Dodaj do ulubionych

Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo...

30.12.05, 16:43
Zostałem wreszcie zwolniony z internowania, jednak solidarność jest bardzo ważna, dzięki Wam, nie będę wymieniał po kolei, kazdy wie, kto dużo uczynił w mojej sprawie:)))

Teraz tak jak nasz marszałek Józef Piłsudski wypuszczon z Magdeburga mogę przejąć władzę:)))

Dzięki raz jeszcze wszystkim, nie wiem co jeszcze napisać, ale dobrze znów być pod swoją prawdziwym nickiem razem z Wami:)
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 16:45
      koczisss napisał:

> Zostałem wreszcie zwolniony z internowania, jednak solidarność jest bardzo
      ważn
      > a, dzięki Wam, nie będę wymieniał po kolei, kazdy wie, kto dużo uczynił w
      mojej
      > sprawie:)))
      >
      > Teraz tak jak nasz marszałek Józef Piłsudski wypuszczon z Magdeburga mogę
      przej
      > ąć władzę:)))
      >
      > Dzięki raz jeszcze wszystkim, nie wiem co jeszcze napisać, ale dobrze znów
      być
      > pod swoją prawdziwym nickiem razem z Wami:)
      >
      ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŁŁŁŁŁ
      • koczisss Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 16:47
        I znów jestem sobą:)))
        • bad_habit Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 16:50
          jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
          • alex.4 Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 17:55
            koczisss nie przesadzaj z tymi porównaniami:)
            • koczisss Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 17:56
              Chyba na żartach się nieznasz, co???

Nie bój się drugim Piłsudskim nie jestem i nie będę, spokojna Twoja rozczochrana!!!
              • bad_habit Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 17:56
                koczisss napisał:

> Chyba na żartach się nieznasz, co???
                >
                > Nie bój się drugim Piłsudskim nie jestem i nie będę, spokojna Twoja rozczochran
                > a!!!
                >a skad wiesz,że rozczochrana???:)
                • koczisss Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 18:01
                  NIe wiem, ale tak się mówi, badź mówiło "spokojna Twoja rozczochrana":)))
                  • bad_habit Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 18:04
                    koczisss napisał:

> NIe wiem, ale tak się mówi, badź mówiło "spokojna Twoja rozczochrana":)))
                    >
                    ale aleksiej jezd bardzo wnikliwym i dociekliwym obserwatorem;)
                    • alex.4 Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 18:22
                      koczisss ale prawie wychodziłeś z więzienia z Magdeburgu:)
                    • alex.4 Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 18:23
                      A skoro juz jesteś, to co przeskrobałeś, że cię zablokowano na kilka godzin
                      (nieskutecznie dzieki akcji hobbita)
                      • bad_habit Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 18:25
                        alex.4 napisał:

> A skoro juz jesteś, to co przeskrobałeś, że cię zablokowano na kilka godzin
                        > (nieskutecznie dzieki akcji hobbita)
                        jakiego hobbita?
                        • alex.4 Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 18:35
                          sorry dopiero teraz przyjrzałem się twojemu nickowi że jesteś HABIT a nie HOBIT
                          Sorry, mea culpa:)
                          • bad_habit Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 18:39
                            Wybaczam Ci!:P
                            • alex.4 Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 18:42
                              wyznałem grzechy, żałowałem za nie, postanowiłem poprawę, to i zasłuzyłem na
                              odpuszczenie grzechów:)
                      • koczisss Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 18:30
                        Nie kilka godzin, a zablokowany byłem już przed świętami, a to już tydzień minął:)
                        • alex.4 Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 18:36
                          rzeczywiscie nie widziałęm cie na forum. Ale dlaczego? Jeśli się mozna spytać,
                          a jeśli nie to przestane pytać...
                          • makbrajd Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 31.12.05, 00:57
                            i mnie wylogowali...znaczy zabanowali...
                            ale zwrócili...dzieki kochanej Nutopii :)
            • bad_habit Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... 30.12.05, 17:56
              alex.4 napisał:

> koczisss nie przesadzaj z tymi porównaniami:)

ciiiicho!
              • Gość: Stefan Re: Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:49
                Hurra! Nie wycofuję się z nieformalnego kandydowania!
                • Gość: recydywista mamy nadzieję ze cos zrozumiałeś, da sie to odczuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:19
                  i da sie to odczuć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka