olga110 21.07.07, 00:13 ... super, że założyłeś nasze forum, ale czemu tu tak mało osób...hmmm trzeba coś z tym zrobić... masz jakiś pomysł? pozdrawiam, Olga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greg_slask Re: do administratora 23.07.07, 07:37 Przyznam szczerze, że już się nad tym zastanawiałem wiele razy i nie mam pojęcia. Nawet przed wyborami samorządowymi nie było zbyt wielu chętnych, żeby podyskutować tak o miescie jak i o kandydatach. Ostatnio, właściwie jedyne wątki dotyczą pytań o lekarzy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: do administratora 24.07.07, 20:45 Ano, niy ma leko rozkulać forum, dyć trza probować. Odpowiedz Link
j.oker Re: do administratora 09.10.07, 21:01 Witam , jako że jestem administratorem na forum Tychy proponuje po sąsiedzku abyś napisał do siwa@gazeta.pl z prośba aby wasze forum dołączyli do forum regionalnego (śląskie) (nie tak jak teraz jako forum prywatne), może to spowodować że będziecie bardziej widoczni na mapie forum Gazeta.pl > Forum > Prywatne > Miejscowości > Śląskie (teraz waszego forum trzeba szukać tak Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Śląskie (a tak może być po zmianach ) Pozdrawiam Odpowiedz Link