Dodaj do ulubionych

Oszust odwiedzał szkoły

IP: *.tpnets.com 09.01.04, 15:59
hehe ten c.wel byl u nas i sie przygladal ped.al jeden yebany pyto.ng
Obserwuj wątek
    • Gość: uczeń IX LO w Łodz Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.01.04, 16:03
      "ALEX" bo za takiego goscia sie podawal, SIEDZIAŁ U NAS PRZEZ CAŁY MIESIĄC W
      SZKOLE !!!!!!!!!!!!!!!! nie rozumiem jakim cudem został tam w ogole
      wpuszczony!!!!!!!!!! wyludzil sporo kasy od niektorych uczniow.... wiem to z
      autopsji. ale serio nie rozumiem czemu go wpuszczono do nas do szkoly
      • Gość: Uczeń L.O. IX Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl 24.01.04, 18:30
        Widziałem tego frajera przy GALERII!
    • Gość: dzarol Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl 09.01.04, 16:06
      buhahaha ten frajer byl u nas w szkole (IX LO )buahaha pekam ze smiechu,
      prowadzil nawet lekcje wf-u buahah zlodziej kazal cwiczyc moim laską z klasy
      buahahha
    • gray Re: Oszust odwiedzał szkoły 09.01.04, 16:12

och, czytając pięknego języka pisanego naszej licealnej młodzieży zastanawiam
      się nad przyszłością naszego ślicznego kraju.
      • Gość: StROChU Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.01.04, 16:20
        ja tam uwazam, ze wszystkich w jajo zrobil. ja bym obcemu kolesiowi zlamanej
        zlotowki nie dal a tym bardziej nei wpuscilbym go do szkoly na podstawie jakis
        tam papierow
        • Gość: !!! Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 22:22
          No to koleś ładnie po nas pojechał, po wszystkich bo trudno zwalić całą winę
          na dyrektora(IX). Kurde jacy my ślepi byliśmy ;/ wszyscy sie nacięli i to
          ostro!! Te wszystkie bajki ktore opowiadal ;/ jak mozna bylo w to wszystko
          uwierzyc!! A najgorsze to faktycznie jest to ze sie dalismy tak ponizyc, kiedy
          na wf staralismy sie jak mogliśmy, zeby udowodnic mu ze cos jestesmy warci!!a
          ten ... bez mrugnięcia okiem caly czas na nas wrzucal ;/ ... moze kiedys sam
          sie przekona jakie to wszystko 'fajne' bylo ... pozdro dla tych dla ktorych
          udawal kumpla ...
      • uerbe [OT] True 09.01.04, 18:58
        Strzelać.
    • Gość: Malutka IX LO Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl 09.01.04, 16:13
      Posluchajcie...jestem zbulwersowana tą sprawą...ten kolse na serio byl
      wiarygodny...gadalam z nim i bylam pewna,ze nie sciemnia...kurde,on mnie nawet
      uczyl grac w siatke...obys siedzial slonko :P
      • Gość: uczen Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 09.01.04, 16:19
        hahahah ja tez go znam ze szkoly!!! i dobrze mu tak!!! przyjeciela z Niemiec
        udawal.... buhahhaa!
    • Gość: xXx Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 16:17
      alex naprawde dziwny koles! nie wiem jak to wszystko mu sie udawalo!? ale to
      jest tez wina naszego dyrektora! (IXlo) nie sprawdzil go dokladnie a teraz mu
      pewnie glupio! czlowiek z ulicy wszedl do szkoly nasciemnial troche i...
      PROWADZIL LEKCJE WF a przy tym sie tak wymadrzal jak jakis trener (ktorym ponoc
      mial zostac). aha i nie lubie go tez dlatego ,ze po jego treningu mialem
      zakwasy! :]
    • Gość: StROChU Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.01.04, 16:24
      ja bym go nie wpuscil do szkoly a on sobie u nas brykał jak chcial. poza tym
      nie dal bym mu zadnej kasy, niech siedzi teraz
      • Gość: SpokoZiom Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl 23.01.04, 20:40
        Co za bancwoł z tego dyrektora, wykształcenie to on chyba kupił, prosze was
        jak mozna wpuścić kogoś z poza szkoły na podstawie ksero ps. Alex chodzi juz
        po Galerii
    • Gość: (...) Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl 09.01.04, 16:30
      Ja jestem nastepną godnie reprezentująca IX liceum (hahaha) uczennicą (bueheh)i
      musze przyznac,ze cwaniaczek z niego niemały. Był w naszej klasie na kilku
      lekcjach, przez jakiś tydzień, a poznałam go wczesniej na imprezie. Jego
      scenariusz roznił się nieco od tego, ktory przedstawil nam (mnie i mojej
      przyjaciolce ) na imprezie. Po wejsciu do klasy przedtsawił się jako student,
      którego zadaniem jest przyglądać się rozwijającej się młodzieży. Zdobył
      zaufanie bla bla bla , a także $$ . Ja równiez zycze mu jak "najlepiej"
      (hahaha)
    • Gość: uczeń IX LO Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.01.04, 16:42
      NASTĘPNYM RAZEM WPUSZCZĄ NAM BIN LADENA DO SZKOŁY NA SKSEROWANYM
      DOWODZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Smash IX LO Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl 09.01.04, 18:48
      pewnie i tak się skończy na tym,że gość nie odda kasy a wypuszczą go ( o ile
      pójdzie siedzieć),po tygodniu. Szkoda tylko, że większość uczniów szkoły nie
      otrzyma kasy którą wyłudził. pzdr
      • Gość: ELFIK Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 21:11
        MAM NADZIEJE ZE GO ZAMKNOM ALE W NASZYM KRAJU PO WŁDZACH SPŁYNIE TO JAK
        WODA W KLOZECIE- BYŁO I NIE MA PROBLEM Z GŁOWY. AFACETA MOZNA WYPUŚCIĆBO NIE
        ZAGRAZA SPOŁECZEŃSTWU I NIE MA ŚRODKÓW NA JEGO UTRZYMANIE
        TRZEBA ŁATAĆ DZIURE BUDŻETOWĄ!!!!!!!
        JA NIE WIEM JAK BYM ZAREAGOWAŁA NA MIEJSCU DYREKTORA.
        TRUDNO MI POWIEDZIEC BO NIESTETY:) NIE MIAŁAM OKAZZJI SPOTKANIA TEGO GOŚCIA
        ALE JEDNEGO JESTEM PEWNA POSZKODOWANI TO APELACJA DO WAS NAPRAWDE POWINNISCIE
        SIE UPOMINAC KASY OD DYREKTORA
        A TO CO TERAZ NAPISZE JEST KIEROWANE DO STROCHA :
        NIE BADZ TAKI PEWNY REAKCIJ BO SADZE ZE SIE MYLISZ I NIE ZNASZ SIEBIE
        PZDR.
    • Gość: xxxxxxx Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.01.04, 19:22
      WOŁAJCIE TERAZ KASE OD DYREKTORA TO ON GO TAM WPUSCIL !!!!!!!!
    • Gość: ŻaNcyŚ <lol2> Oszust odwiedzał szkoły uczennica IX LO :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 22:11
      no to dyrcio ma przekibane... :]
    • Gość: TERROR W IX LO Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.01.04, 22:24
      mam nadzieje ze w zwiazku z ta afera wyjdzie cala prawda o IX LO w Łodzi,
      szczególnie jeśli chodzi o TERROR wobec uczniów ze strony pani pedagog. moze
      sie ktos w koncu tym zainteresuje i zmieni to licze na to:)
      • Gość: xsm IXLO Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.toya.net.pl 10.01.04, 22:00
        Terro ze strony pedagog i polonistek zapomniałeś dodać:P
      • Gość: jaa terror w 9lo IP: *.toya.net.pl 11.01.04, 11:42
        no poza pania pedagog to jeszcze ogolnie wiekszosc nauczycieli troche zapomina
        ze my mamy jakiekolwiek prawa...4klasowki w ciagu 3 dni...albo 3 w ciagu 1
        dnia...nie jest za fajnie...
        • Gość: 9 LO Re: terror w 9lo IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.01.04, 12:16
          to zalezy od wychowawcy! ja mam super wychowawczynie (pozdrawiam:)) i nigdy
          sie nie zdazylo zebym mial wiecej klasowek niz w regulaminie, bo ona na to by
          nie pozwolila :] a pani pedagog... tej osoby chyba nie trzeba komentowac,
          prawda?? :/
    • Gość: Asha Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.lodz-choralna.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 23:30
      No racja! Koleś jest nieźle stuknięty. Miał z nami w-f i kazał dziewczynom
      robić pompki, przy tym podskakiwac na rękach i klaskać (hahaha). No nienormalus
      pospolitus :P poza tym goopia jakaś ta szkoła, że go bez dokumentów
      wpuścili...to niedopuszczalne. Ale karę już mają - ośmieszyli się na MAXAAAA i
      jest o czym plotkować przez następny tydzień :D.

P.S. Alex ! Wróć ! Oszukaj nas jeszcze raz ! :D hahaha
    • Gość: Cobolt Ave Polonusie z Niemiec IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 09.01.04, 23:46
      Wow,wow,wow. W końcu trzeba mieć fantazje i pieniądze lub pomysł na nie. Od
      poniedziałku zaczne chodzić jako Polonus z Bułgarii he he, więc strzeżcie sie
      uczniowie.

PS: Per X nie wyzywaj gościa od p... bo to nie kulturalnie, a jeżeli już nawet
      ma inną orientacje seksualną to nazywaj go gejem
      • uerbe !!!! 10.01.04, 13:53
        Gość portalu: Cobolt napisał(a):

> PS: Per X nie wyzywaj gościa od p... bo to nie kulturalnie, a jeżeli już
        > nawet ma inną orientacje seksualną to nazywaj go gejem

Brak mi słów - odsyłam do
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=9731519&a=9731519
    • Gość: XxX SPOKO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 02:34
      to ze wszyscy mu wierzyli to moim zdaniem nic nie zwyklego bo w koncu mowil
      przekonywujaco no i komu by przyszlo do glowy ze w ogole mogl klamac!? a propo
      pani pedagog to tez jej nie lubie! wredna s*** i na odchodne mam zamiar jej to
      powiedziec jak juz bede mial swiadectwo maturalne w swoich łapach! :]
    • Gość: aaaa SPROSTOWANIE IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 10.01.04, 10:27
      trzeba sprostowac w artykule, ze on nie odwiedzil IX LO kilka dni wczesniej,
      tylko chodzil do naszej szkoly przez miesiac, niby mial pisac jakas prace.
      uczyl rowniez WFu. miesiac byl w naszej szkole codziennie!!!!
    • Gość: kitty nasza dyra sie zorientowała IP: *.toya.net.pl 10.01.04, 12:39
      jestem z "trójki" i choć nie darzę naszej dyrki szczególną sympatią to ma u
      mnie plusa za to że zawiadomiła polizei jak sie Alex skserowanymi!!!
      dokumentami legitymował. przecież to jest paranoja żeby kogoś takiego do szkoły
      wpuścić. ostatnio gadałam z kumpelą z 9 i powiedziała, że on nawet im zdjęcia
      z "rodzicami z Niemiec" pokazywał, a poza tym miał naprawdę doskonały akcent
      niemiecki i rzeczywiście trudno było się zorientować kim tak naprawdę jest.
      ciekawa jestem jak on sobie wyobrażał zakończenie tej całej akcji?
      biedaczek...:>
    • Gość: naiwni za kratki,już IP: 193.16.255.* 14.01.04, 19:10
      dyr. nawalił bezmyslnoscia, my naiwnoscia.ciekawe na kim to sie odbije.. Tchuss
      Alex! posiedz sobie tam jak najdłużej!!!!!! pozdro
    • Gość: jolka Re: Oszust odwiedzał szkoły IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.04, 21:48
      hhahaha, smieszne ze w koncu udalo mu sie wpasc, taki tani bajer a te wasze
      nauczycielki sie nabieraly, nawet do domu go ktoras mlodziezowa zapraszala,
      smiech w bialy dzien, przyznam szczerze, przykro mi ze zaden dyrektor nie wpadl
      na pomysl zaproszenia na wspolna konwersacje nauczycielki od niemieckiego, moze
      ona by go czegos nauczyla, a ten akcent-szkoda gadac, sama mam lepszy, z
      przykroscia stwierdzam ze ludzie w Polsce sa wyjatkowo naiwni, a ten koleszka o
      imieniu Bartosz to byly pilkarz o niskiej kulturze osobistej( o kurcze a moze
      nawet nie byl pilkarzem, z taka wyobraznia to wszystko jest mozliwe!!!!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka