Gość: bartolomeo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.01.04, 19:47 ludzie odezwijcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwiatek Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 12:08 ja jestem z 65 jesli to ta przy Klodnickiej. ale to juz dawno bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Czy tO forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 08.02.04, 17:12 i ja tez po tej szkole jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Czy tO forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.04, 17:34 Jezu,ta szkola chyba zabila w nas entuzjazm... Odpowiedz Link Zgłoś
mtht Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 10.03.04, 11:29 Witam ja jestem z 65 z rocznika 76. z klasy A ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: 62.87.131.* 14.02.05, 13:56 Ja jestem z klasy "i". Rocznik 76. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.05, 19:02 "i" najlepsza klasa, '76 najlepszy rocznik :)pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:47 pozdrawiam "i" rocznik 76 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.05, 19:21 a pamiętacie Jarka, Wśniewskiego, Plawgo, Moriki, Siwą....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolcia Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: 212.244.49.* 17.02.05, 10:46 Sp 65, rocznik 76 klasa "i" pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 17.02.05, 15:56 Gość portalu: Dan napisał(a): > a pamiętacie Jarka, Wśniewskiego, Plawgo, Moriki, Siwą....:) A kto by ich nie pamiętał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.02.05, 23:51 Przy jakiej ulicy jest ta Szkola ? Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 19.02.05, 09:38 Kłodnicka 36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:49 Kolejna z rocznika 76! Klasa "d", witam i gorąco pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.magma-net.pl 21.02.05, 23:19 a ja z rocznika 81, klasa C pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.waw.prokom.pl 28.02.05, 12:13 rocznik 73 klasa D. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Klasa "G" rocznik '75 - pozdrawiam ! :) 28.03.05, 19:29 Szkoła - moloch. W pewnym momencie łaziło do niej 3 tysiące dzieciaków ! p. Klusek - dyrektor. Łysawy i z wąsami. Budził postrach, ale z perspektywy czasu oceniam go jako nieszkodliwego. p. Plawgo - hehehehehehehe :))) Nauczyciel - legenda. Na szczęście nigdy regularnych lekcji z nią nie miałem. Ale gdy miałem historię z p. Gorzkiewicz, Plawgo miała polski z jej klasą. I co rusz przychodził jakiś kujonek z donosem od Plawgo do Gorzkiewiczowej. Np. "pani Plawgo prosi, żeby pani przyszła i uspokoiła klasę, bo szaleje" :) Siwa, czyli p. Michałowicz - archetyp rusycystki - wredne, zaprzedane systemowi babsko. Tak właśnie wygląda nauczyciel mowy okupanta. Miałem dziką Schadenfreude, gdy po upadku komuny czas takich Siwych się skończył i pani Michałowicz została na lodzie. p. Szczepańska - taki starszy model Plawgo. Na szczęście znałem ją tylko z zastępstw. p. Lenarski - ideał nauczyciela !!! Do dziś bardzo się cieszę, gdy uda mi się go spotkać ( najczęściej na zakupach w Astrze ) i zamienić kilka słów. p. Gorzkiewicz - chyba 5 lat miałem z nią historię. Jeden z niewielu fajnych, rzeczowych nauczycieli, jakich miałem. p. Pichler - oooo, tej to nie lubiłem ! Już mnie nie uczyła matmy, gdy w jakieś popołudnie na osiedlu napotkała mnie i mojego kumpla nabierających wodę strzykawkami z kałuży ( sezon na te zabawy trwał chyba z 4 miesiące każdej wiosny :) ). "Panowie, strzykaweczki proszę". A my, zastrachane bidaki, oddaliśmy jej te strzykawki. Parę dni później kumpel odebrał je jej synowi ( mieszkała na naszym podwórku ). I potem przez parę lat demonstracyjnie nie mówiliśmy jej dzień dobry. p. Fajkowska - moja, niestety, wychowawczyni. Przez kilka ciężkich lat. Stosowała obrzydliwe metody niegodne nauczyciela. Etatowe donosicielki, prowadzące zeszyty z "raportami" o innych, za co miały status pupilek. Wystawianie ocen z zachowania w oparciu o rzeczy dziejące się poza szkołą i w czasie wolnym. Prowokacje. Syf, po prostu syf. Tyle na razie. Jak będzie mi się coś przypominać, to będę dopisywać. Pozdroffka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barcik Re: Klasa "G" rocznik '75 - pozdrawiam ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:26 Najlepsza klasa, najlepszy rocznik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Ooo, czyżby jakiś kolega ? 31.03.05, 22:05 Identify yourself, soldier ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barcik Re: Ooo, czyżby jakiś kolega ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:54 inicjaly BF cos Ci mowia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@rt Re: Ooo, czyżby jakiś kolega ? IP: 193.28.0.* 01.04.05, 11:18 rocznik `73 klasa K od PŁANETY -geografia. Polski z Otolińską. Fizyka - Solon. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement He he, pewnie że mówią :) 01.04.05, 12:45 Taki duuuuży kolega :) Ostatni raz widziałem Cię chyba z 7 czy 8 lat temu w autobusie. Co tam u Ciebie słychać ? Masz kontakt z kimś jeszcze ? Napisz mi maila, jeśli znajdziesz chwilę czasu :) Powiem Okulowi, że dałeś znak życia, ucieszy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Klasa "G" rocznik '75 - pozdrawiam ! :) IP: *.magma-net.pl 30.04.05, 22:09 > p. Klusek - dyrektor. Łysawy i z wąsami. Budził postrach, ale z perspektywy > czasu oceniam go jako nieszkodliwego. Z punktu widzenia ucznia był postrachem.:) Ciekawe co teraz robi?? > p. Plawgo - hehehehehehehe :))) Nauczyciel - legenda. Na szczęście nigdy > regularnych lekcji z nią nie miałem. Ale gdy miałem historię z p. Gorzkiewicz, > Plawgo miała polski z jej klasą. I co rusz przychodził jakiś kujonek z donosem > od Plawgo do Gorzkiewiczowej. Np. "pani Plawgo prosi, żeby pani przyszła i > uspokoiła klasę, bo szaleje" :) Z Plawgo miałem na szczęscie tylko zastępstwa. > Siwa, czyli p. Michałowicz - archetyp rusycystki - wredne, zaprzedane systemowi > > babsko. Tak właśnie wygląda nauczyciel mowy okupanta. Miałem dziką > Schadenfreude, gdy po upadku komuny czas takich Siwych się skończył i pani > Michałowicz została na lodzie. Była strasznie wymagająca. Krzywdy od niej nie doznałem. > p. Szczepańska - taki starszy model Plawgo. Na szczęście znałem ją tylko z > zastępstw. Miałem z nią j. polski od 4 do 8 klasy. Strasznie nerwowa. Miała grono lizusów (płci pięknej) które mogło liczyć na dobre oceny. Dobrze też żyło się u niej dzieciom lekarzy. > p. Lenarski - ideał nauczyciela !!! Do dziś bardzo się cieszę, gdy uda mi się > go spotkać ( najczęściej na zakupach w Astrze ) i zamienić kilka słów. Chylę głowę przed Nim. Profesor przez duże P. Żałuję że dane było mi tylko rok mieć z nim zajęcia. Nauczyciel kompletny!!!!!!!!!!! Ze swojej strony dołożyłbym jeszcze opinie o wuefistach których wspominam najgorzej spośród całej kadry nauczycielskiej. Na szczególne słowa nagatywnego uznania zasługuje Pan o pseudo Rumcajs. Miło wspominam p. Orłowską. Odpowiedz Link Zgłoś
magkle Re: Klasa "G" rocznik '75 - pozdrawiam ! :) 14.02.07, 11:56 Witam w twoim poście przeczytałam że twoim wychowawca była p.Fajkowska. Ja tez jestem rocznik 75 :) Masz może jakis kontakt z ludźmi z tamtego okresu: Znasz może takie osoby jak: Gośka Wołąkiewicz, Artur Matuszak, Ewa Drzewiecka, Magda Orłowska, Marcin Owsianko, Rafał Listopad, Anna Ulanowska, Kaśka Kościńska, Agnieszka Lorek, Wioleta Giertych, Andrzej Majewski, Agnieszka Bobińska, kurczę więcej mi na myśl nie przychodzi -dawne czasy A może znasz kogoś z okolicy ul. Bystrzyckiej, Kwiskiej, Ostatni Grosz. Byłabym wdzięczna i pozdrawiam Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Klasa "G" rocznik '75 - pozdrawiam ! :) 14.02.07, 16:39 Odpiszę Ci dziś wieczorem albo jutro w mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas_wrocek Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 08.04.05, 19:41 ja rocznik 85 klasa matematyczna pani Maciołki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 18:08 Rocznik 81 klasa "A" może ktoś się jeszcze z mojej klasy tu pojawi - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.magma-net.pl 27.12.05, 14:16 Pani Maciołka przeszła potem do gimnazjum nr 18 (ten sm bydynej co sp65:)) Byla moja wychowaczynia, zreszta swietna. Od tego roku szkolego jest na emeryturze :) Ale dlaczrgo nikt nic nie pisze o Pani Kaczmarek? Moja byla klasa kilka lat temu wywalila ja z tej szkoly. Poszla na emeryture. :) Ona to dopieo byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.magma-net.pl 25.04.05, 19:27 rocznik 76, klasa f. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 21:25 Mój brat to 76, ale klasa B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.05, 18:37 czy to prawda że w sobote są obchody 20 lecia SP65?? Odpowiedz Link Zgłoś
small-moon Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 29.05.05, 17:18 Skończyłam tą szkołę dwa lata temu. Tadadam! Najnowsze wieści: Pani Pichler dzielnie się trzyma. Plawgo najpierw odebrali wychowawstwo, a potem ją zwolnili (albo sama odeszła - są różne wersje) Dwudziestolecie rzeczywiście było. Pani Moriki uczy teraz w gimnazjum biologii (gim. z którym SP dzieli budynek) Teraz to tej szkole się nawet nie śni o klasie "i". Jest jedna jedyna klasa pierwsza i po dwie z reszty roczników. Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 09.04.06, 11:40 Gość portalu: mamba napisał(a): > rocznik 76, klasa f. A cóż to za "mamba",bo z tej strony Bartek Prukop,pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróżniczka Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: 81.23.48.* 08.11.06, 19:40 Hej, ja też jestem rocznik '76 z klasy F... Kim jesteś i co u ciebie?? Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
asia2706 Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 09.12.05, 18:34 Jak ja nie znosiłam tej szkoły!!!! pamiętam, że czułam się tam jak w jakimś więzieniu, i jak ktos zażartował dalej, serio pozbawiała mnie entuzjazmu. Moją wychowawczynią była nikt inny jak pani Plawgo, miałam z nia wieczne konflikty, serio dziwny babsztyl. Akurat pani Pichler tez do najnormalniejszych nie należała, ale matmy uczyła świetnie. Pozytywnie wspominam p. Juskowiak, uczyła biologii, jeden z najlepszych nauczycieli jakich miałam w życiu. A to co było fajne w sp.65 to to, że na okrągło były "alarmy bobmowe" i odwoływali zajęcia :D pozdrawiam, Asia rocznik 1983 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika 82/83 E Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:47 Ossowska od plastyki tez bardzo miła :) polonistka - p.Dusińska - postrach :D a historyczka Todzia? a baltone -geografa ktos pamięta potem przyszedł na jego miejsce Milewski, kotóry bał sie chyba wszystkich Mokirki oczywiście :D straszne wuefistki? Zagórska? a Klusek podobno jest dyrektorem jakiegoś liceum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Re: IP: *.chello.pl 28.12.05, 23:03 Todzia coś mi mówi, chociaż rocznik 75 to dawno było i nie jestem pewnien czy czegoś nie mylę. Z lekcji u Baltony osobiście dziesiątki razy uciekałem razem z M.G. przez okno, bo to była ostatnia lekcja wpiątek i nie dało się wytrzymać jego bełkotu. Raz wyszliśmy drzwiami, bo było zamieszanie. Poleciał do Siwej twierdząc że wyszliśmy oknem. Zdziwiliśmy się tylko jakim cudem oknem, skoro usadził nas przy drzwiach. Siwa dostała czkawki ze śmiechu i uciekła z klasy... Moriki - z jednej strony mam dla niej wiele podziwu za to, jak potrafiła przekazywać wiedzę. Z drugiej strony patrząc z perspektywy lat, metody wychowawcze miała wręcz terrorystyczne. Klusek był OK. Zawsze go szanowałem nawet w momencie gdy powiedział że jesteśmy nienormalni, kiedy przyszliśmy zapytać go jak się piszę słowo - ch...j, bo powstał spór z jednym z nauczycieli... Jeżeli jeszcze ktoś tu zagląda z klas rocznika 75/76 fajnie byłoby się spotkać. Rocznik 76 - klasa Siwej. "B" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:46 To właśnie nikt inny jak Todzia była moją wychowawczynią - niestety dzięki niej nie lubiłam historii, a szkoda :( Baltonę też pamiętam i miło go wspominam, a Miluś ... hm ciekawy to był typek :)) A czy nikt nie pamięta p. Zawadzkiej od fizyki?? Ogólnie to podstawówkę wpominam baaardzo miło. Rocznik 81 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
benderro Todzia, Baltona i Zawadzka 05.01.06, 22:28 Taaak, Pani Zawadzka to była sztuka. Za moich czasów dokonała niemożliwego czyli złamała sobie nogę dwa razy w tym samym miejscu. Mieliśmy zastępstwo przez ponad pół roku i gość który ją zastępował nadawał się na anuczyciela jak słoń do tańca z baletnicą. Pozdrowienia dla Twojego rocznika. Nie mieliście doczynienia z Zochą od rosyjskiego - to była sztuka. Twierdziła między innymi że była kiedyś sztygarem w kopalni na Śląsku, ale to była tylko jedna z wielu jej opwieści... To były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ritek Re: IP: 81.219.227.* 07.01.06, 11:55 Ja rocznik 2003 bodajże :). Podczas mojej nauki w tej szkole rozpoczęła się wieelka afera związana z p. Plawgo. Najpierw odebrali jej wychowawstwa potem została zwolniona. Pamiętam jak klnęłam na p. Pichler - a potem przez pierwsze 2 lata w gimnazjum miałam same 5 i 6 :). Świetny nauczyciel. Zawsze było mi żal p. Todzi. Wszyscy się z niej śmiali olewali itp. A dla mnie zawsze była miła i wstawiała same 6 za nic :). Za to bardzo źle wspominam p. Rynkowską (informatyka i technika). Była jakaś nienormalna... a jeszcze gorzej wspominam p. Szczerbowicz - anglistke nie potrafiącą za bardzo tego języka... A moją wychowawczynią w klasach 1-3 była p. Lange - moim zdaniej nejlepszy nauczyciel w tamtej szkole. Obecnie jes dyrektorką (wicedyrektorką?). Potem w klasie 4 byla p. Brożyna - ale niestety odeszła do gimnazjum 18. Potem była p. Moszara (przyroda). Jeśli ktoś chce powspominać, albo ukończyl tą samą klase (klasa "a") zapraszam na gg 818074 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: IP: *.magma-net.pl 04.04.06, 22:00 Czy mógłby ktoś dokładniej wyjaśnić co stało się z p. Plawgo? Baaardzo mnie to interesuje...może w końcu sprawiedliwości stało się zadość...:) Rocznik 77 Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: mamba z "f" 76r 10.04.06, 21:08 Z tej strony Bartek P. z Twojej klasy. Mój adres hurcik@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 17.04.06, 10:29 byli i się zmyli Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 01.05.06, 20:24 dinozaury z 1976r. wyginęły. Odpowiedz Link Zgłoś
katikot Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 04.05.06, 17:18 Ja skończyłam 65 w '97, klasa D, p. Grusieckiej. Jest tu ktoś z tej klasy? Miło wspominam podstawówkę, chociaż niektórzy nauczyciele byli straszni, szczególnie wuefiści. pamięta ktoś taką wuefistkę, byłą koszykarkę, która wyglądała jak facet. I taka małą przyszczatą blondynę?Nazwisk nie pamiętam, ale babki były straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 05.05.06, 16:28 Ja kończyłem nieco wcześniej,ale panią od w-f pamiętam. Teraz z tego co słyszę to ta szkoła to zupełna plajta. Kiedy wrócą czasy gdy klas było tak dużo że osiągały literę "P" Moloch był niesamowity,ale i czasy były niesamowite. Dzieć teraz nie chcą mi uwierzyć że początki edukacji zaczynałęm w baraku obok,i to przez trzy lata. Odjazd był pełen. Odpowiedz Link Zgłoś
katikot Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 05.05.06, 22:48 taa, też pamiętam baraczek;-)a te czasy, zanim zbudowali 118 i do "dużej szkoły" chodziło się na 2 zmiany? dzisiejszy niż chyba tego nie zrozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:36 Odwiedza odwiedza :) Rocznik 1977 Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 08.05.06, 20:25 Dwie zmiany i 3,5 tyś. uczniów.Istny Rock'n'Roll Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 05.08.06, 19:34 w dalszym czasie proszę o kontakt "mambę"z klasy f,76 hurcik@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.magma-net.pl 09.08.06, 21:48 Ja odwiedzam...Chodziłam do 65, ale nikt z mojego rocznika się nie pojawił :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa '76 Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.magma-net.pl 24.08.06, 20:08 hmm... łza się w oku kręci... szkoda, że przez tyle let od ukończenia szkoły nie było okazji, by spotkać się w gronie klasy i powspominać... i poogladać zdjęcia w fartuszkach z tarczą na tle mapy europy... pozdrawiam, ewa z klasy 'a', rocznik '76 /kurcze, w naszej klasie było pięć ew.../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa '76 Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.magma-net.pl 24.08.06, 20:45 eh... przypomniałam sobie hasło rodem z naszej szkółki: 'szkoła oazą zieleni - uczeń strażnikiem przyrody'... oraz hymn: 'bo w nas tyle zapału i wiary...' pamiętacie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:04 Rocznik 79 (ale właściwie chodzilem z 78) klasy najpierw "E", potem "R" (od IV) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów 04.09.06, 18:19 Jestem rocznik 1983. Moją wychowawczynią była pani Pawlikowska, wspaniały pedagog o złotym sercu. Chodziłam do klasy ,,d". Ta straszna wuefistka, która wyglądała jak facet,to pani Zagórska. Bałam się jej panicznie- gdy byłam w czwartej klasie, zmusiła mnie do uczęszczania na treningi koszykówki ze starszymi dziećmi, co było dla mnie koszmarem. Pani Pichler też była nieco straszna, ale szczerze mówiąc, lubiłam ją, bo miała poczucie humoru. Kiedyś na matmie zadała mojemu koledze o inicjałach P.K. pytanie:,, Jaka jest różnica pomiędzy szafą a toaletą?" On na to, że nie wie. A ona odparła:,,W takim razie nie wpuściłabym cię do domu". Teraz udzielam korków z angla i dużo dzieci skarży się na panią Szczerbowicz. Podobno jest bardzo niekompetentna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Czy te forum nie odwiedza nikt z absolwentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:25 wszedlem calkiem przypadkowo tak jaki i reszta ludzi z reszta. nie chodzilem do tej szkoly i Bog zaplac za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqq materiały maturalne spójrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:44 www.mojamatura.pl/5,matura.html Odpowiedz Link Zgłoś
bodzia26 Re 27.10.06, 19:46 Moja mama tam pracowała:) w bibliotece, lata 1987-94, może ktoś pamięta... Odpowiedz Link Zgłoś