Gość: senira666 IP: *.cn.com.pl 03.05.07, 08:37 wie ktos cos na temat tegorocznych juwenalii?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 10:01 na 100% będzie prohibicja :( A tak szczerze to ostatnie juwenalia to porażka, szkoda czasu, lepiej gdzieś wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: juwenalia IP: *.icis.pcz.pl 03.05.07, 10:42 Niestety taka jest duza czesc Czestochowskich studentow - nie uswiadczysz ich na zadnych ciekawych imprezach - nawet jak sa za darmo. Nie chce im sie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Brak Juwenaliiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! IP: *.big4.pl 03.05.07, 13:49 Słyszałem że Juwenalia w Czewie to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
nalesniku Re: juwenalia 03.05.07, 10:48 beda trwaly kilka dni, masa koncertow i imprez, bedzie U2, Metallica, Red hot.. i Joe Cocker. studenci z krakowa wroclawia warszawy i poznania przyjezdzaja na juvenalia do czewy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: juwenalia IP: 195.205.202.* 03.05.07, 10:51 o ja to bedzie mega :)) ale prze..e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senira666 Re: juwenalia IP: *.cn.com.pl 03.05.07, 11:02 taa dzieki za odpowiedz... a mielam nadzieje ze sie czegos dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 11:54 Pewno będzie jak zawsze. :/ Szkoda,że uczelnie w tym mieście nie potrafią zorganizować czegoś razem lub znaleźć porządnych sponsorów. Spójrzcie jak wygląda program juwenaliów w prawdziwych ośrodkach akademickich poznan.studentnews.pl/serwis.php?s=15&pok=1344 Poznań www.juvenalia.org Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: juwenalia IP: *.icis.pcz.pl 03.05.07, 13:10 Problem sponsorow jest bardzo prosty - to BROWARY, ktore w ten sposob promuja picie piwa. Dla nas ta droga jest niedostepna - z powodu prohibicji na Dekabrystow i w okolicy!!! Ja osobiscie jestem pelen podziwu dla organizatorow Juwenalii na PCz, ktorzy w ostatnich latach potrafili zawsze sciagnac znakomite zespoly - bylismy dzieki temu swiadkami znakomitych koncertow na stadionie przy Dabrowskiego. Trzymam wiec kciuki za Juwenalia w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: juwenalia 04.05.07, 00:10 Prohibicji nigdy nie wybaczę. Ludzie, którzy za tym głosowali przyczynili się, oprócz zburzenia życia studenckiego, do powolnego upadku Juwenaliów w Częstochowie. Chciałbym, aby ci ludzie wraz z panem prezydentem zobaczyli sobie jak na Dniu Samorządu zachowują się ludzie po kilku piwkach kupionych i wypitych pod rozstawionymi parasolami... Jestem wdzięczny PCz za wsparcie finansowe oraz organizatorom za wysiłek jaki wkładają w organizację Juwenaliów, ale nie mogę patrzeć na to jak inne miasta korzystają z hojności browarów pełnymi garściami, a my jak zwykle zamykamy się w sobie i udajemy, że "jest super, jest super, więc o co ci chodzi..." ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: juwenalia IP: *.icis.pcz.pl 04.05.07, 13:13 Dolaczam sie do twoich slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: juwenalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 14:15 No to trzeba będzie znów jechać i wydać trochę kaski na juwenaliach w innym mieście. A nasi miejscy włodarze swoją prohibicją, parafrazując wypowiedź Siary z "Killera"- 'urżnęli kurze złote jajka' a teraz co roku na wiosnę przychodzi czas narzekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: juwenalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 16:20 XX nie żartuj ostatnie juwenalia to porażka jeden dzień koncertów do tego praktycznie w sesji i lipna pogoda chociaż akurat to ostatnie to nie wina organizatorów . Nie pozostaje nic innego jak jechać do Krakowa jak co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: juwenalia IP: *.icis.pcz.pl 03.05.07, 18:53 Ale za to jakie byly koncerty i jak sie ludzie bawili !!! Ciekaw jestem zreszta czy byles sam na koncertach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: juwenalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 17:42 TRW urządza juwenalia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: juwenalia IP: *.icis.pcz.pl 03.05.07, 18:54 Mogloby zasponsorowac - to bylby dobry interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de su Re: juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:47 Powtarzam jeszcze raz Wrona to k.u.t.a.s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość DEPOnalia ? IP: 80.48.49.* 10.05.07, 11:10 może o to chodzi ? ciekawe czemu miasto nigdy nie udostępnia Placu Biegańskiego , który jest miejsce idealnym na różnego rodzaju koncerty . tymbardziej w przypadku nowo wyremontowanej Alei , gdzie niechcianej prohibicji nie ma . a studenci i tak sobie poradzą jak w UPS - na czas na miejsce na pewno... browarek będzie w akademiku lub na trawce . i jeszcze słówko na temat juvenaliów PCZ z AJD . nie da się zorganizować czegoś jeśli stosunek zaangażowania finansowego jest jak 5:1 . równie dobrze Politechnika może zrobić to sama i zaprosić wszystkich . cyferki po prostu nie kłamią . Odpowiedz Link Zgłoś