Dodaj do ulubionych

Luks Band- opinie!!!!!!!!!!

03.02.08, 23:13
Obserwuj wątek
    • mada.d.n Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 04.02.08, 10:18
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43289&w=64185034&v=2&s=0
      w tym wątku jest trochę, ale dotyczy jeszcze satrego składu. z nowym będę w
      sieprniu na weselu kuzynki, więc dopiero wtedy się wypowiem. ale nie sądzę, że
      zeszli z poziomu.
      wpisz w wyszukiwarkę to trochę wątków wyskoczy, ale zaznacz, że z roku 2007

czas mija...
      Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać,
      jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom.
      • maraga3 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 04.02.08, 10:49
        Dzięki za link smile
      • eyebright1982 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 26.03.08, 14:49
        LUKS-BAND.....Wszystko kręci się wokół Krychy, wrednej strasznie
        baby, miła jest tylko jak czuje interes. Bierzemy ślub w tym roku i
        przez przypadek czytając na forum dowiedzieliśmy się, że zespół się
        rozpad. Zadzwoniliśmy do niej, a ona że rzeczywiscie sie rozpad ale
        ona ma już nową grupę. Stwierdziliśmy, że nie chcemy aby grał u nas
        ktoś, kto nie potrafił poinformować, że zespół się zmienił.
        Próbowaliśmy odzyskać pieniążki, niestety nie udało nam się to.
        Umowa jest tak skonstrułowana, że podpisujecie umowę nie z LUKS-
        BANDą ale z Krychą. Radze na to uważać. Poza tym LUKS-BAND bez
        Daniela to już nie to samo, a "przemiła" Krystyna wyzywa go od
        alkoholików i narkomanów, prawdopodobnie ma jakieś brakismile Odradzam
        LUKS-BAND, zastanówcie się 10 razy zanim ich zabierzecie.
        • ava80 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 26.03.08, 16:00
          no to ja tylko poproszę bo nie mam pełnej jasności.
          piszesz zę luks band wam nie oddał i że to "Krycha" jest wredna.

czyli to "Krycha" i nowy skłąd nazywają sie luksband?
          bo podobno stary skład plus nowa wokalistka.
          kto zachował nazwę, czyli kto nie chciał oddac ci pieniędzy?
          • hanulllka Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 29.03.08, 21:38
            A kiedy się rozpadł? My podpisaliśmy z nim i umowę na początku lutego i będą u
            nas grać w maju. I dołączam się do pytania. Czy w tym wypadku będzie grała u nas
            Krycha z nowym zespołem czy stray zespół bez Krychy z nową wokalistką?
            • ava80 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 31.03.08, 12:36
              nie ma to jak obsmarowac i więcej sie nie pokazać... uncertain
              nieładnie...
              • wisienka_83 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 31.03.08, 19:56
                Ja będę miał zespół pani Krysi an weselu. Zespół Luks Band to stary skład bez
                pani Krysi. Jeśli podpisaliście umowę z kimś innym niż pani Krysia tzn, że
                będziecie mieli stary skład zespołu z nową wokalistką. Jeśli chcecie mieć na
                weselu panią Krysię z jej nowym zespołem to musicie się zgłosić do niej bezpośrednio
                • slub2008 Re: Luks Band- Uważajcie do mnie nie przyjechała 07.09.08, 14:50
                  Hej,

30.08.2008 r. miałam wesele i Krycha NIE PRZYJECHAŁA!!!!. Trzy dni
                  przed ślubem już nie odbierała telefonu a 3 godz. przed ślubem ktoś
                  do mnie zadzwonił, że mieli wypadek i jest w ciężkim stanie.
                  Powiedziałam, że nie wierzę i zgłosiłam to na policję i okazalo się
                  że wypadku nie było!!!!!
                  • naranja85 Re: Luks Band- Uważajcie do mnie nie przyjechała 07.09.08, 15:35
                    to jakaś masakra!!!! uncertain a wesele się w końcu odbyło?????
                    • slub2008 Re: Luks Band- Uważajcie do mnie nie przyjechała 07.09.08, 17:05
                      Byłam załamana jeszcze nigdy tak nie beczałam. Na szczęście mam kochaną rodzinę
                      i przyjaciół chwycili za telefony i załatwili zespół, który był wolny bo dzień
                      wcześniej innemu panu młodemu przydarzyła się tragedia. Krycha jest nie ludzka
                      jak można zrobić takie świństwo!!! Długo nie mogłam dojść do siebie. Wszyscy
                      dobrze się bawili ale ja nie mogłam zapomnieć. LUDZIE PROSZĘ UWAŻAJCIE,
                      sprawcie dwa razy jaki zespół bierzecie
                      • naranja85 Re: Luks Band- Uważajcie do mnie nie przyjechała 07.09.08, 17:12
                        współczuję Tobie bardzo, mam nadzieję, że chociaż wesele było udane...

całe szczęscie że ja w porę się zreflektowałam i zrezygnowałam z usług pani
                        Krystyny...
                        • slub2008 Luks Band- Uważajcie do mnie nie przyjechała 07.09.08, 18:05
                          Szkoda, że ja nie miałam takiego instynktu. Chciałabym wszystkich ostrzec przed
                          tą "kobietą". Krycha jak mogłaś !!!!!!!!!!!!!
                          • maggia01 Re: Luks Band- Uważajcie do mnie nie przyjechała 08.09.08, 09:50
                            Jakoś Ci niewierze.
                            poznan.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=1357
                            • slub2008 Re: Luks Band- Uważajcie do mnie nie przyjechała 11.09.08, 14:41
                              Po co bym miała kłamać??? Opisuje to wszystko po to by innym nie
                              stała się taka sama tragedia.
    • zainteresowany11112222 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 09.09.08, 00:05
      do Slub2008. czy mogę prosić na Was namiar? jezeli to prawda to
      trzeba dalej coś z tym zrobic. gdzie mieliscie wesele, kto był na
      umowie i czy był wczesniej jakis kontakt z zespołem? pozdrawiam Karol
      • slub2008 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 11.09.08, 14:36
        mój mail zolwik_83@op.pl a nastepnie dam Ci mój nr telefonu
      • slub2008 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 11.09.08, 14:39
        Kontakt z zespołem był cały czas dopiero w czwartek przed ślubem
        przestała s... odbierać. Ślub miał się odbyc w Grodzisku WLKP. a my
        mieszkamy w poznaniu. Na jej blogu po weselu pisałam komentarze
        dzisiaj patrzę i wszystkie wymazała mało tego teraz nie można
        wpisywać komentarzy. Chce wojny to będzie ją miała!!!!!!!!
        • slub2008 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! do zainteresowany 11.09.08, 14:46
          Dzięki, że chcesz mi pomóc. To był moj wymarzony, długo oczekiwany
          dzien i Krycha wszystko popsuła. Znam juz wiele złych opinii na jej
          temat - fakt nam pierwszym zrobiła taki numer. Na tym formu będę
          opisywac dalsze zmagania z Krysią.
          • hanulllka Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! do zainteresowany 11.09.08, 16:42
            jakoś w to wszystko nie wierzę! Jak dla mnie to zwykła mistyfikacja.
            Luks band grał u nas na weselu pod koniec maja. Fakt, że dwa tyg.wcześniej skład
            się zmienił, ale pani Krysia zadzwoniła do mnie i poinformowała mnie o tym!
            Wszystko wyszło super! Kapela na prawdę fajnie grała, oczepiny super! Gorąco
            polecam.
            • mada.d.n Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! do zainteresowany 12.09.08, 11:34
              ja byłam na weselu 29.08 (czyli w piątek, dzień przed weselem, na którym ponoć
              nie zagrali) i wszystko odbyło się bez problemów

czas mija...
              tickers.baby-gaga.com/p/dev014prs__.png
              • slub2008 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! do zainteresowany 16.09.08, 14:17
                ja miałam ślub 30.08.2008 r. i do mnie nie przyjechała. Możesz mi
                nie wierzyć do mnie nie przyjechała.
                • mada.d.n Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! do zainteresowany 16.09.08, 18:32
                  nie chodzi o to, że nie wierzę, bo różne rzeczy się zdarzają.

zresztą rozmawiałam z kuzynka w sobotę, okazało się, że miały przyjechać 4 osoby
                  z zespołu, dla tylu było zamówione jedzenie itp., a nawet nie zadzwonili, że
                  będzie mniej - przyjechały 3 osoby. więc kuzynki mąż dał im mniej kasy, bo
                  powiedział, że musi za tą 4 osobę zapłacić w restauracji. i słusznie zrobił moim
                  zdaniem.

czas mija...
                  • slub2008 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 16.09.08, 20:56
                    Mogę Ci przesłać umowę skanem. A z tymi osobami to juz wczesniej słyszałam od
                    innej pary. Dziwne jest to że na innych weselach gra a u mnie nie zagrała i
                    jeszcze okłamała, że miała wypadek i ze ma złamany kręgosłup. Jak mogła ale juz
                    jestem coraz bliżej prawny (niestety nie tylko mnie oszukała)
                    • mada.d.n Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 17.09.08, 12:38
                      nie no, spokojnie, nie przesyłaj smile
                      ja tylko piszę co wiem, czego się dowiaduję. współczuję sytuacji, mam nadzieję,
                      że jakoś to rozwiążecie, bo jeśli rzeczywiście zostaliście oszukani (czego nie
                      neguję) to sprawa powinna skończyć się odszkodowaniem albo w sądzie, jak
                      najbardziej popieram dochodzeni swoich praw.

ja chyba jednak miałam fuksa, bo coś mnie tknęło i na umowie mieliśmy dopisane
                      ręcznie, że w przypadku nieprzewidzianych sytuacji (typu wypadek drogowy itp.)
                      zespół jest zobowiązany zapewnić obsługę muzyczną przynajmniej na tym samym
                      poziomie. ale na szczęście u nas obyło się bez takich bardzo niemiłych
                      niespodzianek.

pozdrawiam i życzę pomyślnego rozwiązania sprawy smile

czas mija...
                      • slub2008 Luks Band - nie przyjechała na moje wesele !!!!!!! 18.09.08, 20:57
                        Nie dziękuję by nie zapeszyć. Nie jestem jakąś wredną osobą. Uważam, że każdy
                        powinien ponieś konsekwencje za swoje czyny. Krycha jest "dorosłą" osobą a
                        postąpiła jak smarkula. Chciałam by wyjaśniła mi dlaczego nie przyjechała a ona
                        nadal twierdzi, że miała wypadek. Wesele miałam 30.08.2008 r. tego dnia nie
                        jedna osoba ją widziała (świat jest naprawę mały). Na swoim blogu pisze, że
                        musiała zablokować komentarze bo jej były facet podszywa się pod innych i pisze
                        kłamstwa. To nie prawda to ja pisałam te komentarze i ona doskonale o tym
                        wiedziała. Jestem spokojna i pewna, że wszystko dobrze się skończy bo przecież
                        kłamstwo ma krótkie nogi smile
                        • zainteresowany11112222 Re: Luks Band - nie przyjechała na moje wesele !! 22.09.08, 13:00
                          I tak trzymać smileto jest nie do wiary, że Ona nadal [podtrzymuje ze
                          miała wypadek!!! szok!!! a Budasz w Środzie Wielkopolskiej? smile
                          zapomniała ze tam grała wesele?nic dziwnego, tam ma plany zwiazane z
                          sylwestrem, wiec Ciebie olała aby się tam nie spalic, bo tu juz jest
                          spalona więc musis szukać dalej "swojego" terytorium:, jak to się
                          mówi - KWESTIA CZASU. Dziękuję... smile Arek
    • maraga3 Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 29.09.08, 15:56
      My mielismy slub 11 lipca 2008, na naszym weselu zagrala pani Krysia
      i jej nowy sklad. Jestesmy w 100% zadowoleni z naszego wyboru. Pani
      Krysia poinformowala nas wczesniej ze sklad sie zmieni i uwazam ze
      postapila bardzo w porzadku. W razie pytan chetnie odpowiem. Polecam
      ten zespol. A przy okazji bardzo, bardzo chce polecic naszego
      fotografa, a przede wszystkim kamerzyste. Firma nazywa sie Camon. Sa
      naprawde swietni w tym co robia. Kamerzysta extra zmontowal film, az
      chce sie ogladac. Marta
    • mada.d.n Re: Luks Band- opinie!!!!!!!!!! 30.09.08, 18:15
      pojawiły się nowe informacje, o których wcześniej nie wiedziałam - była
      wcześniej informacja, że będą grały jednak 3 osoby na weselu, na którym byliśmy
      gośćmi, a nie 4 i tu nastąpił problem z przepływem informacji między głównymi
      zainteresowanymi - mniejsza o szczegóły.
      dla mnie jako gościa wesele było udane smile

czas mija...
    • kopciusz.ka zarazal wirusem hiv...byly czlonek Luks-Band 12.01.09, 17:17
      Niewazne czy zamkna mnie za to co napisze ale nie mam juz sily
      patrzec jak obrzucacie moja przyjaciolke blotem nawet jej nie
      znajac.Facet malo nie zniszczyl jej zycia a wy mu w tym pomagacie!
      zalozyla bloog ale i tak nie miala odwagi napisac prawdy.i wcale jej
      sie nie dziwie jak widze co tu robicie.a wy przyjaciele
      A.J.zastanowcie sie co robicie i radze tez zachaczyc o lekarza.ona
      miala szczescie a wy.?
      • slub2008 Re: zarazal wirusem hiv...byly czlonek Luks-Band 18.01.09, 17:21
        Witam, nigdy nie "obrzucałabym błotem" niewinnej kobiety!!! Krycha nie
        przyjechała na mój ślub wyłudzając ode mnie pieniądze i po kilku miesiącach
        udało mi się zdobyć dowód, że tego dnia grała na innym weselu. Co to jest za
        człowiek, który w tak szczególny dzień jak ślub oszukuje ludzi i zostawia ich
        bez zespołu. Mój ślub przez nią to była tragedia. Ciesze się, że mam kochanego
        męża, który jest przy mnie gdy przypomina mi się ten koszmar. Mam nadzieję, że
        Krystynę dosięgnie sprawiedliwość i przestanie oszukiwać i ranić ludzi.
        • 5-gosc Re: zarazal wirusem hiv...byly czlonek Luks-Band 28.05.09, 12:30
          kopciusz.ka brak słów!! Fajnie się rujnuje komuś życie, karierę, plany? Ty i ta Twoja Krycha (choć pewnie to jedna i ta sama osoba) puknijcie się mocno w głowę i leczcie się w psychiatryku! Choć pewnie i to niewiele Wam pomorze! Nie wiem jak bardzo trzeba mieć zrytą głowę żeby takie głupoty wypisywać, a do tego jeszcze iść z tym do sądu. Oczywiście z nieprawdziwymi zarzutami! Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Tylko wielka szkoda, że w ogóle doszło do takiej, niszczącej fajnego człowieka, sytuacji. A.G.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka