aga272 19.11.04, 09:54 Czy mógłby mi ktoś polecić dobrą firmę która wykonuje meble kuchenne na wymiar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk IP: *.wla.pl 19.11.04, 11:23 mogę dać namiary na Żelistrzewo koło Pucka,jak będziesz zainteresowana napisz.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga272 Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:54 Dzięki, jednak wolałabym firmę z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk 19.11.04, 18:37 firma Elend (Elendt? nigdy nie pamietam), tak? oni robia niezle meble? jakos nie chce mi sie wierzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk IP: *.wla.pl 19.11.04, 23:40 hm....tak to ta firma,myślisz,że nie robią dobrych mebli ....ja już u nich zamówiłam.Moja koleżanka ma juz rok takie meble i jest zadowolona.Wiesz, widziałąm ładne meble w Gdyni,ale cena 5 razy taka jak w Żelistrzewie.No cóż zobaczymy,czy będę zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk 20.11.04, 16:04 jakos nie mam zaufania do okolicznych stolarzy... ale moze to przez takiego jednego z Pucka, ktory robi prawdziwe koszmary - kazda kuchnia jest niemal identyczna, jakis luki, zawijasy, ohyda i maksymalny kicz to niejako o wiele mniejszy konkurent Elen(d)ta, robi zdaje sie taniej, wiec jest szansa, ze zelistrzewskigo mebelki nie beda zle jezeli mialas swoj wlasny projekt, tylko zanioslas do stolarnii, a oni mieli taki zrobic, to chyba nie ma sie czym martwic :) (chociaz ten gosc z Pucka i tak z gotowego projektu zrobilby ohydztwo...) Odpowiedz Link Zgłoś
lolo.kozodo Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk 21.11.04, 21:48 Od 6 lat mam kuchnię wykonaną na miarę przez Rustikę. Nadal wygląda jak nowa, wszystkie rozwiązania funkcjonalne sprawdziły się bez problemów. Materiały też, a nie było mnie wtedy stać na nic drogiego (żadne tam forniry, czy marmurowe blaty). Tyle, że niestety trzeba zapłacić ich cenę, a jednak najtańsi nie są. Stolarz zrobi ci kuchnię z litego drewna za połowę ich ceny (tyle że pewnie bez projektu i nie wszystko wykona). Widziałem też kuchnie wykonane przez firmę Macore (są m.in. w Carrefour na Morenie). Są tańsi od Rustiki i nie śpiewają o doplatę za każdą kolejną pierdołkę, a do tego można się z nimi targować o cenę. Najsensowniej chyba zgłosić się do kilku firm z prośbą o projekt i wycenę. Rustika kasuje za projekt 150 zł. Inni mniej - zwykle około 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk IP: *.ds.ae.wroc.pl 22.11.04, 00:41 nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaSowa Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk IP: *.multicon.pl 24.11.04, 12:14 W Gdańsku na Ogarnej 120, jest sklep/biuro projektowe "Inna". Zaprojektują Ci i dadzą do wykonania co tylko będziesz chciała. Docelowo robią chyba kuchnie w stylu angielskim bo taką maja ekspozycję, ale nie ma najmniejszego problemu z zaprojektowaniem i wykonaniem czegoś współczesnego. Nie ma z tym żadnych problemów, nie posługują się fabrycznymi elementami, tylko wszystko jest na zmówienie. Możesz zarzyczyc sobie dziwacznych rozwiązań, czy unikalnych materiałów. Bardzo polecam MałaSowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianna Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk IP: 153.19.24.* 03.12.04, 15:29 Jeśli zależy Ci na ładnej i funkcjonalnej kuchni a jednocześnie nie chcesz wydać na nią fortuny, proponuję skorzystać z oferty jednej z firm z Elbląga. Udaj się na giełdę w Pruszczu Gdańskim, jest tam naprawde sporo osób, które zajmują się zabudową kuchni. Sama skorzystałam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga272 Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk 06.12.04, 13:42 Dziękuję ale mam złe doświadczenia z fachowcami z pruszczańskiej giełdy. Zamówiłam u nich łóżko, rozpadło się po 3 latach, a panowie którzy je przywieźli byli tak pijani, ze ledwo stali na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
jonta Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk 16.03.05, 11:25 jakie firmy z trojmiasta jeszcze polecacie? czy ktos ma kuchnie z Indeco lub Jadczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
jowa3 Re: Zabudowa kuchenna-Gdańsk 22.03.05, 09:11 Ja korzystałam z projektów indeco, ale zrezygnowałam, pan jakoś nie podchodził do rzeczy profesjonalnie i cena trochę mnie zaskoczyła... Zamówiłam kuchnię (z polecenia!!!) w salonie Świat kuchni w Gdańsku na Kartuskiej, jedna wielka porażka. Kuchnia jest wreszcie skończona - po miesiącu, wygląda jako-tako, ale jakoś patrzeć na nią nie mogę, przypomina mi nerwy i związane z nimi bóle brzucha. Więc mogę jedynie przestrzec, a nie polecić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś