zieliński, cały rozpromieniony, wręcza Małyszowi oprawione wykresy oglądalności
          z konkursów z Salt Lake City.
          - Panie Adamie - rzecze Zieliński - oglądalność pierwszego konkursu osiągnęła
          35% a drugiego aż 40%. To absolutny rekord, skoki oglądało tyle samo widzów co
          finał piłkarskich mistrzostw świata sprzed czterech lat, Francja-Brazylia.
          - Dziękuję bardzo - odpowiada Adam - mam nadzieję, że mistrzostwa świata w
          Korei i Japonii będą miały jeszcze większą oglądalność!

(HEEEEHEEHEHEEE, to jest właśnie okrutnie śmieszne, bo przecież mistrzostwa
          świata będzie transmitował Polsat, o czym pewnie Małysz nie wiedział!!)

Na to Zielińskiego na chwilę przytkało, po czym wypalił - no taak, trzymamy
          kciuki. :))
          • Gość: Taras Re: Wyborcza a Zieliński - WAŻNE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 02:58
            Dziewczyno Droga, która napisałaś, że Zieliński ma nowego "dupalka" (o jakimś
            chłopaku,którego nie znasz), czy Ty się cieszysz jak o Tobie mówia, że jesteś
            czyjaś nową dupą?
            To jest Twój normalny sposób porozumiewania się?
            Tak?
            Acha. Rozumiem.
            Ludzie, co jest w ludziach, że muszą wiedzieć kto z kim śpi. Jak nazywa się
            osoba, której dany facet wsadza?
            Czy ja jestem jakiś wybrakowany, że nigdy mnie to nie interesowało?
            Jak czytałem na tym forum o Big Brother, że ten czy tamten uczestnik spał z tym
            a tym (bo według tego Forum wszyscy byli tam pedałami), to się zastanawiałem po
            co ludzie informują się o takich rzeczach.
            Ale powiedzcie szczerze po co?
            Czy to sprawia ludziom jakąś przyjemność ("a kto jest nowym chłopakiem
            Zielińskiego? Ktoś z Roweru Błażeja?" - spytała kulturalnie forumowiczka? Czy
            to jest do czegoś potrzebne? Czy to z głupoty?
            Tylko nie piszcie, że z niezdrowej ciekawości, bo mnie włąsnie interesuje skąd
            się bierze niezdrowa ciekawosć?
            Do czego ludziom potrzebne te informacje? Jakie funkcje psychiczne spełniają?
            Jakie zaspokajają potrzeby? Czy ktoś się może wypowiedzieć?
            Acha,i czy ja jestem wybrakowany, że nigdy nikomu nie powtarzałem, co wiem o
            ludziach intymnego?
            PS.
            Jednak "gazeta" po mojej sugestii usunęła obydwa obrzydliwe i nie poparte
            dowodami wątki.
            Szczerze mówiąc, to czy ten Zieliński, Dziewczyny Drogie, taki atrakcyjny, że
            Was interesuje, komu wsadza. Ale - błagam - napiszcie, dlaczego Was interesuje,
            komu wsadza.
            • Gość: Mar Re: Wyborcza a Zieliński - WAŻNE!!!!! IP: 213.25.197.* 23.02.02, 03:07
              Póki wsadza prywatnie, to nikomu nic do tego, ale pan Z. jest kurat osobą
              publiczną i pracuje w firmie, na którą wszyscy płacą obowiązkowo haracz. I
              dlatego ma prawo wiedzieć czy i jakie korzyści odnosi osoba, która pozwala
              sobie wsadzać panu Z. oraz kim jest ta osoba. Bo pan Z. poniekąd WSADZA sobie
              ZA MOJE PIENIĄDZE!
            • Gość: Ola Re: Wyborcza a Zieliński - WAŻNE!!!!! IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 23.02.02, 12:06
              Nie mam nic do tego z kim sypia Sławomir Z. tylko tak się składa że pracuję w
              TVP i to w "Jedynce" i widzę że te jego skłonności na dobre temu kanałowi nie
              wychodzą.Wszyscy szefowie anten to geje którzy siłą rzeczy promują wyłącznie
              gejów przy czym nie zawsze utalentowanych.Heteroseksualni są po prostu odsuwani
              od wszystkiego.Założę się że za chwilę ten jego nowy dupalek będzie albo
              prezenterem "Jedynki" albo wydawcą któregoś dobrze płatnego programu (bez
              względu na to czy się do tego nadaje czy nie).
              • Gość: Mar Re: Wyborcza a Zieliński - WAŻNE!!!!! IP: 213.25.197.* 23.02.02, 14:20
                Gość portalu: Ola napisał(a):

> Nie mam nic do tego z kim sypia Sławomir Z. tylko tak się składa że pracuję w
                > TVP i to w "Jedynce" i widzę że te jego skłonności na dobre temu kanałowi nie
                > wychodzą.Wszyscy szefowie anten to geje którzy siłą rzeczy promują wyłącznie
                > gejów przy czym nie zawsze utalentowanych.Heteroseksualni są po prostu odsuwani
                >
                > od wszystkiego.Założę się że za chwilę ten jego nowy dupalek będzie albo
                > prezenterem "Jedynki" albo wydawcą któregoś dobrze płatnego programu (bez
                > względu na to czy się do tego nadaje czy nie).

Otóż to. Zgadzam się całkowicie. I nie ważne są tu preferencje seksualne
                (atakowanie tego przeze mnie byłoby... niedorzeczne - ale mniejsza o to na
                razie), ale generalnie "fraternizacja" i zażyłości łóżkowe szefów z podwładnymi.
                W firmie komercyjnej jest to tak samo groźne jak korupcja w instytucji
                państwowej. Tutaj natomiast łączą sie obydwie kwestie - łóżkowe współzależności w
                firmie państwowej. Ale wszystko do czasu. Jak się reklamodawcy zorientują, że
                oglądalnośc spada (zrobiłem rachunek sumienia i odkryłem, że 1 programu nie
                nastawiałem od paru dni), to spadną i wpływy. Tyle tylko, że Sława będzie już
                ustawiona na starość i kilkoro z jej męskiego fraucymeru też.
                • Gość: Anka Re: Do mało interesownego kol. Tarasa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 03:05
                  Teraz już zrozumiałeś? Wiesz, czemu to wkurwia ludzi? Obraża cię to, szokuje a
                  może twoje kółko rózańcowe jest zwolnione od podatków, które łoży się na takich
                  dupozjadów jak p. Zieliński? A, to rozumiem. Nie zadawaj więcej retorycznych
                  pytań, na które odpowiedż jest prosta i jednoznaczna. Wszystkich interesuje,
                  komu Zieliński wkłada, bo, jak to kol. Mar zgrabnie ujął, cytuję "wkłada
                  poniekąd za nasze pieniądze". Jeszcze coś? No to, amen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka