agajp7 03.06.07, 11:28 którą poradnię rodzinną polecacie we Wrocławiu, może macie kontakt do "osoby przytepnej", któa prowadzi takie zajęcia dla narzeczonych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrota113 Re: poradnia rodzinna Wrocław 03.06.07, 19:41 Wrocławianki pomóżcie.....ja też muszę się wybrać i chętnie pójdę do jakiejś sprawdzonej Odpowiedz Link Zgłoś
jaghooda Re: poradnia rodzinna Wrocław 03.06.07, 20:42 o ja też dołaczam się do prośby, o namiary na sprawdzoną poradnię Odpowiedz Link Zgłoś
abkasia Re: poradnia rodzinna Wrocław 03.06.07, 21:09 my bylismy w poradniu przy kosciele dominikanskim na placu dominikanskim.obowiazuja tam 3 spotkania. my bylismy na 2 bo powiedzielismy ze wyjezdzamy za granice i 3 raz nie mamy kiedy zrobic. Panie sa nawiedzone, ale tak jest chyba w kazdej poradni. Poradnia jest czynna chyba we wtorki od 17. Pani mowi o NPR. ....powodzenia. ja nie moglam powstrzymac sie od smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: poradnia rodzinna Wrocław 04.06.07, 21:30 my robilismy kurs przy parafii sw.Henryka, panie z pradni bardzo mile, ale oczywiscie mialy swoje poglady Odpowiedz Link Zgłoś