petto 22.09.04, 08:47 Prosze o wpis w temacie miejscowość w Polsce lub za granicą pobytu Wakacyjnego. Zobaczymy których miejscowości bedzie duzo. Można tez podawac nazwy osrodków. hoteli. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neospasmina Jastarnia, Jastarnia, Jastarnia 22.09.04, 12:20 jestem konserwatywna, nie lubię zmian... Ale Jastarnia jest cudownym miejscem na wypoczynek z dziecmi )) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: GDZIE byłam na WAKACJACH - ranking 22.09.04, 08:51 Łazy (te nad morzem) i Zakopane Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Łazy (te nad morzem) i Zakopane 22.09.04, 08:52 przepraszam, ze poprzedni post wysłałam tak bezmyslnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Mazury, niedaleko Mikołajek i Krynica Zdrój. 22.09.04, 09:20 Mazury, niedaleko Mikołajek i Krynica Zdrój. Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: GDZIE byłam na WAKACJACH - ranking 22.09.04, 11:17 2x Jastarnia, 1x Krynica Morska Odpowiedz Link Zgłoś
bachak Re: A CO TO SĄ WAKACJE ??? 22.09.04, 11:17 Wakacje spędziłam w Pracy, wiecie to takie miejsce w tej samej miejsowości w której sie mieszka (zazwyczaj) i w którym nie ma mowy o odpoczynku. Ale przynajmniej nie byłam uzalezniona od pogody (siedziałam w budynku). ale powaznie: byłam w czerwcu tydzień nad morzem w Rowach Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Jastarnia, Krynica Morska 22.09.04, 11:18 Sorry za poprzedni wpis bez nazwy w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Do Petto -prośba o namiar 22.09.04, 11:20 Czy dsyponujesz jakimś dobrym namiarem w Kotlinie Kłodzkiej? Pensjonat, kawtera, ośrodek dla matki+ ~4-latki na zimę. Pozdrawiam Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
petto grazbed 22.09.04, 11:50 witaj,ja byłam u rodziny, ale są rózne ośrodki.Np w dusznikach, pod strzechą, niedrogi,zielone sudety- jeden z tańszych, albo najtańszy "muflon", tylko daleko do centrum miasta.albo polanica, ale droższy np: SANA to jest hotel z basenem, tam jest super, z tym ze najdrozej bo hotel, ale niedaleko zdroju i centrum.ok 10 minut na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
petto -----------linki -------- 22.09.04, 11:55 Hotel sana www.sana.polanica.pl/home.htm Schronisko PTTK Pod Muflonem Adres: ul. Górska 14, 57-340 Duszniki Zdrój Telefony: 074/ 866 93 39, kom. 0 696 680 544 Fax: Strona www: www.pttk.pl/muflon e-mail: muflon14@gazeta.pl 65 miejsc, pokoje 1, 2, 3, 4-osobowe i większe, restauracja, bar, wypożyczalnia sprzętu zimowego, plac zabaw dla dzieci, sala rekreacyjna dla dzieci z dostępem do internetu, wyciąg narciarski, miejsce na ognisko, parking, miejsca biwakowe, zwierzęta domowe akceptowane, cena noclegu: od 19 do 27 zł/os., koszt całodziennego wyżywienie: 15 - 19 zł/os. www.relax.duszniki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wieczorynka2 Garnisch Parten Kirchen i Zakopane 22.09.04, 12:03 w Garnisch-kwatera prywatna...w Zakopane Centralny Osrodek Sportu (hotel Zakopane)bardzo zadowolona z wyjazdow Odpowiedz Link Zgłoś
wrokk Re: GDZIE byłam na WAKACJACH - ranking 22.09.04, 11:42 Dla rodzin z dziećmi wymarzone miejsce: Gospodarstwo Agroturystyczne p.Marczaków, Giże, Mazury Garbate. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_j Rekowo k/Koszalina iArka Noego w Charbrowie k/Łeby 22.09.04, 12:13 Obydwa gospodarstwa agroturystyczne - czadowe miejsca dla maluchów, a poza tym wyjechałam wybierając oferty w ciemno z netu, aha i dzięki reklamie zrobionej przez dagbe, naprawdę nie zawiodłam się. Pozdrówka dla pracujących; miło powspominać wakacyjny czas monika Odpowiedz Link Zgłoś
pora_zona Ulcini - Czarnogóra 22.09.04, 12:19 Bardzo polecam! No i jeszcze Węgry (Bogacs) i Słowacki Raj (Hrabuszice). Odpowiedz Link Zgłoś
dracena31 pora_zona!!! 22.09.04, 12:25 Hej ,ja też byłam w Ulcij-rewelacja potwierdzam pora_zona napisała: > Bardzo polecam! > No i jeszcze Węgry (Bogacs) i Słowacki Raj (Hrabuszice). > Odpowiedz Link Zgłoś
pora_zona Re: dracena31 23.09.04, 11:44 No popatrz! A jak mój Szanowny wymyślił Czarnogórę to myslałam, że jedziemy na koniec świata gdzie to cywilizacja się kończy i jeżdżą tylko "szaleńcy". Odpowiedz Link Zgłoś
agga71 Re: dracena31 20.12.04, 11:24 A jaksie tam dostaliscie? Samochodem? Ile godzin sie jedzie? jakies noclegi po drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Dębki, Sztokholm 22.09.04, 12:53 Jedno i drugie - cudo! Dębki odwiedziłam po raz pierwszy odkąd mam dzieci, przedtem jeździłam regularnie. W przyszłym roku też pojadę, juz mam nawet namierzona kwaterę. Co do stolicy Szwecji, to bałam się jak to będzie spędzać wakacje w mieście, ale jest to miasto tak cudowne i przyjazne ludziom, że żałuję, iż tak długo zwlekałam ze skorzystaniem z zaproszenia znajomych. Juz w październiku wracaja do Polski po 5 latach w Szwecji i ja juz zapewne nigdy tego wspaniałego miejsca nie odwiedzę. Nie na moją kieszeń. W każdym razie polecam. Je sli ktos chciałby dowiedzieć sie więcej - chętnie napiszę o tym, co robić z dziećmi w Sztokholmie (moja koleżanka napisała na ten temat przewodnik) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Sypniewo między Chodzieżą a Margoninem. 22.09.04, 13:06 Tam w tym roku odbywał się zlot Polskiego Ruchu Przyjaciół Indian. Odpowiedz Link Zgłoś
bajulcia Re: GDZIE byłam na WAKACJACH - ranking 22.09.04, 14:09 Witam Międzyzdroje Żywieckie, Żywiec, Szczyrk, Szyndzielnia - Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: GDZIE byłam na WAKACJACH - ranking 22.09.04, 15:49 Pobierowo,Zakopane. Odpowiedz Link Zgłoś
flurcia Re: do matmam - Pobierowo 16.10.04, 17:09 A gdzie byłaś w Pobierowie, jakiedyś jeździłam przez kilka lat na prywatna kwaterę ale to było dawno. Jestem ciekawa jak tam jest teraz? Jkaie ceny i warunki tam gdzie byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka78 JASTRZĘBIA GÓRA 22.09.04, 16:12 JASTRZĘBIA GÓRA W SIERPNIU A MAZURY OKOLICE OLSZTYNA W MAJU Odpowiedz Link Zgłoś