oszszin 05.03.07, 10:15 www.prawy.pl/?dz=galeria&cat=196&id=1448 obejrzy zdjęcia i pomyśl, poszukaj tam siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 10:21 czy mozna w koncu zabanowac ta nawiedzona wariatke? Odpowiedz Link Zgłoś
oszszin Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 10:22 sumienie ruszyło? "nie chcę nic słyszeć, wiedzieć i widzieć, uciszcie ją!" Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 10:24 dupa nie sumienie mam to szczescie, ze ile razy bylam w ciazy tyle dzieci mam, ja jako czlowiek i kobieta nie zgadzam sie, zeby za mnie i moje sumienie decydowala banda ograniczonych palantow odbieram to jako zamach na moja godnosc osobista i wolnosc kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 10:25 Współczuje,że dokonałaś aborcji.... Ale w ten sposób nie przekonasz do jej zakazu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszszin Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 10:31 znajomość psychologii w jednym paluszku? to prawda jestem działaczką, i tak się składa, że żadna z moich znajomych z kręgu nie dokonała aborcji a wiesz dlaczego? bo psychologicznie jets to niemożliwe - zabić dziecko, ą potem działać w obronie dziecka poczętego Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 10:36 oszszin napisała: > znajomość psychologii w jednym paluszku? U ciebie na pewno... A z rzeczy niemożliwych to wymieniłabym trzaśnięcie obrotowymi drzwiami.Reszta mozliwa Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: po której stronie stoisz? 10.03.07, 21:14 "Na marszu obecnych było wielu działaczy stowarzyszeń antyklerykalnych" (podpis zdjęcia) - to chyba dobrze, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: po której stronie stoisz? 10.03.07, 21:21 Nie wiem o co chodziło autorce postu, ale z każdym zdjęciem przekonywałsam sie bardziej, że największe zło i głupota to ta quasi-prawica z Młodzieży Wszechpolskiej. To zdjęcie z niuniami wszechpolskimi - solariowe pindzie,takie zadowolone z siebie,żałosne. Że antyrządowa - to chyba tez dobrze (kto o zdrowych zmysłach jest dzis prorządowy!!!?) I najbardziej złowieszcze: "Zagraniczne uczestniczki marszu..." powiało gettem... Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 10:31 Sama aborcji nie dokonałam, ale chciałabym miec do niej prawo. Czy prawo jest czy nie i tak same decydujemy i lekarz zawsze się znajdzie, więc dyskusja jest bez sensu. Lepiej usunąc płód w pierwszych tygodniach ciąży , niz liczyć, że ktoś znajdzie czujące już dziecko w śmietniku i uratuje mu zycie. Jestem za świadomą aborcją, niestety u nas do swiadomości niektórym matkom wciąz daleko. Może zajmijmy sie profilaktyką, a niue prawem do aborcji. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 10:35 Nie wiem czy sama bym sie na to zdobyla, ale chce by kobieta miala wybor, kazda kobieta niezalnie od zasobnosci portfela, wiedzy, znajomosci. I nie chce by jakies stare oszolomy z sejmu i ksieza decydowali za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 11:04 Stary ciałem nie, ale mentalność ma mocno nie na czasie, poi z tym nigdy nie nosił dziecka w swoim łonie. jak ma taką dobrą duszyczkę niech się zajmie domami dziecka, a nie aborcją. ja kilka odwiedziłam, ciekawe czy on był w jakimś. Wyobrażasz sobie sytuację, gdy na dyżur do domu w Sopocie przywozi się dwie dzieewczynki molestowane przez tatusia, a tam ani psychologa, ani miejsca. Miejsce się znalazło, do p[sychologa trzeba było targac dziewczynki do Tczewa, bo tam był zaprzyjaźniony, który szybko i zadarmo. Choc każdy dom dziecka, powinien mieć przypisanego psychologa, pracownika socjalnego i oczywiście wykwalifikowaną kadrę to nikt o to nie dba. Giertych jest raczej dla mnie anty przykładem czegokolwiek. Może ojcem jest dobrym, ale jaka byłby mamusią... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: po której stronie stoisz? 10.03.07, 21:22 Mentalnie to on jest baobab! Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 10:36 Powiem tak ja osobiscie nie poddałabym sie w życiu aborcji,nawet myslec o tym nie moge,ale kobiety ktore po porodzie mają zamiar zabic lub wyrzucic do smieci noworodka to powinny miec prawo do tej aborcji.Lepiej dla dzidziusia jak zostanie usuniety niz potem bedzie cierpiec i umierac gdziec po kątach z zimna lub byc niechcianym poniewieranym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1234 Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 10:39 Czy powielanie bez przerwy tych samych wątków nie jest spamowaniem? I dlaczego przypięłaś się do forum emama? Myślę, że na tego typu wątki znalazłoby się bardziej odpowiednie miejsce. Mam świetny pomysł - załóż własne forum Tam będziesz mogła pisać do woli Odpowiedz Link Zgłoś
agniech30 Re: po której stronie stoisz? 05.03.07, 10:57 Autorko postu, byłaś kiedykolwiek w bidulu? A w pogotowiu opiekuńczym? Może skieruj swoją energię do działania w takich miejscach, tam potrzebują wolontariuszy, a ty zajmiesz się rzeczywiście potrzebną pracą, bo jakieby prawo nie było, to i tak kobieta zdesperowana aborcji dokona, a ta która dziecka mieć nie będzie chciała, to umieści je w takiej właśnie placówce. Wy myślicie tylko o płodach, narodzone dziecko już was nie interesuje, a szkoda... Może jak sprawisz, żeby choć jedno dziecko z tych niechcianych poczuło się naprawdę kochane, bezpieczne i szczęśliwe, to poczujesz, że walka z aborcją ma sens... Odpowiedz Link Zgłoś