Gość: ks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 14:26 Czesc Szukam naprawde dobrego ginekologa w Radomiu. Najlepiej zeby była to kobieta. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie namiary Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka Re: ***dobry ginekolog*** IP: 82.139.33.* 07.07.06, 10:35 a może by tak stworzyć osobne forum poświęcone tylko i wyłącznie różnym uwagom nt.ginekologów w Radomiu? - no wiecie: ile bierze za wizytę, gdzie przyjmuje, czy warto do niego chodzić itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ***dobry ginekolog*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:22 Ja mogę polecić dr Mieczysława Szatanka, przyjmuje na ul.Vietha i na ul. Żeromskiego.Jest delikatny, kompetentny i bardzo miły.Cena wizyty jest podobna jak u innych ginekologów w Radomiu, ostatnio płaciłam 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ***dobry ginekolog*** IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.07.06, 22:16 a co sądzicie o dr G.Dulskim? Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow22 Re: ***dobry ginekolog*** 15.07.06, 13:49 Ja polecam dr DULSKIEGO! Chodziłam do niego prywatnie. Bardzo sympatyczny Pan. Dzięki niemu miałam z miejsca zrobioną laparoskopię w szpitalu na Józefowie, bardzo mi pomógł, za co jestem mu wdzięczna. Gdyby nie on to groziłaby mi niepłodnośc, a to dzięki "wspaniałym" lekarzon w szpitalu na Tochtermana >: Poleciłabym tez wspaniąlą dr Golkę, ale niestety zginęła niedawno w wypadku samochodowym [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ***dobry ginekolog*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:00 A ja odradzam dr Szatanka.U niego tylko kasa sie liczy.Nigdy nie chce zrobić USG na pierwszej wizycie po to by zmusić pacjentke na następna wizyte za która trzeba zapłacic.Ja miałam taką sytuację ale na nastepną wizyte nie poszłam.Nawet za zmiane leku na recepcie sie płaci.Wstyd doktorku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ***dobry ginekolog*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:45 Ja nigdy nie płaciłam za zmianę leku na recepcie.I nadal uważam, że jest dobry. zawsze mi się z nim dobrze rozmawia i jestem informowana dokładnie o stanie swojego zdrowia.A gdyby nie on to zdrowie mojego dziecka byłoby zagrożone z powodu niedotlenienia. Moja znajoma leczy się u dr Golińskiego i także sobie chwali go jako lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ***dobry ginekolog*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:48 Przepraszam, ale pomyliłam nazwisko do dr Misterki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ***dobry ginekolog*** IP: 82.139.41.* 04.11.06, 18:38 Polecac nie ma co bo kazdy czego innego oczekuje i ma inny problem.Ale zycze Ci bys sie dostala do takiego ginekologa ktory akurat Tobie bedzie odpowiadal a nie kolezankom ktore z opowiesci ze ten jest dobry" poleca Ci kogos nieodpowiedzialnego.Ja chodze do dr Boguckiej-Kowalczewskiej mi pomogla i to bardzo:)Odpowiedzialna i naprawde zna sie na temacie ginekologii inni udawli ze niby lecza itd, a ta doktor .....naprawde musialabys sie sama przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ***dobry ginekolog*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:27 Ja byłam przez nią przyjeta na izbie przyjęć.Jej zachowanie było tak grubiańskie, że do dzisiaj mam to w uszach.Dobrze, że nie była przy moim porodzie. Leżąc na patologii poznałam także dziewczynę, która trafiła na jej dyżur, gdy zaczęła się akcja porodowa. Szanowna pani doktor ją skutecznie zatrzymała, pomimo że był już termin i dziewczyna męczyła się jeszcze blisko 3 tygodnie na patologii.Może jako lekarz prywatny jest zupełnie inna-przecież to normalne w polskiej służbie zdrowia.A co do wyboru lekarza to zgadzam się z Tobą,że dobrze jest jak trafisz na lekarza, który Ci odpowiada.Ja podczas ciąży zmieniłam i byłam bardzo z tego drugiego zadowolona.Chodzę do niego po dziś dzień na wizyty kontrolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ***dobry ginekolog*** IP: 82.139.41.* 04.11.06, 21:27 Ja akurat nie bylam jeszcze w ciazy ale naprawde ta pani dr. mi pomogla. Widac z tego ze metoda prob i bledow kazdy znajdzie ginekologa dla siebie. Wybor nie latwy ale akurat lekarzy w tej specjalnosci w Radomiu nie brakuje.XXX wspolólczuje takich przezyc a kolezance ktora szuka specjalisty ginekologii -POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1974a5 Re: ***dobry ginekolog*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:09 Brak mi słów żeby opisać felczerkę Bogucką !!!!!!!!!!!!!!! jak szpital takiego bebsztyla może trzymać czy ordynator i koledzy nie wiedzą co to za osoba? Jeśli jeszcze raz trafię na nią w szpitalu wzywam Policję!!!!!!!!!! JESTEM PIELęGNIRKą wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 1974a5 Re: ***dobry ginekolog*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:00 Wierzę Ci i współczuję.Ten babsztyl jest naprawdę okropny.Wiem od znajomych, którzy pracowali na tym oddziale, że nosi ona ksywkę "Pięknej miss".Całe szczęście, że przyjmowała mnie jedynie na izbie przyjęć, a potem nie miałam z nią już nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś