IP: *.cn.com.pl 03.05.07, 08:37
wie ktos cos na temat tegorocznych juwenalii??
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 10:01
      na 100% będzie prohibicja :( A tak szczerze to ostatnie juwenalia to porażka, szkoda czasu, lepiej gdzieś wyjechać.
      • Gość: xx Re: juwenalia IP: *.icis.pcz.pl 03.05.07, 10:42
        Niestety taka jest duza czesc Czestochowskich studentow - nie uswiadczysz ich
        na zadnych ciekawych imprezach - nawet jak sa za darmo.

Nie chce im sie :(((
      • Gość: :) Brak Juwenaliiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! IP: *.big4.pl 03.05.07, 13:49
        Słyszałem że Juwenalia w Czewie to porażka
    • nalesniku Re: juwenalia 03.05.07, 10:48
      beda trwaly kilka dni, masa koncertow i imprez, bedzie U2, Metallica, Red hot..
      i Joe Cocker. studenci z krakowa wroclawia warszawy i poznania przyjezdzaja na
      juvenalia do czewy.
      • Gość: leszek Re: juwenalia IP: 195.205.202.* 03.05.07, 10:51
        o ja to bedzie mega :)) ale prze..e
        • Gość: senira666 Re: juwenalia IP: *.cn.com.pl 03.05.07, 11:02
          taa dzieki za odpowiedz... a mielam nadzieje ze sie czegos dowiem.
    • Gość: Maggus Re: juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 11:54
      Pewno będzie jak zawsze. :/
      Szkoda,że uczelnie w tym mieście nie potrafią zorganizować czegoś razem lub
      znaleźć porządnych sponsorów.
      Spójrzcie jak wygląda program juwenaliów w prawdziwych ośrodkach akademickich
      poznan.studentnews.pl/serwis.php?s=15&pok=1344 Poznań
      www.juvenalia.org Wrocław

• Gość: xx Re: juwenalia IP: *.icis.pcz.pl 03.05.07, 13:10
        Problem sponsorow jest bardzo prosty - to BROWARY, ktore w ten sposob promuja
        picie piwa.

Dla nas ta droga jest niedostepna - z powodu prohibicji na Dekabrystow i w
        okolicy!!!

Ja osobiscie jestem pelen podziwu dla organizatorow Juwenalii na PCz, ktorzy w
        ostatnich latach potrafili zawsze sciagnac znakomite zespoly - bylismy dzieki
        temu swiadkami znakomitych koncertow na stadionie przy Dabrowskiego.

Trzymam wiec kciuki za Juwenalia w tym roku.

• lookas.prv.pl Re: juwenalia 04.05.07, 00:10
          Prohibicji nigdy nie wybaczę.

Ludzie, którzy za tym głosowali przyczynili się, oprócz zburzenia życia
          studenckiego, do powolnego upadku Juwenaliów w Częstochowie.

Chciałbym, aby ci ludzie wraz z panem prezydentem zobaczyli sobie jak na Dniu
          Samorządu zachowują się ludzie po kilku piwkach kupionych i wypitych pod
          rozstawionymi parasolami...

Jestem wdzięczny PCz za wsparcie finansowe oraz organizatorom za wysiłek jaki
          wkładają w organizację Juwenaliów, ale nie mogę patrzeć na to jak inne miasta
          korzystają z hojności browarów pełnymi garściami, a my jak zwykle zamykamy się w
          sobie i udajemy, że "jest super, jest super, więc o co ci chodzi..."

• Gość: xx Re: juwenalia IP: *.icis.pcz.pl 04.05.07, 13:13
            Dolaczam sie do twoich slow.
      • Gość: mn Re: juwenalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 14:15
        No to trzeba będzie znów jechać i wydać trochę kaski na juwenaliach w innym
        mieście. A nasi miejscy włodarze swoją prohibicją, parafrazując wypowiedź Siary
        z "Killera"- 'urżnęli kurze złote jajka' a teraz co roku na wiosnę przychodzi
        czas narzekania.
        • Gość: C Re: juwenalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 16:20
          XX nie żartuj ostatnie juwenalia to porażka jeden dzień koncertów do tego
          praktycznie w sesji i lipna pogoda chociaż akurat to ostatnie to nie wina
          organizatorów . Nie pozostaje nic innego jak jechać do Krakowa jak co roku.
          • Gość: xx Re: juwenalia IP: *.icis.pcz.pl 03.05.07, 18:53
            Ale za to jakie byly koncerty i jak sie ludzie bawili !!!

Ciekaw jestem zreszta czy byles sam na koncertach ?
    • Gość: up Re: juwenalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 17:42
      TRW urządza juwenalia :)
      • Gość: xx Re: juwenalia IP: *.icis.pcz.pl 03.05.07, 18:54
        Mogloby zasponsorowac - to bylby dobry interes.
        • Gość: de su Re: juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:47
          Powtarzam jeszcze raz Wrona to k.u.t.a.s.
          • Gość: gość DEPOnalia ? IP: 80.48.49.* 10.05.07, 11:10
            może o to chodzi ? ciekawe czemu miasto nigdy nie udostępnia Placu Biegańskiego ,
            który jest miejsce idealnym na różnego rodzaju koncerty . tymbardziej
            w przypadku nowo wyremontowanej Alei , gdzie niechcianej prohibicji nie ma .
            a studenci i tak sobie poradzą jak w UPS - na czas na miejsce na pewno...
            browarek będzie w akademiku lub na trawce .

i jeszcze słówko na temat juvenaliów PCZ z AJD . nie da się zorganizować czegoś
            jeśli stosunek zaangażowania finansowego jest jak 5:1 . równie dobrze Politechnika
            może zrobić to sama i zaprosić wszystkich . cyferki po prostu nie kłamią .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka