Dodaj do ulubionych

Wesele w Hotelu "DOLCAN"

09.09.07, 23:24
Witam,
Prosze o jakies info o tym hotelu. Czy warto tam zamawiac sale na wesele? Jak sie bawiliscie? Czy 100 osob na weselu to nie za duzo na ten lokal...? dzieki wielkie! postaram sie dodac jakies info o sali, jak bede juz zonaty :P
Obserwuj wątek
    • ala.81 Re: Wesele w Hotelu "DOLCAN" 10.09.07, 09:52
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=64698802&a=64698802
    • mik-a29 Re: Wesele w Hotelu "DOLCAN" 21.09.07, 10:50
      Mialam przyjemnosc bawic sie na weselu w tym hotelu, ogolnie sam hotel robi duze
      wrazenie, natomiast jesli chodzi o posilki, zimna plyte,i wszystko co znajdowalo
      sie na stolach to moim zdaniem bylo tego za malo, w zbyt malych ilosciach, poza
      tym wiele szklanek mialo uszczerbki, a po kawe i herbate trzeba bylo podchodzic
      do osobnego stoliczka i nalewac sobie z termosow.
      • gapa1313 Re: Wesele w Hotelu "DOLCAN" 29.09.07, 14:57
        byliśmy tam u znajomych na weselu i zgadzam się z mik-a19 - ogólnie
        robi wrażenie ale jedzenie w maleńkich porcjach i niezbyt smaczne..
        • magieraga Re: Wesele w Hotelu "DOLCAN" 30.09.07, 20:17
          Nie zgadzam sie absolutnie z opiniami na temat hotelu Dolcan. W tym hotelu
          mialam swoje wesele. Po pierwsze argument że bylo mało jedzenia to nie wina
          hotelu przeciez jak zamawiasz jedzenie sam ustalasz z Pania kierownik ile bedzie
          jedzenia tzn ile pólmiskow miesa , ile dan goracych i co dokladnie bedzie a
          wybor menu jest naprawde duzy. Ogromnym plusem tego hotelu jest to ze mozna dla
          gosci przyjezdnych wykupic noclegi. Dodatkowo daja oni bardzo duza znizke na
          noclegi ponad polowe ceny. Jedzenie jest bardzo smaczne a kelnerzy chodza jak w
          zegarku. Hotel jest po remoncie i wnętrze robi super wrazenie.
          • sylunia_1 Re: Wesele w Hotelu "DOLCAN" 19.06.08, 09:13
            bede miala wesele w tym hotelu mam prosbe jak by ktos mial fajna
            dekoratorke to bylabym wdzieczna za dane.Pozdro
            • anna-777 Re: Wesele w Hotelu "DOLCAN" 19.06.08, 09:42
              Na pewno nie polecam dekoracji w tym miejscu ogrodów... byłam własnie na
              przyjeciu weselnym w tym hotelu i bardzo sie zawiodłam .może to przypadek ale
              kwiaty nie wytrzymały a znam się na tym dobrze ....***konkurencja*** kogo
              polecam ? Nie będę robić sobie reklamy ...:-) Trzeba szukać !!! Powodzenia
              życzę!!!
              • diunadaisy Re: Wesele w Hotelu "DOLCAN" 13.08.08, 10:18
                Miałam wesele w tym hotelu. Gości było w sam raz,dokładnie 96. Przy większej
                ilości, moim zdaniem, może być problem. Co do jedzenia, dla mnie
                satysfakcjonująco. Ładnie podane i smaczne. Odradzam natomiast przyozdabianie
                sali dużą ilością kwiatów. Sala jest elegancka, nowa i schludna, więc szkoda ją
                zakrywać. Ja kupiłam białe eustomy do wazonów, które znajdują się na wyposażeniu
                hotelu i było super. Kolejną zaletą tego hotelu jest to, że jest położony w
                bardzo urokliwym miejscu. Ponadto, faktycznie dużym plusem jest także niska cena
                pokoi dla gości.
    • hanuska81 Re: Wesele w Hotelu "DOLCAN" 10.10.08, 11:45
      Miałam tam wesele i bardzo polecam sala przyjemna ,pokoje na miejscu
      dla gosci w dobrej cenie,jedzenie dobre ,spokojnie na 100osób
      wystarczy.Własciciel równiez ok.jest duzy taras ale to na dobra
      pogodą u mnie niestety z tym było kiepsko ale i tak sie
      przydał .moge równiez polecic z czystym sumieniem !!!
    • desssa Re: Wesele w Hotelu "DOLCAN" 27.04.09, 22:29
      Bardzo polecam ,swietna obsługa i jedzenie,goscie spokojnie sie
      miescili na sali ,ja miałam 124 osoby .pokoje bardzo przydatne i w
      dobrej cenie ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka