Dodaj do ulubionych

Praca w Holandii

07.08.09, 12:36
Witam.
Znacie moze jakąs sprawdzoną agencję pracy za granicą w Częstochowie? wiele
sie naczytalem na temat pracy poprzez agencje i wiekszosc daje okropne
warunki, poza tym czesto sie nie wywiazuja ze swoich umow. Zalezy mi glownie
na Holandii ale w gre moga wchodzic rowniez agencje ktore posrednicza w innych
krajach.
Obserwuj wątek
    • sweet_sensi Re: Praca w Holandii 07.08.09, 13:43
      też jestem zainteresowany tym tematem, może znajdzie się ktoś kto podzieli się
      jakimś info
    • Gość: Eliza Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 13:44
      z czestochowy nie polecam zadnej - uwazaj szczegolnie na male "pseudo" agencje w
      domach prywatnych (bylo juz kiedys o tym na forum), lepiej jedz do opola - tam
      jest naprawde duzo agencji, pojdziesz porozmawiasz i pewnie znajdziesz cos
      ciekawego. Powodzenia!!!
    • Gość: Gość Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:07
      forum.gazeta.pl/forum/f,41789,Praca_w_Holandii.html
    • Gość: xXx Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 19:56
      Z Częstochowy nie jest to agencja ale z opola ja byłem na wakacie wszytko
      załatwiłem przez telefon i internet
      www.ukd.pl/pwh/stale_oferty_pracy.htm, może nie jest to najlepsza agencja
      ale nie oszukuje na wypłacanych pieniążkach i mając sofi numer możesz szukać
      pracy u lokalnych pośredników
      • Gość: pracownik Re: Praca w Holandii IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 12:38
        Kolego xXx, a jezeli chodzi o warunki pracy: moglbys mi udzielic wiecej
        informacji na temat tej firmy duzo w internecie jest informacji o nierzetelnych
        agencjach, gdzie wywioza cie do holandii i czekasz na prace, albo przepracujesz
        troche a pozniej dluga pausa, jak wyglada sprawa zakwaterowania, czy warunki tam
        panujące są znośne? pozdrawiam
        • Gość: xXx Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 23:04
          Ja na prace czekałem ok 1 tyg i w tym czasie mieszkałem w willy aqua parku więc
          dla mnie była to bardziej forma wczasów niż czekanie, niektórzy prace mieli od
          ręki. Pracowałem przy pomidorach dosyć brudna praca ale szybko czas mijał,
          rotacja u tego pracodawcy była bardzo duża, ale znajomość języka i chęć pracy
          sprawiły że bylem tam 2 miesiące, domek w którym mieszkaliśmy nie należał do
          zbyt luksusowych od tv + satelita mikrofala lodówka i kuchenka znajomi pracujący
          obok mieli lepsze warunki. Same warunki zależą gdzie trafisz i z kim będziesz
          mieszkać. Co do przerw w pracy to gdy zwolni Cie pracodawca to przerwy są i mogą
          być długie, zachęcające cię do powrotu do kraju ale jak dobrze pracujesz a praca
          się skończy w jednym miejscu szybko przeniosą Cie gdzie indziej (na miejscu
          możesz dostać namiary do innych pośredników ulubiony temat rozmów przy baronie
          ). Ja nie narzekałem pieniążki zawsze były na czas ( polskie konto walutowe
          przelewy z Holandii )
          • sweet_sensi Re: Praca w Holandii 11.08.09, 08:12
            jakie dokumenty musiałeś załatwić przed wyjazdem, potrzebny był paszport?
            • Gość: xXx Re: Praca w Holandii IP: *.xdsl.centertel.pl 11.08.09, 10:46
              Była ale część osób miała tylko dowód, ale do dowodu czepia sie
              inspekcja racy holenderska .
              Najlepiej zadzwonić i sie dowiedzieć
    • huntpro Re: Praca w Holandii 20.03.25, 17:36
      Oferta pracy: Monter konstrukcji stalowych👷‍♂🏗🦺

Praca od zaraz !

Miejsce pracy: Maasvlakte/Neste - blisko Rotterdamu

Poszukujemy osób na stanowisko montera konstrukcji stalowych, który będzie odpowiedzialny za montaż i obróbkę konstrukcji stalowych, w tym wiercenie otworów w elementach stalowych.

Zakres obowiązków:

-Montaż i obróbka konstrukcji stalowych
      -Wiercenie otworów w konstrukcjach stalowych
      -Prace ślusarskie
      -Praca przy konstrukcjach stalowych na brzegu
      -Wykonywanie prac zgodnie z rysunkami technicznymi
      -Dbałość o bezpieczeństwo i przestrzeganie standardów BHP

Wymagania:

-Doświadczenie w montażu konstrukcji stalowych na małych i dużych wysokościach
      -Umiejętność ślusarstwa i obróbki metali
      -Znajomość rysunków technicznych
      -Uprawnienia VCA i IPAF (certyfikat na podnośniki koszowe)- bardzo dobra umiejętność poruszania się zwyżką (warunek współpracy)
      -Uprawnienia do pracy na wysokościach (hakowy rigger)
      -znajomość języka angielskiego (mile widziany holenderski )
      -działalność A1 lub ZZP

Oferujemy:

-Stabilne zatrudnienie na dłuższy okres
      -Atrakcyjne wynagrodzenie
      -Praca w renomowanej firmie

kontakt whatsapp : 0048690220436
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka